Gamion Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μεγάλο πρόβλημα με το 4G και δεύτερη κάρτα. Όταν παρέλαβα το κινητό από to2c και δοκίμασα σύνδεση 4G Vodafone (στην sim-1), πέτυχα ταχύτητες άνω του 22-24 (σχεδόν 10πλάσιες του 3G). Μόλις έβαλα στην sim-2 και τη δεύτερη -3G κάρτα- της Cosmote (στην οποία έχω μάλιστα πολύ καλύτερη λήψη) ή δοκίμαζα άλλη 3G κάρτα της Wind, διαπίστωσα ότι με ΜΕΓΑΛΗ απογοήτευση: Oταν οι δύο κάρτες ήταν μαζί η πρώτη sim εδειχνε 4G και η δεύτερη G. Όμως, το 4G σήμα έγινε ασταθές και όταν κατάφερνα να συνδεθώ, μετά από λίγο το 4G σήμα χανόταν (χωρίς να γίνεται 3G ή εστω G) και η sim-1 έδειχνε ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ (με κόκκινο στοπ) Το χειρότερο όμως είναι ότι η αποσύνδεση της sim-1 προκαλεί ακαριαία αποσύνδεση και της sim-2 η οποία διαρκεί για όσο χρόνο η πρώτη sim είναι αποσυνδεδεμένη (αν καταφέρει ποτέ να ξανασυνδεθεί). Μετά απο 12 ώρες δοκιμών με όλες τις δυνατές ρυθμίσεις και όλους τους πιθανούς συνδυασμούς (και με την εφαρμογή MTK Engineering Mode), διαπίστωσα οτι μπορούσα να συνδεθώ και στις 2 sim, MONO με την επιλογή GSM only. Δηλαδή η συσκευή μου δουλεύει: - ή με μια μόνο κάρτα 4G (και πετάει) - ή με δύο κάρτες χωρίς 4G (τότε σέρνεται με ταχύτητα 0,1 ΜΒps (σε συνδέσεις Ε και G αντίστοιχα) - αν είμαι τυχερός και συνδεθούν και οι δύο κάρτες σε 4/3 G , μπορεί να δουλέψει λίγα λεπτά μέχρι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ κάρτες να αποσυνδεθούν οριστικά. Εχω το S3S, δοκίμασα την τελευταία αναβάθμιση του ΚιτΚατ (ROM4: S3S-20150507-083407 απο NEEDROM), αλλά καμία αλλαγή. Ελεγξα τα IMEI πληκτρολογώντας στη συσκευή τον αριθμό *#06# και διαπίστωσα ότι τα δύο IMEI είναι ίδια. Σκέφθηκα ότι ίσως φταιει αυτό και άλλαξα το δεύτερο IMEI (αθροίζοντας στο πρώτο ΙΜΕΙ τον αριθμό 8, σύμφωνα με τις «οδηγίες»), το IMEI αλλαξε (με την εφαρμογή MTK Engineering Mode) όπως διαπίστωσα πληκτρολογώντας πάλι *#06# αλλά η συσκευή λειτούργησε πάλι με την ίδια συμπεριφορά: Κανονική σύνδεση 4G/3G όταν έχω μια μόνο κάρτα 4G, και ΑΣΤΑΘΗ (ή καθόλου) σύνδεση και στις δύο κάρτες, σε λειτουργία 4G/3G όταν συνδέω και δεύτερη κάρτα 3G ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ: 1) αν είναι πρόβλημα MONO της δικής μου συσκευής 2) αν είναι BUG του λογισμικού της ΚΙΤΚΑΤ. Αν συμβαίνει και σe LOLIPOP 3) αν είναι πρόβλημα συμβατότητας της συσκευής με τα ελληνικά δίκτυα (ή αυτά που προανέφερα, δηλαδή κάρτα 4G/Vodafone σε συνδυασμό 3G/Cosmote (ή WIND), με τη σειρά που προανέφερα. 4) Αν είναι θέμα ρυθμίσεων (αν και νομίζω ότι τις έχω εξαντλήσει) 5) Αν φταίει το ΙΜΕΙ που είναι ίδιο για τις δύο sim. Αν και το άλλαξα όπως είπα (και περιέργως δουλεύει το ίδιο παράδοξα όπως πριν) Είμαι σε απόγνωση και θα ήθελα τη γνώμη όσων έχουν δοκιμάσει κατι παρόμοιο Έχω την lollipop 5.1 και διαπίστωσα το ίδιο ακριβώς. Τόσο καιρό το χρησιμοποιώ με 1 μόνο Σιμ αλλά εδώ και 2 μέρες του έβαλα μια δεύτερη η οποία μέσα έχει MB. Πάω λοιπόν ρυθμίσεις>χρήση δεδομένων> και με το σου ανοίγω φβ δεδομένα στην σιμ 2 απενεργοποιούνται και οι 2 σιμ και μετά από λίγο πιάνει η σιμ 2 και λέει μόνο G έξω η σιμ 1 είναι με κόκκινο Χ. Τι παίζει εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) Σημερα στο needrom και συγκεκριμενα στην LP στην περιγραφη της ρομ λεει αυτο: 28.07.2015: FYI - if you like to flash LP via Recovery I suggest you this modified LP Version from opt-step: http://www.needrom.com/download/stock51-23062015-root-4pda-mod-v1/ http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=674546&st=100#entry41291090 Οτι δλδ μπορεις να φλασαρεις μεσω recovery Το δοκιμασε κανεις? Μπορει να γινει απο ΚΚ σε LP? Δεν ειναι ευκολοτερη μεθοδος? ευχαριστω Edited July 28, 2015 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Οτι δλδ μπορεις να φλασαρεις μεσω recovery Το δοκιμασε κανεις? Μπορει να γινει απο ΚΚ σε LP? Δεν ειναι ευκολοτερη μεθοδος? ευχαριστω να προσέχετε όταν ψάχνετε "εύκολες" λύσεις. Ο καθένας που τροποποιεί μία ROM δεν ξέρουμε στο 100% τις αλλαγές που έχει κάνει και πού θα εμφανιστούν προβλήματα. Πάντως να ξεκαθαρίσουμε στα σίγουρα πως από έκδοση 4.4.4 σε 5.1 μέσω recovery μην το περιμένετε. Καλώς ή κακώς είναι πολλές οι αλλαγές στο βασικό σύστημα που πρέπει ορισμένα πράγματα να "ξαναγραφτούν" από την αρχή και ένα update μεσω recovery δεν μπορεί να το εφαρμόσει πλήρως. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Να ρωτήσω και κάτι ακόμη; Ποιά η διαφορά της ΡΟΜ μέσω flashtools και αυτής μέσω ΟΤΑ; ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να προσέχετε όταν ψάχνετε "εύκολες" λύσεις. Ο καθένας που τροποποιεί μία ROM δεν ξέρουμε στο 100% τις αλλαγές που έχει κάνει και πού θα εμφανιστούν προβλήματα. Πάντως να ξεκαθαρίσουμε στα σίγουρα πως από έκδοση 4.4.4 σε 5.1 μέσω recovery μην το περιμένετε. Καλώς ή κακώς είναι πολλές οι αλλαγές στο βασικό σύστημα που πρέπει ορισμένα πράγματα να "ξαναγραφτούν" από την αρχή και ένα update μεσω recovery δεν μπορεί να το εφαρμόσει πλήρως. Ευχαριστώ για την απάντηση σου.κατατοπιστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perrygogas Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Παιδιά βοήθεια!! έβαλα πριν λίγο νέα 2η SIM στο κινητό μου και από εκεινη την ώρα μου ζητάει το "Privacy Protection Password" Από ότι έψαξα στο internet καταλαβαίνω ότι πρέπει να το είχα ενεργοποιήσει από το: settings > secuirty > anti-theft protection Έχω ξεχάσει όμως τι password έχω βάλει...γιατί έχει πολύ καιρό... και ενεργοποιήθηκε τώρα επειδή είδε νέα SIM ως προστασία κλοπής του κινητού. Πώς μπορώ να το ξεπεράσω αυτό? έβγαλα την κάρτα έκανα 15 φορές reboot τίποτα δεν γίνεται.... α Από ότι είδα το πρόβλημα παραμένει και μετά από factory reset... δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πια το κινητό μου... PLEASE HELP! Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 μήπως ξέρεις από πόσο μέχρι πόσο θεωρείται η θερμοκρασία φυσιολογική για την μπαταριά ? Εξαρταται απο κινητο σε κινητο. Προφανως για να σου εβγαλε μηνυμα, η θερμοκρασια που επιασε θεωρηθηκε πολυ υψηλη. Βαλε καποιο app που να σου δειχνει τη θερμοκρασια της μπαταριας για να δεις περιπου σε ποια επιπεδα κυμαινεται. Αν σου ξαναβγαλει το μηνυμα υπερθερμανσης, δες τη θερμοκρασια. Για να μην εχεις ξανα προβλημα, βαλε ως ανωτερο οριο για downclocking οταν η θερμοκρασια ειναι περιπου 5-7°C χαμηλοτερη απο τη θερμοκρασια αυτη. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_ok Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Το antitheft είναι θεμα. Την επαθα και γω και αρχικα βονιζα οτι φταιει η καρτα. Εν τελει θυμήθηκα οτι ειχα ενεργοποίηση την προστασία να στέλνει μηνυμα σε αλλο κινητό ποια καρτα μπηκε. Τελικα τον θυμήθηκα .... Μπορείς να φλασαρεις ισως καποια ρομ ή να θυμηθεις τοβ κωδικο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Παιδιά ξέρετε πως γυρνάω το 4g σε 3g??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Παιδιά ξέρετε πως γυρνάω το 4g σε 3g??? Ρυθμίσεις ---> Περισσότερα -----> Ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας ----> Υπηρεσία 3G/4G -----> Προτιμώμενος τύπος δικτύου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ποιά η διαφορά της ΡΟΜ μέσω flashtools και αυτής μέσω ΟΤΑ; Γνωριζει καποιος να μου πει ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 29, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Το OTA κάνει update στην υπάρχουσα ROM ενώ μέσω flashtool περνάς ολόκληρη τη ROM από την αρχή. Στη δεύτερη περίπτωση είναι πιο "καθαρή" η συσκευή σου χωρίς κατάλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος εδώ??? Παιδιά βοήθεια!! έβαλα πριν λίγο νέα 2η SIM στο κινητό μου και από εκεινη την ώρα μου ζητάει το "Privacy Protection Password" Από ότι έψαξα στο internet καταλαβαίνω ότι πρέπει να το είχα ενεργοποιήσει από το: settings > secuirty > anti-theft protection Έχω ξεχάσει όμως τι password έχω βάλει...γιατί έχει πολύ καιρό... και ενεργοποιήθηκε τώρα επειδή είδε νέα SIM ως προστασία κλοπής του κινητού. Πώς μπορώ να το ξεπεράσω αυτό? έβγαλα την κάρτα έκανα 15 φορές reboot τίποτα δεν γίνεται.... α Από ότι είδα το πρόβλημα παραμένει και μετά από factory reset... δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πια το κινητό μου... PLEASE HELP! Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Master_Mind Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ποιά η διαφορά της ΡΟΜ μέσω flashtools και αυτής μέσω ΟΤΑ; Γνωριζει καποιος να μου πει ? ευχαριστω Το OTA κάνει update στην υπάρχουσα ROM ενώ μέσω flashtool περνάς ολόκληρη τη ROM από την αρχή. Στη δεύτερη περίπτωση είναι πιο "καθαρή" η συσκευή σου χωρίς κατάλοιπα. να προσθέσω ότι στην πρώτη περίπτωση κάνεις update κατευθείαν από το τηλέφωνο (μέσα από τις ρυθμίσεις) και δε χάνεις τα δεδομένα σου , ενώ στη δεύτερη περίπτωση φλασάρεις από τον υπολογιστή καινούργια ρομ και χάνεις όλα τα δεδομένα σου , αν και μπορείς να τα επαναφέρεις πχ με titanium αν προηγουμένως κάνεις backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Επειδή ψήνομαι να περάσω την LP Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια σταθερή, δοκιμασμένη έκδοση της από το needrom φυσικά να κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Απο ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα η λολιποπ μόνο προβλήματα φέρνει . Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει το ρίσκο μιας τέτοιας αναβάθμισης . Ίσως να περιμένουμε ακόμη για λίγο καιρό ..... μήπως καταλήξει σε κάτι καλύτερο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σημερα στο needrom και συγκεκριμενα στην LP στην περιγραφη της ρομ λεει αυτο: 28.07.2015: FYI - if you like to flash LP via Recovery I suggest you this modified LP Version from opt-step: http://www.needrom.com/download/stock51-23062015-root-4pda-mod-v1/ http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=674546&st=100#entry41291090 Οτι δλδ μπορεις να φλασαρεις μεσω recovery Το δοκιμασε κανεις? Μπορει να γινει απο ΚΚ σε LP? Δεν ειναι ευκολοτερη μεθοδος? ευχαριστω Την δοκίμασα και το μόνο που κατάφερα ήταν να μπρικάρω το τηλέφωνο . ΠΡΟΣΟΧΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Οπότε καλύτερα να περιμένουμε λίγο ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmouts Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Μπορούμε και αν ναι με ποιον τρόπο να αλλάξουμε το default ringtone (έτσι ώστε όταν οποιοσδήποτε μας καλεί να χτυπάει διαφορετικά), με ένα άλλο από αυτά που ήδη έχει το τηλέφωνο εγκατεστημένα; Ευχαριστώ. Edited July 29, 2015 by nmouts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Μπορούμε και αν ναι με ποιον τρόπο να αλλάξουμε το default ringtone (έτσι ώστε όταν οποιοσδήποτε μας καλεί να χτυπάει διαφορετικά), με ένα άλλο από αυτά που ήδη έχει το τηλέφωνο εγκατεστημένα; Ευχαριστώ. ναι μπορείς, αρκεί να βάλεις το ringtone που θες εκεί που έχει τα default και να το διαλέξεις από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Μπορούμε και αν ναι με ποιον τρόπο να αλλάξουμε το default ringtone (έτσι ώστε όταν οποιοσδήποτε μας καλεί να χτυπάει διαφορετικά), με ένα άλλο από αυτά που ήδη έχει το τηλέφωνο εγκατεστημένα; Ευχαριστώ. Πήγαινε Settings -> Audio profiles και δίπλα (δεξιά) από το 'General' πάτα το εικονίδιο ρυθμίσεων που έχει. Από τις επιλογές που ανοίγουν, διάλεξε το Phone Ringtone και θα σου βγάλει τη λίστα με τους προεγκατεστημένους ήχους να διαλέξεις (ομοίως και για τα SMS, σχετική επιλογή λίγο πιο κάτω). Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο δικό σου αρχείο ήχου για ringtone (κλήσεων ή μηνυμάτων), ο ευκολότερος τρόπος είναι να το πετάξεις μέσα στο folder 'Ringtones' που έχει στον αποθηκευτικό του χώρο το τηλέφωνο, και θα εμφανιστεί στις λίστες με τους διαθέσιμους ήχους για ringtone κλήσεων και μηνυμάτων (μπορεί να χρειαστεί και ένα reboot για να το 'δει' το τηλέφωνο - άλλες φορές φαίνεται να χρειάζεται, άλλες το βλέπει με τη μία...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ρυθμίσεις ---> Περισσότερα -----> Ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας ----> Υπηρεσία 3G/4G -----> Προτιμώμενος τύπος δικτύου Μπράβο ρε φιλαρακι γιατί με το 4g έφευγαν καπνός τα mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmouts Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πήγαινε Settings -> Audio profiles και δίπλα (δεξιά) από το 'General' πάτα το εικονίδιο ρυθμίσεων που έχει. Από τις επιλογές που ανοίγουν, διάλεξε το Phone Ringtone και θα σου βγάλει τη λίστα με τους προεγκατεστημένους ήχους να διαλέξεις (ομοίως και για τα SMS, σχετική επιλογή λίγο πιο κάτω). Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο δικό σου αρχείο ήχου για ringtone (κλήσεων ή μηνυμάτων), ο ευκολότερος τρόπος είναι να το πετάξεις μέσα στο folder 'Ringtones' που έχει στον αποθηκευτικό του χώρο το τηλέφωνο, και θα εμφανιστεί στις λίστες με τους διαθέσιμους ήχους για ringtone κλήσεων και μηνυμάτων (μπορεί να χρειαστεί και ένα reboot για να το 'δει' το τηλέφωνο - άλλες φορές φαίνεται να χρειάζεται, άλλες το βλέπει με τη μία...) Ευχαριστώ πολύ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 (edited) Εγώ πάντως έχω βάλει την Lollipop Tsunami v8 συν έβαλα το patch audio ver. 5 για την βελτίωση του ήχου καθώς ο ήχος είναι μαύλο χάλι στο Lollipop και μέχρι στιγμής μου φαίνεται μια χαρά. Δε σκέφτομαι να γυρίσω στην KitKat, αν και πράγματι η camera έχει χειρότερη ποιότητα στη Lollipop. Αλλά εντάξει δεν έγινε και τίποτα... Edited July 30, 2015 by Z3RatuL Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Εγώ έβαλα την τελευταία Official Rom S3SN-2015-07-14 και είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Εγώ έβαλα την τελευταία Official Rom S3SN-2015-07-14 και είμαι ευχαριστημένος. αυτή η τελευταία έχει ελληνικά ή μόνο αγγλικά και κινέζικα? η κάμερα είναι 9 mp πάλι? είναι πιο γρήγορη από την 23-06 που ναι σφαίρα ή το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 αυτή η τελευταία έχει ελληνικά ή μόνο αγγλικά και κινέζικα? η κάμερα είναι 9 mp πάλι? είναι πιο γρήγορη από την 23-06 που ναι σφαίρα ή το ίδιο? Η ρομ με το καινούργιο UI είναι αγγλικά κινέζικα. Πάει σφαίρα. Η καμερα δεν με ενδιαφέρει καθόλου δεν ασχολούμαι. Αλλα ειναι πάλι τα ίδια όπως είδα 9mp Full screen. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts