victor Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 kalhmera.....shmera exoume 6 iouniou kai anoigw na dw an h 256 egine 384 alla tipota...phra thl to 13880 kai me enhmerwsan oti tha laboume enhmerwtiko mail gia thn anabathmish ths taxythtas.diladi to pote tha ginei....ara eimaste se anamonh.....ante na doume :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didymos Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Ικανούς τους έχω να το τραβήξουν κανά μήνα, μέχρι να στείλουν τα e-mail, να λάβουν απάντηση και να την διεκπεραιώσουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Κλασσικοί Έλληνες... τους κάνουν μια έκπτωση και ψάχνουν αφορμή να μουρμουρίζουν... Κάντε λίγη υπομονή ρε παιδιά... Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Τους πήρα τηλέφωνο αλλά μου λένε επίσημα δεν ισχύει τίποτα ακόμα. Επίσης για 512 μου είπανε ότι -αν ισχύουν όλα αυτά- θα πληρώνω 47 ευρώ. Τώρα από πού προκύπτει αυτό το 47αρι ένας Θεός ξέρει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 off topic .... [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 στο mail.vivodinet.gr για username βάζουμε το username ή το username@vivodinet.gr; και για κωδικό, τον κωδικό της σύνδεσης; [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 στο mail.vivodinet.gr για username βάζουμε το username ή το username@vivodinet.gr; και για κωδικό, τον κωδικό της σύνδεσης; Πειραματίσου. Εγώ με τα πολλά το πέτυχα κάποτε που προσπάθησα, αλλά ήταν τόσο χάλια που δεν ξαναπάτησα, για αυτό και δε θυμάμαι τι ήθελε. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 στο mail.vivodinet.gr για username βάζουμε το username ή το username@vivodinet.gr; και για κωδικό, τον κωδικό της σύνδεσης; Το username@vivodinet.gr και τον κωδικό της σύνδεσης βάζεις. :) @lewton: Τι εννοείς τόσο χάλια? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Το username@vivodinet.gr και τον κωδικό της σύνδεσης βάζεις. :) @lewton: Τι εννοείς τόσο χάλια? :confused: Ότι το interface και τα χαρακτηριστικά του web-mail της είναι απαράδεκτα. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Ότι το interface και τα χαρακτηριστικά του web-mail της είναι απαράδεκτα. Α, ΟΚ! Συμφωνώ. Για αυτό κι εγώ χρησιμοποιώ το mail της Vivodi μέσω POP3/SMTP. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DruidX Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Tha allaksoun syntoma.Perimenete rizikes allages se ola (website, webmail ktl) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Tha allaksoun syntoma.Perimenete rizikes allages se ola (website, webmail ktl) Προσωπικά θα προτιμούσα αν είναι να αλλάξει κάτι αυτό να είναι η ταχύτητά μου, από 256 σε 384... Το web mail άχρηστο μου είναι. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Το username@vivodinet.gr και τον κωδικό της σύνδεσης βάζεις. :) εμένα πάντως δε τα δέχεται !#@_#(_@# Ρωτάω σήμερα στο 13880 για την αναβάθμιση - λέει θα πάρει μια βδομάδα. -Πώς θα μάθουμε εμείς πότε θα γίνει; -Θα ενημερωθείτε με email. -Και εγώ που δεν ελέγχω τo vivodi mail δε μπορώ να το μάθω; -όχι. -Εσείς δε το βλέπεται από εκεί; - όχι. μα καλά, δε βλέπουν τι σύνδεση έχουμε;;; :wacko: να πούμε και έναν καλό λόγο όμως (και απάντηση σε παλιότερο ποστ του kostasV) Αύριο έρχεται για δεύτερη φορά ο τεχνικός του ΟΤΕ (τη πρώτη φορά βρήκαν κάτι λάθος αλλά δεν βελτίωσε τη ταχύτητα) και θα είναι και παρών ο τεχνικός της vivodi. Από μεριάς Vivodi και ειδικά από τον συγκεκριμένο τεχνικό εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάνει ό,τι μπορεί για μένα, με ενημερώνει σωστά, μου εξηγεί τη βλάβη σωστά και λέει τα πράγματα όπως είναι. μπράβο του και το όνομα του παραμένει στη διάθεση όποιου το ζητήσει για συγκεκριμένο λόγο. (π.χ. από vivodi) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 να πούμε και έναν καλό λόγο όμως (και απάντηση σε παλιότερο ποστ του kostasV) Αύριο έρχεται για δεύτερη φορά ο τεχνικός του ΟΤΕ (τη πρώτη φορά βρήκαν κάτι λάθος αλλά δεν βελτίωσε τη ταχύτητα) και θα είναι και παρών ο τεχνικός της vivodi. Από μεριάς Vivodi και ειδικά από τον συγκεκριμένο τεχνικό εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάνει ό,τι μπορεί για μένα, με ενημερώνει σωστά, μου εξηγεί τη βλάβη σωστά και λέει τα πράγματα όπως είναι. μπράβο του και το όνομα του παραμένει στη διάθεση όποιου το ζητήσει για συγκεκριμένο λόγο. (π.χ. από vivodi) Σιγά μη σκοτωθούνε κιόλας να μάθουνε ποιός είναι. Αφού όλοι εκεί μέσα είναι πολύ καλοί. :rolleyes: Αν πάντως στο ζητήσουνε, πες το μας. Εγώ θα ανάψω λαμπάδα. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Σιγά μη σκοτωθούνε κιόλας να μάθουνε ποιός είναι. Αφού όλοι εκεί μέσα είναι πολύ καλοί. :rolleyes: Αν πάντως στο ζητήσουνε, πες το μας. Εγώ θα ανάψω λαμπάδα. όντως μακάρι να ενδιαφερόντουσαν, να προωθούσανε κανέναν καλό... Εσύ όλο online είσαι btw; :p [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 off topic sorry:O [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Παιδια περα απο χρεωσεις κλπ, τι παιζει με τις τιμες της Vivodi για εγκατασταση... και εξοπλισμο; Π.χ. ποσο χρεωνει το modem, και οτι αλλο χρειαζεται για τη συνδεση (DSL 256); Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 γιατί 56κ ; Εμένα μια χαρά μου πάει η συνδεσούλα μου. 384 έχω και πάω για 512 μετά την τρομερή προσφορά! Πληρώνω 49 για 384 και τώρα 32 για 512! Ε ρε γλέντια! Κι εγώ στην αρχή αυτό νόμιζα, αλλά πήρα τηλέφωνο και η κατάσταση έχει ως εξής (όπως μου είπανε δηλαδή, εύχομαι να τα πάρουν πίσω :D ) Θα πληρώνει, όποιος π.χ. είναι με shared llu Vivodi + Vivodi Internet 44,9 ευρώ το μήνα για την ταχύτητα των 512 kbps. Με λίγα λόγια θεωρούν, σύμφωνα με τα όσα μου είπανε πάντα, ότι το συμβόλαιο που έχουμε συνάψει με τη Vivodi έχει να κάνει με το πόσα περίπου λεφτά θέλουμε να τους δίνουμε και όχι τι ταχύτητα ζητάμε :lol: (λίγο κάτω από 50 ευρώ δίναμε πριν τις νέες μειώσεις για 384kbps). Εγώ όμως αρνούμαι το ότι μπορούν να κάνουν τέτοια θεώρηση και επιφυλάσσομαι να απαιτήσω αυτά που υπόσχονται με τις γραπτές τους ανακοινώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
victor Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 kalhspera s'olous..Kalesa 13880 shmera gia na dw ti tha ginei me to upgrade sthn taxythta..Mou apanthsan oti logw kapoiwn syndromhtwn pou den epithymoun thn anabathmish aytomata :!: ...h etaireia tha steilei email ews stis 16 Iouniou stous palious syndromhtes ths anaferontas to upgrade ws "epilogh"...an apanthsoume thetika sto email h energopoihsh tha einai amesh in a few hours diladi :p ..an den apanthseis tote meneis sthn speed pou hdh eisai..Kai ola ayta dioti kapoioi den hthelan na pane se higher speed me less money :wacko: ...alliws tha eixame hdh ginei oloi upgraded apo deytera 06/06/05 ..ti na pw....O kathenas opws thelei....Ara en anamonh tou enhmerwtikou email eimaste....Ayta gia olous tous anypomonous san emena... Xairetw..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 kalhspera s'olous..Kalesa 13880 shmera gia na dw ti tha ginei me to upgrade sthn taxythta..Mou apanthsan oti logw kapoiwn syndromhtwn pou den epithymoun thn anabathmish aytomata :!: ...h etaireia tha steilei email ews stis 16 Iouniou stous palious syndromhtes ths anaferontas to upgrade ws "epilogh"...an apanthsoume thetika sto email h energopoihsh tha einai amesh in a few hours diladi :p ..an den apanthseis tote meneis sthn speed pou hdh eisai..Kai ola ayta dioti kapoioi den hthelan na pane se higher speed me less money :wacko: ...alliws tha eixame hdh ginei oloi upgraded apo deytera 06/06/05 ..ti na pw....O kathenas opws thelei....Ara en anamonh tou enhmerwtikou email eimaste....Ayta gia olous tous anypomonous san emena... Xairetw..... Βρήκαν αφορμή να κερδίσουν χρόνο θα έλεγα εγώ. Ποιος στραβός δεν θέλει το φως του; Και τι ενδιαφέρθηκαν αυτοί που δεν θέλουν, να τους ενημερώσουν ότι κοιτάξτε να δείτε εγώ δεν θέλω δωρεάν αναβάθμιση στην ταχύτητα; :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Βρήκαν αφορμή να κερδίσουν χρόνο θα έλεγα εγώ. Ποιος στραβός δεν θέλει το φως του; Και τι ενδιαφέρθηκαν αυτοί που δεν θέλουν, να τους ενημερώσουν ότι κοιτάξτε να δείτε εγώ δεν θέλω δωρεάν αναβάθμιση στην ταχύτητα; :blink: Μάλλον αυτό το "δωρεάν" έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Φυσικά και θα υπάρχουν χρήστες που θα θέλουν να επωφεληθούν από τη μείωση στην τιμή της 256 από 31,90 σε 23,80 και να μην γίνει μετάβασή τους στην 384 όπου θα πληρώνουν 28,80. Η λέξη "δωρεάν" σίγουρα δε σημαίνει να κατέβεις στη χρέωση 23,80 και να έχεις 384. Τι τιμοκατάλογο θα έχουν; 1 για παλιούς και έναν για νέους συνδρομητές; Καμιά εταιρεία εκεί που λαμβάνει Χ ποσό μηνιαία από τις ενεργές συνδρομές δεν μειώνει τα έσοδά της έτσι απλά. Σου λέει αναβαθμίζω τις υπηρεσίες μου (επειδή έπεσε η αξία τους) αλλά εσύ θα πληρώνεις περίπου το ίδιο. Μην το κλείσουνε και το μαγαζί... Απο εκεί και πέρα σίγουρα θα θέλουν να κερδίσουν χρόνο. Οι επόμενες χρεώσεις στους λογαριασμούς θα προκύψουν αναλογικά απο τις ημέρες που θα έχει κανείς τη νέα ταχύτητα + την παλιά. Εμένα η απορία μου είναι τι θα κάνουν με τις 384 ΑΡΥΣ που δεν αναβαθμίζονται σε 512 (λόγω γραμμής ΟΤΕ) αλλά ήδη κυκλοφόρησαν φήμες στα φόρουμ για κατάργηση 384 και "μετάβαση" σε γραμμές 512 απο ΟΤΕ. Άραγε η vivodi θα βγάλει νέα ανακοίνωση τσόντα ή θα κάνει την πάπια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 H εταιρεία εξέδωσε ένα δελτίο τύπου που η ίδια μετά αμφισβητεί από το 13880. Τι εννοώ. Στο δελτίο τύπου, ενώ έχει ανακοινώσει τις μειωμένες τιμές για ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές, επιπλέον για τους υφιστάμενους θα ισχύσει αναβάθμιση στη μεγαλύτερη ταχύτητα χωρίς καμία επιβάρυνση. Το χωρίς καμία επιβάρυνση όμως το 13880 το ερμηνεύει ως "μηνιαία επιβάρυνση θα υπάρχει (δηλαδή αν γίνει αναβάθμιση, οι πελάτες καλούνται να πληρώνουν με τη νέα τιμή της υψηλότερης ταχύτητας στην οποία θα μεταβούν), απλά δε θα χρεωθείτε το πάγιο τέλος αναβάθμισης ταχύτητας € 15 συν ΦΠΑ που θα ίσχυε σε άλλες περιπτώσεις". Μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει τι εννοούσε αυτός που εξέδωσε το δελτίο τύπου... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει τι εννοούσε αυτός που εξέδωσε το δελτίο τύπου... :lol: Ναι, σιγά μην το γράψανε στην τύχη. Ξέρουν καλά τι κάνουνε εκεί στη vivodi :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Και ποιά είναι η σκοπιμότητα; Να μαζέψουν πάλι ένα μεγάλο αριθμό συνδρομητών εκνευρισμένων από την πολιτική εμπαιγμού της εταιρείας τους τελευταίους μήνες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Και ποιά είναι η σκοπιμότητα; Να μαζέψουν πάλι ένα μεγάλο αριθμό συνδρομητών εκνευρισμένων από την πολιτική εμπαιγμού της εταιρείας τους τελευταίους μήνες; Όχι, να νομίσουμε κάποιοι ότι θα έχουμε 384 με 23,8€+ΦΠΑ. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts