zurabi_97 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Κρατάει thumpnail γιαυτό και τις εμφανίζει παιδια. Ούτε φορμάτ θέλει ούτε τίποτα. Όχι μόνο thumbnail, αλλά αν μπεις στο OneDrive επιλέξεις το φακελο "Pictures" και μετά "Camera Roll" θα βρεις όλες τις φωτογραφίες που έγιναν backup και εμφανίζονται λες και δεν σβήνονται πότε .... Sent from mTalk UWP WTC-7-100 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 οπως ειχα πει δεν εχω ενεργοποιημενη την επιλογη να τα στελνει στο Onedrive βασικα απο οποιον φακελο θελει μου εμφανιζει φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ανοιξε την εξερευνηση αρχειων και ψαξε εκει μεσα. Εγω βρηκα μια φωτο που δεν υπηρχε πουθενα αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλημέρα.ξερει κανεις αν υπάρχει εφαρμογή για τηλεκοντρόλ για όλα και γενικά υπάρχει αυτη η δυνατότητα στο 640xl? Μόνο Smart TV (over IP) μπορείς να χειριστείς με την εφαρμογή Oscar Remote. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Εδω δεν εχουν τα δυο κορυφεα sansung και ifhone που εχουν και ενα καρο λεφτα. Με πρόλαβες. ;) Να συμπληρώσω κι εγώ οτι νομίζω καμία καινούργια συσκευή δεν έχει πλεον υπέρυθρες! Απορώ ομως πως γίνετε αυτο εφόσον δεν έχουν υπέρυθρες; Με Bluetooth μήπως; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Με πρόλαβες. ;) Να συμπληρώσω κι εγώ οτι νομίζω καμία καινούργια συσκευή δεν έχει πλεον υπέρυθρες! Απορώ ομως πως γίνετε αυτο εφόσον δεν έχουν υπέρυθρες; Με Bluetooth μήπως; Οπως γραφει και ο φιλος παραπανω γινεται μονο σε smart tv. Τωρα γιατι αφαιρουν τις υπερυθρες μια δυνατοτητα που ειχαν τα τηλ. εδω και 20 χρονια, υποθετω οτι σε λιγο καιρο θα δουμε στην αγορα εξυπνα ψυγεια κλιματιστικα και πολλα αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Οπως γραφει και ο φιλος παραπανω γινεται μονο σε smart tv. Τωρα γιατι αφαιρουν τις υπερυθρες μια δυνατοτητα που ειχαν τα τηλ. εδω και 20 χρονια, υποθετω οτι σε λιγο καιρο θα δουμε στην αγορα εξυπνα ψυγεια κλιματιστικα και πολλα αλλα. Και θα λειτουργούν με ίντερνετ για να τα ελέγχεις... Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Σε λιγο καιρο θα στελνει μηνυμα το ψυγειο στο κινητο και θα σου λεει οτι τελειωσαν οι μπυρες. Μηπως παραγγελνει κιολας δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Οπως γραφει και ο φιλος παραπανω γινεται μονο σε smart tv. Τωρα γιατι αφαιρουν τις υπερυθρες μια δυνατοτητα που ειχαν τα τηλ. εδω και 20 χρονια, υποθετω οτι σε λιγο καιρο θα δουμε στην αγορα εξυπνα ψυγεια κλιματιστικα και πολλα αλλα. Εχω δει ηλεκτρική κουζίνα που παρακολουθείς μέσω ίντερνετ το φαγητό με εσωτερική κάμερα και μπορείς να κλείσεις τον φούρνο όταν είναι έτοιμο το φαγητό. Μέσω Wi-Fi όλα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Χάχα... Νομίζω ότι ξεφύγαμε λιγο!!!... Το θέμα εδώ ειναι το 640XL και όχι οι... έξυπνες κουζίνες! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω στην glance screen μπορούμε να έχουμε επιπλέον πληροφορίες εκτός από ώρα και ημερομηνία, και αν ναι με ποιον τρόπο; Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω στην glance screen μπορούμε να έχουμε επιπλέον πληροφορίες εκτός από ώρα και ημερομηνία, και αν ναι με ποιον τρόπο; Sent from mTalk Κώστας!! Μπορείς να βάλεις να σου δείχνει μέχρι 5 ειδοποιήσεις, πας ρυθμίσεις -εξατομίκευση - οθόνη κλειδώματος - και εκεί διαλέγεις τι θέλεις να βάλεις. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα,μπορείς να βάλεις και μια εφαρμογή Πχ αναπάντητες κλήσεις και να σου δείχνει πιό λεπτομερή περιγραφή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 καλημερα οταν κανω πλοηγηση με τους χαρτες της microsoft η ταχυτητα του αυτοκινητου μου που δειχνει σχεδον καλυπτεται απο το οριο ταχυτητας και δεν φαινεται γινεται κατι με αυτο;επισης η εφαρμογη αναπαντητες κλησεις που ειπε ο φιλος παραπανω για τη glace οθονη ποια ειναι γιατι δεν τη βρισκω εκτος και αν εννοεις αυτη που εχει το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 καλημερα οταν κανω πλοηγηση με τους χαρτες της microsoft η ταχυτητα του αυτοκινητου μου που δειχνει σχεδον καλυπτεται απο το οριο ταχυτητας και δεν φαινεται γινεται κατι με αυτο;επισης η εφαρμογη αναπαντητες κλησεις που ειπε ο φιλος παραπανω για τη glace οθονη ποια ειναι γιατι δεν τη βρισκω εκτος και αν εννοεις αυτη που εχει το τηλεφωνο Πας Ρυθμίσεις - Εξατομίκευση -Οθόνη κλειδώματος -Επιλέξτε μια εφαρμογή για αναλυτική κατάσταση, και είσαι έτοιμος. Για τους χάρτες έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα άρα είναι bugs της εφαρμογής. Ελπίζω να το φτιάξουν σε επομένη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Σήμερα θέλησα να συνδέσω (με καλώδιο usb) το 640xl με το windows 10 laptop μου και θέλησα να αντιγράψω μερικά τραγούδια. Μου κάνει συνεχείς αποσυνδέσεις και ενώ το αναγνωρίζει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά χάνεται, σε 1-2 πάλι δευτερόλεπτα το βλέπει και μετά χάνεται ξανά. Στην ίδια θέση και με το ίδιο καλώδιο android κινητό συνδέεται σταθερά και άμεσα και μπορώ να αντιγράψω αρχεία κανονικά. Το πρόβλημα αυτό το έχει κανείς άλλος; τι κάνω με αυτό παιδιά; Μου έχει σπάσει τα νεύρα! :(:( υγ. αυτό γινόταν μέσω hub τώρα που την έβαλα σε άμεση θύρα usb δεν το βλέπει καν! έλεοςςς! υγ2. ούτε στο hub το βλέπει τώρα!!!!! Edited May 29, 2016 by algedan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Σήμερα θέλησα να συνδέσω (με καλώδιο usb) το 640xl με το windows 10 laptop μου και θέλησα να αντιγράψω μερικά τραγούδια. Μου κάνει συνεχείς αποσυνδέσεις και ενώ το αναγνωρίζει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά χάνεται, σε 1-2 πάλι δευτερόλεπτα το βλέπει και μετά χάνεται ξανά. Στην ίδια θέση και με το ίδιο καλώδιο android κινητό συνδέεται σταθερά και άμεσα και μπορώ να αντιγράψω αρχεία κανονικά. Το πρόβλημα αυτό το έχει κανείς άλλος; τι κάνω με αυτό παιδιά; Μου έχει σπάσει τα νεύρα! :(:( υγ. αυτό γινόταν μέσω hub τώρα που την έβαλα σε άμεση θύρα usb δεν το βλέπει καν! έλεοςςς! Και σε εμένα το έκανε μέχρι που το σύνδεσα με άλλο υπολογιστή και έπαιξε ... Ίσως φταίει το καλώδιο. Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Σήμερα θέλησα να συνδέσω (με καλώδιο usb) το 640xl με το windows 10 laptop μου και θέλησα να αντιγράψω μερικά τραγούδια. Μου κάνει συνεχείς αποσυνδέσεις και ενώ το αναγνωρίζει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά χάνεται, σε 1-2 πάλι δευτερόλεπτα το βλέπει και μετά χάνεται ξανά. Στην ίδια θέση και με το ίδιο καλώδιο android κινητό συνδέεται σταθερά και άμεσα και μπορώ να αντιγράψω αρχεία κανονικά. Το πρόβλημα αυτό το έχει κανείς άλλος; τι κάνω με αυτό παιδιά; Μου έχει σπάσει τα νεύρα! :(:( υγ. αυτό γινόταν μέσω hub τώρα που την έβαλα σε άμεση θύρα usb δεν το βλέπει καν! έλεοςςς! υγ2. ούτε στο hub το βλέπει τώρα!!!!! Έχω δύο laptop στο σπίτι το ένα με windows 7 και το άλλο 8. Ο υπολογιστής μου ο κλασσικός είναι με windows XP professional. Και στα τρία το αναγνωρίζουν αμέσως. Για δοκίμασε άλλο καλώδιο γιατί μια φορά θυμάμαι μου το έκανε και εμένα και μόλις άλλαξα το καλώδιο αμέσως μου το αναγνώρισε. Τώρα για τα 10άρια δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχω δύο laptop στο σπίτι το ένα με windows 7 και το άλλο 8. Ο υπολογιστής μου ο κλασσικός είναι με windows XP professional. Και στα τρία το αναγνωρίζουν αμέσως. Για δοκίμασε άλλο καλώδιο γιατί μια φορά θυμάμαι μου το έκανε και εμένα και μόλις άλλαξα το καλώδιο αμέσως μου το αναγνώρισε. Τώρα για τα 10άρια δεν ξέρω. Κατα 99% ειναι το καλωδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 (edited) Και σε εμένα το έκανε μέχρι που το σύνδεσα με άλλο υπολογιστή και έπαιξε ... Ίσως φταίει το καλώδιο. Sent from mTalk το ίδιο καλώδιο συνδεδεμένο σε windows 7 desktop pc και δούλεψε κανονικά! τι να πω; :confused: τέλος καλό, όλα καλά! αφού υπάρχει και άλλος ΗΥ στο σπίτι βολεύτηκα. :lol: κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και με άλλο καλώδιο. Edited May 30, 2016 by algedan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 παιδιά, πως ρυθμίζω τα sms να είναι 160 χαρακτήρες και όχι 70; Συγγνώμη για την ασχετοσύνη αλλά τελείως αρχάριος σε wp :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 παιδιά, πως ρυθμίζω τα sms να είναι 160 χαρακτήρες και όχι 70; Συγγνώμη για την ασχετοσύνη αλλά τελείως αρχάριος σε wp :p ρυθμίσεις-πρόσθετα-υπηρεσίες δικτύου-συνολο χαρακτηρων sms--> βαλε μειωμένο Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Ευχαριστώ πολύ Κώστα! βλέπεις έψαχνα στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων να το βρω. Φιλιά στην αγαπημένη μου πατρίδα την Δράμα! ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ενδιαφέρον αρθράκι από το windows central που δείχνει το 640xl το οποίο χρησιμοποιείται με 36 χιλιάδες συσκευές ως υπηρεσιακό τηλέφωνο στην αστυνομία της Νέας Υόρκης. http://www.windowscentral.com/windows-phones-proving-valuable-nypd-officers Προφανώς το τηλέφωνο έχει ειδικό software για την συγκεκριμένη χρήση για ανταλλαγή πληροφοριών με τους σερβερ της αστυνομίας real time. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos2121 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Γεια σας έχω ένα πρόβλημα μήπως μπορείτε να με βοηθήσετέ.Ξαφνικά δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις μηνύματος. Ενώ το μήνυμά υπάρχει στα μηνύματαΚαι πρέπει να είμαι μάγος για να ξέρω ποτε ήρθε.Απο τις ρυθμίσεις είναι όλα ανοικτά.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σήμερα μου έκανε update την εφαρμογή viber και αυτομάτως άλλαξε όλη η εμφάνιση και έγινε στα αγγλικά όλο το μενού της έχει γίνει και σε άλλον αυτό;και αν ναι αλλάζει με κάποιον τρόπο να ξαναγίνει ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts