timkos40 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Θέλει και το calibration και το battery drop μαζί και μετά reboot; Στάλθηκε από το JY-S3 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Θέλει και το calibration και το battery drop μαζί και μετά reboot; Στάλθηκε από το JY-S3 μου Ναι αλλιώς κάνε το calibration σε 2 η 3 κύκλους και αν δεν φτιάξε πάρε μπαταρία η ζήσε με αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Περασα εδω και μερικες μερες την rc5 για το κλασικα ενοχλητικο φαινομενο του 15% της μπαταριας. Με μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα πως συνεχιζεται το προβλημα και στην rc5 δλδ μεσα σε δυο λεπτα απο τη στιγμη που εμεινα με 15% εκλεισε και το τηλ παρολο που ειχα κανει και fix battery drop με το battery fix and callibration. Τι μπορει να φταιει? Το είχα και εγώ το πρόβλημα ΚΑΙ με τις 2 πράσινες μπαταρίες.... Το έλυσα αγοράζοντας την την konpson από το aliexpress Και έμεινα με την RC4. Δεν βρήκα ουσιαστικό λόγο να πάω σε RC5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Έχω παραγγείλει και εγώ την konpson από το aliexpress Στάλθηκε από το JY-S3 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ε μόλις την βάλεις θα καταλάβεις ότι επιτέλους υπάρχει τηλέφωνο και κάτω από το 15% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Οι Konpson μπαταρίες από Aliexpress μετά από πόσο καιρό έρχονται συνήθως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Εγω με την μαμα την πρασινη 1,5 χρονο μια χαρα και το φορτιζω κάθε βραδυ εχει δεν εχει μπαταρια στο 50% 70% αναλογα την χρήση.Αλλα αν το αφησω να πέσει κατω απο 15% τότε κανει κατι χαζα οπως να σταματαει να φορτιζει στο 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Οι Konpson μπαταρίες από Aliexpress μετά από πόσο καιρό έρχονται συνήθως ; 24/6 παραγγελία 15/7 ήρθε Αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τα ταχυδρομεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Στην Αθήνα ήρθε ή επαρχία ; Άργησε πάντως Στάλθηκε από το Lenovo TB3-710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Στην Αθήνα ήρθε ή επαρχία ; Άργησε πάντως Στάλθηκε από το Lenovo TB3-710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αθήνα είμαι. Νομίζω Από Κίνα στο μέσο όρο ημερών ήρθε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisnte Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 γεια σας .. έχω κολάσει Ίο στον jiayu s3 μου .. τηλεφωνήθηκα με έναν «ιδικό» και το μόνο π μ είπε είναι να κάνω format το κινητό το όποιο το έχω κάνει 2 φορές Ίδη ο ιός ήταν από το πουθενά απλά μ έγραψε ότι πρέπει να κάνεις up date πάτησα cancel και τα έκανε οοοολα μόνο του .. επίσης μ είπε ότι άμα δεν μπορώ να βγάλω άκρη η λύση είναι να βρω το λογισμικό από την εταιρία να το περάσω σε μια sd και απλά να πάω να μου το φτιάξει η να μ εξηγήσει πώς να το κάνω μονός μου .. μήπως έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω ….. ο ιος μ κατεβάζει ακατάπαυστα εφαρμογές φωτογραφίες και αλλά πολλά θα παρακαλούσα άμα κάποιος έχει ιδέα τι γίνετε αυτό να μ απαντήσει …. (επίσης μ είπε ότι σε αρκετά κινέζικα έχει συμβεί αυτό αλλά όχι στο να θίξει εταιρίες αλλά ότι οι πιο πολλές δεν δίνουν το λογισμικό όπως κάνει η Samsung ή η ZOPO που την αναφέρω γιατί άμα δεν φτιάξω το jiayu s3 θα πάρω ένα ZOPO speed 8 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 γεια σας .. έχω κολάσει Ίο στον jiayu s3 μου .. τηλεφωνήθηκα με έναν «ιδικό» και το μόνο π μ είπε είναι να κάνω format το κινητό το όποιο το έχω κάνει 2 φορές Ίδη ο ιός ήταν από το πουθενά απλά μ έγραψε ότι πρέπει να κάνεις up date πάτησα cancel και τα έκανε οοοολα μόνο του .. επίσης μ είπε ότι άμα δεν μπορώ να βγάλω άκρη η λύση είναι να βρω το λογισμικό από την εταιρία να το περάσω σε μια sd και απλά να πάω να μου το φτιάξει η να μ εξηγήσει πώς να το κάνω μονός μου .. μήπως έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω ….. ο ιος μ κατεβάζει ακατάπαυστα εφαρμογές φωτογραφίες και αλλά πολλά θα παρακαλούσα άμα κάποιος έχει ιδέα τι γίνετε αυτό να μ απαντήσει …. (επίσης μ είπε ότι σε αρκετά κινέζικα έχει συμβεί αυτό αλλά όχι στο να θίξει εταιρίες αλλά ότι οι πιο πολλές δεν δίνουν το λογισμικό όπως κάνει η Samsung ή η ZOPO που την αναφέρω γιατί άμα δεν φτιάξω το jiayu s3 θα πάρω ένα ZOPO speed 8 ) Άμα έχεις κάρτα sd μέσα κάνε φορματ την κάρτα sd μετά ξαναπερνα την ρομ από την αρχή καλύτερα r4 η RC 5 lolipop και θα στρωσει Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisnte Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Άμα έχεις κάρτα sd μέσα κάνε φορματ την κάρτα sd μετά ξαναπερνα την ρομ από την αρχή καλύτερα r4 η RC 5 lolipop και θα στρωσει δεν εχω καρτα μεσα την εχω βγαλει .. σκεφτομουν να την αδειασω και να στειλω τα updater που μ κανουν την ζημεια εκει .. αλλα το ενα δν μπενει με τπτ .. Βρήκα και το android της jiayu από το site αλλά είναι κινέζικα και δεν ξέρω πώς να το κατεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 δεν εχω καρτα μεσα την εχω βγαλει .. σκεφτομουν να την αδειασω και να στειλω τα updater που μ κανουν την ζημεια εκει .. αλλα το ενα δν μπενει με τπτ .. Βρήκα και το android της jiayu από το site αλλά είναι κινέζικα και δεν ξέρω πώς να το κατεβάσω έχει ξανα αναφερθεί και παλιότερα για τέτοια συμπτώματα λόγω του "μαμισιου" launcher, ειδικά με έκδοση android 4.4.4 καλύτερα λοιπόν, ακολούθησε τα βήματα που έχει κάνει ο περισσότερος κόσμος για να περάσεις την RC4 και καπάκι αν θες την RC5. Οδηγίες στο πρώτο post! Συνήθως οι κάρτες SD δε παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Έχοντας επιστρέψει από vickmall s3 advanced μου και φορώντας 4.4 είπα να το αφήσω ως έχει. Μου έκανε όμως στα καλά καθούμενα πάνω στην απενεργοποίηση συνεχόμενα bootloops που τα σταμάτησα με power + volume up. Πέρασα κι εγώ λοιπόν την rc4 κι ο θεός βοηθός. Μετά το φλασάρισμα χρειάζεται να κάνω καμιά άλλη κίνηση για την σταθεροποίηση της rom? Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Δοκίμασε να βάλεις και έναν άλλο launcher, π.χ. Nova, γιατί ο εργοστασιακός στην RC4 μερικές φορές χτυπάει. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ξαφνικα το Jiayu s3 μου χθες το βραδυ ενω ειχε γυρω στο 40% μπαταρια εκλεισε,οταν το ξανα ενεργοποιησα ειχε 17% και αυτο εκλεισε και παλι μετα απο λιγο.Οταν πηγα σπιτι και το εβαλα για φορτιση αρχισε και τρεμοπεζε η οθονη , εβγαλα την μπαταρια το αφησα ετσι μεχρι το πρωι και απο τοτε δουλευει μια χαρα.Εχει τυχει σε κανεναν κατι τετοιο;;υποθετω πως ειναι η μπαταρια ,μαλλον εχει αρχισει και τα φτηνει και κανει κουλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μπα, πιθανότατα περίπτωση που εμπίπτει στην... κατηγορία "calibration" πρέπει να είναι. Καλή κίνηση που έβγαλες την μπαταρία και την άφησες μερικές ώρες έξω. Θεωρώ ότι ενδείκνυται για... "δύσκολες" περιπτώσεις. Κάνε του και ένα calibration (με οποιαδήποτε από τις μεθόδους που έχουν συζητηθεί εκτεταμένα σε πολλές από τις προηγούμενες σελίδες...) και θεωρώ ότι θα είσαι εντάξει για καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Από το πρωί κάτι έγινε με το κινητό μου και σέρνεται...:cry: Βγάζει που και που και κάτι πράγματα για να τα κάνω download κλπ Μάλλον κάποιος ιός ή κάτι τέτοιο Βρήκα κάποια app τα απεγκατέστησα αλλά συνεχίζει να σέρνεται και να μου τα ξαναβγάζει μετά Προσπαθώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάνω που φτάνω και πατάω το "Διαγραφή Όλων" κολλάει δεν κάνει τίποτα :cry: Υπάρχει άλλος τρόπος, με κάποιον συνδυασμό πλήκτρων κλπ για να γίνει η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις? ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προσπάθησα με αυτόν τον τρόπο 1. Power your gadget off. 2. Hold down the Volume Down key and the Power/Lock key simultaneously for a few seconds. (This way you ‘fastboot’ your Android device) 3. After letting go, you’d see a menu with several options. Navigate using ONLY the volume down key. Go to ‘Factory’ and select it by pressing the volume up key. Your phone will do the rest of the magic, and will restore itself to factory settings in just a few minutes. αλλά μου τα βγάζει σε κινέζικα και δεν ξέρω ποια επιλογή να πατήσω :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Κατάφερα το έκανα hard reset και πάλι κολλάει απίστευτα... και και τώρα και πριν το reset μου εμφανίζει ένα χεράκι που αναβοσβήνει...σαν pointer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλά τι έγινε σήμερα; Και το δικό μου σήμερα το πρωί μετά από επανεκκίνηση που του έκανα δεν ξανα άναψε. Μένει στο logo της jiayu (όχι στο .de στο επόμενο). Τί στο καλό!!! Καμιά ιδέα κανείς τί να κάνω; Φοράω RC5. Έχω βγάλει μπαταρία, sim, sd κτλ αλλά δεν έγινε τίποτα. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 τι γίνεται ρε ****το? εγώ είμαι με την μαμά την ROM την 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 τι γίνεται ρε ****το? εγώ είμαι με την μαμά την ROM την 4.4.4 Ευκαιρία είναι να αλλάξεις μια που σου έτυχε αυτό. Το κινητό γίνεται αγνώριστο. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 προσπάθησα με έναν συνάδερφο που έχει το ίδιο κινητό και το έχει κάνει, αλλά δεν μπορέσαμε ούτε αυτό να κάνουμε... τα έχει παίξει νομίζω :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Από το πρωί κάτι έγινε με το κινητό μου και σέρνεται...:cry: Βγάζει που και που και κάτι πράγματα για να τα κάνω download κλπ Μάλλον κάποιος ιός ή κάτι τέτοιο Βρήκα κάποια app τα απεγκατέστησα αλλά συνεχίζει να σέρνεται και να μου τα ξαναβγάζει μετά Προσπαθώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάνω που φτάνω και πατάω το "Διαγραφή Όλων" κολλάει δεν κάνει τίποτα :cry: Υπάρχει άλλος τρόπος, με κάποιον συνδυασμό πλήκτρων κλπ για να γίνει η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις? ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προσπάθησα με αυτόν τον τρόπο 1. Power your gadget off. 2. Hold down the Volume Down key and the Power/Lock key simultaneously for a few seconds. (This way you ‘fastboot’ your Android device) 3. After letting go, you’d see a menu with several options. Navigate using ONLY the volume down key. Go to ‘Factory’ and select it by pressing the volume up key. Your phone will do the rest of the magic, and will restore itself to factory settings in just a few minutes. αλλά μου τα βγάζει σε κινέζικα και δεν ξέρω ποια επιλογή να πατήσω :cry: φιλε εχουμε ξαναπει εδω μεσα οτι οι 4.4.4 εχουν προβλημα με ιους παραπανω υπαρχρει οδηγος να περασεις RC4 H RC5 κανε το να βρεις την υγεια σου ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά τι έγινε σήμερα; Και το δικό μου σήμερα το πρωί μετά από επανεκκίνηση που του έκανα δεν ξανα άναψε. Μένει στο logo της jiayu (όχι στο .de στο επόμενο). Τί στο καλό!!! Καμιά ιδέα κανείς τί να κάνω; Φοράω RC5. Έχω βγάλει μπαταρία, sim, sd κτλ αλλά δεν έγινε τίποτα. δεν ειχα ποτε προβλημα με RC5 μηπως εβαλες καμια περιεργη εφαρμογη προτεινω καθαρο install με flashtool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts