Jump to content

MikoG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MikoG

  1. Καλό είναι να έχει, αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Πολλά χρόνια είμαι με κινητό χωρίς sd και δεν μου έχει λείψει. Το design και η ποιότητα κατασκευής μετράνε περισσότερο στα μάτια μου. Αλλά καταλαβαίνω τους χρήστες που θέλουν να έχουν πάρα πολλά πράγματα στο κινητό τους.
  2. Τα pistons 2 είχαν στην συσκευασία μεταλλικό κλιπσάκι, πολύ βολικό και όμορφο. Τα pistons 3 δεν το έχουν πλέον αλλά όσο καιρό τα έχω, δεν βρίσκω όπως είπα καμμιά δυσκολία στην χρήση τους. Δεν πέφτουν απο τα αυτιά ακόμα και με γρήγορο τρέξιμο, κάτι που είναι πολύ καλό για μένα, καθώς πάντα είχα θέμα με ακουστικά τύπου ψείρας.
  3. Το μόνο που μπόρεσα να δω και να καταλάβω είναι απο βιντεάκια στο Youtube που κάνουν review στην συσκευή. Τα κοίταξα ένα προς ένα και προσπαθούσα να δω αν έχουν διαφορετικές συσκευασίες, εσωτερικό κτλπ. Όλα ήταν ίδια με το δικό μου. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο βίντεο με fake vs original για τα pistons 3. Σαν χρήση μου αρέσουν πολύ. Έχουν περίπου την ίδια ποιότητα ήχου με τα pistons 2, είναι λίγο πιο δυνατά πιστεύω,και... αν και δεν έχουν το κλιπσάκι, πραγματικά δεν χρειάζεται. Εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί και μέχρι για τρέξιμο πήγα με αυτά χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμα και όταν σπρίνταρα.
  4. Σήμερα έφτασαν επιτέλους και είναι γνήσια, απ' όσο μπορώ να καταλάβω και έχω δει απο διάφορα βίντεο στο youtube. Οπότε δεν τα κλαίμε τα λεφτάκια μας απο το xiaomiworld.com. Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά δείχνουν πολύ ωραία απο design αν και κατα την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να ισχύει το όνομα "pistons" πλέον αφού έχει τελείως διαφορετικό design. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι οτι δεν έχουν το κλιπσάκι που είχαν τα pistons 2, αλλά δεν πειράζει θα χρησιμοποιώ απο αυτά το κλιπσάκι με τα pistons 3.
  5. Την έχω καταβρεί με το Touchpal αυτόν τον καιρό, οπότε επέλεξα "Άλλο".... σας προτείνω να το δοκιμάσετε.
  6. Απ' όσο το έχω ψάξει παίδες Honorbuy.com και ibuygou.com είναι αξιόπιστα για original. Απλά εγώ είπα να πάρω το ρίσκο για το xiaomiworld.com απλά για να το δοκιμάσω, αφού κανείς δεν μπορούσε να μου πει με σιγουριά τι παίζει με αυτό το μαγαζί. Θα δούμε όταν έρθουν με το καλό... μέχρι στιγμής είναι στο China post στην Shenzhen. :) Αν τελικά πάρω μούφα θα προτιμήσω τα παραπάνω sites και εγώ, και όσο για τα 30 δολλάρια... υγεία! :Ρ
  7. 4.4.2 στο ΜΧ4 αλλά σύμφωνα με τα σχέδια σε λίγο καιρό θα πάμε σε lollipop... για να δούμε.
  8. Για να δούμε αυτή την φορά... Καλή τύχη σε όλους!
  9. Σιγουράκι, αν και θα πάρει λίγο καιρό να μου έρθουν.
  10. Εγώ τα πήρα απο Merimobiles αλλά αν είναι έτσι όπως δείχνουν στις φωτογραφίες τότε ναι είναι τα αυθεντικά. Αν σου έρθουν χωρίς pin και αντι να λένε L/M/S μέσα για τα μεγεθή, δείχνουν κάτι εικονίδια τότε είναι τα μούφα. Επίσης τα αυθεντικά δεν έχουν πολύ έντονο χρυσαφί χρώμα όπως τα ψεύτικα.
  11. Είναι τα καινούργια πιστόνια της Xiaomi και πουλιόνται αυτή την στιγμή απο την Xiaomi στην Κίνα με τιμή 99 γιουάν... περίπου 15 ευρώ. Τέσπα είπα να δοκιμάσω το xiaomiworld (τα έχει 24 δολλάρια), αν και κανείς που να έχει αγοράσει απο εκεί δεν βρέθηκε να μου πει αν έχει original ή όχι... οπότε ξέρω οτι το ρισκάρω αλλά εν μέρει το κάνω και επίτηδες για να δω τι πουλάνε, αλλιώς θα πήγαινα σε πιο σίγουρες λύσεις (honorbuy/ibuygou).
  12. Γειά σας, Επειδή θέλω να αγοράσω κάτι απο αυτό το Site... θα ήθελα όποιος έχει κάνει στο παρελθόν αγορά απο εκεί, να με ενημερώσει αν μιλάμε για γνήσια προϊόντα ή μαϊμουδιές. Το καλό είναι οτι δέχεται PayPal αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει η γνησιότητα των συσκευών που πουλάει.
  13. Φίλε κοίτα τα Xiaomi Pistons 3.... φρέσκα και στην ίδια τιμή πάνω κάτω.
  14. Δεν κάνουν 325... Στην Κίνα έχουν 99 γιουαν... δηλαδή περίπου 15 ευρώ. Τα βρήκα και στο xiaomiworld.com αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο... μην πάρουμε καμμιά μαιμουδιά!
  15. Έχει κανείς ιδέα πως μπορούμε να τα παραγγείλουμε απο κάπου έμπιστα, μην πάρουμε καμμιά μαιμουδιά; ; Δεν μπορώ να περιμένω πότε θα ανοίξει το xiaomi shop
  16. Πιστεύω οτι το poll έπρεπε να τεθεί με νούμερα γιατί έτσι είναι λίγο μπερδεμένο... γιατί ο καθένας θεωρεί το λεπτό, το χοντρό και την αυτονομία με το δικό του μυαλό.
  17. Εγώ είμαι της ενδιάμεσης λύσης αν με αυτό εννοούμε κινητά με πάχος εώς 10 χιλιοστά και μπαταρίες πάνω απο 3000mAh.
  18. Παιδιά ενδιαφέρομαι πολύ να αγοράσω ένα smartband και αυτή την στιγμή θεωρώ το καλύτερο οτι είναι το Gear Fit. Μόνο που δεν έχω Samsung συσκευή και ούτε θέλω να αλλάξω κινητό. Σε περίπτωση που ρουτάρω το κινητό μου θα δουλεύει κανονικά/πλήρως, μερικώς ή καθόλου; Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει;
×
×
  • Create New...