Jump to content

ioazon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ioazon

  1. Εγώ πάντως δεν την βρήκα, σαν να μην κυκλοφόρησε. Στο site της φαίνεται σαν να κυκλοφόρησε κανονικά.
  2. Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας: - η Καθημερινή της Κυριακής κυκλοφορεί σήμερα http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/12/2010_366750 - σήμερα επίσης κυκλοφορούν τα Νέα Σαββατοκύριακο το οποίο μας οδηγεί στο συμπέρασμα ( ; ) πως αύριο θα κυκλοφορήσει το Βήμα ; - η Ελευθεροτυπία δεν πτοήθηκε και κυκλοφορεί σήμερα το φύλλο της Παρασκευής :wacko:
  3. Όλες οι Κυριακάτικες θα κυκλοφορήσουν αύριο Παρασκευή. (επειδή οι δημοσιογράφοι έχουν απεργία Παρασκευή-Σάββατο με στόχο να μην κυκλοφορήσουν τα Κυριακάτικα φύλλα, οι εκδότες τους έβαλαν να φτιάξουν τα Κυριακάτικα φύλλα από την Τρίτη) (Edit: Μάλιστα νομίζω πως η Καθημερινή κυκλοφόρησε από σήμερα όπως είδα εδώ http://www.inews.gr/protoselida.htm )
  4. Αυτή την Κυριακή η Κ.Ελευθεροτυπία θα βγει ανανεωμένη, θα αλλάξει όλο το στήσιμο της εφημερίδας, οπότε μάλλον επίτηδες δεν βάζουν καμία προσφορά.
  5. Πάρε τηλ εδώ 2113657000 ή 2107766000 να δεις πώς γίνεται.
  6. Στην Χρήστου Λαδά, στο κέντρο, είναι το αρχείο των εκδόσεων Λαμπράκη (όπως ανεβαίνεις την Σταδίου, κάνεις δεξιά στο στενό που βρίσκεται το Κόστα Βόδα και τα Γούδυς και το βρίσκεις στα 15 μέτρα). Εκεί θα βρεις οτιδήποτε ψάχνεις από παλιά τεύχη [εκτός αν έχουν εξαντληθεί]. Επίσης, για πιο γρήγορα, το περίπτερο στο κάτω μέρος της Πλατείας Κλαυθμώνος έχει αρκετά πρόσφατα τεύχη από προσφορές εφημερίδων (πάλι όπως ανεβαίνεις την Σταδίου, το 1ο υπαίθριο "περίπτερο" που θα βρεις στην Πλατεία Κλαυθμώνος)
  7. Μου έλεγε μια φίλη οτι η διαφορά είναι οτι τα daikin έχουν εντελώς άλλο τρόπο λειτουργίας από ΟΛΑ τα άλλα κλιματιστικά. Και πως η Mitsubishi είναι ότι καλύτερο στα συμβατικά κλιματιστικά. Τώρα ούτε αυτή ήξερε να μου εξηγήσει ακριβώς, της τα είχαν πει κάτι μηχανολόγοι από την δουλειά της.
  8. Στην Ηλεκτρονική της Ιεράς Οδού μου έδωσαν προσφορά για Mitsubishi DXK09z2 inverter και DXK18z2 inverter. Τις σειρές αυτές όμως τις βρίσκω μόνο σε τούρκικα site στο internet.Ξέρει κανείς τι παίζει;
  9. Κι εγώ την έχω αυτή την απορία.
  10. Αξίζει τον κόπο να ρωτήσω 2-3 καταστήματα της Mitsubishi ή έχουν όλα τις ίδιες τιμές; Επίσης, σε έναν χώρο 38 τετραγωνικά, δυτικού προσανατολισμού, με ταράτσα από πάνω [μονωμένη] να πάρω 18άρι ή 24άρι;
  11. Παπάγου και Πετρούπολη που κυκλοφορώ εγώ, το είδα.
  12. Παιδιά, λίγη προσοχή, λόγω Πάσχα οι Κυριακάτικες θα κυκλοφορήσουν το Μ.Σάββατο και οι Σαββατιάτικες την Μ.Παρασκευή. Έχετε το νου σας.
  13. Παιδιά, σήμερα ακρίβυναν "Τα Νέα" και "Η Ελευθεροτυπία" από 1 ευρώ σε 1,30 !!!! Δεν ξέρω για τις άλλες αλλά μάλλον θα προκύψει κύμα ανατιμήσεων.
  14. Παιδιά, είναι απλά τα πράγματα. Μακρυά από τη Vivodi. Τον Σεπτέμβρη του 2004 έπαθαν βλάβη και έμεινα 7 μήνες χωρίς internet. Μου έφαγαν τη ζωή μέχρι να βρω άκρη. Έκανα καταγγελίες στην ΕΕΤΤ [που παίζει τον ρόλο του προστάτη των εταιριών και μόνο τον ΟΤΕ ξέρει να τιμωρεί] και τελικά το μόνο που κατάφερα ήταν να μην πληρώσω τους 7 μήνες. Μου έβγαλαν τον καρκίνο. ΜΑΚΡΥΑ
  15. Δεν γράφει αλλά λέει στο εξώφυλλο πως κάθε εβδομάδα θα δίνει μια ταινία που δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα. Ενδιαφέρον...
  16. Το ζήτημα είναι πως έχει βγάλει μια εφημερίδα εδώ και ένα χρόνο και αυτή βρίσκεται σταθερά στις 3 πρώτες σε πωλήσεις κάθε εβδομάδα. Το αν βάζει dvd ή όχι είναι θέμα γενικών τάσεων στον χώρο του τύπου...
  17. Ρώτησα ως εφημεριδοφάγος του γένους των εντυποφάγων της συνομοταξίας των σινεφίλ :D
  18. Johner, δεν απαντάνε ποτέ στα email, πάρε το 13880 και καλή τύχη.
  19. απλά σήμερα 7.15 - 9.15 μμ μαμηθήκαμε. Ελπίζω να επανήλθε κανονικά Εδώ κόμβος Πατησίων
  20. Παιδιά, το dsl phone είναι πάμφθηνο. Είναι πιο φθηνό από όλους τους εναλλακτικούς. Εγώ του σκίζω τα πέταλα κάθε μήνα και πληρώνω συνολικά 15 ευρώ για dsl phone. Όσο για την ποιότητα, είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στα λεφτά που δεν δίνεις σημασία στην ποιότητα. Γενικά έχω παρατηρήσει πως αν εκείνη την ώρα τσακίζεις την dsl, δεν ακούγεται καλά ούτε το τηλέφωνο.
  21. Ρε παιδιά, εγώ πήγα σε φίλο στου Ζωγράφου που παίζει πΟΤΕΝΕΤ και πηγαίνει τούρμπο η 384 του. Και αναρωτιέμαι τι φταίει [μήπως το pc μου που είναι pentium 3 στα 866, γιατί το δικό του είναι ένας πύραυλος της IBM?] Πάντως ακόμα προσπαθώ να βρω άκρη με τη Βιβο και τις χρεώσεις, μου έχουν χρεώσει τον Νοέμβρη για τον οποίο έχω φαξ από τον υπεύθυνο dsl οτι δεν θα τον χρεωθώ [με αριθμό λογαριασμού το φαξ που λεει "δεν θα πληρώσετε τον αριθμό λογαριασμού τάδε που αφορά το μήνα Νοέμβρη]. Δεν βρίσκουν το φαξ τους παρά το οτι έχω αριθμό πρωτοκόλλου [και γμ τα πρωτόκολλα έχουνε]
  22. Θα το ξαναπώ κι ας γίνω γραφική και σπαστικιά: αν δεν έχεις κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ, ας πρόσεχες. Και γκαρίζω εδώ (από ούτε κι εγώ θυμάμαι πότε) οτι ο μόνος τρόπος να είσαι κατοχυρωμένος απέναντι στην Βόδι είναι να έχεις κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Εγώ δεν έχω πληρώσει από Νοέμβρη καθόλου Internet αλλά έχω χτυπήσει 3 καταγγελίες-μούρλια. Δυστυχώς, "i told you so".... αλλά είμαστε κλασικοί ελληνάρες που όλο παραπονιόμαστε όπου βρούμε αλλά δεν μπαίνουμε σε νόρμες και επίσημες διαδικασίες. Αν είχατε κάνει όλοι εσείς που έχετε πρόβλημα καταγγελίες στην ΕΕΤΤ , θα είμασταν όλοι πιο καβατζωμένοι απέναντι στην Βόδι. Σόρρυ για τον τόνο του post αλλά έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου και τα δάχτυλά μου έχουν βγάλει κάλους, να ζητάω να κάνετε επίσημες καταγγελίες.
  23. Με αυτή τη λογική το τηλεφωνικό κέντρο με ενημέρωσε χθες ότι "η αναβάθμιση έχει ολοκληρωθεί, επειδή όμως ήταν μαζική αναβάθμιση παρατηρούνται χαμηλές ταχύτητες που θα διορθωθούν [Ω!!! ποία έκπληξης αυτός ο μέλλοντας] στο τέλος της εβδομάδας". Τι σοβαρή εταιρεία είναι αυτή!
×
×
  • Create New...