Jump to content

myphone POLL: Προτιμάτε stock Android ή custom UI?

one_tree_hill
 Κοινοποίηση

Προτιμάτε stock Android ή custom UI για το smartphone σας;  

897 members have voted

1. 1. Προτιμάτε stock Android ή custom UI για το smartphone σας;

• Προτιμώ stock Android
      546
    • Προτιμώ custom UI (αναφέρατε ποιο)
      331
    • Δεν ξέρω / δεν απαντώ
      20

Recommended Posts

Xiaomi miui μπορεί να λένε ότι μοιάζει με ios αλλά δεν με πειράζει αφού είναι τόσο λειτουργικό, εύκολο και απροβληματιστο.

Μετά από 6 μήνες συμβίωσης μαζί του, όταν έπιασα pure Android ξενέρωσα.

Όλες οι μελλοντικές μου συσκευές θα φροντίσω να είναι συμβατές με miui.

• Απαντήσεις 176
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προτιμώ το UI των xperia που στην ουσία ένα Stock android με χρήσιμες προσθήκες εκεί που χρειάζονται χωρίς να είναι βαρύ όπως το touchviz. Κατά την γνώμη μου το Stock android χάνει την έννοια του απλού γιατί αναγκάζεσαι να το φορτώνεις με διάφορα μπιχλιμπίδια για να το κάνεις κάπως ολοκληρωμένο με συνέπεια να πηγαίνεις στο αντίθετο άκρο.

Αυτό ακριβώς.

Στο UI της η LG έχει βάλει πολύ χρήσιμα πράγματα (quickmemo) που όταν πας σε τελείως Stock κατάσταση σου λείπουν. Από την άλλη βέβαια, προτιμώ την εμφάνιση του Stock lollipop και το γεγονός ότι οι ενδείξεις (μπαταρία, σήμα, wifi) έχουν μειωθεί και δίνουν περισσότερο χρόνο στην οθόνη, ενώ η LG ακόμα και στη lollipop διατηρεί τεράστιες όλες αυτές τις ενδείξεις.

Οπότε, Stock! :lol:

Ακριβώς αυτό.. Του φορτώνεις όσα μπιχλιμπιδια χρειάζεσαι και όχι όσα σου φορτώνει η κάθε εταιρεία..

Αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητα κακό, το blotware των εταιρειών. Αν πάω και φλασάρω τη Rom της LG και έχω μέσα κάποια βίντεο ή εγγραφα, ξέρω ότι θα τα ανοίξει όλα, ενώ αν περάσω CyanogenMod θα πρέπει να πάω να κατεβάσω εγώ κάποιο PDF Reader ή τον VLC.

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Επαιξα λίγο με ένα galaxy alpha 5 τις προάλλες σε ένα κατάστημα και έμεινα έκπληκτος με το νέο touchwiz,πολύ βελτιωμένο σε σύγκριση με το παλιό.

Διαλεγω stock android γιατι με το Lollipop εμφανισιακα και οχι μονο εχει γινει πολυ καλη δουλεια!

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Stock Android FTW!!! Απλό, λιτό, απέριττο και ΓΡΗΓΟΡΟ!! Το φτιάχνεις όπως θες εσύ και τέλος..

Αν με ρωτούσατε πριν το ΜΧ4 θα σας έλεγα stock, αλλά μετά το Flyme δεν μου αρέσει τίποτα άλλο. Πολλοί θα διαφωνήσετε, και η αλήθεια είναι οτι και μένα στην αρχή μου φαινόταν πολύ περίεργο αλλά τώρα που το συνήθισα πραγματικά μου αρέσει πολύ, γιατί είναι διαφορετικό αλλά και απλό... στα όρια του iOS.
Ericsson T28s, Nokia 6510, Sony Ericsson W550i, Apple iPhone 3, Sony Erricson C510, Sony Xperia S, Meizu MX4

Stock UI. Απλό, γρήγορο, εύχρηστο.

Αν χρειαστείς περισσότερο έλεγχο υπάρχει και η λύση του xposed.

Μόνο το Sense με συγκινεί ως 3rd party UI.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Ειναι εντυπωσιακο τι κανει το marketing. Πολλοι προτιμουν το touchwiz, το χειροτερο/ασχημοτερο UI που εχει υπαρξει στα χρονικα και ελαχιστοι προτιμουν το Sense, το καλυτερο custom UI που εχει υπαρξει στα χρονικα. Απιστευτο.

Αnyway, stock για μενα. Μου λειπουν 1-2 πραγματακια αλλα μολις το δουλεψεις δεν υπαρχει γυρισμος.

Stock Android κι από μένα, άσχετα αν βάζω πάντα custom rom (CMxx).

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Με το τόσο δυνατούς επεξεργαστές και ram πλέον το stock φαντάζει ( και είναι) πολύ φτωχό.

Να μη μιλήσω και για extra features τύπου note....

Το pure android είναι μόνο για μέτρια κινητά, όσοι έχουν δυνατή συσκευή δεν χρειάζεται καν να μπουν σε σκέψεις αλλαγής.

μεχρι προτινος η μη δυνατοτητα να περασω stock android based rom σε ενα τηλεφωνο ηταν deal breaker. Τα τελευταια χρονια ομως εχουν γινει "υποφερτα" και σε συνδιασμο με τα οποια πλεονεκτηματα εχουν (σταθεροτητα, καλυτερη αυτονομια κλπ.) τα ανεχομαι (με εξαιιρεση το miui που δεν μπορουσα να το βλεπω). Εννοειται βεβαια οτι τι πρωτο πραγμα που μπαινει σε μια συσκευη οταν ερχεται στα χερια μου ειναι ο nova launcher. Ακομα και στις stock rom.

Πραγματικά αναρωτιέμαι για αυτούς που επιλέγουν stock, και δη TouchWiz.. Πόσο μάλλον με custom ROM (αλλάζεις ROM και κρατάς stock UI??? :shock: ) Τεσπα, ΟΚ, γούστα είναι αυτά.

Από τότε που μπήκε ο Nova, και επίσης από τότε που αγοράστηκε και μπήκε και το tesla unread μαζί, δεν έχει κουνήσει από καμία συσκευή, από καμία ROM. Ελαφρύς, σταθερότατος, άκρως παραμετροποιήσιμος. Ότι χρειάζεται κάθε συσκευή android.

Edited by Stavros_595

Δεν έχουμε μεγάλες επιλογές το custom είναι πάντως καλύτερο γιατί προσθέτεις πράγματα...

htc sense the best:D

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Προτιμώ να έχω την τελευταία έκδοση του Android,

οπότε (μάλλον υποχρεωτικά) την stock έκδοση.

Redmi Note 8T

Εχοντας δοκιμασει το twiz και της sony, στο τελος κατεληξα το αγνο android. Ειναι η πρωτη μου επιλογη αυτη τη στιγμη.

Αν αλλαζα για διαφορους λογους θα πηγαινα στο sence.

Stock αλλά δεν αποκλείω το custom στο μέλλον
Nokia 3210 -> Sony Ericsson T68i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W610i -> Nokia 5800 XpressMusic -> iPhone 3GS -> LG G2