Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και για πες ,σε τι σε ικανοποιει περισσοτερο ο νοβα σε σχεση με της σαμμυ ? :)

να πω οτι παλιοτερα τον ειχα αγορασει επειδη δεν μπορουσα να κανω φακελους στη cyanogen που ειχα με τον δικο της λαντσερ (στο optimus 4x).

Είναι παραμετροποιησημος, ποιο γρήγορος, γενικά όλα λειτουργούν ποιο ομαλά με τον nova.

Και εγώ σε κάθε συσκευή που παίρνω από την πρώτη μέρα με nova την δουλεύω.

kountouraN

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι παραμετροποιησημος, ποιο γρήγορος, γενικά όλα λειτουργούν ποιο ομαλά με τον nova.

Και εγώ σε κάθε συσκευή που παίρνω από την πρώτη μέρα με nova την δουλεύω.

Κι εμένα δε με χαλούσε ο touchwiz αλλά βρήκα τον Nova με 10p και τον αγόρασα. Είναι smooth κι έχει κάποια features που τα θέλω πολύ! Πχ double tap στην οθόνη κι έκλεισε. Σύρσιμο το δάχτυλο προς τα κάτω και τσουπ κατέβηκε η μπάρα ειδοποιησεων. Πολύ καλός!

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

ο touchwiz θα τρεχει παραλληλα ή θα ναι απενεργοποιημενος? λεω επειδη θα κραταει χωρο στην ram .. αλλα νταξει να μου πεις το θεμα με τη ram ειναι γνωστο :lol: Κ εγω τον ειχα βρει 1 ευρω και τον ειχα αγορασει..
:superman:

ο touchwiz θα τρεχει παραλληλα ή θα ναι απενεργοποιημενος? λεω επειδη θα κραταει χωρο στην ram .. αλλα νταξει να μου πεις το θεμα με τη ram ειναι γνωστο :lol: Κ εγω τον ειχα βρει 1 ευρω και τον ειχα αγορασει..

Αν δεν κάνω λάθος τρέχει παραλληλα.

Μπορείς βέβαια να τον απενεργόποιησεις με το package disabler pro (2 ευρω) αλλα ασε τουλάχιστον 1 απο τα 2 πχ εγω αφησα την απλη αρχική. Αυτο γιατί σε περίπτωση που κρασαρει ο nova (δεν μου ετυχε ποτε στα 2 χρονια τωρα) να υπαρχει εναλλακτικος launcher αλλιώς θα εισαι για φορματ.

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οπου να' ναι σιγά-σιγά, έρχεται... :)

http://www.gsmarena.com/s6_and_s6_edge_get_marshmallow_update_in_south_korea-news-16359.php

Αν ισχύει ότι και για την beta λογικα σε BTU θα βγει μετα.

Αντε να δουμε.

:!: Ενημέρωση :!:

Τα μυνήματα που αφορούσαν τροποποιήσεις του S6 μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα.

Προσπαθήστε να γράφετε στα σωστά θέματα ώστε να μένουν καθαρά τα υπόλοιπα και να βρίσκονται εύκολα οι πληροφορίες.

@manthosffvll

Είναι στο δικό σας χέρι να έχει ζωή και κίνηση το κάθε νήμα. Με το να γράφετε σε off topic θέματα νεκρώνετε τα κατάλληλα νήματα. Όλοι παρακολουθούν τα σχετικά με τη συσκευή τους θέματα και όταν υπάρξει μύνημα σε κάποιο από αυτά που τον ενδιαφέρει να είσαι σίγουρος ότι θα απαντήσει. Αντίστοιχα, αν δεν γράφετε σε αυτά είναι αυτονόητο ότι θα νεκρώνουν.

Συνεχίζουμε με τα περί της συσκευής.

Αν δεν κάνω λάθος τρέχει παραλληλα.

Μπορείς βέβαια να τον απενεργόποιησεις με το package disabler pro (2 ευρω) αλλα ασε τουλάχιστον 1 απο τα 2 πχ εγω αφησα την απλη αρχική. Αυτο γιατί σε περίπτωση που κρασαρει ο nova (δεν μου ετυχε ποτε στα 2 χρονια τωρα) να υπαρχει εναλλακτικος launcher αλλιώς θα εισαι για φορματ.

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν ισχύει ότι και για την beta λογικα σε BTU θα βγει μετα.

Αντε να δουμε.

Δεν ειμαι ρουτ για να τον απενεργοποιησω

.. οταν λες αφησες την απλη αρχική? (Στο οπτιμους 4χ ,οποτε κρασαρε ο νοβα απλα ξαναεκανε restart μονος του παντως ! )

Δεν ειμαι ρουτ για να τον απενεργοποιησω

.. οταν λες αφησες την απλη αρχική? (Στο οπτιμους 4χ ,οποτε κρασαρε ο νοβα απλα ξαναεκανε restart μονος του παντως ! )

Με την εφαρμογή που σου ειπα δεν χρειάζεται να είσαι ρουτ.

Αν ψαξεις μέσα στις εφαρμογές εκει που λέει όλες υπάρχει ή αρχική touchwiz και ή απλή αρχική.

Μου έχει τυχει σε άλλη συσκευή να κρασαρει ο launcher και να μην έχω εναλλακτική.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160201/384126173b4dfac86bfd71c975ccfdc7.jpg

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κρασαρει συνεχώς η συγκεκριμένη εφαρμογή? Από την πρώτη μέρα που το άνοιξα.

Λέτε το ΟΤΑ να δωθει στις BTU πρώτα; Έχω ιταλικό και ενώ δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα σκέφτομαι μια μετάβαση σε αγγλικό από την στιγμή που γίνεται χωρίς ρουτ. Από ότι βλέπω τα πάντα γίνονται πρώτα για το UK και μετά για την υπόλοιπη Ευρώπη συνήθως.
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Εχω απενεργοποιήσει αυτές τις εφαρμογές.

Υπάρχει κάποια λίστα να δω τι μπορώ να απενεργοποιήσω με ασφάλεια?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160201/331068148e1c949fe34db8e342246c42.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160201/f12a9cc268c9bbfcc21793b523b8dd8e.jpg

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σκέφτομαι να απεγκαταστήσω τον Chrome και να αρχίσω να χρησιμοποιώ τον Browser της Samsung. Αλλά ενώ μπορώ να κάνω Log in στο Google Account μου, δεν μπορώ να έχω τα bookmarks που έχω ήδη στον Chrome. Ξέρει κανένας πώς μπορεί να γίνει αυτό; Είναι πολύ πιο ελαφρύς από τον Chrome και νομίζω θα τον προτιμούσα. Edited by iPap

Ευχαριστω Μαριε θα το δοκιμασω στην πρωτη ευκαιρια ! :)

Ιpap : αν θες δοκιμασε και τον CM browser , μου φαινεται καλος και γρηγορος ! (αν και δεν ειχα ποτε πανω απο 3 καρτελες ανοιχτες :ninja: )

Σκέφτομαι να απεγκαταστήσω τον Chrome και να αρχίσω να χρησιμοποιώ τον Browser της Samsung. Αλλά ενώ μπορώ να κάνω Log in στο Google Account μου, δεν μπορώ να έχω τα bookmarks που έχω ήδη στον Chrome. Ξέρει κανένας πώς μπορεί να γίνει αυτό; Είναι πολύ πιο ελαφρύς από τον Chrome και νομίζω θα τον προτιμούσα.

Πολλοί το θέλουμε αυτό αλλά δεν γίνεται! Υπάρχει έμμεσος τρόπος βέβαια. Να συγχρονίσεις τα bookmarks με το samsung account σου και να τα τραβήξεις από εκεί. Απλώς αυτό δεν θα ανανεώνεται.

Πολλοί το θέλουμε αυτό αλλά δεν γίνεται! Υπάρχει έμμεσος τρόπος βέβαια. Να συγχρονίσεις τα bookmarks με το samsung account σου και να τα τραβήξεις από εκεί. Απλώς αυτό δεν θα ανανεώνεται.

Δε το ειχα προσεξει οτι μπορείς να κανεις κάτι τέτοιο εμμεσα. Πως εννοεις να τα τραβηξεις ακριβως;

Καλησπέρα, νέος κάτοχος s6, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να μεταφέρω όλο το backup από το g3 στο s6. Αυτό που βασικά με ενδιαφέρει είναι να μεταφέρω τις επαφές και το "στήσιμο" στην αρχική και τους φακέλους. Στο g3 είχα τον nova prime και έχω κάνει backup, γίνεται με κάποιον τρόπο να οργανώσω το touchwiz όπως τον nova αυτόματα, γιατί δεν θέλω να έχω τον nova στο s6.

Καλησπέρα

Όταν πατάω στην αρχικη να μπω στο μενού με τις εφαρμογές και παω να κάνω slide για να μεταφερθω στην άλλη σελίδα το εικονοδιο του play store τρέμει

1η φορά το βλέπω

Έχει τύχει σε κανέναν από εσάς κάτι παρόμοιο?

Καλησπέρα

Όταν πατάω στην αρχικη να μπω στο μενού με τις εφαρμογές και παω να κάνω slide για να μεταφερθω στην άλλη σελίδα το εικονοδιο του play store τρέμει

1η φορά το βλέπω

Έχει τύχει σε κανέναν από εσάς κάτι παρόμοιο?

Sounds fun! Τι σε πειραζει;;;

Καλησπέρα, νέος κάτοχος s6, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να μεταφέρω όλο το backup από το g3 στο s6. Αυτό που βασικά με ενδιαφέρει είναι να μεταφέρω τις επαφές και το "στήσιμο" στην αρχική και τους φακέλους. Στο g3 είχα τον nova prime και έχω κάνει backup, γίνεται με κάποιον τρόπο να οργανώσω το touchwiz όπως τον nova αυτόματα, γιατί δεν θέλω να έχω τον nova στο s6.
Οι επαφές σου θα συγχρονιστούν αυτόματα βάζοντας τον λογαριασμό σου gmail (αν τις είχες ανεβάσει εκεί φυσικά). Αυτό που ρωτάς για τον tw δεν γίνεται. Είναι διαφορετικοί launchers και ως εκ τούτου δεν μπορείς να επαναφέρεις το backup του nova σε αυτόν.

Την τρελα μου μεσα. Ειπα και εγω να βαλω την τελευταια αγγλικη 5.1.1 μπας και γλιτωσω τα προεγκατεστημενα facebook και αλλα αλλα τζιφος τα ειχε μεσα ασε που μου εγκατέστησε και εφαρμογες της 3G. Τωρα κατεβαζω την NEE 5.1.1 αντε να δούμε τζαμπα στισιμο

Ποια Αγγλική εβαλες; μαλλον λαθος ρομ περασες την BTU βαλε.

Καλημέρα !!!

Είχα ρωτήσει παλιότερα θα ρωτήσω ξανά ..

Υπάρχει κάποια ρύθμιση στην συσκευή όταν έχουμε sms να εμφανίζεται το όνομα του αποστολέα αλλά όχι το κείμενο ? Η κάποια εφαρμογή ίσως ????

Έβαλα χθες τα δεκάρια στο pc σήμερα που πάω να συνδέσω το κινητό για να περάσω κάτι φώτο, ενώ το βλέπει κανονικά όταν μπαίνω για να δω τα αρχεία λέει ότι ο φάκελος είναι κενός, με τα εφτάρια δεν είχα τέτοιο θέμα τα έβλεπε κανονικά. Έχει βάλει κανένας τα δεκάρια να μου πει?

Άκυρο το έβγαλα και το έβαλα κάνα δυο φορές και τα είδε..

Edited by filkatsxlt
:respect:

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)