Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά έχει nfc; Κάπου πιο παλιά νομίζω είχε αναφερθεί πως μόνο το xl έχει. Στο skroutz όμως και στο gsmarena λέει ότι το lte dual sim το 5'' έχει nfc. Τελικά τι γίνεται;

Μετά το update σε 10άρια θα διαβάζει και στικλακια από το usb του;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Τελικά έχει nfc; Κάπου πιο παλιά νομίζω είχε αναφερθεί πως μόνο το xl έχει. Στο skroutz όμως και στο gsmarena λέει ότι το lte dual sim το 5'' έχει nfc. Τελικά τι γίνεται;

Μετά το update σε 10άρια θα διαβάζει και στικλακια από το usb του;

Έχει nfc κανονικά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έχεις δίκιο απο λάθος έγραψα hard reset. :)

Παιδια ευχαριστώ πολύ λειτούργησε και το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά,όπως μου προανέφερε ο φίλος

Επιπλέον να ρωτήσω ποιές είναι οι κατάλληλες εφαρμογές για widgets,Data control, και φυσια για την μπαταρία.

Ευχαριστώ πολύ.

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Έχει nfc κανονικά.

Ευχαριστώ, μόνο το lte ή όλα τα 640;

Υπάρχει περίπτωση να διαβάζει να δούμε καμιά αλλαγή με τα 10άρια στις δυνατότητες του USB;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Υπάρχει περίπτωση να διαβάζει να δούμε καμιά αλλαγή με τα 10άρια στις δυνατότητες του USB;

Μονο το lte και στην dual αλλα και στην μονοκαρτη εκδοση

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Παιδια ευχαριστώ πολύ λειτούργησε και το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά,όπως μου προανέφερε ο φίλος

Επιπλέον να ρωτήσω ποιές είναι οι κατάλληλες εφαρμογές για widgets,Data control, και φυσια για την μπαταρία.

Ευχαριστώ πολύ.

Για ό,τι αφορά τις εφαρμογές μπορείς να απευθυνθείς εδώ:

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Θα υποστηρίζεται το USB OTG.

το πηρα κι εγω για δευτερο γιατί το z3 μου πηγε στο γιατρο γιατί κατι επαθε. πηρα το lte μονοκαρτο.

ομολογω οτι για τα λεφτα που το πηρα ειναι πολυ τιμια συσκευη !!!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by niotheros
Γραφή SMS

Για ό,τι αφορά τις εφαρμογές μπορείς να απευθυνθείς εδώ:

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

και εδώ (οι καλύτερες windows εφαρμογές μέρος 1 και 2):

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407491

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407718

Το πηρα χθες για την κορη μου. Φοβερο κινητο για τα λεφτα του και μεγαλη βελτιωση σε σχεση με το 630 που εχω εγω. Αντιμετωπιζουμε ομως προβλημα με το facebook. Δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες. Παταω το εικονιδιο με την φωτογραφικη μηχανη , με παει στο φωτογραφιες ,βιντεο αλλα μολις επιλεξω φωτογραφιες δεν μου τις εμφανιζει. Ειναι σαν να μην υπαρχουν φωτογραφιες. Ανοιγοντας απ ευθειας την εφαρμογη φωτογραφιες,εμφανιζονται κανονικα.

Εχω δοκιμασει soft reset, απεγκατασταση της εφαρμογης φβ, εγκατασταση την εφαρμογη φβ beta αλλα και παλι δεν μου εμφανιζει τις φωτογραφιες. Εχει κανεις καμια ιδεα για να διορθωσει το προβλημα χωρις hard reset?

Μετα απο hard reset το προβλημα δεν λυθηκε. Παρατηρησα οτι δεν εμφανιζει τις φωτογραφιες και σε εφαρμογες επεξεργασιας φωτογραφιας.

Δεν ξερω τι αλλο να το κανω. Να το επιστρεψω στο καταστημα μηπως ξαναπερασουν τα windows? Yπαρχει καποια αλλη λυση?

Προτείνω να σβήσεις τις φωτογραφίες (αφού πάρεις backup) γιατί μπορεί κάποια/κάποιες φωτογραφίες να δημιουργούν το πρόβλημα. Μου έχει τύχει σε άλλο κινητό με άλλη εφαρμογή.

Προτείνω να σβήσεις τις φωτογραφίες (αφού πάρεις backup) γιατί μπορεί κάποια/κάποιες φωτογραφίες να δημιουργούν το πρόβλημα. Μου έχει τύχει σε άλλο κινητό με άλλη εφαρμογή.

Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου για την απαντηση. Με έσωσες από ώρες ψαξίματος. Δοκίμασα μια αλλη κάρτα SD και το πρόβλημα λύθηκε!!!

Μετά από χρήση της συσκευής εδώ και ένα μήνα, μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα. Όντας το πρώτο μου smartphone και συνηθισμένος από τα παλιά κινητά τα οποία δεν είχαν ενεργειακό θέμα, μόνο την μπαταρία μπορώ να θεωρήσω μειονέκτημα, η οποία κρατάει 2 μέρες max με μικρή χρήση και κλειστά τα πάντα. Απ'ότι φαίνεται όμως αυτό είναι πρόβλημα με όλες τις συσκευές οπότε δεν μπορώ να το χρεώσω στην microsoft. :)

Μια απορία που έχω σχετικά με την πυξίδα είναι ότι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή here city lens, φαίνεται να κολλάει και να μην μπορεί να ανταποκριθεί όταν το κινητό βρίσκεται εντός θήκης (θήκη - πορτοφόλι). Όταν το κινητό είναι εκτός λειτουργεί κανονικά. Είναι φυσιολογικό; Το έχει προσέξει κανένας στη συγκεκριμένη συσκευή;

Παιδιά εχει 1-2 μέρες που τρίζει το ακουστικό του κινητού μου και με κανονική κλήση αλλά και με viber κλπ... έχει καμιά λύση ή πρέπει να πάει για επισκευή? το κινητό το έχω κανέναα μήνα..

Γεια σας παιδια, μόλις χθες πήρα το κινητό στα χερια μου και αρχισα να το 'φτιάχνω' αλλά δεν βρισκω πουθενά στις ρυθμίσεις να απενεργοποιήσω τη γρήγορη ματιά (glance screen). Eννοώ δεν υπάρχει καθόλου! έκανα και soft reset και πάλι τπτ...:( Καμιά ιδέα?

Τελικά έκανα hard reset και όλα καλά , μάλλον δεν είχαν ανοιξει όλες οι εφαρμογές γιατι ειδα καινουρια πράγματα..!

Edited by psalmos

Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου για την απαντηση. Με έσωσες από ώρες ψαξίματος. Δοκίμασα μια αλλη κάρτα SD και το πρόβλημα λύθηκε!!!

Δεν φταίει απλά η κάρτα sd, κάποια φωτογραφία είναι corrupted γι' αυτό το κάνει μάλλον.

Εμένα το έκανε σε κινητό χωρίς εξωτερική sd και έστρωσε μόνο με format.

Άμα κάνεις format και την συγκεκριμένη sd θα στρώσει.

Δεν φταίει απλά η κάρτα sd, κάποια φωτογραφία είναι corrupted γι' αυτό το κάνει μάλλον.

Εμένα το έκανε σε κινητό χωρίς εξωτερική sd και έστρωσε μόνο με format.

Άμα κάνεις format και την συγκεκριμένη sd θα στρώσει.

Το ίδιο θέμα είχα με μια φωτογραφία, που είχα κατεβάσει, σε ένα 535 και στο 640 μου. Ένα scan με Antivirus πιστεύω είναι αρκετό, πριν τη μεταφορά στο κινητό.

Huawei Nova 5T

Παιδιά εχει 1-2 μέρες που τρίζει το ακουστικό του κινητού μου και με κανονική κλήση αλλά και με viber κλπ... έχει καμιά λύση ή πρέπει να πάει για επισκευή? το κινητό το έχω κανέναα μήνα εσείς τι λέτε? βσκ υπάρχει σαν εξάρτημα το ακουστικο μόνο του?

Φιλη μου εχει παρει το κινητο και δεν μπαινει στο ιντερνετ . Δεν εχει συνδεση καθολου δηλαδη.Υπαρχει καποιος τροπος να κατεβασει τις ρυθμισεις? Ευχαριστω για την οποια απαντηση γιατι δεν γνωριζω απο wp
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Παιδιά εχει 1-2 μέρες που τρίζει το ακουστικό του κινητού μου και με κανονική κλήση αλλά και με viber κλπ... έχει καμιά λύση ή πρέπει να πάει για επισκευή? το κινητό το έχω κανέναα μήνα εσείς τι λέτε? βσκ υπάρχει σαν εξάρτημα το ακουστικο μόνο του?

Χωρίς να είσαι σε κλήση, αν κουνήσεις λίγο τη συσκευή σου δεξιά-αριστερά, ακούγεται κάτι;

Φιλη μου εχει παρει το κινητο και δεν μπαινει στο ιντερνετ . Δεν εχει συνδεση καθολου δηλαδη.Υπαρχει καποιος τροπος να κατεβασει τις ρυθμισεις? Ευχαριστω για την οποια απαντηση γιατι δεν γνωριζω απο wp

Ναι, δε μας λες ποια εταιρεία κινητής χρησιμοποιεί.

Edited by niotheros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
Huawei Nova 5T

Χωρίς να είσαι σε κλήση, αν κουνήσεις λίγο τη συσκευή σου δεξιά-αριστερά, ακούγεται κάτι;

Τίποτα δεν ακούγεται φίλε....

Edited by niotheros
τροποποίηση παράθεσης

Τίποτα δεν ακούγεται φίλε....

Μήπως έχεις θέμα κάλυψης δικτύου; Δοκίμασε με μια άλλη κάρτα, αν έχεις... Για να μπορέσουμε να αποκλείσουμε την κάρτα sim.

Huawei Nova 5T

Όταν έρχεται μαιλ γιατί δεν κάνει ήχο; Ακόμα όταν έχει συνδεμένα ακουστικά δεν κτυπά όταν έχει κλήση. Υπάρχει ρύθμιση να ακούγετε έξω από τα ακουστικά ο ήχος κλήσης;

Βρήκα τον ήχο στα μαιλ. Το άλλο δεν το βρίσκω

Edited by manolis

Προφανώς θα εννοείς αν υπάρχει το εξάρτημα σαν ανταλλακτικό. Σίγουρα θα μπορείς να το βρείς κάπου αλλά δεν αξίζει να επέμβεις μόνος σου σε μια καινούρια συσκευή και να χάσεις την εγγύηση. Πήγαινέ το καλύτερα για έλεγχο σε κάποιο Nokia Care. Συνήθως κάτι τέτοια πρόβληματα τα καλύπτει η εγγύηση.

Όταν έρχεται μαιλ γιατί δεν κάνει ήχο; Ακόμα όταν έχει συνδεμένα ακουστικά δεν κτυπά όταν έχει κλήση. Υπάρχει ρύθμιση να ακούγετε έξω από τα ακουστικά ο ήχος κλήσης;

Βρήκα τον ήχο στα μαιλ. Το άλλο δεν το βρίσκω

O ήχος κλήσης όταν στη συσκευή είναι συνδεδεμένα ακουστικά ακούγεται και από τα ακουστικά αλλά και από το ηχείο της συσκευής. Δες το παρακάτω ποστ μήπως σε βοηθήσει:

Για να ακουστεί και από το ηχείο, πρέπει, αφού συνδέσεις τα ακουστικά, να πατήσεις το κουμπί της έντασης, μετά το πάνω δεξιά βελάκι και να ενεργοποιήσεις το κουδούνισμα.

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Kαλημέρα σας, απέκτησα χθές και εγώ το τηλέφωνο και μέχριστιγμής ειμαι πολύ ευχαριστημένος.όλα δουλευουν καλά και δεν έχω καποιο ιδιαίτερο προβλημα. Για να πω την αλήθεια το μόνο πρόβλημα (μπορει και χαζό) που έχω αντιμετωπίσει ως τώρα είναι ότι δεν μπορώ να ποσταρω βιντεάκια απο youtube σε μια ομάδα που εχω στο Facebook και δυστυχως την χρησιμοποιώ πολύ και για επαγγελματικούς λόγους.Λοιπόν δεν μπορώ να βρώ με τίποτα (δεν ξερω και αν υπάρχει δηλαδη μιας και ειμαι καινούργιος στα winphone) την επιλογή που σου δινει η αντιστοιχη εφρμογή στα android να διαλεγεις αν θα ποσταρεις στον τοίχο σου σε φιλους ή σε ομάδες!! Οποιαδήποτε λυση μου προτείνεται θα με βοηθήσει πολυ !! Θενξ!

• The title was changed to Microsoft Lumia 640