Jump to content

sgeor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

sgeor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. sgeor

    Jiayu S3

    Καλημέρα παιδία. Έχει δοκιμάσει κανείς το dubsmash σε κάποια lollipop rom; Και στην ισπανική και στη γερμανική που δοκίμασα, ενώ γίνεται εγκατάσταση και ξεκινάει κανονικά, όταν πάει να ανοίξει την κάμερα... απλά δεν κάνει τίποτα! Χωρίς error. Δοκίμασα και με το permission management απενεργοποιημένο... καμία διαφορά. Με την KitKat δούλευε μια χαρά.
  2. Ακριβός αυτό! Να διαβάζουμε τα μηνύματα πριν απαντάμε και πολύ περισσότερο πριν κάνουμε παρατηρήσεις! Κατέβασα το swype από εδώ και δεν μου άρεσε γιατί δεν απλώνει τα πλήκτρα και ζήτησα το απλό πληκτρολόγιο της Samsung με το ελληνικό Τ9 για το Tab.
  3. Αχα! Άρα τελικά αυτή είναι η φυσιολογική συμπεριφορά! Πάντως αυτό δεν συνέβαινε στην έκδοση του swype keyboard που δεν είχε τα ελληνικά. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει ανέβει κάπου η έκδοση με τα ελληνικά του πληκτρολογίου της samsung. Θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος το ανέβαζε!
  4. Είχα πάρει το Tab πριν έρθει επίσημα από την Vodafone και δεν είχε ελληνικά keyboards. Έβαλα το swype keyboard που ανέβηκε εδώ. Δουλεύει μια χαρά αλλά δεν πιάνει όλο το πλάτος της οθόνης. Επίσης όταν η οθόνη γυρίζει σε landscape παραμένει με το ίδιο μέγεθος, τα πλήκτρα δηλαδή δεν απλώνονται να πιάσουν όλο το πλάτος της οθόνης. Υποθέτω δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά. Έχει κάποιος κάποια ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;
  5. OK Την βρήκα! http://www.torq-users.net/listing/eten/ETEN_X500/ROM/WWE-ENG/X500_WWE_0220.EXE login/password: eten/etendown
  6. A! Ωραία! Αλλά την 220 την ψάχνω και δεν την βρίσκω! Υποδείξεις καλοδεχούμενες!
  7. Παιδιά έκανα την προσπάθεια να βάλω την αγγλική έκδοση.. αλλά δεν την δέχτηκε (έχω την ελληνική έκδοση του X500 από το Πλαίσιο) Αναμενόμενο θα μου πείτε... αλλά είχα μια μικρή ελπίδα. Ξέρει κανείς μήπως υπάρχει καμιά χακεριά; η είναι νωρίς ακόμα για τέτοια;!
  8. Τις είχα περάσει στο outlook παλιότερα. Είναι προφανώς μόνο οι ακίνητες. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου το email σου με ένα PM και θα σου τις στείλω σε ένα pst αρχείο.
  9. Σε εμένα πάντως δουλεύουν 3 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα ( MMS δεν χρησιμοποιώ και δεν ξέρω). Τα πολλά προβλήματα που είχα στην αρχή (με συνεχή κολλήματα) λύθηκαν όταν δεν εγκατέστησα τα προγράμματα από την ext rom. Προφανώς κάποιο (ή κάποια) από αυτά μου τα δημιουργούσε. Αποδεδειγμένα είχα πρόβλημα με τον IntelliDialer, που μου κολλούσε τα πάντα κάθε φορά που έπαιρνα ή δεχόμουν τηλέφωνο.. τραγικό! Σχετικά με το Bluetooth τα πράγματα είναι πολύ ομαλά. Έχει αλλάξει το interface των ρυθμίσεων, σου προτείνει να κάνει com πόρτες ανάλογα με το μηχάνημα που βρίσκει (XP SP2) και το ActiveSync δουλεύει άμεσα και άψογα χωρίς καμία άλλη ρύθμιση.
×
×
  • Create New...