Jump to content

nikos-s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos-s

  1. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    Oχι, ετσι κανει σε ολα, fast charge εχει μεχρι το 70%. Εσεις πως γραφεται οταν το εχετε στο τραπεζι και κουναει σαν βαρκα? Εχει βρει κανεις καμια λεπτη θηκη για να μη το κανει αυτο?
  2. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    Υπαρχει κανας τροπος, καμια θηκη ή τιποτε αλλο για να μη κουναει το κινητο σαν βαρκα οταν ειναι ακουμπησμενο στο τραπεζι και γραφουμε?? Ελεος, αναγκαζομαι να του βαζω πλαστελινη αριστερα και δεξια. Ισως καμια θηκη τπτ.. Το sar ενταξει καλουτσικο ειναι, εγω γι αυτο το λογο πηρα αυτο το κντ παντως επειδη ειναι ψιλοκαλο το sar του.
  3. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    Γιατι δεν πας να διαβασεις ρε φιλε 172 σελιδες εχουν γραψει οι ανθρωποι. Και αλλες 2000 στο xda. Ολα στο χερι δηλαδη..
  4. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    Το ω τονισμενο δεν το εχει. Βαλε google keyboard.
  5. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    Αυτο τελικα ειναι προβλημα που δεν λυνεται..
  6. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    To android σε τι φταει αν τα κινητα ή οι roms που τους εβαζες (αν τους εβαζες, που μαλλον δεν θα τους εβαζες) ήταν για τα πανηγυρια; Ή αμα τα φορτωνες με σαβουρα ή αμα ειχες απο πισω να τρεχουν καμια 10αρια προγραμματα που δεν ξερεις καν τι κανουν. Μια χαρα λειτουργικο ειναι και open source και stable και πολυ γρηγορο. Εμενα ακομα και τα κινητα που εχω με 523mb μνημη τους βαζω AOSP, τα κραταω "καθαρα" και δεν τρεχω να κανω ενημερωσεις στις εφαρμογες παρα μονο οταν μου ειναι απαραιτητο κατι τετοιο, και τρεχουν μια χαρα χωρις lagαρισματα.
  7. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    Ναι ok και μαζι παιρνεις και ενα αγνωστο sar γιατι δεν εχουν πιστοποιησεις ουτε ευρωπαικες ουτε αμερικανικες, ή στη καλυτερη πανω απο 1 σε ΕU Head και EU Body. Το κινητο αυτο το επελεξα μετα απο πολυ ψαξιμο και αυτο γιατι το sar του ειναι παρα μα παρα πολυ μικρο. Μπραβο στην ASUS. Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα απο το bloatware. Ενταξει τοσα κινητα εχουν περασει απο τα χερια μας, τοσες rom, τοσοι ανθρωποι που διαμαρτυρονται στο internet για αυτον ακριβως το λογο δεν ειναι τυχαιο. Πως να το κανουμε. Εχει πολυυυυ πραγμα που δεν σου χρειαζεται και τρωει πορους απο τη συσκευη σου. Οταν θα φτιαχτει μια καλη CyanogenMod χωρις τα (λιγοστα αλλα σημαντικα) bugs που εχει τωρα, εκει πραγματικα θα απογειωθει το κινητο. Το ξαναλεω το κινητο δεν γονατιζει μ αυτη τη rom μονο επειδη εχει πολυ καλο hardware. Και εκει πιστευω πατησε και Asus και το φορτωσε.
  8. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    Ισχυει και εγω το ιδιο. Με απλο unistall δεν βγαινει το bloatware, θελει τουλαχιστον root, ή καλυτερα αλλη rom τουλαχιστον. Αν και δεν υπαρχουν και πολλες καλες. Δοκιμασε και την SuperZen ισως το δεις λιιιγο καλυτερα το κινητακι. Επισης αυτο το μνμ που βγαζει συνεχως οτι εκανε mount την micro sd, θελει root, xposed + notifyClean για να φυγει. Δεν ξερω αν το βγαζει και σε σας ή ειναι bug της SuperZen. Αυτοι που νομιζετε οτι καθαρισατε το κινητο σας με το Easy Unistaller απλα ξεγελιεστε επειδη εχει καλο hardware και δεν γονατιζει.
  9. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    Δηλαδη εσυ εχεις σβησει αυτα? Απο το /system/app Asphalt AsusAs AsusBoost ASUSBrowser AsusMirror AWS BasicDreams BbblerActors Books BRapps CleanMaster DataTransfor DMClient Dreye Ezding eztable Flipfont Galaxy4 Gameloft HoloSpriralWallpaper JawboneUp Kindle KKBox MFinanceHK-Bold Music2 MyAsus MyFrame MYingHei_18030-M MYuppyHK_Medium MyWater Newsstand NoiseField Omlet PCLinkBinary PCLinkManager PhaseBeam PhotoFrameWidget PhotoTable PlayGames QuickMemo QuickMemoService RemoteLink Syndor SystemUpdate Transformer Tripadvisor UpdateLauncher Videos VisualizationWallpapers WhatsNext WidiInputService YahooAuction YahooECShopping YahooMall ZenTalkStub ZenUIHelp ZinioReader ZinioSettingsProvider Απο το /system/priv-app AsusBackup AsusEasyCall AsusEasyLauncher AsusFreshGreenTheme AsusKidsLauncher AsusLiveDemoService AsusLiveDemoUI AsusLovelyPinkTheme AsusPhotoCollage AsusTask ASUSZenUIPCSuite DrSafety FlipCover2 GameCenter LogUploader MicroFilm PartyRimBinary ShareRimBinary SuperNote ZenCircle Και οτι extra files σχετιζονται με τις παραπανω εφαρμογες; Δηλαδη αν το εχεις κανει αυτο απλα με ενα Link2SD μπραβο! :) Δεν υπαρχει λογος να σπανε και το κεφαλι τους τοσοι προγραμματιστες να βγαλουν "καθαρες" roms. :) :D
  10. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    Δοκιμασα ολες τις roms, η μαμα της asus ειναι φορτωμενη με bloaware σε υπερβολικο βαθμο, πρωτη φορα βλεπω τοσο φορτωμενη με bloaware rom. Τη να προτοσβησεις και τι θα μεινει απο πισω.. Απο εκει και περα εχουμε Unofficial CyanogenMod 12.1 Nightly Builds για οποιον γουσταρει pure καταστασεις, εχει προβλημα με την απενεργοποιηση της δευτερης rom, απλα μη βαλετε μεσα τη καρτα αν δεν τη θελετε να λειτουργει. SuperZen, πολυ καλη rom, ειναι αυτη που κατεληξα, εχει βγει ολο το bloaware απο μεσα (και μαλιστα εχει βγει και οτι σχετιζεται με το bloaware). Eιναι βασισμενη πανω στη μαμα της asus. Με τα updates δεν ξερω τι γινεται, την ανανεωνει ομως συνεχως ο δημιουργος σε καθε επισημο update της asus. Eχει λιγο ασχημο boot animation, αλλα το αλλαζετε στο system/media/bootanimation και γινεται δυναμιτης. Πολυ καλες επιδοσεις σχεδον ιδιες με την AOSP. Kαι φυσικα η AOSP εχει το ιδιο bug με την CyanogenMod. Το τηλεφωνακι ειναι δυναμιτης. Εχω την 32gb εκδοση και θα το αλλαξω μονο με την 64 με την ευρωπαικη μπαντα για το 4G. Μια ερωτηση αν ξερει κανεις συμφορουμιτης. Αν παρω full back up με TWRP στο τηλεφωνο με την 32gb ZE551ML και αγορασω μετα το ευρωπαικο το 64gb και του φλασαρω το backup θα δουλεψει??
  11. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    Mα στη minideal λεει οτι υποστηριζει και η 1.8 ταχεια φορτιση. Ειναι σιγουρο πως δεν υποστηριζει? Να μην παρω δηλαδη ταχυφορτιστη και μπω σε εξοδα χωρις λογο??
  12. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    Συμφορουμητες SOS. Χθες το πηρα μεταχειρισμενο απο Αθηνα το κινεζικο. Του περασα WW μεσα απο το adb αλλα εχω μερικα θεματα. Οποιος ξερει ας βοηθησει, please. 1) Εκτος απο τις rom τις Asus εχετε δει να υπαρχουν τιποτα αλλες rom? Πχ με pure android καθαρο, παντα μου αρεσαν ποιο πολυ αυτες οι rom. 2) Πως μπορω να παρω ενα full back up της rom μου και να το κανω restore οποτε θελω? 3) Για να κανω ταχεια φορτιση μαλλον πρεπει να παρω τον φορτιστη ταχειας φορτισης που δεν ερχεται μαζι με την εκδοση 1.8ghz. Βγαζει καποιο εικονιδιο οταν κανει ταχεια φορτιση? 4) OTA ειναι να κανει αυτοματα update το κινητο μου? Δεν μπορει να ειναι OTA και root μαζι? Σας ευχαριστω!!
  13. nikos-s

    Asus Zenfone 2

    Παιδια ο φορτιστης που ερχεται μαζι ο κινεζικος απο τη minideal δεν κανει γρηγορη φορτιση? Πρεπει να παρουμε αλλον? Βγαζει καποιο οικονιδιο οταν η φορτιση ειναι γρηγορη??
  14. Kαι εγω το ιδιο προβλημα εχω. Ασε που δεν παταει και η οθονη σε ενα σημειο δεξια και παραγγειλα digitizer να την αλλαξω. Αλλα αυτο με το gps ειναι θεμα.
  15. AOSP, πριν ομως μου επαιζε μια χαρα. Λες να χαιρετησε?
  16. Ρε παιδια το τελευταιο καιρο μου χανει ευκολα το σημα στο gps και κανει κατι παλαβα συνεχως. Γνωριζει κανεις πως μπορω να το φτιαξω αυτο ή ειχε κανεις σας παρομοιο προβλημα;
  17. nikos-s

    Jiayu S3

    Εχεις δικιο, παντα χρησιμοποιω ακουστικα με καλωδιο, επειδη με βολευουν κυριως να μη κραταω το κινητο και τις ωρες που δεν το χρειαζομαι το εχω μακρυα, αλλα και παλι ειναι παρα πολλες οι ωρες που το εχουμε πανω μας, τι να το κρατας στο κεφαλι τι να το εχεις μερικες χιλιαδες ωρες μεσα στο παντελονι ή το μπουφαν σου νομιζω ειναι το ιδιο. Γαμωτο και το ηθελα αυτο το κινητο ειναι καλο και φτηνο, το ειχα ζαχαρωσει ασχημα.
  18. nikos-s

    Jiayu S3

    Στο βιβλιαρακι που εχετε δεν αναφερει τιποτα; Πως ειναι δυνατον να μη δινουν επισημα το SAR και σε ολοκληρο το ιντερνετ να υπαρχει μονο μια αναφορα? Δηλαδη για πιστοποιησεις για το SAR να μη το συζητησουμε καν? Εχω στειλει μηνυμα και στην εταιρεια και στο facebook της, δεν απανταει κανεις.
  19. nikos-s

    Jiayu S3

    Ρε παιδια σκεφτομαι να αγορασω αυτη τη συσκευη ομως τη γινεται με το SAR? Δεν μπορω να το βρω πουθενα στο ιντερνετ. Ειναι δυνατον να μην μας δινουν SAR value? Μηπως θελουν να κρυψουν κατι??
  20. Να φανταστω οτι αυτο απλα σου διεφυγε: "Το παρακάτω το γράφω για σένα Δεν βρήκα τιμές SAR για το τηλέφωνο. Συμβουλή μου να περιορίσεις την αναζήτησή σου για μετρήσεις SAR σε body. Σε head εσένα μην σε απασχολεί...."
  21. Φιλοι δεν ειμαστε ουτε και θα γινουμε. Απο εκει και περα θα λεμε οτι θελουμε οπως το κανει ο οποιοσδηποτε, οπως οτι η AOSP rom ειναι κατα πολυ καλυτερη στη διαχειρηση και αυτο αποδεικνυεται απο το ξενα foroum. Χαιρομαι ομως διοτι εκ της εμμεσου οδου, βρισκοντας λυση στο προβλημα, παραδεχτηκατε οτι το 2015 υπαρχει θεμα με το να μη σου εμφανιζονται τα push. Ευγε σας πηρε μερικους μηνες αλλα δεν πειραζει καλλιο αργα παρα ποτε . Οποιος ξερει, ας συμβαλει θετικα και ας μας πει ποσο ειναι το SAR του κινητου, σε head και body, σε μετρησεις του US και EU φορεα, γιατι δεν υπαρχουν ολα τα δεδομενα ξεκαθαρα πανω σε αυτο το θεμα.
  22. Για να βγαλεις το lenovo security το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις AOSP rom, που ειναι σε πολλα καλυτερη (καταναλωση, διαχειρηση) και θα μπορεις να εχεις push notifications σε facebook, viber κτλ
  23. Τον τελευταιο καιρο παρατηρω οτι το τηλεφωνο ζεστενεται πολυ. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα; Ακομα και μετα απο 30 λεπτα χρησης του ιντερνετ το τηλεφωνο καιει τοσο πολυ που δεν μπορεις να το αγγιξεις. Δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο παλαιοτερα. Συμβαινει και σε εσας; Τι μπορει να φταιει;
  24. Link2sd και καντο freeze ή βαλε AOSP rom!!
  25. ναι μια χαρα ειναι το wi-fi δεν θα εχεις θεμα.
×
×
  • Create New...