panos314 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Καλησπέρα. Για όσους έχουν θέματα με το modem, εδώ δημιούργησαν ένα θέμα με όλους τους drivers από modem. Ήδη χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση. Δε σημαίνει όμως ότι θα ανταποκριθεί σε όλους το ίδιο. Δοκιμάστε μέσω TWRP Recovery. JS3 modems Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε ξέρω πώς έχει βγει το συμπέρασμα ότι έχουν σταματήσει οι αποστολές μπαταριών. Μήπως έχεις μπερδευτεί; Δε στέλνονται πια, δεύτερη μπαταρία με την παραγγελία συσκευής. Ως αξεσουάρ δε το έχω ξανακούσει. Ο συγκεκριμένος πωλητής χρησιμοποίησε SingapurPost με κανονικό Tracking Number. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχουμε πει πως προσπαθούμε σε αυτό το νήμα να είμαστε ευγενικοί και να ρίχνουμε μια ματιά σε προηγούμενες απαντήσεις. Μονολεκτικά λοιπόν, χρησιμοποιώ Revolut. Λίγο πιο πίσω θα βρεις και αναφορές από άλλους φίλους για άλλο τρόπο. Υπάρχει και ειδικό θέμα στο myphone.gr, για αγορές από εξωτερικό. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ το Jiayu S3 advanced το πήρα με δεύτερη μπαταρία και φορτιστή εξωτερικό και ήρθαν όλα μια χαρά. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 καλημερα παιδεια , απο χθες ειμαι και εγω κατοχος ενος s3 και προσπαθω να βρω οδηγιες για να το φλασαρω με μια πιο καινουργια ρομ γιατι αυτο εχει την αρχικη κινεζικη 4.4.4. επειδη χαθηκα στο φορουμ και ειμαι και λιγουλακι ασχετος μηπως εχετε καποιο λινκ με οδηγιες πως θα το κανω και που θα βρω τα αρχεια ?? ( φανταζομαι θελω ρομ και τα gaaps ) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Διάβασε το 1ο post Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 καλημερα παιδεια , απο χθες ειμαι και εγω κατοχος ενος s3 και προσπαθω να βρω οδηγιες για να το φλασαρω με μια πιο καινουργια ρομ γιατι αυτο εχει την αρχικη κινεζικη 4.4.4. επειδη χαθηκα στο φορουμ και ειμαι και λιγουλακι ασχετος μηπως εχετε καποιο λινκ με οδηγιες πως θα το κανω και που θα βρω τα αρχεια ?? ( φανταζομαι θελω ρομ και τα gaaps ) Και δεν χρειάζεσαι gapps. Η ρομ τα περιέχει όλα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manstingiac Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Singapore Post, Swedish post και PostNL σταμάτησαν να στέλνουν μπαταρίες και power banks. Και το Belgium post υποτίθεται σταμάτησε. Με ποιό ταχυδρομείο ήρθε η μπαταρία σου; Δε ξέρω πώς έχει βγει το συμπέρασμα ότι έχουν σταματήσει οι αποστολές μπαταριών. Μήπως έχεις μπερδευτεί; Δε στέλνονται πια, δεύτερη μπαταρία με την παραγγελία συσκευής. Ως αξεσουάρ δε το έχω ξανακούσει. Ο συγκεκριμένος πωλητής χρησιμοποίησε SingapurPost με κανονικό Tracking Number. Επιβεβαιώνω πως οι Σουηδοί τελώνες χαίρονται τις μπαταρίες μου.. Παράθεση HD for Life..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Την δικη μου την παρελαβα πριν απο μερικες μερες με SING POST ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Κι εγώ επίσης την κοπσον πριν μία βδομάδα με SG…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korpel Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Για πειτε εμπειρια για την konpson. Αξιζει η μπαταρια? Sent from my S3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Κι εγώ την ίδια μπαταρία παρέλαβα πρίν απο δύο μέρες , μαζί με το "δωράκι" της . Η πρώτη εντύπωση μετά απο μίας μέρας χρήση είναι αρκετά καλή . Με την μαμίσια μπαταρία μετά απο πλήρη φόρτιση , η τάση της έπεφτε απότομα από το 100% στο 90% , και απο το 15% χωρίς χρήση , έσβηνε απο μόνο του μετά απο 15 περίπου λεπτά . Με αυτή την μπαταρία η μείωση της τάσης γίνεται σιγά-σιγά και ομοιόμορφα . Στο 15% γίνεται ειδοποίηση για χαμηλή στάθμη . Απο το 15% μέχρι το 9% της χωρητικότητας και με ελάχιστη χρήση μου κράτησε περίπου τρείς ώρες . Απο το 9% δοκίμασα να κάνω κάποιο τηλεφώνημα και με πολύ αδύνατο σήμα της βόνταφον . Η κλήση κράτησε 4 λεπτά . Μετά έσβησε το τηλέφωνο χωρίς προειδοποίηση . ( Με ένα φτηνό σάμσουνγκ της κόρης μου και με την τάση του να έχει πέσει στο 4% είχα κάνει τρία τηλεφωνήματα των τριών λεπτών το καθένα και δεν είχε σβήσει ακόμη ) Δεν μπορώ ακόμη να πώ με σιγουριά ότι αυτή η μπαταρία έχει κατά πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα απο την μαμίσια . Αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες και μετά απο μερικές φορτίσεις-εκφορτίσεις . Πρός το παρόν μου έδειξε μια επί πλέον χωρητικότητα γύρω στο 10% . Ίσως είμαι απο τους τυχερούς που η γνήσια μπαταρία τους βγήκε αξιοπρεπής . Περισσότερη ενημέρωση μετά απο μερικές μέρες χρήσης :) Μετά απο μια εβδομάδα προσεκτικής χρήσης δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο . Περίμενα κάποια βελτίωση στην απόδοσή της , αλλά όλα παραμένουν όπως στο προηγούμενο πόστ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Με την ίδια εικόνα του πριν και του μετά με τον george 26 είμαι κι εγώ…. Ναι μεν αλλά…. Μέρα να βγάλεις με το ζόρι….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Με την ίδια εικόνα του πριν και του μετά με τον george 26 είμαι κι εγώ…. Ναι μεν αλλά…. Μέρα να βγάλεις με το ζόρι….. Και σε σχέση με της 'μαμάς' του...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Και σε σχέση με της 'μαμάς' του...; Εγω βλέπω "ίδια "εικόνα… είτε με τη μαμά ειτε με κοπσον εντεκα το βράδυ δέκα τοις εκατό….. Απλά με αυτήν το 15% κρατάει αρκετά… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Και σε μενα ηρθε σημερα απο aliexpress σε 18 μερες με Singapore Post !!!!Απλα δεν μπορω να την δοκιμασω μιας και το κινητο βρισκεται κινα για σερβις!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Παιδια καλημερα ! χαλασε ο φορτιστης μου και θελω να παρω καινουριο . θα παρω μονο τον ενισχυτη γιατι το καλωδιο ειναι κομπλε.. μπορειται να με διαφωτισετε τι παιζει με τον ενισχυτη τι να κοιταξω ? πρεπει τα βολτ και τα αμπερ να ειναι ιδια με τον φορτιστη του S3 ? αν ειναι 2000 αμπερ θα υπαρχει προβλημα με την μπαταρια ? πριν μια μερα μου φουσκωσε και μολις την αλλαξα..ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Πάρε κάποιον επώνυμο, προσωπικά χρησιμοποιώ έναν της Samsung και έναν της LG. Ο πρώτος είναι 2 Α και ο δεύτερος 1,5 Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Παιδια καλημερα ! χαλασε ο φορτιστης μου και θελω να παρω καινουριο . θα παρω μονο τον ενισχυτη γιατι το καλωδιο ειναι κομπλε.. μπορειται να με διαφωτισετε τι παιζει με τον ενισχυτη τι να κοιταξω ? πρεπει τα βολτ και τα αμπερ να ειναι ιδια με τον φορτιστη του S3 ? αν ειναι 2000 αμπερ θα υπαρχει προβλημα με την μπαταρια ? πριν μια μερα μου φουσκωσε και μολις την αλλαξα..ευχαριστω !!! Απλώς πάρε έναν επώνυμο. Δεν συμπαθώ τους πολύ μεγάλους (πάνω από 1,5Α), αλλά δεν είναι και σπουδαίο πρόβλημα. Το e-shop.gr βγάζει συχνά-πυκνά επώνυμους όπως Samsung, Nokia και HTC. Αλλιώς πάρε έναν Xiaomi από Vickmall, επειδή ξέρεις ότι θα είναι αυθεντικός, αλλά και επειδή είναι να αλλάξουν τον αντάπτορά τους (κινέζικο βύσμα σε ευρωπαϊκό) σε καλύτερο μοντέλο. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Απλώς πάρε έναν επώνυμο. Δεν συμπαθώ τους πολύ μεγάλους (πάνω από 1,5Α), αλλά δεν είναι και σπουδαίο πρόβλημα. Το e-shop.gr βγάζει συχνά-πυκνά επώνυμους όπως Samsung, Nokia και HTC. Αλλιώς πάρε έναν Xiaomi από Vickmall, επειδή ξέρεις ότι θα είναι αυθεντικός, αλλά και επειδή είναι να αλλάξουν τον αντάπτορά τους (κινέζικο βύσμα σε ευρωπαϊκό) σε καλύτερο μοντέλο. πρεπει να παρατηρησω κατι ? για παραδειγμα στον φορτιστη του s3 λεει οτι στην εισοδο εχει 100-240V περιπου 50/60Hz και στην εξοδο λεει 5.0V 1000mA. εστω οτι παρω καποιον που ειναι 1500-2000 mA και στα παραπανω V και Hz δεν ειναι ακριβως ιδιος πειραζει ? sorry που ζαλιζω αλλα σε περιπτωση βλαβης της μπαταριας δεν θα εχω κινητο μεχρι να ερθει η καινουρια γι'αυτο θελω να σιγουρευτω πριν αγορασω φορτιστη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=435001&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Όχι και τόσο καλό άρθρο. :confused: Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 λογο των ημερων ( θα αργουσε πολυ καποια παραγγελια απο το σκρουτζ ) πηγα και πηρα απο τον κοτσοβολο εναν φορτιστη σκετο αφου εχω το καλωδιο του s3 . τον εβαλα για δοκιμη και το κινητο κανει οτι να ναι. λες και παταω την οθονη. ανοιγουν εφαρμογες πατιουνται κουμπια.. τι φταιει τωρα ? το καλωδιο η ο φορτιστης ? δεν εχω αλλο καλωδιο για να δοκιμασω αλλα το καλωδιο με τον φορτιστη του s3 και με εναν φορτιστη αυτοκινητου δεν ειχε προβλημα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μου ακούγεται σα να δίνει υπερβολικό... γκάζι ο φορτιστής. Θα σου έλεγα να μην τον χρησιμοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Μου ακούγεται σα να δίνει υπερβολικό... γκάζι ο φορτιστής. Θα σου έλεγα να μην τον χρησιμοποιήσεις... η φαση ειναι οτι στο galaxy s4 του αδερφου μου λειτουργει κανονικα.... ο φορτιστης ειναι αυτος http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/fortistes-kiniton/158231-omega-oucbwpp-usb-5v-1.5a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Εμένα αυτό μου το κάνει με κάποια φτηνά κινέζικα καλώδια ή όταν δεν είναι data transfer…. Δεν φταιει ο φορτιστής…. Άμα βάλεις άλλο καλώδιο θα το δεις…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Flashαρα στο κινητό του κουνιάδου (το είχε από την αγορά του μήνες πριν με την κινεζική 4.4.4 του καταστήματος, δεν έχει ιδέα) την 5.1.1. rc4. Όλα πήγαν καλά και το κινητό πετάει γενικότερα. Εξαιρετική rom. Αντιμετωπίζει όμως πάλι πρόβλημα με τη φόρτιση : συνεχίζει να φορτιζει αργά. Το δοκίμασα και με τον δικό μου φορτιστή του nexus, που είναι και quick charger, ενεργοποιωντας τις σχετικές ρυθμίσεις, αλλά ενώ ξεκινάει από τα 1700ma στη συνέχεια πέφτει σταδιακά πολύ χαμηλά. Κάποια πρόταση; Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Εμένα αυτό μου το κάνει με κάποια φτηνά κινέζικα καλώδια ή όταν δεν είναι data transfer…. Δεν φταιει ο φορτιστής…. Άμα βάλεις άλλο καλώδιο θα το δεις…. εβαλα τον καινουριο φορτιστη με το καλωδιο του s3 και εκανε οτι να ναι.. εβαλα το καλωδιου του s3 στον φορτιστη του neo v και ητανε κομπλε. επειτα εβαλα το καλωδιο του neo v στον καινουριο φορτιστη και εκανε παλι τα χαζα του... για τωρα αφησα το καλωδιο του s3 στον φορτιστη του neo v που δουλευει καλα μεχρι να δω τι μπορω να κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts