sokolataki Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Είναι διαφορετικά τα αρχεία του plus και η ρομ και η recovery πρόσεχε ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο http://www.needrom.com/download/jiayu_s3_5-1-1/ λέει flashtool.... η ROM είναι αυτή? Αυτή είναι για να πας σε rc5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) την έκανε την διαδικασία για RC5 ο αδερφός μου αλλά τώρα όταν το συνδέει στο USB δεν του βγάζει το κινητό στον υπολογιστή τι πρέπει να κάνει? οκ το διορθώσαμε αυτό Edited December 22, 2016 by freemind11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 ερώτηση: εκεί που λες: BHMA 6 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ RECOVERY ΠΑΜΕ 1. WIPE -> ADVANCE WIPE -> ΤΙΚΑΡΟΥΜΕ DALVINK/ART CACHE CACHE SYSTEM DATA ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ SWIPE TO WIPE ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ BACKUP ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ 2 ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ MOUNT ΚΑΙ ΞΕΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ SYSTEM εγώ όταν είχα κάνει το δικό μου δεν είχα τικάρει το DALVINK κλπ και δεν μου έσβησε τις εφαρμογές....με ρώτησε αν θέλω να φορτώσει τις παλιές του είπα οκ, και παίζει μια χαρά.... είναι κακό που το έκανα έτσι? επίσης δεν πρέπει να έκανα ούτε το βήμα 2 που λες...δηλ το να ξετικάρω το SYSTEM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Με αφορμή την αναβάθμιση σε 6 και 7 σκέφτομαι να περάσω και το Plus από τη διαδικασία αλλά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο φαίνεται να αντιμετωπίζουν και άλλοι με Win 10. Αφού πέρασα στα 10, άρχισαν να παρουσιάζονται τα πρώτα προβλήματα της μη επικοινωνίας του κινητού με το desktop, και αρχικά έδειχνε μόνο την SD μόνο με επιλογή ως κάμερας (PTP) και όχι ως media device (MTP) και πρόσφατα δεν το βλέπει με κανένα συνδυασμό αλλά και άλλα καλώδια, θύρες κλπ Γνωρίζει κάποιος κάποια λύση στο πρόβλημα; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 ερώτηση: εκεί που λες: BHMA 6 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ RECOVERY ΠΑΜΕ 1. WIPE -> ADVANCE WIPE -> ΤΙΚΑΡΟΥΜΕ DALVINK/ART CACHE CACHE SYSTEM DATA ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ SWIPE TO WIPE ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ BACKUP ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ 2 ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ MOUNT ΚΑΙ ΞΕΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ SYSTEM εγώ όταν είχα κάνει το δικό μου δεν είχα τικάρει το DALVINK κλπ και δεν μου έσβησε τις εφαρμογές....με ρώτησε αν θέλω να φορτώσει τις παλιές του είπα οκ, και παίζει μια χαρά.... είναι κακό που το έκανα έτσι? επίσης δεν πρέπει να έκανα ούτε το βήμα 2 που λες...δηλ το να ξετικάρω το SYSTEM Κανονικά χρειάζεται καθαρη εγκατασταση. Όταν αλλάζεις έκδοση αντροιντ δηλαδή από 5σε 7 Για το βήμα 2 ναι πρέπει να ξετικαρεις το system μερικοί χρήστες αναφέρουν μπρικαρισμα του κινητου όταν προσπαθησαν να φλασαρουν χωρις να το ξετικαρουν άλλοι πάλι απλά έπεσαν σε failed εγώ πάλι το έχω πέρασε και με τικ και χωρίς τικ καλύτερα ξετικαρε το ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με αφορμή την αναβάθμιση σε 6 και 7 σκέφτομαι να περάσω και το Plus από τη διαδικασία αλλά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο φαίνεται να αντιμετωπίζουν και άλλοι με Win 10. Αφού πέρασα στα 10, άρχισαν να παρουσιάζονται τα πρώτα προβλήματα της μη επικοινωνίας του κινητού με το desktop, και αρχικά έδειχνε μόνο την SD μόνο με επιλογή ως κάμερας (PTP) και όχι ως media device (MTP) και πρόσφατα δεν το βλέπει με κανένα συνδυασμό αλλά και άλλα καλώδια, θύρες κλπ Γνωρίζει κάποιος κάποια λύση στο πρόβλημα; Κάνε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΠΗ ψηφιακής υπογραφής και πέρασε τον driver ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 η μπάρα της "google" μπορεί να βγει με κάποιον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 η μπάρα της "google" μπορεί να βγει με κάποιον τρόπο? Με άλλο launcher μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 οκ thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Παίδες καλημέρα Επανέρχομαι μένα θέμα που νόμιζα ότι έληξε και αφορά το ΤITANIUM BACKUP (TB) Πρόσφατα εγκατέστησα την 7.1.1 stable 5 και παρατηρώ ότι ενώ η απεγκατάσταση εφαρμογών γίνεται κανονικά όταν θέλω να κάνει επαναδημιουργία ή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενώ ξεκινάει η διαδικασία βγάζει το εξής μήνυμα: "Διακόπηκε η μαζική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας" Οπότε σκοτώνω την εφαρμογή, την ξανανοίγω και βλέπω ότι έχει κάνει όντως αντίγραφο ασφαλείας αλλά μόνο για την πρώτη εφαρμογή από όσες επέλεξα...άρα για να κρατήσω αντίγραφα για όλες τις επιλεγμένες εφαρμογές μου πρέπει να ακολουθώ αυτή τη διαδικασία τόσες φορές όσες και οι εφαρμογές των οποίων θέλω να δημιουργήσω αντίγραφα!!!!! Το έχει δει κάποιος αυτό και πως λύνεται? Υ.Σ. 1)Ενημερώνω ότι έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση του ΤΒ αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο...πολύ σπαστικό 2) έχω την έκδοση 7.6.0.1 ΤΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Κάνε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΠΗ ψηφιακής υπογραφής και πέρασε τον driver ξανά Σ' ευχαριστώ. Κατέβασε driver (την πρώτη φορά ως S3H και τη 2η ως JY-S3H), αλλά βλέπει πάλι μόνο την SD, ως Camera (PTP), και δεν βλέπει το κινητό όταν γυρίσω σε Media Device (MTP). Μπορεί να ξαναδεί το κινητό πάλι; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Σ' ευχαριστώ. Κατέβασε driver (την πρώτη φορά ως S3H και τη 2η ως JY-S3H), αλλά βλέπει πάλι μόνο την SD, ως Camera (PTP), και δεν βλέπει το κινητό όταν γυρίσω σε Media Device (MTP). Μπορεί να ξαναδεί το κινητό πάλι; ναι δυστυχώς αυτό κάνει :( και μάλιστα στην SD δεν μπορείς να αντιγράψεις κάτι απευθείας αλλά πρέπει να μπεις σε υποφάκελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές, έχω ένα s3 advanced και για λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω, δεν λειτουργούν τα κουμπιά της φωνής ούτε το πάνω ούτε το κάτω. Η απορία μου είναι η εξής, δεν έχω άλλαξει ρομ από τότε που το πήρα, εδώ και 2 χρόνια περίπου. Θα μπορέσω να περάσω twrp; Και αν ναι, θα μπορέσω να μπω σε recovery, χωρίς τα κουμπιά της φωνής, ώστε να περάσω άλλη ρομ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perrygogas Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλημέρα σε όλους. Έκανα χθες την αναβάθμιση από 4.1.1 σε 7.1.1 στο Jiayu S3 μου. Η διαφορά σε versions είναι μεγάλη και η σύγκριση νομίζω έχει ενδιαφέρον. Καταρχήν ευχαριστώ πολύ όσους έγραψαν τις οδηγίες για την αναβάθμιση γιατί χωρίς αυτό δεν θα γινόταν να το κάνω. Έχοντας στο μυαλό ότι η διαφορά (η πιο σημαντική) του Android από τα iPhone είναι η δυνατότητα personalisation σχολιάζω τα παρακάτω: ΘΕΤΙΚΑ: Γενικά κάτι σημαντικά καλύτερο δεν είδα. 1. Οι εφαρμογές ζητούν μία-μία άδεια για να κάνουν ότι θέλουν να κάνουν και αυτό είναι καλό. 2. Χωράνε 5 κουμπιά στην μπάρα από κάτω. ΑΡΝΗΤΙΚΑ: 1. Η μπάρα του Google στο πάνω μέρος που δεν μπορεί να φύγει από εκεί και πιάνει τόσο χώρο χωρίς λόγο για μένα. 2. Το home screen είναι πλέον μόνο η οθόνη 1 και δεν μπορείς να την αλλάξεις. 3. Η κάμερα από εκεί που ήταν ταχύτατη και η καλύτερη σε σχέση με άλλα κινητά τώρα κάνει 1-2 δευτερόλεπτα ώσπου να φωτογραφίσει πράγμα φυσικά πολύ κακό. 4. Από ταχύτητα στην νορμάλ χρήση (όχι παιχνίδια) είναι το ίδιο. 5. Δεν έχεις ταυτόχρονη επιλογή στο viewfinder να πατήσεις για φωτογραφία ή για βίντεο αλλά πρέπει να πας στο μίνι μενού δεξιά (=καθυστέρηση). 6. Σβήνοντας μαζικά φωτογραφίες η ταχύτητα είναι πολύ μικρότερη από ότι πριν, αν ήταν 1 τώρα είναι 3. 7. Η φωτογραφική με συνεχόμενο πάτημα του shutter έβγαζε ταχύτατα ριπές φωτογραφιών (10-20 ανά δευτερόλεπτο) και τώρα πλέον δεν το κάνει. 8. Στο κλείδωμα: έχω το pattern αλλά δεν μπορώ να απενεργοποιήσω και το swipe που έχει όταν βγαίνει από sleep (=καθυστέρηση). 9. Με την σύνδεση με USB στον υπολογιστή δεν βλέπει όπως θα έπρεπε (στην επιλογή 2) σύμφωνα με το μενού που βγάζει το κινητό, το κινητό για να μεταφέρεις αρχεία από και προς τον υπολογιστή. Λειτουργεί μόνο αν το βάλεις ως μεταφορά φωτογραφιών (επιλογή 3). 10. Δεν υπάρχει το μίνι-μενού όταν έκανες swipe από κάτω και ήταν πολύ χρήσιμο. 11. Από ταχύτητα στην νορμάλ χρήση (όχι παιχνίδια) είναι το ίδιο 12. Δεν πας πλέον με two-finger-swipe στα settings δηλαδή δεν εκμεταλλεύεται το multi point touch του κινητού όσο η RC5. 13. Η μπαταρία δεν δείχνει το ποσοστό φόρτισης που απομένει. 14. Έχει διαφορές στο look φυσικά αλλά το ίδιο το επιτυγχάνεις και με νέο launcher. 15. Συνεχίζει να μην λειτουργεί το ραδιόφωνο χωρίς τα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) ΑΡΝΗΤΙΚΑ: 1. Η μπάρα του Google στο πάνω μέρος που δεν μπορεί να φύγει από εκεί και πιάνει τόσο χώρο χωρίς λόγο για μένα. 2. Το home screen είναι πλέον μόνο η οθόνη 1 και δεν μπορείς να την αλλάξεις. 3. Η κάμερα από εκεί που ήταν ταχύτατη και η καλύτερη σε σχέση με άλλα κινητά τώρα κάνει 1-2 δευτερόλεπτα ώσπου να φωτογραφίσει πράγμα φυσικά πολύ κακό. 4. Από ταχύτητα στην νορμάλ χρήση (όχι παιχνίδια) είναι το ίδιο. 5. Δεν έχεις ταυτόχρονη επιλογή στο viewfinder να πατήσεις για φωτογραφία ή για βίντεο αλλά πρέπει να πας στο μίνι μενού δεξιά (=καθυστέρηση). 6. Σβήνοντας μαζικά φωτογραφίες η ταχύτητα είναι πολύ μικρότερη από ότι πριν, αν ήταν 1 τώρα είναι 3. 7. Η φωτογραφική με συνεχόμενο πάτημα του shutter έβγαζε ταχύτατα ριπές φωτογραφιών (10-20 ανά δευτερόλεπτο) και τώρα πλέον δεν το κάνει. 8. Στο κλείδωμα: έχω το pattern αλλά δεν μπορώ να απενεργοποιήσω και το swipe που έχει όταν βγαίνει από sleep (=καθυστέρηση). 9. Με την σύνδεση με USB στον υπολογιστή δεν βλέπει όπως θα έπρεπε (στην επιλογή 2) σύμφωνα με το μενού που βγάζει το κινητό, το κινητό για να μεταφέρεις αρχεία από και προς τον υπολογιστή. Λειτουργεί μόνο αν το βάλεις ως μεταφορά φωτογραφιών (επιλογή 3). 10. Δεν υπάρχει το μίνι-μενού όταν έκανες swipe από κάτω και ήταν πολύ χρήσιμο. 11. Από ταχύτητα στην νορμάλ χρήση (όχι παιχνίδια) είναι το ίδιο 12. Δεν πας πλέον με two-finger-swipe στα settings δηλαδή δεν εκμεταλλεύεται το multi point touch του κινητού όσο η RC5. 13. Η μπαταρία δεν δείχνει το ποσοστό φόρτισης που απομένει. 14. Έχει διαφορές στο look φυσικά αλλά το ίδιο το επιτυγχάνεις και με νέο launcher. 15. Συνεχίζει να μην λειτουργεί το ραδιόφωνο χωρίς τα ακουστικά.1. Φεύγει με άλλο Launcher 2. Μπορείς να το αλλάξεις και να προσθέσεις όσες θες. . . 8. Αυτή η καθυστέρηση στο upswipe, με ενοχλεί και εμένα. Άσε που πολλές φορές δεν το πιάνει. . . 13. Γίνεται, ενεργοποιώντας το από το System UI Settings. . 15. Και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί χρησιμοποιεί τα ακουστικά για κεραία. Edited December 23, 2016 by apotsi Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 πως μπορείς να αλλάξεις την Home Screen? εννοώ να κάνεις Home Screen την 3η σελίδα πχ, όπως γινόταν σε παλιότερες εκδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Αφού την έχεις φτιάξει την τρίτη σελίδα, κρατάς το δάχτυλό σου πατημένο επάνω στην οθόνη, σε βγάζει εκεί που λέει Ταπετσαρίες, Γραφικά στοιχεία, Ρθυμίσεις και πας στη σελίδα 3 που έχεις και κάνεις κλικ στο εικονίδιο με το σπιτάκι. (ελπίζω να μην σας λέω βλακείες, γιατί έγώ έχω βάλει Nova Launcher) Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 όχι δεν το κάνει πλέον...το έκανε σε παλιότερες εκδόσεις αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perrygogas Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 1. Φεύγει με άλλο Launcher 2. Μπορείς να το αλλάξεις και να προσθέσεις όσες θες. 8. Αυτή η καθυστέρηση στο upswipe, με ενοχλεί και εμένα. Άσε που πολλές φορές δεν το πιάνει. 13. Γίνεται, ενεργοποιώντας το από το System UI Settings. 15. Και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί χρησιμοποιεί τα ακουστικά για κεραία. 2. Δεν το γνωρίζω πώς... 8. Όντως. 13. Thanks θα το κάνω! 15. Μα γιατί να μην γίνει; το ξέρω αυτό αλλά όλοι οι σταθμοί πιάνουν μια χαρά και χωρίς κεραία! Αυτή είναι η δικαιολογία που λένε πάντα οι developers αλλά και τι έγινε; πώς πιάνει μια χαρά με ένα τυφλό βύσμα στην θύρα των ακουστικών; απλά μια ρύθμιση θα είναι που λέει αν δεν έχει ακουστικά να μην ανοίγει. Ας ανοίγει και θα κρίνουμε εμείς να μας αρέσει έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Παίδες καλημέρα Επανέρχομαι μένα θέμα που νόμιζα ότι έληξε και αφορά το ΤITANIUM BACKUP (TB) Πρόσφατα εγκατέστησα την 7.1.1 stable 5 και παρατηρώ ότι ενώ η απεγκατάσταση εφαρμογών γίνεται κανονικά όταν θέλω να κάνει επαναδημιουργία ή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενώ ξεκινάει η διαδικασία βγάζει το εξής μήνυμα: "Διακόπηκε η μαζική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας" Οπότε σκοτώνω την εφαρμογή, την ξανανοίγω και βλέπω ότι έχει κάνει όντως αντίγραφο ασφαλείας αλλά μόνο για την πρώτη εφαρμογή από όσες επέλεξα...άρα για να κρατήσω αντίγραφα για όλες τις επιλεγμένες εφαρμογές μου πρέπει να ακολουθώ αυτή τη διαδικασία τόσες φορές όσες και οι εφαρμογές των οποίων θέλω να δημιουργήσω αντίγραφα!!!!! Το έχει δει κάποιος αυτό και πως λύνεται? Υ.Σ. 1)Ενημερώνω ότι έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση του ΤΒ αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο...πολύ σπαστικό 2) έχω την έκδοση 7.6.0.1 ΤΒ έχεις λάθος ρυθμίσεις στο φάκελο αποθήκευσης των δεδομένων. Καλύτερα μέσα από τις ρυθμίσεις να επιλέξει την εσωτερική μνήμη, αλλά αν θες οπωσδήποτε την εξωτερική σου δείχνω στη φώτο. Πρέπει να επιλέξεις "πάροχος αποθήκευσης εγγράφων" και μετά τον φάκελο στην εξωτερική κάρτα μνήμης. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161223/46b33ebc205de8d7075e8a393dd45aac.jpg using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σε όλους. Έκανα χθες την αναβάθμιση από 4.1.1 σε 7.1.1 στο Jiayu S3 μου. Η διαφορά σε versions είναι μεγάλη και η σύγκριση νομίζω έχει ενδιαφέρον. Καταρχήν ευχαριστώ πολύ όσους έγραψαν τις οδηγίες για την αναβάθμιση γιατί χωρίς αυτό δεν θα γινόταν να το κάνω. Έχοντας στο μυαλό ότι η διαφορά (η πιο σημαντική) του Android από τα iPhone είναι η δυνατότητα personalisation σχολιάζω τα παρακάτω: ΘΕΤΙΚΑ: Γενικά κάτι σημαντικά καλύτερο δεν είδα. 1. Οι εφαρμογές ζητούν μία-μία άδεια για να κάνουν ότι θέλουν να κάνουν και αυτό είναι καλό. 2. Χωράνε 5 κουμπιά στην μπάρα από κάτω. ΑΡΝΗΤΙΚΑ: 1. Η μπάρα του Google στο πάνω μέρος που δεν μπορεί να φύγει από εκεί και πιάνει τόσο χώρο χωρίς λόγο για μένα. 2. Το home screen είναι πλέον μόνο η οθόνη 1 και δεν μπορείς να την αλλάξεις. 3. Η κάμερα από εκεί που ήταν ταχύτατη και η καλύτερη σε σχέση με άλλα κινητά τώρα κάνει 1-2 δευτερόλεπτα ώσπου να φωτογραφίσει πράγμα φυσικά πολύ κακό. 4. Από ταχύτητα στην νορμάλ χρήση (όχι παιχνίδια) είναι το ίδιο. 5. Δεν έχεις ταυτόχρονη επιλογή στο viewfinder να πατήσεις για φωτογραφία ή για βίντεο αλλά πρέπει να πας στο μίνι μενού δεξιά (=καθυστέρηση). 6. Σβήνοντας μαζικά φωτογραφίες η ταχύτητα είναι πολύ μικρότερη από ότι πριν, αν ήταν 1 τώρα είναι 3. 7. Η φωτογραφική με συνεχόμενο πάτημα του shutter έβγαζε ταχύτατα ριπές φωτογραφιών (10-20 ανά δευτερόλεπτο) και τώρα πλέον δεν το κάνει. 8. Στο κλείδωμα: έχω το pattern αλλά δεν μπορώ να απενεργοποιήσω και το swipe που έχει όταν βγαίνει από sleep (=καθυστέρηση). 9. Με την σύνδεση με USB στον υπολογιστή δεν βλέπει όπως θα έπρεπε (στην επιλογή 2) σύμφωνα με το μενού που βγάζει το κινητό, το κινητό για να μεταφέρεις αρχεία από και προς τον υπολογιστή. Λειτουργεί μόνο αν το βάλεις ως μεταφορά φωτογραφιών (επιλογή 3). 10. Δεν υπάρχει το μίνι-μενού όταν έκανες swipe από κάτω και ήταν πολύ χρήσιμο. 11. Από ταχύτητα στην νορμάλ χρήση (όχι παιχνίδια) είναι το ίδιο 12. Δεν πας πλέον με two-finger-swipe στα settings δηλαδή δεν εκμεταλλεύεται το multi point touch του κινητού όσο η RC5. 13. Η μπαταρία δεν δείχνει το ποσοστό φόρτισης που απομένει. 14. Έχει διαφορές στο look φυσικά αλλά το ίδιο το επιτυγχάνεις και με νέο launcher. 15. Συνεχίζει να μην λειτουργεί το ραδιόφωνο χωρίς τα ακουστικά. γενικότερα όλα αυτά που αναφέρεις έχουν να κάνουν με 2 παράγοντες. Ο βασικότερος είναι αυτός που πολλοί δεν έχετε καταλάβει ακόμα. Η έκδοση 7.1.Χ που μας έδωσαν οι devs είναι βασισμένη στα νέα κινητά Pixel της Google και με αυτούσια Rom χωρίς πολλά καλούδια που είχαμε συνηθίσει με CM ή AICP. Οποιαδήποτε λειτουργία λοιπόν που έχει αλλάξει οφείλεται στη μαμά Google και όχι στην "μετάφραση" των devs για το κινητό μας. Όπως σου απάντησαν και στο xda πολλά από αυτά είναι παραμετροποιήσιμα με άλλες εφαρμογές μέσα από το Play Store. Κάποια άλλα θα περιμένουμε τα updates της Google ή την λύση από τους devs. Όσο αφορά το ράδιο αν και έχεις δίκιο να ξέρεις ότι τεχνολογικά είναι κακό η λήψη σήματος χωρίς ένα είδος κεραίας. Υπάρχει περίπτωση να "μπουκώσει" ο δέκτης και να καεί. Γι αυτό δε συνίσταται χωρίς ακουστικά. Δε ξέρεις που αλλού θα επηρεάσει ένα τέτοιο κάψιμο. using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 έχεις λάθος ρυθμίσεις στο φάκελο αποθήκευσης των δεδομένων. Καλύτερα μέσα από τις ρυθμίσεις να επιλέξει την εσωτερική μνήμη, αλλά αν θες οπωσδήποτε την εξωτερική σου δείχνω στη φώτο. Πρέπει να επιλέξεις "πάροχος αποθήκευσης εγγράφων" και μετά τον φάκελο στην εξωτερική κάρτα μνήμης. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161223/46b33ebc205de8d7075e8a393dd45aac.jpg using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γενικότερα όλα αυτά που αναφέρεις έχουν να κάνουν με 2 παράγοντες. Ο βασικότερος είναι αυτός που πολλοί δεν έχετε καταλάβει ακόμα. Η έκδοση 7.1.Χ που μας έδωσαν οι devs είναι βασισμένη στα νέα κινητά Pixel της Google και με αυτούσια Rom χωρίς πολλά καλούδια που είχαμε συνηθίσει με CM ή AICP. Οποιαδήποτε λειτουργία λοιπόν που έχει αλλάξει οφείλεται στη μαμά Google και όχι στην "μετάφραση" των devs για το κινητό μας. Όπως σου απάντησαν και στο xda πολλά από αυτά είναι παραμετροποιήσιμα με άλλες εφαρμογές μέσα από το Play Store. Κάποια άλλα θα περιμένουμε τα updates της Google ή την λύση από τους devs. Όσο αφορά το ράδιο αν και έχεις δίκιο να ξέρεις ότι τεχνολογικά είναι κακό η λήψη σήματος χωρίς ένα είδος κεραίας. Υπάρχει περίπτωση να "μπουκώσει" ο δέκτης και να καεί. Γι αυτό δε συνίσταται χωρίς ακουστικά. Δε ξέρεις που αλλού θα επηρεάσει ένα τέτοιο κάψιμο. using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 Σε ευχαριστω για την εγκαιρη απαντηση σου...οπως παντα Το έκανα αλλα δυστυχώς λέει ότι ο δίσκος είναι μη εγγράψιμος...αρα δεν έχει τα σωστα δικαιώματα...αν και το έχω ελέγξει...και σκέψου έχω την pro εκδοση ΤΒ (σπασμένη εννοείται..:-))...δεν πειράζει κρατάω αντίγραφο του φακέλου που δημιουργεί ο ΤΒ στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου στο DROPBOX!!Αλλά μου κάνει εντύπωση καθότι με τις προηγούμενες εκδόσεις Android δεν είχα τετοια ζητήματα. Επιπλέον, εχω ES Explorer και την εξωτερική κάρτα την έχει κωδικοποιήσει ως εξής "/>storage/06E3-4B28" ίσως φταίει αυτό...δεν ξέρω...Παρεπιμπτόντως Καλές Γιορτές να έχεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 αυτό το θέμα που όταν το συνδέεις στον υπολογιστή βλέπει μόνο την SD και μόνο όταν επιλέγεις τις φωτογραφίες λύνεται κάπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 αυτό το θέμα που όταν το συνδέεις στον υπολογιστή βλέπει μόνο την SD και μόνο όταν επιλέγεις τις φωτογραφίες λύνεται κάπως? σώθηκα από κάτι τέτοιες μ@λ... γυρίζοντας σε Linux. Πάντως από ότι κατάλαβα πρέπει να ξαναπεράσεις σωστά τον ΜΤΚ driver, ειδικά σε Windows 10. πάντως από την AICP και μετά στην 7.1 πρέπει κάθε φορά να επιλέγεις MTK transfer, στις επιλογές, όταν συνδέσεις το usb άσχετα αν το έχεις προκαθορίσει στις ρυθμίσεις για προχωρημένους. using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perrygogas Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) γενικότερα όλα αυτά που αναφέρεις έχουν να κάνουν με 2 παράγοντες. Ο βασικότερος είναι αυτός που πολλοί δεν έχετε καταλάβει ακόμα. Η έκδοση 7.1.Χ που μας έδωσαν οι devs είναι βασισμένη στα νέα κινητά Pixel της Google και με αυτούσια Rom χωρίς πολλά καλούδια που είχαμε συνηθίσει με CM ή AICP. Οποιαδήποτε λειτουργία λοιπόν που έχει αλλάξει οφείλεται στη μαμά Google και όχι στην "μετάφραση" των devs για το κινητό μας. Όπως σου απάντησαν και στο xda πολλά από αυτά είναι παραμετροποιήσιμα με άλλες εφαρμογές μέσα από το Play Store. Κάποια άλλα θα περιμένουμε τα updates της Google ή την λύση από τους devs. Όσο αφορά το ράδιο αν και έχεις δίκιο να ξέρεις ότι τεχνολογικά είναι κακό η λήψη σήματος χωρίς ένα είδος κεραίας. Υπάρχει περίπτωση να "μπουκώσει" ο δέκτης και να καεί. Γι αυτό δε συνίσταται χωρίς ακουστικά. Δε ξέρεις που αλλού θα επηρεάσει ένα τέτοιο κάψιμο. using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1 Ναι καταλαβαίνω τι λες.. κρίμα γιατί χάσαμε πολλά καλά του κινητού μας... Η αιτιολόγηση του radio είναι η πρώτη λογική που έχω ακούσει!!! ευχαριστώ! Γενικά η κάμερα από εξαιρετική είναι μέτρια πλέον... Σήμερα είχα νέο προβλήματα: 1. Κόλλησε και τα βίντεο χανότανε 2. Κόλλησε το φλας αναμμένο και δεν έσβηνε με τίποτα 3. Στο reboot δεν γινότανε με τίποτα έπρεπε να βγάλω μπαταρία 4. Επίσης δεν μπορείς να βγάλεις screen shot πια... ούτε με το power + vol down ούτε με το μενού βγάζει μήνυμα λάθους... Edited December 27, 2016 by perrygogas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Με NFC , την 7.1.1 και με την εφαρμογή winbank wallet έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει πληρωμές ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madda Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Καλησπέρα!Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά κατεβάζει απο μόνο του εφαρμογές!!!!!!!!!!!!:mad: Έχω απεγκαταστήσει οτι κατέβασα τελευταία,επανεκκινήσεις,βγάλσιμο μπαταρίας κ.τ.λ.Χωρίς αποτέλεσμα!Καταλήγω πως θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών για να τελειώνουμε.Αλλά επειδή είμαι παντελώς άσχετη πείτε μου θα μου βγάλει κινέζικα και θα κλαίω ή θα είναι όλα κανονικά σαν ένα unrooted? Βοήθεια παρακαλώ στον άσχετο!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts