Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τόλη το έκανα αλλά συνεχίζεται το πρόβλημα.

Μήπως έχει αλλάξει το IMEI του κινητού σου με κάποιο τρόπο; Συνήθως θέματα με το IMEI προκαλούν τέτοια προβλήματα.

Μήπως έχει αλλάξει το IMEI του κινητού σου με κάποιο τρόπο; Συνήθως θέματα με το IMEI προκαλούν τέτοια προβλήματα.

Μηπως μπερδευτηκες?

Το πρόβλημα του katsaros7 είναι το παρακάτω....

Παιδιά έχω πρόβλημα με τις κλήσεις. Ένας καλός φίλος από το forum (ναναι καλά) μου πέρασε την RC4 γιατί εγώ δε σκαμπάζω. Κάποιες φορές, συνήθως μετά την φόρτιση, όταν με καλούν, ο άλλος ακούει τη φωνή του. Μέχρι στιγμής το θέμα λύνεται αλλάζοντας θέση στη sim. Σε κάποιο post ενός φίλου είδα ότι το θέμα λύνεται αλλάζοντας το modem της συσκευής. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του γιατί επαναλαμβάνω δεν είμαι καθόλου σχετικός?

Και δεν νομίζω να έχει σχέση με το imei

Αντιθέτως του Patrinos...

ναι δουλευουν κανονικα και οι δυο σιμ και στις δυο θεσεις μονο οταν εχω και τις δυο μεσα δεν μπορει να λειτουργησει και τις δυο μονο τη μια....και πως θα ξαναπερασω το firmware;;ευχαριστω εκ των προτερων

Ίσως και να σχετίζεται.

Edited by tolisfz6

Τόλη το έκανα αλλά συνεχίζεται το πρόβλημα.
Δοκίμασες με την λύση του modem που προτείνει ο gorillaz_gr πιό πριν;

κοίτα λένε είναι θέμα modem.

μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις αυτή την έκδοση και να το αρχείο που θα αποθηκεύσεις στο τηλέφωνο θα το εγκαταστήσεις μέσω TWRP.

https://mega.nz/#!WJdFHaxS!pjKz_PQtczAJj7cQPleTVz3CIj6IKpnXQSOOX_UIFio

Pride user of JiayuS3-Advanced texting with TapaTalk

εντωμεταξύ έπεσαν πολλές νέες ρομ στην "αγορά". Όχι κάτι σούπερ διαφορετικό, μέχρι και οι TF έβγαλαν νέα έκδοση 2.0 για την X-Tream Rom. Δε γράφω πολλά γιατί ακόμα γίνονται δοκιμές από πολλούς χρήστες που θέλουν να βάζουν πάντα ότι πιο καινούριο κυκλοφορεί. Υπάρχουν διάφορα ζητήματα ακόμα μερικά αρκετά σημαντικά.

Δοκίμασε και με αυτό και ενημέρωσέ μας. Αν δεν γνωρίζεις, ....πέρνα από το σπίτι να το φτιάξουμε. ;) χα χα χα

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Στην RC5 κάθε φορά που πάω να καλέσω ένα αριθμό, μου παρουσιάζει επάνω ένα παράθυρο "Επιλογή προεπιλεγμένου λογαριασμού".

Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό. Υπάρχει τρόπος να το ξεφορτωθώ ή να γυρίσω στην RC4 ?

Έχω την rc4 και θέλω να εγκαταστήσω το exposed αλλα μου λέει πως δεν είναι συμβατός στην έκδοση μου.τι κάνω; Υπάρχει συμβατός xposed για την 5.1.1;

Στάλθηκε από το JY-S3 μου

Έχω την rc4 και θέλω να εγκαταστήσω το exposed αλλα μου λέει πως δεν είναι συμβατός στην έκδοση μου.τι κάνω; Υπάρχει συμβατός xposed για την 5.1.1;

Στάλθηκε από το JY-S3 μου

Τα έχω γράψει λίγο πιο πίσω.

Στο ποστ #5926

Μην τα ξανά γράψω....

Κράτα ένα backup όμως πρώτα ,και μετά να δοκιμάσεις (με δική σου ευθύνη)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην RC5 κάθε φορά που πάω να καλέσω ένα αριθμό, μου παρουσιάζει επάνω ένα παράθυρο "Επιλογή προεπιλεγμένου λογαριασμού".

Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό. Υπάρχει τρόπος να το ξεφορτωθώ ή να γυρίσω στην RC4 ?

Εγώ είμαι στην RC4 Και μου βγάζει αυτό που δείχνει η φωτο.

Αυτό εννοείς?

Και εγώ θα ήθελα να το αφαιρέσω.

http://postimg.org/image/yomhg5r0b/

Edited by tolisfz6

Απενεργοποίησε το από τις ρυθμίσεις στην sim Card.

https://drive.google.com/open?id=0By6hte_tjH32bHlxdkZMWm1QLU0

Edited by apotsi

Τα έχω γράψει λίγο πιο πίσω.

Στο ποστ #5926

Μην τα ξανά γράψω....

Κράτα ένα backup όμως πρώτα ,και μετά να δοκιμάσεις (με δική σου ευθύνη)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ είμαι στην RC4 Και μου βγάζει αυτό που δείχνει η φωτο.

Αυτό εννοείς?

Και εγώ θα ήθελα να το αφαιρέσω.

http://postimg.org/image/yomhg5r0b/

ok σ ευχαριστω πολυ

Ναι αυτό εννοώ. Αν και έχω 2 κάρτες έχω προεπιλέξει από τις ρυθμίσεις να χρησιμοποιεί τη μία. Παρόλα αυτά μου εμφανίζει το παράθυρο αυτό συνεχώς. Δεν θυμάμαι να είχα αυτό το πρόβλημα με την rc4

http://s33.postimg.org/c8ah1uv7j/Screenshot_2016_06_10_18_35_47.png

Είχα διαβάσει στο forum της jiayu.de (https://jiayu.de/forum/index.php?thread/531-notification-standardkontenauswahl/) ότι είναι bug και θα διορθωθεί σε επόμενη έκδοση. Όμως έχω κουραστεί να περιμένω την rc6.

Edited by Dimitris

και το IMEI παιδια σωστο ειναι και το ξαναεγραψα αλλα δεν αλλαξε κατι...το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει :mad:
LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended

Ναι αυτό εννοώ. Αν και έχω 2 κάρτες έχω προεπιλέξει από τις ρυθμίσεις να χρησιμοποιεί τη μία. Παρόλα αυτά μου εμφανίζει το παράθυρο αυτό συνεχώς. Δεν θυμάμαι να είχα αυτό το πρόβλημα με την rc4

http://s33.postimg.org/c8ah1uv7j/Screenshot_2016_06_10_18_35_47.png

Είχα διαβάσει στο forum της jiayu.de (https://jiayu.de/forum/index.php?thread/531-notification-standardkontenauswahl/) ότι είναι bug και θα διορθωθεί σε επόμενη έκδοση. Όμως έχω κουραστεί να περιμένω την rc6.

Κι εγω το ειχα και μου έσπαγε τα νευρα οσπου άλλαξα dialer και ησυχασα

Καλήμερα σε όλους. Έχω πρόβλημα με την μπαταριά στο s3 μου τα έχει παίξει και έχει φουσκώσει αρκετά και δυστυχώς κλείνει στο 10 λεπτό. Έχω παραγγείλει μπαταρία και περιμένω να έρθει αλλά θα κάνει κανένα μήνα , μήπως υπάρχει κανείς εδώ που να έχει δεύτερη μπαταρία και να θέλει να την πουλήσει γιατί μέχρι να έρθει αυτή που παράγγειλα θα είμαι χωρίς κινητό. Thanks!!!:rolleyes: Edited by loop80

Καλήμερα σε όλους. Έχω πρόβλημα με την μπαταριά στο s3 μου τα έχει παίξει και έχει φουσκώσει αρκετά και δυστυχώς κλείνει στο 10 λεπτό. Έχω παραγγείλει μπαταρία και περιμένω να έρθει αλλά θα κάνει κανένα μήνα , μήπως υπάρχει κανείς εδώ που να έχει δεύτερη μπαταρία και να θέλει να την πουλήσει γιατί μέχρι να έρθει αυτή που παράγγειλα θα είμαι χωρίς κινητό. Thanks!!!:rolleyes:

Σου εστειλα π.μ.

Καλησπερα υπαρχει καμια ενημερωση για μεταβαση σε ρομ(marshmallow)???

μπα όχι ακόμα. Αναμένουμε την έκδοση της CM13 που είναι σε τεστ και θεωρητικά ξεπεράστηκαν πολλά σημαντικά προβλήματα.

Pride user of JiayuS3-Advanced texting with TapaTalk

οι προγραμματιστές ανακοίνωσαν ότι σταματάνε κάθε εξέλιξη των διαθέσιμων Rom σε LoLLiPop (5xx) και ετοιμάζουν να δημοσιεύσουν τις MM Rom (6xx).

Μεγάλη αγωνία έχει πέσει στο χώρο των JiaYu-αδων.

Ευχάριστα νέα. Μακάρι και της Jiayu το after sales να ήταν λίγο καλύτερο. Γιατί το community, τα σπάει.

Έχει βάλει κανείς την xtreme 2.0 να μας πει εντυπώσεις ;

Έβαλα εγώ είναι αρκετά γρήγορη το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν συνεργάζοταν πλήρως με το gravitybox επίσης μου έκανε ένα reboot από μόνο του οπότε εφύγε και πέρασα πάλι rc5 . Τώρα απλά περιμένω τις MM

Έχουν βάλει γρήγορη φόρτιση στη ρομ ; Η ποιότητα κλήσεων πως είναι;

Στάλθηκε από το Lenovo TB3-710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι δεν έχουν γρηγορη φορτιση οσο αφορα την ποιότητα κλήσεων ήταν υπέροχη όπως και η λήψη σήματος

Έχω περιέργεια να δω με τι rom θα μου το στείλουν πίσω μετά από επισκευή (vickmall)...
Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

καλησπέρα στο νήμα,

δυστηχώς δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση με την μαμά μπαταρία, έχει κάποιος να προτείνει κάποια συγκερκιμμένη μπαταρία για το Jiayu S3 adv?

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by GregoryM

Think Fast Cause Life Goes Faster...:!:

Panasonic GD50, GD92, GD93/Ericsson T20s, T39 /Sagem MYX2-2/Nokia 6100, 6200/Moto MPx200-220/Sony Eric. T280i, - k800i/QTEK 9100/Sciphone /LG KE970 shine/HAIPAI X710D/THL W7S/Jiayu S3+/Meizu Pro 6 Plus