Jump to content

prazi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    139
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About prazi

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

prazi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Για να κάνω εγκατάσταση την ρομ από την αρχή δεν απαιτεί ξεκλείδωμα bootloader κτλ ; Μίλησα πάντως με έναν πωλητή του καταστήματος που αγόρασα το κινητό και μου είπε ότι το έχει ξανά δει το θέμα αυτό και σε άλλα κινητά και να δούμε για τυχόν έλεγχο αφού τελειώσει η παράνοια με τις μεταφορικές.
  2. Στην καινούρια σύνδεση που έκανα σε άλλον πάροχο αναγράφεται ο πίνακας στο συμβόλαιο στην πρώτη σελίδα και πάει αναλογικά πάντα με τους μήνες που υπολοιπονται. Το συμβόλαιο της vodafone δεν μπορώ να το βρω και έχω ζητήσει να μου το στείλουν σε μέιλ κάτι το οποίο το πέρασαν στο ντουκου. Όσο και να έψαξα πάντως στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο πίνακα της vodafone δεν έχω βρει κάτι παρά μόνο πόσο είναι το ποσό για 12 κ 24 μήνες αντίστοιχα .
  3. Οκ το δέχομαι , αν και κανονικά θα έπρεπε να πάει αναλογικά το ποσό με τους μήνες που υπολοιπονται. ( πχ στον πάροχο που είμαι τώρα αναγράφει ότι τον τελευταίο μήνα σύνδεσης επιβαρύνομαι ένα ποσό περίπου στα 5 ευρώ και όχι όλου του συμβολαίου). Επειδή θέλω όντως να πληρώσω αλλά ότι μου αναλογεί γνωρίζετε εσείς αν μπορεί να γίνει κάποιος διακανονισμός ή να πληρώνω λίγα λίγα χωρίς να παίρνει προσαυξήσεις κάθε μήνα μιας και με την κοπέλα που μίλησα στα κεντρικά δεν έδειχνε πρόθυμη να με ενημερώσει παρά μόνο να μου κάνει σαφή ότι θα πληρώσω όλο το ποσό;
  4. Καλημέρα παιδιά , Το συμβόλαιο μου για ίντερνετ και σταθερό ( φοιτητικό) έληγε τέλη Νοεμβρίου . Πήγα αρχές Νοεμβρίου σε κατάστημα ώστε να μάθω αν με συμφέρει κάποιο πρόγραμμα ( έληξε η φοιτητική μου ιδιότητα) ώστε να ανανεώσω σ'αυτους ή αν θέλω διακοπή από αυτούς και μεταφορά σε άλλον πάροχο μέχρι πότε μπορώ να το κάνω . Η απάντηση τους ήταν ότι και μέχρι 10 μέρες πριν λήξει το συμβόλαιο μπορώ να κάνω είτε ανά ανανέωση σε κάποιο πρόγραμμα είτε να αλλάξω πάροχο. Βρήκα μια προσφορά σε άλλο πάροχο στα μέσα Νοεμβρίου και αποφάσισα να κάνω την αλλαγή . Εχθές που λέτε ήρθε ραβασάκι από την Vodafone με τέλη διακοπής 65+ ευρώ.. που ακούστηκε για 10 μέρες πριν λήξει το 24μηνο πρόγραμμα που είχα ( φοιτητικό ξανά λέω ) .... Ουδέποτε δεν καθυστέρησα πληρωμές στους λογαριασμούς.. Πήγα σε κατάστημα και η κοπέλα που ήταν εκεί έφριξε με το ποσό και έκανε αίτηση ώστε να μιλήσω με κάποιον στα κεντρικά γραφεία. Με πήρανε τηλέφωνο και ξεκίνησαν τα έτσι είναι και δεν αλλάζει . Τι μπορεί να γίνει ρε παιδιά εδώ πέρα . Για 10 μέρες που δεν με ενημέρωσαν καν γι'αυτό όταν ρώτησα στο κατάστημα να πληρώσω αυτό το υπέρογκο ποσό ;;
  5. Και εγώ έτσι πιστεύω . Θα περιμένω λίγο διάστημα μήπως διορθωθεί με update .
  6. Καλημέρα , Μπαίνεις στην εφαρμογή της κάμερας , περνάς "φωτογραφία" και "πορτρέτο" και επιλέγεις "περισσότερα" . Από το μενού που βγαίνει επιλέγεις "αργή κίνηση". Όσον αφορά το θέμα που συζητούσαμε εχθές , με το φως της ημέρας όλα μια χαρά . Πιθανόν το τεχνητό φως να επιδρά ώστε να βγαίνουν οι μαύρες γραμμές που έλεγα .Μέσα στο σπίτι ακόμα και σε φωτεινό από τον ήλιο σημείο πάλι βγάζει τις μαύρες γραμμές .
  7. Με το mi note 3 που το δοκίμασα ( γιατί και εμένα πήγε λίγο εκεί το μυαλό μου ) όντως σκοτεινιάζει η οθόνη όταν μπαίνεις στην αργή κίνηση , απλά εδώ μιλάμε για μαύρες κάθετες γραμμές που περνάνε από την οθόνη και αποτυπώνεται στο βίντεο που τραβάς. Επίσης φαίνεται αυτές οι γραμμές να επηρεάζουν και το auto focus . Καθαρισα την κάμερα μήπως επηρέαζε κάποια δαχτυλια αλλά τίποτα . Έχω κάψει το μυαλό μου γιατί αν ήταν θέμα hardware θα είχε θέμα λογικά και στο κανονικό βίντεο ή γενικά στην κάμερα . Αν πάλι ήταν θέμα software νομίζω ότι με την gcam θα είχε λυθεί. Τώρα να πω την αλήθεια έχω μπερδευτεί . Θα το δοκιμάσω και αύριο το πρωί με το φως της μέρας και βλέπουμε. Πάντως για οτιδήποτε φλασια σας έρθει για το τι μπορεί να φταίει στείλτε ένα μήνυμα να το τσεκαρω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά !
  8. Το δοκίμασα κι'αυτο και πάλι τίποτα.
  9. Ούτε με την gcam αλλά ούτε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων λύθηκε. Ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί σε επόμενο update . Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου .
  10. Σε ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις . Ξανά κατεβάζω την ενημέρωση να την κάνω εγκατάσταση . Αν δεν διορθωθεί θα κάνω επαναφορά και βλέπουμε . Μήπως υπάρχει κάποια google camera για το συγκεκριμένο μοντέλο μήπως και δουλέψει από εκεί ;
  11. Δυστυχώς πάλι το κάνει .
  12. Παιδιά καλησπέρα , Μόλις παρέλαβα το mi10t και έχω το εξής πρόβλημα . Έκανα την ενημέρωση που με έβγαλε και πλέον όταν μπαίνω για βίντεο slow motion η οθόνη βγάζει κάποιες κάθετες μαύρες γραμμές οι οποίες αποτυπώνονται και στο βίντεο που τραβάς . Πριν κάνω την ενημέρωση ήταν μια χαρά . Απ'οτι δοκίμασα μόνο στο βίντεο slow motion γίνεται αυτό το θέμα . Υπάρχει κάποια λύση μιας και δεν μπορώ να γυρίσω στην προηγούμενη version miui ; Ευχαριστώ !
  13. Καλημέρα ! Μετά τον χαμό που έχει δημιουργηθεί όσον αφορά την καινούρια ενημέρωση , όταν με το καλό μας έρθει την κάνουμε ή όχι ; Ισχύει όντως ότι αυτοί που έχουν ξεκλειδωμενο bootloader μπορούν να την πάρουν κανονικά ενώ για κλειδωμένο θα μπρικαρει ; Δώστε λίγο τα φώτα σας γιατί δεν λέει να μείνουμε χωρίς κινητό καλοκαιριατικα .. ευχαριστώ !
  14. Τελικά το θέμα λύθηκε . Σήμερα θυμήθηκα να περάσω ένα φρεσκαρισμα το κινητό και καθάρισα λίγο την type c ( το τι έβγαλε δεν μπορείτε να φανταστείτε από χνούδι) . Επανήρθε και η "γρήγορη φόρτιση" σαν ένδειξη όταν φορτίζει όπως και η ταχύτητα φόρτισης .
×
×
  • Create New...