lulukos Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Πλεον με εχουν κουρασει οι διαφημισεις της q.Τοσα χρονια ακολουθουν το ιδιο μοτιβο, μηπως ηρθε η ωρα για μια ανανεωση;Η κοκα κολα παντως καταφερνει να εχει ακομα τις πιο σπαστικες διαφημισεις στην ελληνικη τηλεοραση:wacko:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 "μαμαααα,αφου αλλαξες το αυτοκινητο σου με ενα μικροτερο....αλλαξες εμενα με ενα μικροτερο....τον υπολογιστη σου με ενα μικροτερο...το απορρυπαντικο σου με ενα μικροτερο....γιατι δεν αλλαζεις και τον μπαμπα ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ??" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 "μαμαααα,αφου αλλαξες το αυτοκινητο σου με ενα μικροτερο....αλλαξες εμενα με ενα μικροτερο....τον υπολογιστη σου με ενα μικροτερο...το απορρυπαντικο σου με ενα μικροτερο....γιατι δεν αλλαζεις και τον μπαμπα ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ??" Εμένα μ' αρέσει πάντως αυτή ... αρκετά έξυπνη διαφήμιση και ωραίες φατσούλες και τα μικρά και η μαμά! Και δεν λέει για τον μπαμπά!!!...για ένα απορρυπαντικό λέει!!:worry: Όσο για τον Λόλο (Λίζα μπανάνα) , κάπου τον πέτυχα στην ΤV σήμερα και έλεγε ότι είναι 12 ή 15 χρόνια (δεν θυμάμαι ακριβώς) ηθοποιός και δεν του έδωσαν ποτέ σημασία! Τώρα μετά τις διαφημίσεις αυτές , .. πήρε φωτιά το τηλέφωνό του από προτάσεις!! Μου φαίνεται ότι για να πάμε μπροστά εδώ στη Ελλάδα πρέπει να την καβαλήσουμε και μεις τηνhttp://www.thegt.net/pic/smilies/bananadance.gif ... :p:X Θα συμφωνήσω με του προλαλήσαντες .. για την ..""" ΦΦΦέεεεεετττααααα""" Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου μια διαφήμιση μιας τράπεζας που βάζει ένας κάποιους να κάνουν σαν τρελούς .... δεν έχω ποτέ αντέξει να την δω ολόκληρη , γι' αυτό δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες! Και τέλος η καινούργια ης ΙΚΕΑ με μια που κάνει σαν χαζή ... πραγματικά άθλια διαφήμιση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Αν πιστεύεις πως οι διαφημίσεις της coca cola light είναι απαράδεκτες κι άμα συνεχίσουν να τις δείχνουν θα σταματήσεις να την αγοράζεις ήρθ' η ώρα να το πεις κι άλλο να μη φοβηθείς πως οι διαφημίσεις της coca cola light είναι απαράδεκτες κι άμα συνεχίσουν να τις δείχνουν θα σταματήσεις να την αγοράζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις :bow: :mad::angry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Εμένα μ' αρέσει πάντως αυτή ... αρκετά έξυπνη διαφήμιση και ωραίες φατσούλες και τα μικρά και η μαμά! Και δεν λέει για τον μπαμπά!!!...για ένα απορρυπαντικό λέει!!:worry: την βοηθησα να εξελιχθει...ενα βηματακι πιο περα.. πραγματικα οταν την βλεπω,αυτο σκεφτομαι πως θα πει το παιδακι.:lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blintz Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Αυτός που κάνει το Λέλο με τη μπανάνα πρέπει να έπαιζε πέρυσι στο big bang έναν από τους στρατιώτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grousaggelos Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Εκείνη που πέτυχα χτες για το παριζάκι υφαντής. Μια πράσινη γλίτσα τραγουδούσε ηλιθιότητες και ήθελα να σκοτώσω την αδερφή μου. (επίσης της άρεσε):blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Εκείνη που πέτυχα χτες για το παριζάκι υφαντής. Μια πράσινη γλίτσα τραγουδούσε ηλιθιότητες και ήθελα να σκοτώσω την αδερφή μου. (επίσης της άρεσε):blink: +1000000 Οταν βλεπω αυτην την πανηλιθια διαφημιση με το πρασινο πραγμα που τραγουδαει βλακειες με αυτην την σουπερ σπαστικη ρομποτικη φωνη μου 'ρχεται να σπασω την τηλεοραση.Οποιος σκεφτηκε αυτην την ηλιθιοτητα πρεπει να τουφεκιστει:shoot:.Της αξιζει το βραβειο της πιο ηλιθιας,σπαστικης,και εκνευριστικης διαφημισης του μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 +1000000 Οταν βλεπω αυτην την πανηλιθια διαφημιση με το πρασινο πραγμα που τραγουδαει βλακειες με αυτην την σουπερ σπαστικη ρομποτικη φωνη μου 'ρχεται να σπασω την τηλεοραση.Οποιος σκεφτηκε αυτην την ηλιθιοτητα πρεπει να τουφεκιστει:shoot:.Της αξιζει το βραβειο της πιο ηλιθιας,σπαστικης,και εκνευριστικης διαφημισης του μηνα. Μπα δεν το φτιάξανε αυτοί... το πήραν από εδώ και το έκαναν διαφήμιση:X:lol: και εδώ του Υφαντή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Μισώ την διαφήμιση της Coca Cola light! :mad: Είναι εκνευριστικότατη! :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Μισώ την διαφήμιση της Coca Cola light! :mad: Είναι εκνευριστικότατη! :rocket: Και οι στοιχοι των τραγουδιων στις καινουριες πανε απ'το κακο στο χειροτερο.Που τους σκεφτηκαν αυτους τους τοσο αθλιους στοιχους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Και οι στοιχοι των τραγουδιων στις καινουριες πανε απ'το κακο στο χειροτερο.Που τους σκεφτηκαν αυτους τους τοσο αθλιους στοιχους? Έχουν βρει τους αγγλικούς στίχους,τους έχουν βάλει στο "Google Translate" και τραγουδάνε ό,τι τους βγάζει στο αποτέλεσμα :p.Η καινούργια διαφήμιση με το παριζάκι "Υφαντής" είναι χάλια.Στην αρχή γέλασα λίγο,αλλά μετά άρχισα να τη βαριέμαι.Επίσης, δεν μου αρέσει η διαφήμιση της UHU Patafix.Το μόνο κακό που έχει η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι ότι μέσα σε 5 λεπτά έχει παιχτεί 10 φορές (στο παιδικό πρόγραμμα του STAR).:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Έχουν βρει τους αγγλικούς στίχους,τους έχουν βάλει στο "Google Translate" και τραγουδάνε ό,τι τους βγάζει στο αποτέλεσmα :p Ισπανικοι ειναι http://www.youtube.com/watch?v=FfLLeX_koVU:this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα αλλα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Γιατι πριν απο τις πολιτικες διαφημισεις υπαρχει ενα σχετικο μηνυμα που μας ενημερωνει οτι "Ακολουθει πολιτικη διαφημιση"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα αλλα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Γιατι πριν απο τις πολιτικες διαφημισεις υπαρχει ενα σχετικο μηνυμα που μας ενημερωνει οτι "Ακολουθει πολιτικη διαφημιση"; Γιατί μπορεί να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι τους βλέπουν όλοι (αφού όλοι έχουμε ανοιχτές τις τηλεοράσεις) και να φτιάξουν έτσι τη διαφήμιση που να είναι παραπλανητική. Κι επειδή μιλάμε για εκλογές και τη διακυβέρνηση ενός κράτους, κάτι τέτοιο δεν είναι επιτρεπτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSuperstar91 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Όλο το καλοκαίρι δεν άντεχα στα σπότ του Capilarine έλεος δηλαδή, επίσης και των telemarketing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Η διαφήμιση της ΝΟΥΝΟΥ για τα 80 χρόνια είναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ! Χάλια....μου σπάει τα νεύρα.....:mad: είναι στο στυλάκι εκείνης της μάπας σειράς με τα σκετσάκια του ΑΝΤ1-Αλφα... πάω στοιχημα οτι αυτός ο ατάλαντος ο Σιλας(?) και η παρέα του έχουν βάλει το χεράκι τους...............:chair: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Η διαφήμιση της ΝΟΥΝΟΥ για τα 80 χρόνια είναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ! Χάλια....μου σπάει τα νεύρα.....:mad: είναι στο στυλάκι εκείνης της μάπας σειράς με τα σκετσάκια του ΑΝΤ1-Αλφα... πάω στοιχημα οτι αυτός ο ατάλαντος ο Σιλας(?) και η παρέα του έχουν βάλει το χεράκι τους...............:chair: Ελα ρε συ οχι και μαπα σειρα τα Σκερτσακια. Τα σφηνακια ναι. Αυτη η καινούργια με τα vodafone unlimited με τα γεροντακια εντελως αθλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Αυτη η καινούργια με τα vodafone unlimited με τα γεροντακια εντελως αθλια Και γω αυτο ετοιμαζομουν να γραψω. Καλα μιλαμε αθλια..:protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Αυτη η καινούργια με τα vodafone unlimited με τα γεροντακια εντελως αθλια Βγαλαν κι αλλη :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Παιδες θελω βοηθεια! Ψαχνω μια διαφημιση εδω και κατι βδομαδες... επαιζε τον χειμωνα...ειναι της Αλλατινη ειναι μια οικογενεια και τραγουδανε.... "αλλατινη ειναι πολυ φανταστικα" μπλα μπλα! καπως ετσι παει! οποιος μπορει να μου βρει το video.... ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Η καινούρια διαφήμιση για το conn-x. "Όπου πάω εμφανίζεται το conn-x..." κάτι τέτοιο :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Παιδες θελω βοηθεια! Ψαχνω μια διαφημιση εδω και κατι βδομαδες... επαιζε τον χειμωνα...ειναι της Αλλατινη ειναι μια οικογενεια και τραγουδανε.... "αλλατινη ειναι πολυ φανταστικα" μπλα μπλα! καπως ετσι παει! οποιος μπορει να μου βρει το video.... ευχαριστω! Μαλλον Παπαδοπουλου φρυγανιες εννοεις http://www.youtube.com/watch?v=MaqDuTwx4Fk Για μενα απο τις χειροτερες ειναι αυτη με το κοριτσακι που λεει στη μανα του οτι τα αλλαξε ολα με κατι μικροτερο, νομιζω ειναι για το skip μικρο η κατι τετοιο. Η φωνη που εβαλαν στο κοριτσακι και το ολο concept ειναι αηδιαστικα γελοια, απορω αν αυτοι οι διαφημιστες ακομα δουλευουν. Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Είναι μια ιντερνετική διαφήμιση, που πρέπει να χτυπήσεις μπουνιά τον Bale, Και αν δε το κάνεις, ακούγεται κάθε τρεις και λίγο γντουπ γντουπ επειδη σε χτυπα αυτός! ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ Η ΠΑΛΙΟ *******! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Είναι μια ιντερνετική διαφήμιση, που πρέπει να χτυπήσεις μπουνιά τον Bale, Και αν δε το κάνεις, ακούγεται κάθε τρεις και λίγο γντουπ γντουπ επειδη σε χτυπα αυτός! ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ Η ΠΑΛΙΟ *******! Συμφώνω..!! Σκέτη..βλακεία (:p) είναι..!! :down: Κάθε φορά που "πέφτω" πάνω της πρέπει να κάνω "ανανέωση". :mad: Ευτυχώς, την παρούσα διαφήμιση την έχω συναντήση μόνο σε ιστοσελίδες με παιχνίδια και όχι σε "σοβαρές". :baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts