Jump to content

nmouts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nmouts

  1. nmouts

    Jiayu S3

    Παρακαλώ φίλε μου. Το σύστημα με ενημέρωσε για διαθέσιμη αναβάθμιση και την κατέβασα μέσω ΟΤΑ. Επέλεξα να την εγκαταστήσω μέσω recovery mode. Η αναβάθμιση έγινε χωρίς πρόβλημα και δε χρειάζεται backup. Όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω. :)
  2. nmouts

    Jiayu S3

    Μετά από πολύ καιρό με την Xtreme v1.3, με την οποία ήμουν πολύ ευχαριστημένος έκανα την αναβάθμιση στην Xtreme v2.0. Σύμφωνα με τους devs οι αλλαγές είναι οι: • Added Layers (Topics) • TF Launcher (you can change the icons) • Improvements and corrections modem and ril • Xtreme options added in Settings • Redesigned image ROM • Time estimation load Keyguard Σημαντικές αλλαγές με την προηγούμενη version δεν είδα. Ποιότητα κλήσεων ίδια με πριν. Σχετικά με τη γρήγορη φόρτιση τώρα. Όταν η μπαταρία ήταν στο 29% το έβαλα να φορτίσει. Στην οθόνη αρχικά έγραψε: “Charging rapidly, estimation 1 hour and 30 minutes”. Μετά από λίγη ώρα έγραφε: “Charging slowly estimation 1 hour and 20 minutes”. Τέτοιους χρόνους φόρτισης δεν είχα με την προηγούμενη rom. Στη διάρκεια της φόρτισης όμως ο φορτιστής της Jiayu ζεσταινόταν πάρα πολύ μέχρι που μετά από κάποιες φορτίσεις δεν άντεξε και τα ‘παιξε. Τώρα το φορτίζω με έναν άλλο φορτιστή, που έχω από ένα meizu κινητό. Η πρώτη αίσθηση όμως είναι ότι όσον αφορά τη διαχείριση της μπαταρίας η καινούργια rom είναι χειρότερη. Αναγκάζομαι να το φορτίζω συχνότερα πλέον και μεγάλο ποσοστό της κατανάλωσης έχει να κάνει με το Android System που συνήθως έχει διψήφια ποσοστά. Θα το δουλέψω λίγο ακόμη και αν συνεχίζω να έχω την ίδια εικόνα μάλλον θα επιστρέψω στην προηγούμενη version.
  3. nmouts

    Jiayu S3

    Όταν συνδέσουμε το κινητό (εγώ έχω την Χtreme 1.3) με το pc (εγώ έχω win7) με ένα usb καλώδιο και στο μενού που θα εμφανιστεί στο κινητό για τη σύνδεση επιλέξουμε "Connect as Media Device (MTP)", τότε από το pc βλέπουμε και την εσωτερική μνήμη και τη SD κάρτα και έτσι μεταφέρουμε ότι αρχείο θέλουμε.
  4. nmouts

    Jiayu S3

    Όχι φίλε μου δεν έιναι θέμα άγχους.... απλά το notification έλεγε για update στην 2.1. Όταν άνοιξα το μήνυμα είχε ένα warning που έλεγε ότι η αναβάθμιση αφορά τους κατόχους της Xtreme 2.0 και όχι της 1.3 όπως έχω εγώ.... Έψαξα όμως να βρω την Xtreme 2.0 και δεν βρήκα κάτι σχετικό.... οπότε για αυτό ρώτησα αν κάποιος άλλος χρήστης είχε προχωρήσει με την αναβάθμιση και με ποιον τρόπο ... Ευχαριστώ για την απάντησή σου πάντως :)
  5. nmouts

    Jiayu S3

    Έχω την Extreme 1.3 και έβγαλε μήνυμα για update. Το έχει κάνει κανένας μέχρι τώρα;
  6. nmouts

    Jiayu S3

    Καλησπέρα και καλή χρονιά. Την ίδια σχεδον εμπειρία είχα και εγώ φίλε μου. Ενώ είχα το κινητό για αρκετούς μήνες και το wifi ήταν σφαίρα, ξαφνικά άρχιζε να παρουσιάζει αυτήν την συμπεριφορά που περιγράφεις. Το αστείο είναι ότι και εγώ είχα μόλις γυρίσει σε vdsl (HOL) τη σύνδεση μου και άρχισα να ψάχνω την αιτία στο μέρος του router. Αφού έκανα αρκετές αλλαγές και δεν είδα προκοπή, αποφάσισα να αναβαθμίσω την rom του κινητού. Έβαλα λοιπόν την Xtreme 1.3 και όλα διορθώθηκαν. Πρίν λίγες ημέρες το τηλέφωνο άρχισε πάλι να κάνει τα ιδια. Το μόνο που είχα κάνει τις προηγούμενες ημέρες ήταν να εγκαταστήσω την εφαρμογή MTK Engineering Mode. Το επόμενο πρωινό την απεγκατέστησα και από τότε το wifi του τηλεφώνου έχει επανέλεθει σε φουλ λειτουργία. Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι η αιτία του κακού ήταν η εφαρμογή και συνεχίζω να το παρακολουθώ. Απλά το παραθέτω εδώ για να δω αν εσύ ή ίσως και κάποιοι άλλοι έχουν τυχόν αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.
  7. nmouts

    Jiayu S3

    Εδώ θα τη βρεις: http://www.needrom.com/download/rom-xtreme-rom-tf/
  8. nmouts

    Jiayu S3

    Από που τις βλέπεις αυτές τις πληροφορίες;
  9. nmouts

    Jiayu S3

    Για εξηγήστε ρε παιδιά για ποιον λόγο το λέτε αυτό; Εγώ προσωπικά έχω βάλει την Ισπανική και έμεινα πολύ ευχαριστημένος, με συνέπεια να μη μπω στη διαδικασία να δοκιμάσω κάτι άλλο. Τι χάνουμε εμείς που δεν έχουμε τη Γερμανική; :confused:
  10. nmouts

    Jiayu S3

    Φίλε Z3RatuL, έχεις απόλυτο δίκιο. Και σε εμένα τελικά έτσι δουλεύει και όχι για τη δόνηση την ώρα της απάντησης. Θεωρούσα, ότι επειδή τη δόνηση στις εισερχόμενες κλήσεις τις ρυθμίζεις από το μενού "Settings->Sound & Notification", η ρύθμιση του dialer θα είχε να κάνει με την άλλη δόνηση, αλλά τελικά αφορά την ίδια λειτουργία. Συγνώμη για τη λάθος εντύπωση.
  11. nmouts

    Jiayu S3

    Στην Extreme 3.1 που έχω εγώ, στα setting του dialer επιλέγεις το "General" και εκέι υπάρχει η επιλογή "Also vibrate for calls". Αν δε θέλεις τη δόνηση την ώρα της απάντησης το απο-επιλέγεις. Για τη Γερμανική δε ξέρω γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει. :)
  12. nmouts

    Jiayu S3

    Στην Extreme 3.1 που έχω εγώ, στα setting του dialer πρώτα επιλέγεις το "Calling accounts" και μετά το "vodafone GR" (για εμένα που είμαι στη Vodafone) και μετά σου δίνει τις επιλογές να προγραμματίσεις το 1. Voicemail 2. FDNs 3. Call forwarding 4. Call barring 5. Additional settings. Αν πας στο 5. Additional settings, σου δίνει τα μενού για να προγραμματίσεις το "Caller ID" (αυτό δηλαδή που ρώταγες) και το "Call waiting". Ελπίζω να βοήθησα. :)
  13. nmouts

    Jiayu S3

    Αν έχεις την Extreme LP, πας στο contact που θες να τροποποιήσεις, και επιλέγεις να κάνεις edit το contact αυτο. Μετά με το κάτω αριστερά πλήκτρο του κινητού, ανοίγεις το menu των επιλογών και διαλέγεις το "Set ringtone" όπου και ορίζεις τον ήχο που θέλεις χρησιμοποιώντας τον ES File Explorer (ή κάτι άλλο ανάλογο). Αν έχεις τη γερμανική LP, θα πρέπει να σε καθοδηγήσει κάποιο άλλο μέλος που τη χρησιμοποιεί.
  14. nmouts

    Jiayu S3

    Άρα για εσένα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Επειδή όμως δεν είναι σίγουρο αυτό, όποιος κάνει τέτοιο reset ας είναι προετοιμασμένος για το τι πρέπει να κάνει αν βρεθεί με κινέζικα μενού. ;)
  15. nmouts

    Jiayu S3

    Ναι, σε εμένα γύρισε στα Κινέζικα. Αν ακολουθήσεις τις κινήσεις που λες και θυμάσαι τα σχετικά εικονίδια θα τα καταφέρεις να το γυρίσεις στη γλώσσα που θες. Εύχομαι καλή επιτυχία με την αναβάθμιση.
  16. nmouts

    Jiayu S3

    Πρόσφατα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πράγματι, το τηλέφωνο γύρισε σχεδόν στην κατάσταση που ήταν όταν το παρέλαβα. Μετά το boot, έβγαλε κινέζικα μενού και 1-2 κινέζικα μηνύματα που έπρεπε να απαντήσω για να προχωρήσει, στα οποία δεν ήξερα τι να επιλέξω. Αφού πάτησα κάτι στην τύχη, μετά ευτυχώς θυμόμουν πως να αλλάξω τη γλώσσα σε Αγγλικά και κατάφερα να αποκτήσω πάλι επικοινωνία με το κινητό. Όπως λέει σωστά και ο trelaunder όλα τα δεδομένα που έχεις μέσα θα χαθούν, οπότε μετέφερε τα όλα είτε στην εξωτερική κάρτα SD, είτε στον Η/Υ σου. Εγώ μετά το reset, έκανα εγκατάσταση την Lolipop Extreme 1.3. Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο πετάει. Antutu από 40000 που είχα πριν, είναι πλέον στο 46500 και το βασικότερο, πολύ καλή και σταθερή μέχρι τώρα λειτουργία. Βέβαια πέρα από κάποια περίεργα κολλήματα στο wi-fi δεν είχα και πριν σοβαρά προβλήματα. Αλλά η διαδικασία της αναβάθμισης, όπως την περιγράφουν τα παιδιά εδώ, είναι σχετικά απλή και εύκολη και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Η συσκευή, αν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο hardware πρόβλημα, είναι πολύ καλή και αξίζει να την αξιοποιήσεις και να την ευχαριστηθείς. Ελπίζω να βοήθησα. :)
  17. nmouts

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ πολύ. :)
  18. nmouts

    Jiayu S3

    Μπορούμε και αν ναι με ποιον τρόπο να αλλάξουμε το default ringtone (έτσι ώστε όταν οποιοσδήποτε μας καλεί να χτυπάει διαφορετικά), με ένα άλλο από αυτά που ήδη έχει το τηλέφωνο εγκατεστημένα; Ευχαριστώ.
  19. nmouts

    Jiayu S3

    Χτεσινό πάντως update του ίδιου άρθρου, από το ίδιο site, αναφέρει ότι μάλλον θα αποφύγουν την πτώχευση μέσα από συγχώνευση με τρεις άλλες εταιρίες. Και όλα αυτά βέβαια, βασισμένα σε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες... :wacko:
  20. nmouts

    Jiayu S3

    Σωστός, με την εφαρμογή Root Uninstaler Pro κατάφερα πλέον να το απεγκαταστήσω και εγώ. Ευχαριστώ. :)
  21. nmouts

    Jiayu S3

    Η εφαρμογή αυτή όπως βλέπεις, έχει να κάνει με λειτουργίες του πληκτρολογίου. Δεν φαίνεται να είναι όμως αναγκαία για τη λειτουργία του. Εγώ δεν κατάφερα να την απεγκαταστήσω, ούτε με χρήση Titanium, και απλά την έχω Disabled. Αφότου την απενεργοποίησα, δεν αντιμετώπίσα κάποιο πρόβλημα και δε με ξαναενόχλησε. :)
  22. nmouts

    Jiayu S3

    Όταν έκανα την παραγγελία ήταν σχετικά πρωί εκεί. Άμεσα ήρθε το email της παραγγελίας και την ίδια μέρα, 12 ώρες μετά, ήρθε το email με το tracking number. Στο site http://www.17track.net βέβαια, άρχισε να δείχνει πληροφορίες για το δέμα μετά από 2 ημέρες.
  23. nmouts

    Jiayu S3

    - Αρχικά να διευκρινήσω ότι δεν είμαι advanced android user. Μέχρι στιγμής έκανα εγκαταστάση το Gmail, Gmaps, YouTube και μερικά άλλα και φαίνεται ότι δουλεύουν καλά. Σε λίγο καιρό θα μπορώ να σου πω περισσότερα. :) - Όταν έκανα την παραγγελία μου είπαν ότι το είχαν σε stock. Αλήθεια έλεγαν γιατί ξεκίνησε άμεσα η αποστολή. Στις 8 Ιουν. έκανα την παραγγελία, στις 11 το είχε παραλάβει η μεταφορική στην Κίνα και στις 12 έφυγε από Κίνα για Ολλανδία.
  24. nmouts

    Jiayu S3

    Ναι Αθήνα είμαι φιλε μου. Στις 18 Ιουν. εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ και στο Βενιζέλος, και στις 19 το παρέλαβα στο σπίτι.
×
×
  • Create New...