Tsarlie Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλημέρα Θα μπορούσε κάποιος κάτοχος των παρακάτω μοντέλων να με ενημερώσει τι Type RM-1xxx αναγράφει το κινητό του; Lumia 640 Dual SIM 3G Lumia 640 LTE Single SIM Lumia 640 LTE Dual SIM Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 640 3G Dual SIM: RM-1077_1018 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδιά οι ρυθμίσεις για την glance screen που βρίσκονται; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδιά οι ρυθμίσεις για την glance screen που βρίσκονται; Στο τέλος, στα extras. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Στο τέλος, στα extras. Σε ευχαριστώ. Το βρήκα. Για κάποιον λόγο μου έδειχνε μόνο την ώρα και όχι ειδοποιήσεις. Το έκλεισα και το άνοιξα και επανήλθε. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anttsit Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Πάντως το 640 dual sim LTE το πήρα από Γαλλία με 140€. Οπότε ίσως στη Γερμανία το βρει πολύ φτηνότερα από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αν και έκανα το ίδιο ερώτημα και στο θέμα των εφαρμογών επειδή δεν πήρα απάντηση θα το ποσταρω και εδώ. Παιδιά τα φώτα σας. Φίλος θα πάρει το 640LTE μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή και έχω την εξής απορία σχετικά με τους χάρτες. Στο κινητό θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων οπότε θα σβηστούν όλα μέσα. Όταν το πάρει θα μπορεί να κατεβάσει τους χάρτες Ελλάδος και την ελληνική γλώσσα στην ομιλία ή θα πρέπει τώρα να περιμένει να αναβαθμιστεί σε 10 που είναι ο πλοηγός ενσωματωμένος στο λειτουργικό; Το ρωτάω γιατί οι εφαρμογές στο store here map δεν υπάρχουν πλέον στα 8.1. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 H απάντηση σε όλα είναι ναι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 H απάντηση σε όλα είναι ναι. Τι εννοείς σε όλα ναι. Θα μπορεί να κατεβάσει τους χάρτες και την γλώσσα μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τα 8.1 ή θα πρέπει να περιμένει να αναβαθμιστεί σε 10. Θα είναι το πρώτο του windows phone. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Τι εννοείς σε όλα ναι. Θα μπορεί να κατεβάσει τους χάρτες και την γλώσσα μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τα 8.1 ή θα πρέπει να περιμένει να αναβαθμιστεί σε 10. Θα είναι το πρώτο του windows phone. Θα μπορεί να κατεβάσει τους χάρτες και την γλώσσα μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τα 8.1. Πρόσφατα έκανα για λίγο ένα γύρισμα στα 8.1 και το κινητό είχε τα πάντα μέσα,ή τα κατέβασα εγώ.οπότε δε νομίζω ένα απλό hard reset,να χάσει κάτι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μετα απο επαναφορα εργ. ρυθμισεων δεν ειναι διαθεσιμη η φωνητικη πλοηγηση. εμφανιζετε αλλα δεν λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μετα απο επαναφορα εργ. ρυθμισεων δεν ειναι διαθεσιμη η φωνητικη πλοηγηση. εμφανιζετε αλλα δεν λειτουργει. Οπότε η μόνη λύση για να έχει φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι να περιμένει την αναβάθμιση στα 10; :wacko: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 ακριβως. αλλα δεν το βλεπω δυντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 τα 10αρια θα αργησουν πολυ ακομα...τουλαχιστον το καλοκαιρι και αν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 τα 10αρια θα αργησουν πολυ ακομα...τουλαχιστον το καλοκαιρι και αν Αυτό το διάβασες κάπου ή έτσι το λες; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Αυτό το διάβασες κάπου ή έτσι το λες; Πιο πιθανό είναι να τα δώσει το καλοκαίρι, παρά το Πάσχα! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Πιο πιθανό είναι να τα δώσει το καλοκαίρι, παρά το Πάσχα! :lol: Ναι δεν διαφωνώ:lol: Αλλά δεν υπάρχει πουθενά κάποια ανακοίνωση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 https://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html?from=account_notifications Λουκούμι η τιμή του δίκαρτου 3G. Mήπως πέσει και κάτω από 100αρικο..! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 https://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html?from=account_notifications Λουκούμι η τιμή του δίκαρτου 3G. Mήπως πέσει και κάτω από 100αρικο..! όταν βγει το 650 που έχει και τα ίδια σπεκς σχεδόν,θα πέσει και άλλο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 όταν βγει το 650 που έχει και τα ίδια σπεκς σχεδόν,θα πέσει και άλλο. To Εποφθαλμιώ για 2ο κινητό αξίζει για τα λεφτά του ε; Με τα 10αρια πάνω θα πάρει τα πάνω του πιο πολύ ακόμα! είμαι και στο 532 ανάμεσα ως πιο κομπακτ.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 To Εποφθαλμιώ για 2ο κινητό αξίζει για τα λεφτά του ε; Με τα 10αρια πάνω θα πάρει τα πάνω του πιο πολύ ακόμα! είμαι και στο 532 ανάμεσα ως πιο κομπακτ.. εγώ το δίκαρτο 3g έχω και δε το αλλάζω προς το παρόν με τίποτα. Το έχω καταβολευτεί και έρχομαι από android. Λίγο μερικές εφαρμογές να φτιάξουν και είναι dealbraker. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 εγώ το δίκαρτο 3g έχω και δε το αλλάζω προς το παρόν με τίποτα. Το έχω καταβολευτεί και έρχομαι από android. Λίγο μερικές εφαρμογές να φτιάξουν και είναι dealbraker. Εγω το ανδροιδ δεν το αλλαζω με τιποτα κυριως λογω της πληθωρας παραμετροποιησεων αλλα και εφαρμογων που εχει, ομως με τραβηξαν τα 10αρια mobile και ετσι θα παρω ενα δικαρτο lumia αφου χρειαζομαι ενα δικαρτο ουτως ή αλλως.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Εγω το ανδροιδ δεν το αλλαζω με τιποτα κυριως λογω της πληθωρας παραμετροποιησεων αλλα και εφαρμογων που εχει, ομως με τραβηξαν τα 10αρια mobile και ετσι θα παρω ενα δικαρτο lumia αφου χρειαζομαι ενα δικαρτο ουτως ή αλλως.. Πολύ κακό για το τίποτα η παραμετροποίηση,αλλά ας μη το συνεχίσουμε,θα βγούμε οφ.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Πολύ κακό για το τίποτα η παραμετροποίηση,αλλά ας μη το συνεχίσουμε,θα βγούμε οφ.:lol: Μπα μην το λες, αν εννοήσεις την σημασία να κάνεις ό,τι θες στο κινητό σου ..αυτο ειναι απλά μαγευτικό. Μπορώ ακόμα να βάλω τα features της καμερας του Ζ5 χάριν xposed framework! Για να μην ξεφευγω και γω ομως ..είμαι αναμεσα στο αυτο και το 532 .. αν και δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Απλά το ενα υπερτερει στο οτι ειναι πιο κομπακτ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μπα μην το λες, αν εννοήσεις την σημασία να κάνεις ό,τι θες στο κινητό σου ..αυτο ειναι απλά μαγευτικό. Μπορώ ακόμα να βάλω τα features της καμερας του Ζ5 χάριν xposed framework! Για να μην ξεφευγω και γω ομως ..είμαι αναμεσα στο αυτο και το 532 .. αν και δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Απλά το ενα υπερτερει στο οτι ειναι πιο κομπακτ. πιο είναι καλύτερο από τα 2 κινητά δεν θα το μάθεις εδώ.υπάρχει άλλο θέμα για συγκρίσεις.. Όσο για το android,το παίζω στα δάχτυλα,γιαυτό και το παράτησα.;) Ας τελειώσει η κουβέντα γιαυτό όμως εδώ σε παρακαλώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts