Jump to content

blintz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About blintz

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

blintz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Την Κυριακή θα παίξει σε επανάληψη στις 16.50!
  2. Τα mad, mtv, 0-6, sport τα πιάνεις από Αίγινα λογικά. Από Υμηττό δεν εκπέμπουν ακόμα.
  3. Ο Άρθουρ ήταν μυρμηγκοφάγος!! Στη σειρά έπαιζαν και άλλα ζώα... Ο φίλος του Άρθουρ ήταν λαγός.
  4. Αν δεν κάνω λάθος, τα 70 βιντεάκια που αναφέρεις ήταν κομμάτια από ένα μεγάλο βίντεο το οποίο έβλεπε όποιος ολοκλήρωνε το παιχνίδι. Το βίντεο κυκλοφορεί στο youtube και έχει βασικό θέμα του το τι σημαίνουν οι αριθμοί. Από ό,τι έχω καταλάβει, το βίντεο ισχύει κανονικά και αποτελεί μέρος της μυθολογίας της σειράς. Δες το οπωσδήποτε! Μην το λες! Και μέσα στο στρατόπεδο τι θα βλέπετε για να περνάει η ώρα; ;)
  5. Αυτός που κάνει το Λέλο με τη μπανάνα πρέπει να έπαιζε πέρυσι στο big bang έναν από τους στρατιώτες.
  6. Και όμως, έχει ήδη κυκλοφορήσει σε γνωστό torrent site!
  7. Και με τους Καμπουράκη - Οικονομέα επίσης. Δεν είναι για την εθνική, είναι για το champions league.
  8. Πιθανόν να εννοείς το 51, όπου το βίντεο κλαμπ μετατράπηκε σε κλαμπ και πάνε εκεί η Ελένη και η Λουκία με τους νεαρούς.
  9. Μάλλον θα πάει μέχρι τέλος σεζόν. Από τη μέση και μετά που τελειώνουν τα επεισόδια του ισπανικού θα το συνεχίσουν οι δικοί μας σεναριογράφοι.
  10. Πράγματι, δεν έχει ακουστεί κάτι για τηλεταινία και δε νομίζω να γίνει. Εξάλλου, θεωρώ ότι το φινάλε δεν άφησε εκκρεμότητες, παρά τα όσα λένε οι περισσότεροι. Το βασικότερο για τη σειρά είναι ότι έκλεισαν όλες οι ανοιχτές ιστορίες των ηρώων και ολοκλήρωσαν την πορεία τους οι χαρακτήρες. Το αν έζησαν ή πέθαναν δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία (αν και θεωρώ ότι πέθαναν) και οποιαδήποτε σενάρια περί επιβίωσης ορισμένων μου θυμίζουν πιο πολύ lost και όχι μεσάνυχτα. Άλλωστε, αν βλέπαμε μια οποιαδήποτε άλλη σειρά, πάλι θα έκαναν τον κύκλο τους οι χαρακτήρες και το φινάλε θα έπεφτε με κάποιο γάμο, θεωρώντας ότι έτσι κλείνουν οριστικά όλες οι υποθέσεις των ηρώων πλέον. Εδώ έγινε κάτι αντίστοιχο, αλλά όχι με γάμο (ευτυχώς)! Το τελευταίο επεισόδιο μου άρεσε ιδιαίτερα και λόγω του γρήγορου ρυθμού και των εξελίξεων. Η αλλαγή της Λένας και η φιλία της με τη Σιλβή μού φάνηκε πολύ ταιριαστή εξέλιξη. Πάντα αυτοί οι δύο χαρακτήρες είχαν πολλά κοινά. Δε μου άρεσε που χώρισαν Πένυ - Νικόλας, πίστευα σε αυτό το ζευγάρι! Επίσης, ο Θράσος στο τέλος έμεινε λίγο ξεκρέμαστος και "στην απ' έξω" τόσο επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Τέλος, με ενθουσίασε η εξέλιξη στη σχέση Ζαν Κλωντ - Σιλβή, έστω και αν δεν έπεσε φιλί, γιατί ok δε γίνονται και θαύματα! Έκαναν καλά οι σεναριογράφοι που κράτησαν τη σχέση τους σε ρεαλιστικά επίπεδα, δίνοντάς της όμως ελπίδες. Πάντως, ο Ευθύμης Παπαδημητρίου, που έπαιζε τον Ζαν Κλωντ, με εντυπωσίασε πραγματικά και περιμένω με ανυπομονησία να τον δω και σε άλλες δουλειές. (Ένα guest του χρόνου στη σειρά του Κοκκινόπουλου ως ψυχασθενής δολοφόνος, δεν μπορεί, θα το κάνει!)
  11. Δύσκολο να το βάλουν από Αύγουστο - Σεπτέμβριο, γιατί λογικά στη βραδυνή ζώνη θα παίζουν οι σειρές που πάνε για του χρόνου: λάκης ο γλυκούλης, πολυκατοικία, lapd. Μάλλον, θα το κρατήσουν ως καβάτζα σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα με το πρόγραμμα και θα μεταδοθεί σε επανάληψη με τη νέα σεζόν στις 16.00 μαζί με τις άλλες κλασικές επιτυχίες, είσαι το ταίρι μου, 50-50, σ'αγαπώ μ'αγαπάς, κλπ.
  12. Δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αλλά το συγκεκριμένο επεισόδιο πρέπει να ήταν από τα λίγα που είχαν Α' και Β' μέρος, αν αυτό σε βοηθάει.
  13. Κατά τη γνώμη μου, τους είχε ξεπεράσει. Κυρίως το λέω λόγω της πλοκής της και της εξέλιξης των χαρακτήρων, που είναι κάτι που λείπει από τους simpsons. Δυστυχώς φαίνεται στην Αμερική δεν την εκτίμησαν τόσο..
  14. Εγώ έχω μια απορία που την κουβαλάω από το τέλος του 2ου κύκλου. Αφού γύρισε το κλειδί ο Ντέσμοντ και καταστράφηκε ο σταθμός, τι συνέβη με την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια στην περιοχή; Δεν υπήρχε πλέον κάποια ανάγκη περιορισμού της; Και γενικά γιατί για τόσα χρόνια πατούσαν συνέχεια ένα κουμπί κάθε 108' και δεν έκαναν εξαρχής αυτό που έκανε και ο Ντέσμοντ να ξεμπερδεύουν;
×
×
  • Create New...