georgb Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δοκίμασε να την κάνεις απεγκατάσταση και να την εγκαταστήσεις πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δεν φαίνεται πουθενά στον κατάλογο εφαρμογών; Το πρόβλημα παρουσιάστηκε σήμερα; Δώσε λίγο χρόνο γιατί μπορεί το store να έχει κολλήσει και να ξεκολλήσει μετά από μερικές ώρες... Εμφανιζεται μονο σαν εγκατεστημένη εφαρμογη στο finder με τις εφαρμογες.Στις λήψεις δεν εμφανιζει τπτ,ούτε στο ιστορικο ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε να την κάνεις απεγκατάσταση και να την εγκαταστήσεις πάλι. Πώς να την κάνω απεγκατασταση οταν δεν υπάρχει στο κινιτο επανω,παρα μονο στο store;; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Τόση ώρα αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι να την διαγράψεις απο τις εφαρμογές σου στο store; Δεν γίνεται αυτό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Να ρωτήσω κάτι, αν το πάρω από τα skroutzoμαγαζα, έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Να ρωτήσω κάτι, αν το πάρω από τα skroutzoμαγαζα, έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας; Ναι, κανονικα Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Τόση ώρα αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι να την διαγράψεις απο τις εφαρμογές σου στο store; Δεν γίνεται αυτό. Προσπαθώ να βάλω στο κινητο ,κάτι που δεν υπάρχει .Απλα πηγαινοντας στο Store εμφανιζει αυτο που θελω ώς ήδη εγκατεστημένο Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Προσπαθώ να βάλω στο κινητο ,κάτι που δεν υπάρχει .Απλα πηγαινοντας στο Store εμφανιζει αυτο που θελω ώς ήδη εγκατεστημένο Γράφει στην κατοχή σου ή ότι είναι εγκατεστημένη; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Γράφει στην κατοχή σου ή ότι είναι εγκατεστημένη; Στην επισκοπιση γράφει :ειναι εγκατεσατημένη ενώ δεν ειναι! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Πως δημιουργούμε ένα φάκελο για να βάλουμε συγκεκριμένες φωτογραφίες ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Κατέβασε την εφαρμογή «Αρχεία» της Microsoft... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarlie Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλησπέρα σας. Σκοπεύω να αγοράσω το Lumia 640 αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας για να προμηθευτώ το μοντέλο με τα μικρότερο SAR. Παρακάτω έχω καταλήξει στα συγκεκριμένα μοντέλα Type RM-1xxx απλά δεν γνωρίσω σε ποιο μοντέλο αντιστοιχεί π.χ. Lumia 640 3G Dual SIM ή Lumia 640 LTE ή Lumia 640 LTE Dual SIM και απο που έχει γίνει η αγορά του. (σκρουτζ, Microsoft Store κάπου αλλού;) Τα Type RM-1xxx που δεν βλέπετε παρακάτω έχουν υψηλότερο SAR και δεν με ενδιαφέρουν Microsoft Lumia 640 Type RM 1073 - head 0.66 W/kg over 10g 2slot GPRS1800+WLAN2450 body 0.59 W/kg over 10g 2slot GPRS850+WLAN2450 Microsoft Lumia 640 Τype RM1074 head 0.65 W/kg over 10g 3slot GPRS1800+WLAN2450 body 0.53 W/kg over 10g 2slot GPRS850+WLAN2450 Microsoft Lumia 640 Type RM1075 head 0.65 W/kg over 10g 3slot GPRS1800+WLAN2450 body 0.53 W/kg over 10g 2slot GPRS850+WLAN2450 Microsoft Lumia 640 Type RM1113 head 0.65 W/kg over 10g 3slot GPRS1800+WLAN2450 body 0.53 W/kg over 10g 2slot GPRS850+WLAN2450 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ερώτηση: Προτείνω σε φίλο που αυτή τη στιγμή έχει το γερασμένο Lumia 620 να αγοράσει το 640. Ο φίλος χρειάζεται οπωσδήποτε dual sim κινητό γιατί θα φύγει για καιρό στο εξωτερικό (Γερμανία) και θέλει να έχει και την Ελληνική κάρτα του. Δεν είναι πολύ απαιτητικός χρήστης. Αυτή τη στιγμή στα σκρουτζομάγαζα το 640 Dual sim 3G έχει 120+ € ενώ το Dual sim 4G έχει 180+ €. Δηλαδή 50% πάνω, πολύ μεγάλη διαφορά. 1. Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο για κάποιον που δεν κάνει βαριά χρήση διαδικτύου (ανέβασμα/κατέβασμα μεγάλων αρχείων); 2. Η κατανάλωση μπαταρίας του 4G είναι σημαντικά ανώτερη του 3G; Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 1. Δεν αξίζει. 2. Η Γερμανία έχει αναπτυγμένο δίκτυο 4G άρα λογικά δεν θα υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Γενικά το 4G είναι ανούσιο σε κινητό εκτός αν έχεις απεριόριστα δεδομένα και κατεβάζεις ταινίες κλπ τεράστια αρχεία. Για όλα τα άλλα, μια χάρα και γρήγορα κάνεις τη δουλειά σου και με το 3G. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει αντίκτυπο στην ποιότητα των βιντεοκλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 παιδια σημερα διαβασα οτι το 640 ξεκινησε να παρει w10, τα εχει κανεις???(οχι τα beta) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 παιδια σημερα διαβασα οτι το 640 ξεκινησε να παρει w10, τα εχει κανεις???(οχι τα beta) Από χθες (13/1) έχει ξεκινήσει το roll out από την T-Mobile Πολωνίας και θα δοθεί σιγά σιγά και σε unbranded ή branded άλλων παρόχων συσκευές. Επειδή όμως, και η MSFT μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα των Android και να περιορίσει την ενημέρωση για κάποιο διάστημα σε μόνο μία περιοχή προκειμένου, αν υπάρξει σοβαρό bug, να το περιορίσει, μπορεί να καθυστερήσει λίγο σε άλλες συσκευές/περιοχές. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 εγω ρε φιλε εχω το 730 και ειναι πολωνικο.. λες τα παιξει ρολο αυτο να παρω σχετικα πιο νωρις update??οταν μετο καλο εννοειται ερθουν και για τα αλλα lumia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 εγω ρε φιλε εχω το 730 και ειναι πολωνικο.. λες τα παιξει ρολο αυτο να παρω σχετικα πιο νωρις update??οταν μετο καλο εννοειται ερθουν και για τα αλλα lumia.. Μόνο το 640 έχει πάρει την ενημέρωση, μόνο το πολωνικό T-Mobile και δεν ξέρω 100% μήπως δόθηκε μόνο σε κάποιο μοντέλο (LTE single, LTE Dual, 3G Dual ή το απλό 3G) ή σε όλα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 1. Δεν αξίζει. 2. Η Γερμανία έχει αναπτυγμένο δίκτυο 4G άρα λογικά δεν θα υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας. Γενικά το 4G είναι ανούσιο σε κινητό εκτός αν έχεις απεριόριστα δεδομένα και κατεβάζεις ταινίες κλπ τεράστια αρχεία. Για όλα τα άλλα, μια χάρα και γρήγορα κάνεις τη δουλειά σου και με το 3G. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει αντίκτυπο στην ποιότητα των βιντεοκλήσεων. Ναι, και με 2g κανεις τη δουλεια σου μια χαρα μωρε, ουτε καν 3g δεν χρειαζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Πόση διαφορά θα κάνει το 4g από το 3g σε κάποιον που δεν πολυχρησιμοποιεί το internet στο κινητό; Επίσης καλό θα είναι να μην ειρωνεύεσαι μιας και κανείς δεν σε ειρωνεύτηκε... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 :!: Αφήστε τις τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και επιστρέψετε στο θέμα μας :!: Το 4G είναι αρκετά χρήσιμο. Αυτό έλειπε. Αλλά αν χρησιμοποιεί ελάχιστα το intenrnet δεν θα δει καμιά τρομερή διαφορά. Εγώ επειδή μπορεί να ακούω μουσική ή να βλέπω βίντεο στο youtube, ακόμα και η λίγη παραπάνω ταχύτητα στο σερφάρισμα έχω πάντα 4G ανοιχτό. Ο καθένας τι θέλει είναι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Το 2G είναι υπερβολικά αργό για οτιδήποτε χρειαστεί να κάνει κάποιος στο internet, το 3G από την άλλη καλύπτει ανετότατα όλες τις εργασίες που απαιτούν internet. Όσοι λέτε αργό το 3G να υποθέσω ότι έχετε και VDSL στο σπίτι σας γιατί όλα τα άλλα είναι αργά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Να σας ευχαριστήσω και πάλι για τις απαντήσεις σας για το θέμα 3G/4G και ζητώ συγνώμη γιατί ίσως δεν διατύπωσα σωστά τις ερωτήσεις με αποτέλεσμα να βγούμε και λίγο off topic. Οπότε διατυπώνω πάλι τις ερωτήσεις, κάπως πιο συγκεκριμένα: (1) Επειδή η ανάγκες είναι υποκειμενικές, το πιο βαρύ πράγμα που ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνει είναι βιντεοκλήσεις μέσω Skype, αν και το βρίσκω πιο πιθανό ακόμα κι αυτές να τις κάνει μέσω wi-fi. Κατά τα λοιπά, απλή χρήση browsing/mail. Το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό. Το 3G έχει 125€. Αν το 4G είχε πχ 135€, δεν θα το συζητούσαμε καν, αλλά 185€ είναι μεγάλη διαφορά τιμής. (2) Έχω διαβάσει ότι η κατανάλωση μπαταρίας διαφοροποιείται ανάλογα με το μοντέλο κινητού. Πχ εγώ με το 925 έχω μονίμως ανοιχτό το 4G, δεν έχω παρατηρήσει διαφορά σε σχέση με το 3G. Όσοι έχετε το 640, έχετε παρατηρήσει τυχόν μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας λόγω 4G; Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη για την αναστάστωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Να σας ευχαριστήσω και πάλι για τις απαντήσεις σας για το θέμα 3G/4G και ζητώ συγνώμη γιατί ίσως δεν διατύπωσα σωστά τις ερωτήσεις με αποτέλεσμα να βγούμε και λίγο off topic. Οπότε διατυπώνω πάλι τις ερωτήσεις, κάπως πιο συγκεκριμένα: (1) Επειδή η ανάγκες είναι υποκειμενικές, το πιο βαρύ πράγμα που ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνει είναι βιντεοκλήσεις μέσω Skype, αν και το βρίσκω πιο πιθανό ακόμα κι αυτές να τις κάνει μέσω wi-fi. Κατά τα λοιπά, απλή χρήση browsing/mail. Το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό. Το 3G έχει 125€. Αν το 4G είχε πχ 135€, δεν θα το συζητούσαμε καν, αλλά 185€ είναι μεγάλη διαφορά τιμής.. Νομίζω πως η διαφορά τιμής είναι σαφώς μικρότερη σε καταστήματα του εξωτερικού (όπως πχ το amazon.de). Από την άλλη δεν βρίσκω κάποια πιθανότητα να ζοριστεί στο skype είτε με 3G είτε με 4G. (2) Έχω διαβάσει ότι η κατανάλωση μπαταρίας διαφοροποιείται ανάλογα με το μοντέλο κινητού. Πχ εγώ με το 925 έχω μονίμως ανοιχτό το 4G, δεν έχω παρατηρήσει διαφορά σε σχέση με το 3G. Όσοι έχετε το 640, έχετε παρατηρήσει τυχόν μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας λόγω 4G; Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη για την αναστάστωση. Σε περιοχές με καλή κάλυψη 4G δεν υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση. Τουλάχιστον όχι ιδιαίτερα αισθητή... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 :!: Αφήστε τις τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και επιστρέψετε στο θέμα μας :!: Το 4G είναι αρκετά χρήσιμο. Αυτό έλειπε. Αλλά αν χρησιμοποιεί ελάχιστα το intenrnet δεν θα δει καμιά τρομερή διαφορά. Εγώ επειδή μπορεί να ακούω μουσική ή να βλέπω βίντεο στο youtube, ακόμα και η λίγη παραπάνω ταχύτητα στο σερφάρισμα έχω πάντα 4G ανοιχτό. Ο καθένας τι θέλει είναι... Το 4G ειναι αρκετα γρηγορο.Καμια σχεση με 3G,το εχω δει σε φιλους και εχω παθει σοκ.Κατεβαζει σφαιρα,χωρις κολληματα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts