Jump to content

DSLnet by Vivodi

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω ρε παιδια καλα πηγαινα και πριν, καλα και τωρα και μου κανανε και δυο μηνες δωρο... καλυτερα να μη μιλαω καθολου δηλαδη...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι εγώ πάντα καλά ήμουνα με τη vivodi. Απλά είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα παράπονα στο forum και τώρα που μάλλον τελείωσαν τα προβλήματα υπάρχει νέκρα. Ίσως πρέπει να βρει το thread νέο νόημα ύπαρξής του.

Έχει κανείς εμπειρία από μετακόμιση με τη vivodi; Τι γίνεται αν πας σε νέο σπίτι; ξαναπληρώνεις πάλι τέλη ενεργοποίησης με νέο αρχικό εξάμηνο και ξαναπαίρνεις modem;

Ρε παιδιά, εγώ πήγα σε φίλο στου Ζωγράφου που παίζει πΟΤΕΝΕΤ και πηγαίνει τούρμπο η 384 του. Και αναρωτιέμαι τι φταίει [μήπως το pc μου που είναι pentium 3 στα 866, γιατί το δικό του είναι ένας πύραυλος της IBM?]

Πάντως ακόμα προσπαθώ να βρω άκρη με τη Βιβο και τις χρεώσεις, μου έχουν χρεώσει τον Νοέμβρη για τον οποίο έχω φαξ από τον υπεύθυνο dsl οτι δεν θα τον χρεωθώ [με αριθμό λογαριασμού το φαξ που λεει "δεν θα πληρώσετε τον αριθμό λογαριασμού τάδε που αφορά το μήνα Νοέμβρη]. Δεν βρίσκουν το φαξ τους παρά το οτι έχω αριθμό πρωτοκόλλου [και γμ τα πρωτόκολλα έχουνε]

Εγώ που μένω Μαρούσι επειδή δεν παρέχεται DSL γραμμή ακόμη από την Vivodi τους πέρνω τηλέφωνο αρκετά συχνά για να μάθω πότε θα είναι διαθέσιμο και για την περιοχή μου. Χτες λοιπόν που τους πήρα τηλέφωνο με διαβεβαίωσαν ότι εχουν στηθεί τα μηχανήματα και ότι μέχρι τον Ιούνιο θα είναι έτοιμοι. Εκτός αυτού μου είπαν και για μεταφορά των κεντρικών τους στα βόρεια προάστια, ένας και από τους λόγους που έχουν αρχίσει να τοποθετούν κόμβους στα βόρεια προάστια, όπως επείσης και για μείωση των τιμών λόγω εναρμόνισής με την Ευρώπη!, βέβαια όχι τις ίδιες τιμές αλλά σταδιακή μειωσή τους! :w00t: :w00t: :w00t:

spacer.png

Έχει κάνει κανείς σύνδεση full LLU σε σπίτι που δεν έχει σύνδεση από ΟΤΕ;

Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με δεδομενο οτι οπως και να εχει η vivodi θελει ΟΤΕ, δεν γινεται τιποτα. Αν και αυτα πρεπει να τα ξερεις καλυτερα απο μενα :p

Με δεδομενο οτι οπως και να εχει η vivodi θελει ΟΤΕ, δεν γινεται τιποτα. Αν και αυτα πρεπει να τα ξερεις καλυτερα απο μενα :p

Mα για ποιόν με πέρασες; Δεν ξέρω τα πάντα... :what:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mα για ποιόν με πέρασες; Δεν ξέρω τα πάντα... :what:

Ε για τη vivodi λογικα ξερεις παραπανω απο μενα :D

Καλα δεν λεω? Αφου η Vivodi ουσιαστικα νοικιαζει το "χαλκο" απο τον ΟΤΕ, δεν θα πρεπει να εχει βαλει γραμμες ο ΟΤΕ για να εχεις και vivodi ειτε shared ειτε full LLU?

που δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης από ΟΤΕ εννοείς;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Eννοώ ότι το διαμέρισμα μόλις αγοράστηκε (νέα πολυκατοικία) και δεν έχει καθόλου σύνδεση τηλεφώνου, και ο γνωστός μου που το αγόρασε θέλει να βάλει κατευθείαν Vivodi.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ που μένω Μαρούσι επειδή δεν παρέχεται DSL γραμμή ακόμη από την Vivodi τους πέρνω τηλέφωνο αρκετά συχνά για να μάθω πότε θα είναι διαθέσιμο και για την περιοχή μου. Χτες λοιπόν που τους πήρα τηλέφωνο με διαβεβαίωσαν ότι εχουν στηθεί τα μηχανήματα και ότι μέχρι τον Ιούνιο θα είναι έτοιμοι. Εκτός αυτού μου είπαν και για μεταφορά των κεντρικών τους στα βόρεια προάστια, ένας και από τους λόγους που έχουν αρχίσει να τοποθετούν κόμβους στα βόρεια προάστια, όπως επείσης και για μείωση των τιμών λόγω εναρμόνισής με την Ευρώπη!, βέβαια όχι τις ίδιες τιμές αλλά σταδιακή μειωσή τους! :w00t: :w00t: :w00t:

Το 13880 στα είπε αυτά? :confused:

Δεν είναι και 100% σίγουρο ότι θα είναι όλα έτοιμα τον Ιούνιο... και δεν ξέρω κατά πόσο θα καλύπτουν την περιοχή σου οι κόμβοι στο Μαρούσι! Για να στο πουν στο 13880 κάτι παραπάνω -προφανώς- θα ξέρουν! Να είμαστε, λοιπόν, αισιόδοξοι!

Eννοώ ότι το διαμέρισμα μόλις αγοράστηκε (νέα πολυκατοικία) και δεν έχει καθόλου σύνδεση τηλεφώνου, και ο γνωστός μου που το αγόρασε θέλει να βάλει κατευθείαν Vivodi.

lewton σύμφωνα με το site της Vivodi:

Vivodi FULL LLU + DSLphone (με 500' αστικών/υπεραστικών κλήσεων δωρεάν το μήνα)

"(α) Πλήρης Αδεσμοποίηση Τοπικού Bρόγχου (Full LLU). Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την εκχώρηση στη Vivodi, είτε του υφιστάμενου τοπικού βρόγχου (ενεργός) που χρησιμοποιείται από τον Ο.Τ.Ε. για την παροχή υπηρεσιών, είτε ενός νέου (ανενεργός) που θα κατασκευαστεί επί τούτου. Από τη στιγμή της εκχώρησης, ο Ο.Τ.Ε. τιμολογεί τη Vivodi και όχι τον συνδρομητή για τον εκχωρηθέντα Τοπικό Βρόγχο. Στην υλοποίηση της πρόσβασης μέσω ενεργού τοπικού βρόχου, ο ενδιαφερόμενος υπογράφει μία εξουσιοδότηση (προκαθορισμένο από τον Ο.Τ.Ε. έντυπο) την οποία υποβάλλει στη Vivodi, η οποία με τη σειρά της την υποβάλλει στον Ο.Τ.Ε. για Αδεσμοποίητη Πρόσβαση στον υφιστάμενο (ενεργό) Τοπικό Βρόγχο.

Αν επιλεχθεί η υλοποίηση μέσω ανενεργού τοπικού βρόχου, ο πελάτης υποβάλλει αίτηση παροχής υπηρεσίας πρόσβασης και internet στη Vivodi και ο πάροχος αιτείται στον ΟΤΕ κατασκευή νέου δισύρματου καλωδίου."

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...... :alien: :yahoo:

Καλημέρα.

lewton σύμφωνα με το site της Vivodi:

Vivodi FULL LLU + DSLphone (με 500' αστικών/υπεραστικών κλήσεων δωρεάν το μήνα)

"(α) Πλήρης Αδεσμοποίηση Τοπικού Bρόγχου (Full LLU). Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την εκχώρηση στη Vivodi, είτε του υφιστάμενου τοπικού βρόγχου (ενεργός) που χρησιμοποιείται από τον Ο.Τ.Ε. για την παροχή υπηρεσιών, είτε ενός νέου (ανενεργός) που θα κατασκευαστεί επί τούτου. Από τη στιγμή της εκχώρησης, ο Ο.Τ.Ε. τιμολογεί τη Vivodi και όχι τον συνδρομητή για τον εκχωρηθέντα Τοπικό Βρόγχο. Στην υλοποίηση της πρόσβασης μέσω ενεργού τοπικού βρόχου, ο ενδιαφερόμενος υπογράφει μία εξουσιοδότηση (προκαθορισμένο από τον Ο.Τ.Ε. έντυπο) την οποία υποβάλλει στη Vivodi, η οποία με τη σειρά της την υποβάλλει στον Ο.Τ.Ε. για Αδεσμοποίητη Πρόσβαση στον υφιστάμενο (ενεργό) Τοπικό Βρόγχο.

Αν επιλεχθεί η υλοποίηση μέσω ανενεργού τοπικού βρόχου, ο πελάτης υποβάλλει αίτηση παροχής υπηρεσίας πρόσβασης και internet στη Vivodi και ο πάροχος αιτείται στον ΟΤΕ κατασκευή νέου δισύρματου καλωδίου."

Ευχαριστώ, λύσε μου άλλη μια απορία.

Απαραίτητα Έγραφα και Δικαιολογητικά:

Α. Δελτίο κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό Vivodi *

....

ΣΤ. Φωτοαντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού ΟΤΕ

Άν δεν έχεις ΟΤΕ, που θα βρεις το ΣΤ;

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...... :alien: :yahoo:

Περιμένουμε :w00t:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ, λύσε μου άλλη μια απορία.

Απαραίτητα Έγραφα και Δικαιολογητικά:

Α. Δελτίο κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό Vivodi *

....

ΣΤ. Φωτοαντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού ΟΤΕ

Άν δεν έχεις ΟΤΕ, που θα βρεις το ΣΤ;

Φωτοαντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού ΟΤΕ??? :(

Mην το λάβεις υπόψη σου... δε χρειάζεται φωτοαντίγραφο. Απλά, όταν θα καταθέσεις την αίτηση στη Vivodi θα πρέπει να είσαι βέβαιος ότι υφίσταται DSLnet access by Vivodi στη συγκεκριμένη περιοχή - πρέπει να ζητήσεις να το κοιτάξει κάποιος τεχνικός της Vivodi.

Τέλος ενεργοποίησης (VIVODI) = 29.9 ευρώ και το modem/router δωρεάν, αν υπογράψεις 6μηνη σύμβαση.

OK σε ευχαριστώ πολύ. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είστε ικανοποιημένοι με το dslphone; Σκέφτομαι να το ενεργοποιήσω αν και αυτό το τέλος ενεργοποίησης 10ευρώ + τέλος απενεργοποίησης άλλα 10ευρώ, με βάζει σε σκέψεις. Μέχρι να με οφελήσει πραγματικά οικονομικά θα έχει περάσει κάνας χρόνος.

Να περιμένω κάτι καλύτερο απο τη vivodi; Έχει κανείς κάποια πληροφορία τι θα γίνει με τη φορητότητα σ'αυτό το θέμα σε περίπτωση που το γυρίσω σε full llu και κόψω τον ΟΤΕ; Υπάρχει ένα σκοτάδι σε όλα αυτά.

αν οι τηλεπικοινωνιακές σου ανάγκες δε περιορίζονται στα λίγα ολιγόλεπτα τηλεφωνήματα την ημέρα τότε δε σου κάνει.

Κάνει αρκετά κενά ακόμα, ειδικά στον άλλον, ειδικά όταν το τηλεφώνημα κρατήσει κάποια διάρκεια. επίσης το bug που κόβεται η κλήση στις 2 ώρες συνεχίζεται παρόλο που βγήκαμε από τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο :!:

Α και δεν έχει γίνει η διασύνδεση με όλους τους άλλους εναλλακτικούς που σημαίνει ότι όσο αυξάνονται τα 211 νούμερα τόσο δε θα μπορεί να σε καλύψει το dslphone μόνο του σαν αποκλειστικό τηλέφωνο.

(τέλος απενεργοποίησης;;;;; δεν έχω ξανακούσει χρέωση για απανεργοποίηση υπηρεσίας... φαντάζομαι δεν είναι και πολύ νόμιμο κάτι τέτοιο)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Είστε ικανοποιημένοι με το dslphone; Σκέφτομαι να το ενεργοποιήσω αν και αυτό το τέλος ενεργοποίησης 10ευρώ + τέλος απενεργοποίησης άλλα 10ευρώ, με βάζει σε σκέψεις. Μέχρι να με οφελήσει πραγματικά οικονομικά θα έχει περάσει κάνας χρόνος.

Να περιμένω κάτι καλύτερο απο τη vivodi; Έχει κανείς κάποια πληροφορία τι θα γίνει με τη φορητότητα σ'αυτό το θέμα σε περίπτωση που το γυρίσω σε full llu και κόψω τον ΟΤΕ; Υπάρχει ένα σκοτάδι σε όλα αυτά.

Δεν υπάρχει τέλος διακοπής από ότι μου είχαν πει.

Δοκίμασε αν σε εξυπηρετεί, δε θα χάσεις. Τα 500 λεπτά θα σου κόστιζαν τα διπλάσια από τα 9,5€ που είναι το πάγιο του DSL phone.

Για τη φορητότητα μόνο η vivodi μπορεί να σε ενημερώσει.

Δεν έχω μιλήσει 2 ώρες συνεχόμενα με το DSL phone για να το διαπιστώσω αλλά καλό θα ήταν να ενημερώσει τη vivodi όποιος το αντιμετωπίζει για να το διορθώσουν.

(τέλος απενεργοποίησης;;;;; δεν έχω ξανακούσει χρέωση για απανεργοποίηση υπηρεσίας... φαντάζομαι δεν είναι και πολύ νόμιμο κάτι τέτοιο)

Ισως να χρεώνεται η απενεργοποίηση γιατί ισως να έχει κάποιο κόστος για τους τεχνικούς που θα επιστέψουν την γραμμή στον ΟΤΕ. λόγω full-llu

Παιδιά, το dsl phone είναι πάμφθηνο. Είναι πιο φθηνό από όλους τους εναλλακτικούς. Εγώ του σκίζω τα πέταλα κάθε μήνα και πληρώνω συνολικά 15 ευρώ για dsl phone. Όσο για την ποιότητα, είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στα λεφτά που δεν δίνεις σημασία στην ποιότητα. Γενικά έχω παρατηρήσει πως αν εκείνη την ώρα τσακίζεις την dsl, δεν ακούγεται καλά ούτε το τηλέφωνο.

Παιδιά, το dsl phone είναι πάμφθηνο. Είναι πιο φθηνό από όλους τους εναλλακτικούς.

Δεν είναι ακριβώς έτσι... Χρεώνει ανά 30" στις κλήσεις προς κινητά, οπότε δεν είναι το πιο οικονομικό... μιλάς 31" και χρεώνεσαι 60!

Παιδιά, το dsl phone είναι πάμφθηνο. Είναι πιο φθηνό από όλους τους εναλλακτικούς.

Συγκρινεις εντελως ανομοια πραγματα. Το dslphone (οπως και της TP) ειναι Voice over IP και των εναλλακτικων ειναι το γνωστο σε ολους μας σταθερο. Το dslphone ειναι Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Ο σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Καταρχην χρεωνει τις κλησεις μεταξυ συνδρομητων dslphone, ακουσον ακουσον!!!Παντου σε ολα τα voip προγραμματα οι κλησεις μεταξυ των συνδρομητων ειναι FREE!!!

Ας δουμε λοιπον τι προσφερει ο ανταγωνισμος:

http://www.babble.net

Δεν υπαρχει τελος ενεργοποιησης ουτε τελος απενεργοποιησης.

Οι κλησεις προς τα σταθερα των περισσοτερων γνωστων χωρων του πλανητη προσφεροντα (και της Ελλαδας) προς 0.0146 Ευρω/λεπτο.

Οι κλησεις προς Ελληνικα κινητα 0.22 Ευρω/λεπτο.

Χρεωση ανα λεπτο σε ολες τις κλησεις.

Με τα 10 Ευρω ενεργοποιηση +8 Ευρω παγιο +19% ΦΠΑ =21.42 Ευρω μιλαει κανεις 1467 λεπτα προς ολο το πλανητη :wacko:

Παμε στα καλυτερα... http://www.broadvoice.com

Τελος ενεργοποιησης 7.90 Ευρω.

Με 19.75 Ευρω το μηνα εχεις απεριοριστες ΔΩΡΕΑΝ κλησεις προς 35 χωρες !

Προς Ελληνικα κινητα 0.16 Ευρω!

Αν δεν θελει κανεις τις απεριοριστες κλησεις απλα πληρωνει 0.03 Ευρω το λεπτο για Ελλαδα.

Χρεωση ανα λεπτο σε ολες τις κλησεις.

Vivodi dslphone

Αστικα :lol: 0.022

Υπεραστικα :wacko: 0,045

Κινητα

Cosmote 0.185

Vodafone 0.185

ΤΙΜ 0.19

Q Telecom 0,244

Διεθνεις κλησεις Ενδεικτικα καθως δεν αξιζει να αναφερθω

0,15 Στην ΕΕ και Αμερικη.

Το μονο θετικο του dslphone της Vivodi ειναι οτι εχεις και αριθμο τηλεφωνου, και το broadvoice προσφερει αλλα μονο Αμερικης και Αγγλιας. Αλλα οχι να μου εχει voip υπεραστικα και αστικα!!! Πουθενα στον πλανητη αυτο δεν υπαρχει χρεωση μεταξυ voip-voip και δεν διαφερει η χρεωση αν καλεις...αστικα :w00t: ή υπεραστικα :lol:

Γι'αυτο λοιπον κοιταξτε και τι γινεται γυρω σας και μη πληρωνετε φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Στειλετε επιστολη στην vivodi να επανεξετασουν τις τιμες στο dslphone

Δεν εχω vivodi οποτε δεν με απασχολει. Οχι οτι αν ειχα και τους εστελνα θα εκαναν κατι...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...