impreza_sti Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Μεταξυ του 640xl lte και του 930 στην ιδια τιμη, ποιο θα προτιμουσατε ? Υπάρχει ενότητα για συγκεκριμένα διλήμματα στη οποία απευθυνόμαστε: Επιλογή συσκευής Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Να ρωτήσω κάτι. Προσπαθώ να σετάρω ενα λογαριασμό Mail hotmail.gr. Τον φτιάχνω αλλά δεν συγχρονίζει. Αυτό ο λογαριασμός είναι και ο λογαριασμός του iCloud από όπου μετέφερα τις επαφές μου. Υπάρχει περίπτωση να το μπλοκάρει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Φίλε είσαι Θ-Ε-Ο-Σ, τέλος!!! Αντί να ξαναγράψεις το "κρομ" στα αγγλικά έγραψες το Google. Δεν στο λέω με κακία, μου έφτιαξες το βράδυ! Kudos. Chrome δεν υπάρχει, ο παλιός καλός IE, ο Opera Mini και ο UC υπάρχουν από browsers στα WP. Ναι κρομ δεν υπαρχει απο κεκτημενη ταχυτητα και λαθος συλογισμο το εγραψα,υπαρχει στο. Μαγαζι το γκουγκλ μπλε συμβολο εγω το καρφιτσωσα στην αρχικη και εξυπηρετει αφανταστα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 καλημερα παιδια.Γενικα απο φωτο και βιντεο,ειδικα ο ηχος του βιντεο,ειστε ευχαριστημενοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 καλημερα παιδια.Γενικα απο φωτο και βιντεο,ειδικα ο ηχος του βιντεο,ειστε ευχαριστημενοι? Εγώ πάντως από φωτογραφία και βίντεο ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Πολυ καλή εγγραφη και σε δύσκολες συνθήκες Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Παιδιά διάβασα κάπου ότι όταν έχεις συνδεδεμένα τα handsfree ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο από τα ακουστικά κι όχι από το ηχείο. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε; Αν ισχύει όντως, υπάρχει τρόπος να ακούγεται και από το ηχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Παιδιά διάβασα κάπου ότι όταν έχεις συνδεδεμένα τα handsfree ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο από τα ακουστικά κι όχι από το ηχείο. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε; Αν ισχύει όντως, υπάρχει τρόπος να ακούγεται και από το ηχείο; Σε όλα τα windows phone ισχύει το ίδιο. Δεν γίνεται κάτι, όχι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Εμένα μια χαρά ακούγεται και από το ηχείο... Νομίζω από τα ακουστικά ακούγεται μόνο όταν χρησιμοποιείς το κινητό εκείνη τη στιγμή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Εμένα μια χαρά ακούγεται και από το ηχείο... Νομίζω από τα ακουστικά ακούγεται μόνο όταν χρησιμοποιείς το κινητό εκείνη τη στιγμή... Εννοείς να είναι ανοιχτή η οθόνη; Σε περίπτωση δηλαδή που είναι σβηστή ακούγεται; Ναι, έτσι έχει νόημα. Με ενδιαφέρει πολύ γιατί έχω μονίμως τα ακουστικά συνδεδεμένα αλλά θέλω όταν χτυπάει να το ακούω και να μη χρειάζεται να τα βάζω εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Ναι, ακούγεται... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Ναι, ακούγεται... Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι; Στις lumia γενικώς; Στη δικιά μου όταν έχω ακουστικά ο ήχος κλήσης ακούγεται μέσα από τα ακουστικά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι; Στις lumia γενικώς; Στη δικιά μου όταν έχω ακουστικά ο ήχος κλήσης ακούγεται μέσα από τα ακουστικά. Το 640xl με ενδιαφέρει, γι'αυτό το ρωτάω σ'αυτό το νήμα. Σε άλλα Lumia δηλαδή παίζει κι από το ηχείο; Ο φίλος που λέει ότι παίζει και από το ηχείο ποιο μοντέλο έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Είσαι σίγουρος?? Στο σπίτι μου πάντως "κυκλοφορούν" ένα 1020, ένα 820 και ένα 640 και όλα χτυπούν με τα ακουστικά συνδεδεμένα... Μάλιστα τώρα δοκίμασα με ανοιχτή οθόνη και μουσική να παίζει και πάλι χτύπησε από το ηχείο ο ήχος κλήσης... Απλά ταυτόχρονα χτυπάει και στα ακουστικά.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Το 640xl με ενδιαφέρει, γι'αυτό το ρωτάω σ'αυτό το νήμα. Σε άλλα Lumia δηλαδή παίζει κι από το ηχείο; Ο φίλος που λέει ότι παίζει και από το ηχείο ποιο μοντέλο έχει; Δεν ξέρω τη συσκευή έχει. Το ερώτημα σε αυτόν απεθυνόταν γιατί μου κάνει εντύπωση που ακούγεται ο ήχος από το ηχείο. Εγώ σε δυο lumia, 535 και 630, που έχω ο ήχος δεν ακούγεται από το ηχείο όταν έχεις συνδεδεμένα ακουστικά. Συγκεκριμένα ο ήχος κλησης ακουγεται αλλά εξαιρετικά αδύναμα από το ηχείο οταν είναι με τα ακουστικά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 (edited) Για να ακουστεί και από το ηχείο, πρέπει, αφού συνδέσεις τα ακουστικά, να πατήσεις το κουμπί της έντασης, μετά το πάνω δεξιά βελάκι και να ενεργοποιήσεις το κουδούνισμα. Υ.Γ.: Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται πιο αδύναμα το ηχείο, γι' αυτό καλό είναι να έχεις την ένταση στο τέρμα. Edited July 23, 2015 by stefanakos8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Και τέρμα να είναι σε χώρο με λίγη φασαρία αν δεν φοράς τα ακουστικά σίγουρα θα χάσεις κλήσεις. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopan83 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Χαιρετώ το forum!Ερώτηση,όταν ανοίγω ένα έγγραφο word.doc το έγγραφο ανοίγει πολύ ζουμαρισμένο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το διαβάζω άνετα και να το πηγαίνω δεξιά αριστερά.Δεν μπορώ να βρώ επιλογή για να το φέρω σε κανονικό μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλημέρα. Οταν μεταφερω την 64αρα καρτα μνημης απο το αντροιντ με ολους τους φακελους που εχω φτιαξει στο 640χλ θα τους δει το κινητο η θα πρεπει να κανω φορματ της καρτας και παλι απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) Επισης να παρατηρησω οτι αν εχεις συνδεδεμενο μπλεδοντι σε εισερχομενο μήνυμα στο διαβαζει αν δωσεις εντολη επισης δεν εχει ηχο ειδοποιησης αλλα σου λεει με ομιλια οτι εχεις μήνυμα και αν θες να στο διαβασει στα αγγλικα βεβαια στα ελληνικα ακομα δε το δοκιμασα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited July 25, 2015 by niotheros Γραφή SMS Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Μόλις το πήρα την 4g έκδοση σε μαύρο από τον Γερμανό στην τιμή των 199 ευρώ όσο είχε και το μικρό... περισσότερες εντυπώσεις αργότερα μιας και είναι και το πρώτο μου Windows Phone ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 ΠΑιδια μια ερωτηση.Υπαρχει δυνατοτητα να μου δειχνει τις κλησεις οχι ομαδοποιημενα αλλα εισερχομενες,εξερχομενες κτλ οπως σε ενα τηλεφωνο android γιατι δεν βρηκα κατι σχετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) Πρώτη εντύπωση με WP ύστερα από χρόνια με android και ios και με το συγκεκριμένο: Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ το λειτουργικό Windows αν εμπλουτιστεί και με άλλες εφαρμογές θα είναι κορυφή.....Όσο για το τηλέφωνό μας πραγματικά σαν πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν κολάει με τίποτα πουθενά, ρολάρει τέλεια.... σε γενικές γραμμές από λίγο που το έχω δουλέψει και ασχοληθεί μαζί του είναι πραγματικά VFM και σίγουρα με τα 10άρια η εμπειρία χρίσης θα βελτιωθεί και άλλο!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited July 26, 2015 by niotheros Γραφή SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Βαλτε τα 10 technical preview και θα δειτε ευχαριστες διαφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Καλημέρα. Για γίνε πιο συγκεκριμένος. Για κανονική χρήση μπορεί κάποιος να τα χρησιμοποιήσει; Παίζει πολύ bug ? Κάποια βασική λειτουργία ή που να μη δουλεύει; Επίσης ρε παιδιά στο viber οι ειδοποιήσεις δε μου έρχονται ΠΟΤΕ.- Ποτέ όμως, κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να το ανοίγω. Ούτε φυσικά τις έχω απενεργοποιημένες, αλλά και έχω την εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο. Δεν ξέρω τι παίζει. Με εσάς; Στο 535 της γυναίκας μου, έρχονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) Βαλτε τα 10 technical preview και θα δειτε ευχαριστες διαφορες Το Insider Preview δεν συνίσταται για καθημερινή χρήση ούτε και από τη Microsoft αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν ακόμα πολλά bugs και το τηλέφωνο μπορεί να σταματήσει να αποκρίνεται χωρίς προειδοποίηση. http://windows.microsoft.com/en-gb/windows/preview-faq-right-for-me-phone?ocid=tp2_site_faq_down Download and install the preview only if you Aren't installing it on your primary phone. If you have a back-up phone, that's a perfect candidate for Insider Preview. Want to try out software that’s still in development and like sharing your opinion about it. Don't mind lots of updates or a UI design that might change significantly over time. Really know your way around Windows Phone and feel comfortable troubleshooting problems, backing up data or restoring your original operating system if something goes wrong. We're not joking about the expert thing. So if you think APN is a cable news network, Insider Preview may not be right for you. Things to keep in mind Unexpected phone crashes could damage or even delete your files, so you should back up everything. Some hardware – like Bluetooth speakers – might not work, and some apps might not install or work correctly. You might also have trouble connecting to home or corporate networks. Edited July 27, 2015 by kostas_pav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts