Jump to content

loop80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by loop80

  1. Καλημέρα και πάλι. Τους μίλησα σήμερα στο chat Me: If you will send it with dhl and you refund me the full amount of taxes its ok , In other case please cancel the order and refund me the full amount. Service03: because the taxes is too high in your country,i should ask my manager,once it has any news,we will contact you by email,is it ok ? Αν το αποδεχτούν τι λέτε προχωράω; Αν έρθει το δέμα και μετά μου πούνε πως δεν μου επιστρέφουν τους φόρους τι μπορώ να κάνω;
  2. Τους έστειλα email και τους είπα πως νομίζω πως το κόστος του τελωνείου είναι περίπου το 40% της αξίας και περιμένω απάντηση. Για να σας δώσω να καταλάβετε και τα 2 κινητά μαζί είχαν 550 ευρώ. Πόσο περίπου τελωνείο μπορεί να πληρώσω;
  3. Δεν θα δώσει τίποτα; Ρωτάω γιατί εκείνοι άλλαξαν τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας, όχι εγώ, Άρα για τους φόρους εκείνοι είναι υπαίτιοι.
  4. Καλημέρα και από μένα, Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω κάνει μια παραγγελία 2 κινητά από το Geekbuying από την 01/12 με HKEU Priority Line μίλησα μαζί τους πριν την παραγγελίαiα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο. Και σήμερα το πρωί έλαβα από αυτούς το παρακάτω mail Dear Customer Thank you for shopping at GeekBuying! We are sorry to tell you that the HKEU Priority Line shipping company couldn't ship the package with mobile phone reason at present. For this case,we have helped you changed shipments the order by DHL, but don't worry,after you received the package just give us your paid taxes screenshot and we will refund your paid taxes to you. We apologize for the inconvenience it may have caused you. Τι λέτε να κάνω; Λέτε να το αποδεχτώ; Αν δεν μου δώσουν πίσω τα χρήματα του τελωνείου μπορώ να τα διεκδικήσω μεσώ paypal?:worry::worry:
  5. loop80

    Jiayu S3

    εφαρμογες και adb
  6. loop80

    Jiayu S3

    Πας ρυθμισεις - σχετικα με το τηλεφωνο και κανεις 5 click πανω στον αριθμο εκδοδης. Μετα ξανα πας ρυθμισεις - επιλογες για προγραμματιστες - και στην προσβαση root επιλεγεις εφαρμογες και ADB.
  7. loop80

    Jiayu S3

    Καλήμερα σε όλους. Έχω πρόβλημα με την μπαταριά στο s3 μου τα έχει παίξει και έχει φουσκώσει αρκετά και δυστυχώς κλείνει στο 10 λεπτό. Έχω παραγγείλει μπαταρία και περιμένω να έρθει αλλά θα κάνει κανένα μήνα , μήπως υπάρχει κανείς εδώ που να έχει δεύτερη μπαταρία και να θέλει να την πουλήσει γιατί μέχρι να έρθει αυτή που παράγγειλα θα είμαι χωρίς κινητό. Thanks!!!:rolleyes:
  8. loop80

    Jiayu S3

    Μιλάω για το Φις που λες, τον ανταπτορα της πρίζας όχι το usb καλώδιο αυτό μια χαρά είναι.
  9. loop80

    Jiayu S3

    Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Άλλαξα φορτιστή και έστρωσε αυτός ο άσπρος της jiayu είναι χάλια μαύρα.
  10. loop80

    Jiayu S3

    Ξανά έβαλα κι εγώ την lollipop και έχω τρελό θέμα με την μπαταρία πάλι. Τι λέτε γιαυτο;
  11. loop80

    Jiayu S3

    Δε πείραξα τίποτα, επειδή το τσέκαρα οι ρυθμίσεις στα σύνθετα ήτανε πάντα ενεργοποιημενο. Όσο για τη μπαταρία μιλάμε για μεγάλη διαφορά όχι μιας ώρας μόνο αλλά μιας μέρας, με την kitkat βγάζω 2 μέρες με κλήσεις (οχι πολλες) wifi και data πάντα ενεργοποιημενα και αρκετό σερφαρισμα και με την Lollipop στο τέλος της πρώτης μέρας ήμουνα στο 20% ενώ με την Kitkat sto 56-58%.:wacko:
  12. loop80

    Jiayu S3

    Ρε παιδιά εγώ γιατί με την lollipop είχα τρελό θέμα με την μπαταρία μου κράταγε το μισό ακριβώς από ότι σε kitkat και έτσι ξαναγύρισα σε kitkat. Επίσης είχα θέμα και με το wifi δε συνδεόταν αυτόματα σε wifi με κλειστή την οθόνη, Μόλις όμως ξεκλείδωνα το τηλ συνδεόταν αμέσως.
  13. loop80

    Jiayu S3

    Εγώ το έχω παραγγείλει από pandawill στις 8/4 με 10/4 despatched to overseas με singpost και ακόμα τίποτα (κολλημένο στο despatched to overseas). Πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Γιατί έτσι; Να ανησυχήσω;;; :worry::worry::worry:
  14. loop80

    Jiayu S3

    Το apn της q είναι το myq έτσι σκέτο.
  15. loop80

    Jiayu S3

    Τι εγραψες σαν δικαιολογία στο despute στο papal; Σε δικαίωσαν μονο με το despute η το γυρισες και σε claim;
  16. loop80

    Jiayu S3

    Το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό (The transaction ID that the customer sees and the transaction ID that a seller sees are two unique numbers that indicate the same transaction.) εδώ. Οπότε μάλλον είναι άλλος ο αριθμός για τον αγοραστή και άλλος για τον πωλητή αν κατάλαβα καλά γιατί και τα αγγλικά μου δεν είναι τέλεια.
  17. loop80

    Jiayu S3

    Λοιπόν έστειλαν email κανονικά φαίνεται η παραγγελία αλλά αυτά που με ανησυχούν αρκετά είναι 1) ότι δε φαίνεται το προϊόν στο paypal 2) και ότι το Mail με την απόδειξη που μου έστειλαν έχει άλλο Trans ID από αυτό του Paypal. Είναι φυσιολογικό αυτό; έτσι πρέπει να γίνεται;
  18. loop80

    Jiayu S3

    Μόλις έκανα κι εγώ την παραγγελία από CLUB1941 το 3gb ram στα 170,99$ αλλά δεν μου ήρθε άλλο email πέρα από αυτό του paypal και η παραγγελία δε φαίνεται στο CLUB1941. Αυτό που με παραξενεύει αρκετά είναι ότι στο paypal δε φαίνεται το προϊόν αλλά μόνο αυτό Description All the items in your shopping basket (see details in the store and on your store receipt). Unit price $170.99 USD Qty 1 Amount $170.99 USD :cry::cry::cry::cry: Άκυρο παιδιά. Άργησαν λίγο αλλά οκ μου έστειλαν mail και τώρα φαίνεται και στο site.
  19. loop80

    Jiayu S3

    Είμαι έτοιμος να το παραγγείλω από το club1941 και ο θεός βοηθός:cry:.
  20. loop80

    Jiayu S3

    Το είδα παιδιά οκ, αλλά δε ξέρω τελικά μάλλον απατεώνες μου φαίνονται, μια το έχουν στα 189,99$ και μετά από 2 λεπτά το έχουν στα 229,99$ μας δουλεύουν μάλλον. Ρωτάω μήπως και ξέρει κανένας αν και έχω ξανά ρωτήσει και δεν έχω πάρει απάντηση, Θα βγει lollipop για το s3?
  21. loop80

    Jiayu S3

    Ρε παιδιά πιο είναι το κουπόνι για το club1941 ?
  22. loop80

    Jiayu S3

    Εχουμε κανενα νεο για lollipop ; είναι σίγουρο πως θα βγει για το s3;
  23. loop80

    Jiayu S3

    Καλήμερα να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί είμαι έτοιμος να να κάνω την παραγγελία για το 3gb ram. Έχετε ακούσει κάτι για lollipop θα βγει σίγουρα για το τηλ;
  24. loop80

    Jiayu S3

    Παιδιά ψήνομαι πολύ άσχημα για να το πάρω το τηλ το advance με τα 3gb ram είμαι ανάμεσα σε αυτό και το elephone p7000 ακόμα το σκέφτομαι. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι σίγουρο ότι θα βγει lolipop για το s3?
  25. Θα είχα πάρει ήδη το jiayu s3 αυτό που με βαστάει λίγο και είπα να περιμένω είναι η camera που βλέπω να έχει καλύτερη το elephone p7000 καθώς και η μεγαλύτερη μπαταριά το finger scann και ότι θα έχει μεταλλικό πλαίσιο και γιαυτό υπέθεσα πως θα είναι και πιο στιβαρής κατασκευής, Όσο για τα τηλέφωνα που πρότεινε ο φίλος εδώ Να πω πως απλά τα χαρακτηριστικα των άλλων δυο μου φαίνονται καλύτερα χωρίς να ξέρω όμως και αν τελικά είναι καλύτερα τηλεφωνά η οχι, αυτό που θέλω όμως σίγουρα είναι ram 3gb octa core καλή κάμερα και μεγάλη μπαταριά και φυσικά επειδή θα πάρω ένα καινούργιο τηλ και παίρνει android 5. Όποιος έχει να προτείνει κάτι η να σχολιάσει κάτι πάνω σε αυτά που είπα θα με βοηθήσει πολύ. Thanks:rolleyes:
×
×
  • Create New...