tsiaras Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Φιλε περασα την γερμανικη ρομ Βητα 8. Θεωρω οτι ειναι λιιιιγο καλυτερη απο την ισπανικη. Εχοντας τα flashtools κατεβαζεις την γερμανικη ρομ https://mega.nz/#!cNkVwZRK!oMCs6VwEzSnFcrinBnh25E3tLLUJ4jseJEawjrDBFIU Εχοντας κανεις αντιγραφα του κινητου σου, και στο τελος βγαζεις την μπαταρια. Epιλεγεις Φορμαλ ολα+ κατεβασμα...πατας download πανω αριστερα, υστερα συνδειεις το καλωδιο, και μετα την μπαταρια. Με αυτο τον τροπο σβηνονται ολα και περναει εκ νεου την ΡΟΜ με νεο εργαλειο ανακτησης. Ελπιζω να βοηθησα καμερες mp ποσο ειναι?γενικα εχει τπτ bugs? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Επειδή κλασικά έχω πρόβλημα να συνδέσω φορητές συσκευές με επιτυχία και δεν έχω χρόνο να ψάχνω, πού μπορώ να βρω την extreme rom για flash μέσω twrp; (ψάχνω και γω εννοείται) και ένα πρώτο σχόλιο για τη συκευή που παρέλαβα σήμερα. Σε σχέση με το G3 που είχε περάσει από τα χέρια μου υπάρχει βελτίωση σε όλους τους τομείς και φαίνεται καλή συσκευή για τα λεφτά της. Ο σχεδιασμός σαφώς βελτιωμένος και η συσκευή είναι ελαφρυά. Αν του χρόνου καταργήσουν τα capacitive πλήκτρα από κάτω και μειώσουν και τα περιθώρια δεξιά αριστερά θα είναι μια τέλεια συμμαζεμένη συσκευή με καλές επιδόσεις Εκανα install το TWRP recovery και κατέβασα από το TF forum την κατάλληλη ROM (νομίζω) - όχι εκείνη για το flash tool - την άλλη. To φλασάρισμα απέτυχε και τώρα έχω boot loop εκεί που λέει JIAYU. Πώς το ξεμπρικάρω; Το flash tool δε το βλέπει, έκανα unsigned drivers, install pdanet drivers, run as administrator, το έκανα switch off, έβγαλα τη μπαταρία, έβαλα τη μπαταρία. Δεν ξέρω τί δεν κάνω καλά και δεν έχω χρόνο διαθέσιμο. Για να σετάρω το μαραφέτι πήγαν πίσω οι δουλειές μου :mad: Το recovery δουλεύει, μπαίνει κανονικά στο TWRP. Αν κάποιος μπορεί να μου δείξει μια ROM για να περάσω μέσω TWRP, κατά προτίμηση την xtreme, θα το εκτιμούσα πολύ. http://www.needrom.com/category/jiayu/s3-jiayu/ http://www.movilesdualsim.com/foros/foro-roms-jiayu-s3-y-s3s.689/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Στο βιβλιαρακι που εχετε δεν αναφερει τιποτα; Πως ειναι δυνατον να μη δινουν επισημα το SAR και σε ολοκληρο το ιντερνετ να υπαρχει μονο μια αναφορα? Δηλαδη για πιστοποιησεις για το SAR να μη το συζητησουμε καν? Εχω στειλει μηνυμα και στην εταιρεια και στο facebook της, δεν απανταει κανεις. Και δε νομίζω να πάρεις απάντηση - αλλά και να πάρεις, δεν ξέρω πόση αξία θα έχει όπως επισημαίνει και ο hammmer παραπάνω. Παραθέτω και πάλι τμήμα από παλιότερο post μου για το θέμα: Το θέμα του SAR είναι κάτι που έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές στα νήματα τα σχετικά με κινέζικα κινητά - και πάντα χωρίς κάποιο τελικό συμπέρασμα. Λίγες είναι οι κινέζικες εταιρίες που ανακοινώνουν το SAR - και δεν ξέρει κανείς και αν πρέπει να εμπιστευθεί τα λεγόμενά τους ή όχι. Επιπλέον, η Κίνα έχει δικές τους προδιαγραφές -και κλίμακα μέτρησης- για το SAR, ενώ αυτά που ακούμε εμείς εδώ... εις την Δύσιν αναφέρονται σε ευρωπαϊκή - ή και σε αμερικάνικη κλίμακα μέτρησης (ακόμα και εδώ, 2 διαφορετικές κλίμακες συναντάμε!) Οπότε και να ακούσεις κάποια τιμή, και σωστή να είναι, και πάλι δε θα ξέρεις πώς να την αξιολογήσεις! Η ως τώρα εμπειρία, περισσότερο από την προηγούμενη γενιά κινέζικων, με τα ΜΤ65XX SoC της Mediatek (το S3 έχει από τη νεώτερη γενιά των MT67XX), έχει δείξει ότι είχαν πολύ λογικές τιμές SAR, αρκετές φορές σε επίπεδα χαμηλότερα από αρκετά "επώνυμα". Δική μου αρχή πάντως είναι ότι από τη στιγμή που αποφασίζεις να πας σε κινέζικο κινητό, το SAR είναι μια από τις παραδοχές που πρέπει να κάνεις (ότι δε θα το ξέρεις πραγματικά και μπορεί να είναι υψηλό ή χαμηλό...). Αν αυτό είναι κάτι με το οποίο δεν μπορείς να ζήσεις, η επιλογή που μένει είναι να ανέβεις παραπάνω σε χρήματα και να πας για μια από τις "επώνυμες" συσκευές, για τις οποίες τουλάχιστον υπάρχουν κάποια πιο ευρέως γνωστά νούμερα (το κατά πόσον είναι και αυτά σωστά και αξιόπιστα είναι μια άλλη συζήτηση...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos-s Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Φιλε μου ποσο δικιο εχεις και ρωτας , και γω το εψαχνα και για τα προηγουμενα κινεζικα κινητα που ειχα , αλλά ακρη δεν βρισκω, αλλά και να βρω τωρα δεν εμπιστευομαι κανεναν για θεμα οπως ειναι η υγεια. Ποιον να πιστεψω αυτον που βαζει μελανινη μεσα σε γαλα βρεφων ? Εδω αρχισαν να βγαινουν για γερμανικες εταιριες (wv) , μπροστα στο κερδος δεν πιστευω ουτε Κορεατη ουτε apple Κινας.... κανεναν . Φανταστειτε να ανακοινωσει μια κινεζικη εταιρια οπως η jiayu sar 0.01 ποσο θα εκτοξευσει τις πωλησεις της Ακουστικα bluetooth ή αν μπορεις ακουστικα με καλωδια . Εχεις δικιο, παντα χρησιμοποιω ακουστικα με καλωδιο, επειδη με βολευουν κυριως να μη κραταω το κινητο και τις ωρες που δεν το χρειαζομαι το εχω μακρυα, αλλα και παλι ειναι παρα πολλες οι ωρες που το εχουμε πανω μας, τι να το κρατας στο κεφαλι τι να το εχεις μερικες χιλιαδες ωρες μεσα στο παντελονι ή το μπουφαν σου νομιζω ειναι το ιδιο. Γαμωτο και το ηθελα αυτο το κινητο ειναι καλο και φτηνο, το ειχα ζαχαρωσει ασχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skylined Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Εχοντας κανεις αντιγραφα του κινητου σου, και στο τελος βγαζεις την μπαταρια. Epιλεγεις Φορμαλ ολα+ κατεβασμα...πατας download πανω αριστερα, υστερα συνδειεις το καλωδιο, και μετα την μπαταρια. Με αυτο τον τροπο σβηνονται ολα και περναει εκ νεου την ΡΟΜ με νεο εργαλειο ανακτησης. Ελπιζω να βοηθησα Thanks. Τελικά κάνω format all ή όχι; Επειδή το φλασάρισμα είχε διακοπεί στην αρχή απλά διέγραψε την παλιά ρομ και δεν εγκατέστησε τίποτα στη θέση της οπότε δεν υπάρχει τίποτα να αντιγράψω. No operating system is installed λέει στο TWRP Επίσης είχα πρόβλημα ότι ακολουθώντας αυτή τη διακασία δε γινόταν τίποτα, γι' αυτό φλάσαρα μέσω TWRP. θα ξαναδοκιμάσω. ΕΔΙΤ Πρόβλημα συνδεσιμότητας. Στο device manager εμφανίζεται συσκευή mtk65xx preloader μόλις συνδέσω και εξαφανίζεται σε μερικά δευτερόλεπτα. Για αυτό δε γινόταν τίποτα με το flash tools. κάτι βρήκα στο google αλλά δεν έχω χρόνο να δοκιμάσω σήμερα Edited October 9, 2015 by Skylined Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Τι Windows έχεις; Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skylined Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 8.1 enterprise N Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 8.1 enterprise N Σε παραπέμπω σε παλαιότερο μου post για το τι πρέπει να κάνεις ώστε να μπουν σώστα οι drivers σε Windows 8 και πάνω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6322276. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 καμερες mp ποσο ειναι?γενικα εχει τπτ bugs? η Καμερα λεει οτι ειναι 9,5 αλλα οταν την μετρησα στον υπολογιστη ελεγε 13 Οποτε το λαθος ειναι μονο τυπογραφικο να φανταστω Κατα τα αλλα δεν προσεξα τιποτα ιδιατερο, μονο ενα κρυφο μενου, αν πατησεις την κεντρικη οθονη εμφανιζει ενα υπομενου το οποιο σε οδηγει σε εφε κινησεις και ολισθησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Καλημέρα σας, Να ρωτήσω εγώ κάτι. Το παρέλαβα επό το Vickmall και πάει σφαίρα. Είναι με την KitKat S3SW 20150812-212343. Έχω Wind σύνδεση και μου συνδέεται σε 4G. Όταν πάω να κάνω κλήση ή δέχομαι κλήση, γυρνάει από μόνο του σε G. Όταν είναι σε 4G και ενεργοποιήσω δεδομένα συνδέεται σφαίρα, άρα παίζει κανονικά σε 4G. Απλά δεν καταλαβαίνω τί γίνεται με τις κλήσεις. Το κάνει και σε κανέναν άλλο αυτό ή μόνο σε εμένα; Ευχαριστώ... Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Απαντώντας στον εαυτό μου... Όταν το γύρισα σε 3G από τις ρυθμίσεις, έμεινε σε 3G κατά την κλήση φωνής. Οπότε το 4G πρέπει να είναι μόνο για Data. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Καλημέρα σας, Να ρωτήσω εγώ κάτι. Το παρέλαβα επό το Vickmall και πάει σφαίρα. Είναι με την KitKat S3SW 20150812-212343. Έχω Wind σύνδεση και μου συνδέεται σε 4G. Όταν πάω να κάνω κλήση ή δέχομαι κλήση, γυρνάει από μόνο του σε G. Όταν είναι σε 4G και ενεργοποιήσω δεδομένα συνδέεται σφαίρα, άρα παίζει κανονικά σε 4G. Απλά δεν καταλαβαίνω τί γίνεται με τις κλήσεις. Το κάνει και σε κανέναν άλλο αυτό ή μόνο σε εμένα; Ευχαριστώ... Έτσι δουλεύει μην ανησυχείς. Το 4G προς στιγμήν σε όλα τα δίκτυα (απ' ότι ξέρω) είναι μόνο για ιντερνετ. Όταν κάποιος σε παίρνει τηλ αυτόματα γυρίζει είτε σε 3G, είτε σε G αναλόγως την κάλυψη του δικτύου... Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Απαντώντας στον εαυτό μου... Όταν το γύρισα σε 3G από τις ρυθμίσεις, έμεινε σε 3G κατά την κλήση φωνής. Οπότε το 4G πρέπει να είναι μόνο για Data. ακριβως αυτο ειναι.4g μονο για δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristherm Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλημερα εχω το s3 εδω και 4. μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολα .δεν ξερω ομως γιατι ενω εχω 2 καρτες kosmote 4g δεν εχω δει ποτε την ενδηξη 4g μονο 3g και g.και ενω στο manual που βρηκα στο διαδυκτιο περιγραφει την κλασικη βιντεοκληση δεν μπορεσα ποτε να βρω ακρη αν ξερει καποιος ας μου απαντησει παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgeor Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Καλημέρα παιδία. Έχει δοκιμάσει κανείς το dubsmash σε κάποια lollipop rom; Και στην ισπανική και στη γερμανική που δοκίμασα, ενώ γίνεται εγκατάσταση και ξεκινάει κανονικά, όταν πάει να ανοίξει την κάμερα... απλά δεν κάνει τίποτα! Χωρίς error. Δοκίμασα και με το permission management απενεργοποιημένο... καμία διαφορά. Με την KitKat δούλευε μια χαρά. Edited October 11, 2015 by sgeor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλημερα εχω το s3 εδω και 4. μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολα .δεν ξερω ομως γιατι ενω εχω 2 καρτες kosmote 4g δεν εχω δει ποτε την ενδηξη 4g μονο 3g και g.και ενω στο manual που βρηκα στο διαδυκτιο περιγραφει την κλασικη βιντεοκληση δεν μπορεσα ποτε να βρω ακρη αν ξερει καποιος ας μου απαντησει παρακαλω Πρέπει να το ενεργοποιησεις απο την cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_ok Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Βιντεοκληση κλασσική καταφερε καποιος να κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskone Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Εχω εγκαταστησει την extreme 1.2.Αυτο που αντιμετωπιζω σε ολες τις lolipop ειναι η επαννεκινηση του modem (χανει το σημα δικτυου και μετα επανερχεται.Υπαρχει καποια αξιοπιστη λυση στο προβλημα?Εχει βγει κατι στο needrom αλλα δεν λειτουργει σωστα.Καθε βοηθεια,ευπροσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skylined Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Το πρόβλημα: Η συσκευή συνδεόταν αλλά αμέσως μετά αποσυνδέονταν. Στο device manager εμφανιζόταν MT65xx preloader και σχεδόν αμέσως εξαφανιζόταν. Η λύση: device manager==>view==>show hidden devices==>MT65xx preloader και εγκατάσταση drivers. Τους βρήκα τυχαία στο ιντερνετ - All MTK USB Driver_.9.2+PDanet+Adb Installer - έχει μέσα ένα φάκελο "MTK65xx preloader". Μετά από αυτό μπόρεσα να κάνω εγκατάσταση κανονικά. Όλα αυτά φυσικά αφού πρώτα απενεργοποίησα Driver Signature Verification. Αυτά για περίπτωση που τα χρειαστεί κάποιος άλλος Κατά τα άλλα το home capacitive button έχει μικρό light bleed. Να ζητήσω μερική αποζημίωση; Είναι μικρό το ελάττωμα αλλά υπάρχει. Η συσκευή είναι από aliexpress και ο πωλητής μέχρι στιγμής ήταν κορυφαίος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Κατά τα άλλα το home capacitive button έχει μικρό light bleed. Να ζητήσω μερική αποζημίωση; Είναι μικρό το ελάττωμα αλλά υπάρχει. Η συσκευή είναι από aliexpress και ο πωλητής μέχρι στιγμής ήταν κορυφαίος. δεν υπάρχει μερική αποζημίωση... άσε που θα σου πουν, στείλ'το μας πίσω να το δούμε -δικά σου έξοδα ταχυδρομείου- ... οπότε απόλαυσέ το μέχρι την νέα σου συσκευή κάποια στιγμή στο μέλλον :wacko: Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skylined Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 απόλαυσέ το Αυτό θα κάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ClainMine Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλημέρα, είμαι νέο μέλος και θέλω να ρωτήσω να κάνω την αναβάθμιση με τους τρόπους που προτείνουν για παράδειγμα οι TF Android Developers ή να περιμένω να βγει OTA update όπως διάβασα στο site Jiayustore.com. Το FM Radio υπάρχει στην ισπανική ή στην γερμανική έκδοση ή πουθενά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Καλημέρα, είμαι νέο μέλος και θέλω να ρωτήσω να κάνω την αναβάθμιση με τους τρόπους που προτείνουν για παράδειγμα οι TF Android Developers ή να περιμένω να βγει OTA update όπως διάβασα στο site Jiayustore.com. Το FM Radio υπάρχει στην ισπανική ή στην γερμανική έκδοση ή πουθενά. Ευχαριστώ. Kαι στις δυο εκδοσεις υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Κατά τα άλλα το home capacitive button έχει μικρό light bleed. Να ζητήσω μερική αποζημίωση; Είναι μικρό το ελάττωμα αλλά υπάρχει. Η συσκευή είναι από aliexpress και ο πωλητής μέχρι στιγμής ήταν κορυφαίος. Και πού να δεις το backlight bleed που έχει η δική μου οθόνη στο κάτω μέρος της... Κανονικά απαράδεκτο, αλλά το περίμενα τόσον καιρό (είχε γίνει προ-παραγγελία όταν είχε πρωτοπαρουσιαστεί η συσκευή, έπεσε και σε... τραγική περίοδο των μεταφορικών και των ταχυδρομείων και έκανε πάνω από 1.5 μήνα...) που απλά δε μου πήγε να το στείλω πίσω, και ζω έκτοτε με αυτό... Στα κουμπιά πάντως και στις περισσότερες συσκευές υπάρχει συνήθως μία ή άλλη ανομοιομορφία στο φωτισμό. Θα σου έλεγα να το αγνοήσεις (και βεβαίως σαφέστατα και ισχύει αυτό που σημειώνει ο gorillaz_gr παραπάνω!) Καλημέρα, είμαι νέο μέλος και θέλω να ρωτήσω να κάνω την αναβάθμιση με τους τρόπους που προτείνουν για παράδειγμα οι TF Android Developers ή να περιμένω να βγει OTA update όπως διάβασα στο site Jiayustore.com. Το FM Radio υπάρχει στην ισπανική ή στην γερμανική έκδοση ή πουθενά. Ευχαριστώ. Δε μας είπες όμως, αναβάθμιση θέλεις να κάνεις από κάποια προηγούμενη Lollipop που ήδη έχεις, ή από 4.4.4...; Αν συμβαίνει το 2ο, θα πρέπει να το κάνεις αναγκαστικά με SP Flashtools. Edited October 12, 2015 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skylined Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Έβαλα gravity box στη γερμανικη 8 και εξαφανισα το status bar - μπορώ να το κάνω pull down, skip music tracks with volume keys και άλλαξα λίγο το status bar pull down menu. Φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά. Γιατί τα πλήκτρα ελέγχου ξεχωρίζουν ελάχιστα από το σώμα της συσκευής; Κατά τα άλλα πολύ καλό vfm Edited October 12, 2015 by Skylined Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts