marios_ch Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Παιδια εχω βαλει 2 σιμ σημερα, χρειαζεται να κανω καμια ρυθμιση για να χτυπαει σε οποιο με παρουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Παιδια εχω βαλει 2 σιμ σημερα, χρειαζεται να κανω καμια ρυθμιση για να χτυπαει σε οποιο με παρουν; όχι δε χρειάζεται. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 To XL δεν αξιζει μια. Ηδη φαινεται στο μικρο η χαμηλη αναλυση, φανταζομαι πως θα ειναι η ιδια αναλυση στο μεγαλο. Ναι, δυστυχώς η ανάλυση οθόνης του XL ειναι ίδια με του απλού 640 (1080x720). :( Ίσως το μονο μείον έναντι του 640. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ειναι χαλια η συσκευη. 1)Το καπακι δεν εφαρμοζει αριστα και κουνιεται ευκολα. 2) Και το καπακι ομως να βγαλω, η συσκευη απο μεσα ειναι σαν χάρβαλο, λες και δεν εχει βιδωθει καλα. Γενικα οταν πχ χτυπαει για κληση ή παιζει δυνατα ηχο σαν να τρεμει τρεμει ολο το κινητο. Και στο κρατημα φυσικα η αισθηση ειναι χαλια. Το 1) ισως ειναι απόροια του 2) Το θεμα ειναι εχετε καλη εμπειρεια απο το service του Nokia Care, ειδικα απο αυτο της Νεας Σμυρνης; Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μου το άλλαξαν αμέσως στο επίσημο service στην Πάτρα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλησπέρα! Απο χθές χαρούμενος κάτοχος ενός 640 DS! Ερώτηση.. επειδή δεν έχω 2 κάρτες sim τοποθέτησα την κάρτα μου στο slot SIM2 για να δοκιμάσω αν λειτουργεί κ αυτό. Όταν δοκίμασα να πάρω τηλ μου έβγαζε μήνυμα "sim error, the sim is invalid.." όμως αν ενεργοποιούσα data μπαίνει 3G κανονικά και επίσης μπορούσα να δεχτώ και κλήσεις. Στο κανονικό slot (SIM) όλα δουλεύουν άψογα. Το έχει τεστάρει κανείς, είναι νορμαλ? Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Γιατί απλά δε τη βάζεις στο 1ο slot;:wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Γιατί απλά δε τη βάζεις στο 1ο slot;:wacko: Εκεί είναι και λειτουργεί μια χαρά! Ήθελα με κάποιο τρόπο από τη στιγμή που δεν έχω δεύτερο νούμερο να δω αν λειτουργεί το 2ο σλοτ όσο είμαι στο παράθυρο του DOA γιατί μένω εκτός Αθηνών και δεν θα είναι εύκολο να το επιστρέψω μετά. Κ απλά ρώτησα αν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος και είναι νορμαλ.. :) Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Εκεί είναι και λειτουργεί μια χαρά! Ήθελα με κάποιο τρόπο από τη στιγμή που δεν έχω δεύτερο νούμερο να δω αν λειτουργεί το 2ο σλοτ όσο είμαι στο παράθυρο του DOA γιατί μένω εκτός Αθηνών και δεν θα είναι εύκολο να το επιστρέψω μετά. Κ απλά ρώτησα αν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος και είναι νορμαλ.. :) Σόρρυ δε διάβαζα σωστά το μήνυμα σου.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Αυτο με το ηχείο ισχύει, ενω ειναι πολυ δυνατό, πνίγεται ανάλογα το που ακουμπάς τη πλάτη. Στο 1020 ειναι διπλα απο τη θύρα φόρτισης και δεν έχουμε τέτοια προβλήματα Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Αυτο με το ηχείο ισχύει, ενω ειναι πολυ δυνατό, πνίγεται ανάλογα το που ακουμπάς τη πλάτη. Στο 1020 ειναι διπλα απο τη θύρα φόρτισης και δεν έχουμε τέτοια προβλήματα Ε ναι, απλοί κανόνες φυσικής ειναι. Τώρα ο άλλος που το ακούει μεσα απ το ντουλάπι και δεν εχει πνίξιμο με όποιο τρόπο και να το ακουμπήσει, μάλλον κανα υπερφυσικό 640 θα αγόρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ε ναι, απλοί κανόνες φυσικής ειναι. Τώρα ο άλλος που το ακούει μεσα απ το ντουλάπι και δεν εχει πνίξιμο με όποιο τρόπο και να το ακουμπήσει, μάλλον κανα υπερφυσικό 640 θα αγόρασε. ο άλλος έχει και όνομα να ξέρεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλησπέρα! Απο χθές χαρούμενος κάτοχος ενός 640 DS! Ερώτηση.. επειδή δεν έχω 2 κάρτες sim τοποθέτησα την κάρτα μου στο slot SIM2 για να δοκιμάσω αν λειτουργεί κ αυτό. Όταν δοκίμασα να πάρω τηλ μου έβγαζε μήνυμα "sim error, the sim is invalid.." όμως αν ενεργοποιούσα data μπαίνει 3G κανονικά και επίσης μπορούσα να δεχτώ και κλήσεις. Στο κανονικό slot (SIM) όλα δουλεύουν άψογα. Το έχει τεστάρει κανείς, είναι νορμαλ? Αν κατάλαβα καλά όταν έχεις στην δεύτερη θύρα την sim σου, σου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πας να κάνεις κλήσεις... Για δες πάνω αριστερά, στο μενού των κλήσεως, κάτω από την ώρα είσαι στο 1 ή στο 2? Αν είσαι στο 2 και εκεί έχεις την sim τότε μάλλον έχεις πρόβλημα... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Αν κατάλαβα καλά όταν έχεις στην δεύτερη θύρα την sim σου, σου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πας να κάνεις κλήσεις... Για δες πάνω αριστερά, στο μενού των κλήσεως, κάτω από την ώρα είσαι στο 1 ή στο 2? Αν είσαι στο 2 και εκεί έχεις την sim τότε μάλλον έχεις πρόβλημα... Το 1 δειχνει οτι δεν εχει sim το 2 δειχνει οτι εχει και στο 2 εχω βαλει την sim μου. Ομως πριν λιγο εβαλα δευτερη sim ενος φιλου στο δευτερο σλοτ εχοντας την δικια μου στο πρωτο και λειτουργουν κανονικα και οι 2. Αρα συμπερασμα, δεν μπορω να παρω τηλέφωνο αν εχω βαλει μια μονο sim στο σλοτ με ενδειξη SIM2. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited September 14, 2015 by niotheros Γραφή SMS Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Πρεπει να μη κανει καλη επαφη η SIM σου στο σλοτ 2.Δοκιμασε να καθαρισεις ή να την "ισίωσεις" λιγο με προσοχή...δουλευα το τηλέφωνο με sim μονο στο σλοτ2 χωρις προβλημα. Αν έχω καταλάβει καλά το προβλημα σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Πρεπει να μη κανει καλη επαφη η SIM σου στο σλοτ 2.Δοκιμασε να καθαρισεις ή να την "ισίωσεις" λιγο με προσοχή...δουλευα το τηλέφωνο με sim μονο στο σλοτ2 χωρις προβλημα. Αν έχω καταλάβει καλά το προβλημα σου... Μήπως έχει ρυθμίσει να πραγματοποιεί κλήση από την sim 1; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Πρεπει να μη κανει καλη επαφη η SIM σου στο σλοτ 2.Δοκιμασε να καθαρισεις ή να την "ισίωσεις" λιγο με προσοχή...δουλευα το τηλέφωνο με sim μονο στο σλοτ2 χωρις προβλημα. Αν έχω καταλάβει καλά το προβλημα σου... Ωραια πως γινεται η ιδια σιμ να δουλευει στο σλοτ 1 και οχι στο 2? Και γιατι οταν εχω σιμ στο 1 και βαλω σιμ και στο 2 τοτε το 2 δουλευει μια χαρα? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited September 14, 2015 by niotheros Γραφή SMS Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ωραια πως γινεται η ιδια σιμ να δουλευει στο σλοτ 1 και οχι στο 2? Κ γιατι οταν εχω σιμ στο 1 και βαλω σιμ κ στο 2 τοτε το 2 δουλευει μια χαρα? Τωρα που έχεις και της 2 κάρτες μέσα και λειτουργούν και οι δυο σωστά, βγάλε τη πρώτη και άσε τη δεύτερη μέσα, να δούμε θα λειτουργεί σωστά τότε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Να προσθεσω οτι το 3g δουλευει οταν στο κινητό εχω μια σιμ στο σλοτ2. Μονο οταν παω να πατησω το πλακιδιο του τηλεφωνου βγαζει SIM error. Οταν εχω 2 σιμ μεσα δουλεουν ολα και στις 2 κανονικα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited September 14, 2015 by niotheros Γραφή SMS Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Κανε αυτο που σου ειπα δεν εχεις να χασεις κατι....κανε και αυτο που σου ειπε ο φιλος πανω.Προσπαθουμε να αποκλεισουμε πιθανοτητες αν δεν ...τοτε ειναι προφανες οτι κατι αλλο φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Κανε αυτο που σου ειπα δεν εχεις να χασεις κατι....κανε και αυτο που σου ειπε ο φιλος πανω.Προσπαθουμε να αποκλεισουμε πιθανοτητες αν δεν ...τοτε ειναι προφανες οτι κατι αλλο φταιει. Δεν το εκανα γιατι αυτη τη στιγμη δεν εχω 2η σιμ. Αυριο θα παω να παρω ενα καρτοκινητο να το δοκιμασω. Την απενεργοποιηση-ενεργοποιηση σιμ δεν την βρηκα στο μενου. Παντως και το manual γραφει οτι αν υπαρχει μια σιμ θα πρεπει να μπαινει στο σλοτ1. Το σιγουρο ειναι πως δεν μπορω να καταλαβω αν υποθεσουμε οτι εχει προβλημα το 2ο σλοτακι πως δουλευει απροβληματιστα οταν εχω σιμ στο 1ο. Edited September 14, 2015 by niotheros Γραφή SMS Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Δεν το εκανα γιατι αυτη τη στιγμη δεν εχω 2η σιμ. Αυριο θα παω να παρω ενα καρτοκινητο να το δοκιμασω.Την απενεργοποιηση-ενεργοποιηση σιμ δεν την βρηκα στο μενου. Παντως κ το manual γραφει οτι αν υπαρχει μια σιμ θα πρεπει να μπαινει στο σλοτ1. Το σιγουρο ειναι πως δεν μπορω να καταλαβω αν υποθεσουμε οτι εχει προβλημα το 2ο σλοτακι πως δουλευει απροβληματιστα οταν εχω σιμ στο 1ο. Αυτό ισχύει για όλα τα δικαρτα ή μόνο της Microsoft; Δηλαδή η δεύτερη κάρτα να λειτοργει σωστά μονο σε συνδυασμό με την πρώτη; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλησπέρα! Απο χθές χαρούμενος κάτοχος ενός 640 DS! Ερώτηση.. επειδή δεν έχω 2 κάρτες sim τοποθέτησα την κάρτα μου στο slot SIM2 για να δοκιμάσω αν λειτουργεί κ αυτό. Όταν δοκίμασα να πάρω τηλ μου έβγαζε μήνυμα "sim error, the sim is invalid.." όμως αν ενεργοποιούσα data μπαίνει 3G κανονικά και επίσης μπορούσα να δεχτώ και κλήσεις. Στο κανονικό slot (SIM) όλα δουλεύουν άψογα. Το έχει τεστάρει κανείς, είναι νορμαλ? Διάβασα όλα τα σχόλια με το θέμα σου και το δοκίμασα και στο δικό μου. Με μία μόνο κάρτα, στη δεύτερη υποδοχή. Δε μου έβγαλε κανένα μήνυμα λάθους. Πόσο καιρό έχεις την κάρτα sim σου; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Διάβασα όλα τα σχόλια με το θέμα σου και το δοκίμασα και στο δικό μου. Με μία μόνο κάρτα, στη δεύτερη υποδοχή. Δε μου έβγαλε κανένα μήνυμα λάθους. Πόσο καιρό έχεις την κάρτα sim σου; Καταρχας ευχαριστω για τη βοηθεια. :) Η καρτα ειναι ενος μηνα το πολυ γιατι την αλλαξα λογω απωλειας του προηγουμενου τηλεφωνου. Και το κινητο εχει περασμενο το τελευταιο update. Δηλαδή εσυ κανεις τηλέφωνο κανονικα εχοντας μια σιμ στο σλοτ2; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited September 14, 2015 by niotheros Γραφή SMS Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Σου έχω απαντήσει ήδη εγώ σε αυτό ,δουλευα το κινητο για 3 βδομαδες απροβλήματιστα μόνο με κάρτα στο slot 2.Είναι προφανές ότι είτε έχεις προβληματική sim ή έχει κάποιο θεμα η συσκευη σου από την στιγμη που δεν εχεις κάποια λαθος ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Σου έχω απαντήσει ήδη εγώ σε αυτό ,δουλευα το κινητο για 3 βδομαδες απροβλήματιστα μόνο με κάρτα στο slot 2.Είναι προφανές ότι είτε έχεις προβληματική sim ή έχει κάποιο θεμα η συσκευη σου από την στιγμη που δεν εχεις κάποια λαθος ρύθμιση. Έγω να δεχτώ ότι έχει κάποιο θέμα η συσκευή. Θα έπρεπε όμως να μην δουλεύει και όταν υπάρχουν και οι δύο sim μέσα στο κινητό. Πολύ κουλό πάντως τι να πω.. σκέφτομαι μήπως υπάρχουν διαφορετικά variants του ίδιου μοντέλου, αλλιώς έπεσα στην περίπτωση. Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts