Jump to content

ioazon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ioazon

  • Ημ. Γέννησης 27/05/1979

ioazon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ πάντως δεν την βρήκα, σαν να μην κυκλοφόρησε. Στο site της φαίνεται σαν να κυκλοφόρησε κανονικά.
  2. Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας: - η Καθημερινή της Κυριακής κυκλοφορεί σήμερα http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/12/2010_366750 - σήμερα επίσης κυκλοφορούν τα Νέα Σαββατοκύριακο το οποίο μας οδηγεί στο συμπέρασμα ( ; ) πως αύριο θα κυκλοφορήσει το Βήμα ; - η Ελευθεροτυπία δεν πτοήθηκε και κυκλοφορεί σήμερα το φύλλο της Παρασκευής :wacko:
  3. Όλες οι Κυριακάτικες θα κυκλοφορήσουν αύριο Παρασκευή. (επειδή οι δημοσιογράφοι έχουν απεργία Παρασκευή-Σάββατο με στόχο να μην κυκλοφορήσουν τα Κυριακάτικα φύλλα, οι εκδότες τους έβαλαν να φτιάξουν τα Κυριακάτικα φύλλα από την Τρίτη) (Edit: Μάλιστα νομίζω πως η Καθημερινή κυκλοφόρησε από σήμερα όπως είδα εδώ http://www.inews.gr/protoselida.htm )
  4. buy ugg boots:)on line,there are we offer different kinds of classic ugg boots,like genuine ugg boots,tall ugg boots,ugg ultra boots,short ugg boots,kid ugg boots,cardy ugg bootsand so on,:)wish you have a nice day:)
  5. Αυτή την Κυριακή η Κ.Ελευθεροτυπία θα βγει ανανεωμένη, θα αλλάξει όλο το στήσιμο της εφημερίδας, οπότε μάλλον επίτηδες δεν βάζουν καμία προσφορά.
  6. Πάρε τηλ εδώ 2113657000 ή 2107766000 να δεις πώς γίνεται.
  7. Στην Χρήστου Λαδά, στο κέντρο, είναι το αρχείο των εκδόσεων Λαμπράκη (όπως ανεβαίνεις την Σταδίου, κάνεις δεξιά στο στενό που βρίσκεται το Κόστα Βόδα και τα Γούδυς και το βρίσκεις στα 15 μέτρα). Εκεί θα βρεις οτιδήποτε ψάχνεις από παλιά τεύχη [εκτός αν έχουν εξαντληθεί]. Επίσης, για πιο γρήγορα, το περίπτερο στο κάτω μέρος της Πλατείας Κλαυθμώνος έχει αρκετά πρόσφατα τεύχη από προσφορές εφημερίδων (πάλι όπως ανεβαίνεις την Σταδίου, το 1ο υπαίθριο "περίπτερο" που θα βρεις στην Πλατεία Κλαυθμώνος)
  8. Μου έλεγε μια φίλη οτι η διαφορά είναι οτι τα daikin έχουν εντελώς άλλο τρόπο λειτουργίας από ΟΛΑ τα άλλα κλιματιστικά. Και πως η Mitsubishi είναι ότι καλύτερο στα συμβατικά κλιματιστικά. Τώρα ούτε αυτή ήξερε να μου εξηγήσει ακριβώς, της τα είχαν πει κάτι μηχανολόγοι από την δουλειά της.
  9. Στην Ηλεκτρονική της Ιεράς Οδού μου έδωσαν προσφορά για Mitsubishi DXK09z2 inverter και DXK18z2 inverter. Τις σειρές αυτές όμως τις βρίσκω μόνο σε τούρκικα site στο internet.Ξέρει κανείς τι παίζει;
  10. Κι εγώ την έχω αυτή την απορία.
  11. Αξίζει τον κόπο να ρωτήσω 2-3 καταστήματα της Mitsubishi ή έχουν όλα τις ίδιες τιμές; Επίσης, σε έναν χώρο 38 τετραγωνικά, δυτικού προσανατολισμού, με ταράτσα από πάνω [μονωμένη] να πάρω 18άρι ή 24άρι;
  12. Παπάγου και Πετρούπολη που κυκλοφορώ εγώ, το είδα.
  13. Παιδιά, λίγη προσοχή, λόγω Πάσχα οι Κυριακάτικες θα κυκλοφορήσουν το Μ.Σάββατο και οι Σαββατιάτικες την Μ.Παρασκευή. Έχετε το νου σας.
  14. Παιδιά, σήμερα ακρίβυναν "Τα Νέα" και "Η Ελευθεροτυπία" από 1 ευρώ σε 1,30 !!!! Δεν ξέρω για τις άλλες αλλά μάλλον θα προκύψει κύμα ανατιμήσεων.
×
×
  • Create New...