Sniaf Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Κι εγώ που δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο γιατί λειτουργούν όλα τα live tiles κανονικά; ;) ίσως επειδεί δεν ασχολήθηκες μαζί τους :lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Λίγες ώρες πριν έγινε ενημέρωση από mod για διαγραφές ποστ και αμέσως μετά κάποιοι συγκεκριμένοι συνεχίζετε τις εκτός Ο.Π.Χ. συμπεριφορές σαν να μην συμβαίνει τίποτα. :down: Φροντίστε παρακαλώ πολύ μέρες που είναι να μην επαναληφθούν ανάλογες απαράδεκτες συμπεριφορές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μια φίλη πήρε το lumia 640 xl. Της το αναβάθμισα στα windows 10 αλλά στην λίστα εφαρμογών δεν εμφανίζονται κάποια εικονίδια από 4-5 εφαρμογές, όπως πχ στην μουσική και τον καιρό. Μάλιστα είναι εφαρμογές που δεν μπορούν να απεγκαταστηθούν για να τις εγκαταστήσω ξανά. Έκανα soft reset αλλά τίποτα. Έχει να προτείνει κανείς κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μια φίλη πήρε το lumia 640 xl. Της το αναβάθμισα στα windows 10 αλλά στην λίστα εφαρμογών δεν εμφανίζονται κάποια εικονίδια από 4-5 εφαρμογές, όπως πχ στην μουσική και τον καιρό. Μάλιστα είναι εφαρμογές που δεν μπορούν να απεγκαταστηθούν για να τις εγκαταστήσω ξανά. Έκανα soft reset αλλά τίποτα. Έχει να προτείνει κανείς κάποια λύση; Μιας και έκανες αναβάθμιση καλό θα ήταν ένα hard reset, αφού πρώτα πάρεις backup ότι αρχεία χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μια φίλη πήρε το lumia 640 xl. Της το αναβάθμισα στα windows 10 αλλά στην λίστα εφαρμογών δεν εμφανίζονται κάποια εικονίδια από 4-5 εφαρμογές, όπως πχ στην μουσική και τον καιρό. Μάλιστα είναι εφαρμογές που δεν μπορούν να απεγκαταστηθούν για να τις εγκαταστήσω ξανά. Έκανα soft reset αλλά τίποτα. Έχει να προτείνει κανείς κάποια λύση; Κάτσε να δουμε με την σειρά κάποια πραγματάκια, ποια έκδοση έχει αυτη την στιγμη; Το λεω γιατί με το που περνάς τα 10 από 8.1 έκδοση σου περνάει την έκδοση 107. Και μετα ξαναπερνάει την τελευταία που έχει βγει. Πολυ σπαστικό λόγω του ότι κάνει ώρες για να ξεμπερδέψεις αλλα δεν μπορεις να κανεις και αλλιώς. Αν έχεις τελειώσει με ολα τα updates και παραμένει το προβλημα κάνε ξανά hard reset. Τελος καλο θα ήταν να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα του 640xl για καλύτερη υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από ενημερώσεις είχα κάνει τα πάντα, τόσο στο λειτουργικό όσο και στις εφαρμογές. Τελικά με hard reset διορθώθηκε το πρόβλημα! Όλα μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) Μια φίλη πήρε το lumia 640 xl. Της το αναβάθμισα στα windows 10 αλλά στην λίστα εφαρμογών δεν εμφανίζονται κάποια εικονίδια από 4-5 εφαρμογές, όπως πχ στην μουσική και τον καιρό. Μάλιστα είναι εφαρμογές που δεν μπορούν να απεγκαταστηθούν για να τις εγκαταστήσω ξανά. Έκανα soft reset αλλά τίποτα. Έχει να προτείνει κανείς κάποια λύση; ...Αν θυμάμαι καλά μάλλον δεν είναι ενημερωμένες. Για δοκίμασε να πας στο store>λήψεις και ενημερώσεις>έλεγχος για ενημερώσεις. ...Άφησέ το να ψάχνει. Για δευτερόλεπτα θα γλίτωνα το γράψιμο. Τέλος καλό, όλα καλά! Edited December 27, 2016 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Παιδιά το πρόβλημα με τις live image που μία λειτουργούσαν και μία όχι έχει επιλυθεί; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Μια φίλη πήρε το lumia 640 xl. Της το αναβάθμισα στα windows 10 αλλά στην λίστα εφαρμογών δεν εμφανίζονται κάποια εικονίδια από 4-5 εφαρμογές, όπως πχ στην μουσική και τον καιρό. Μάλιστα είναι εφαρμογές που δεν μπορούν να απεγκαταστηθούν για να τις εγκαταστήσω ξανά. Έκανα soft reset αλλά τίποτα. Έχει να προτείνει κανείς κάποια λύση; Αυτό το είχα και στο 950 με το Skype και διάφορες άλλες προεγκατεστημένες. Η λύση σε όλες τις άλλες ήταν η ενημέρωση, το Skype δεν έφτιαξε ποτέ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παιδιά το πρόβλημα με τις live image που μία λειτουργούσαν και μία όχι έχει επιλυθεί; Φυσικά... ....και όχι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παιδιά το πρόβλημα με τις live image που μία λειτουργούσαν και μία όχι έχει επιλυθεί; Καμία φορά δεν την δείχνει ζωντανή αλλά από τις ρυθμίσεις μπορείς να την κάνεις να φαίνεται και το ίδιο στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παιδιά το πρόβλημα με τις live image που μία λειτουργούσαν και μία όχι έχει επιλυθεί; Σε εμένα πλέον δεν το κάνει. Μετά από μια αναβάθμιση της εφαρμογής λειτουργεί πλέον κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 γεια σας παιδια χρονια πολλα..εδω και καιρο εχω ενα προωβλημα με τα δεδομενα ενω παταω το εικονιδιο και λειτο υργει κανονικα δεν εχω σημα για mb,δηλαδη εκεινο το εικονιδιο πανω αριστερα το Η δεν εμφανιζεται!!εκανα σοφτ ρεσετ και ενοειται κοιταξα αν εχω διαθεσιμα mb..τι μπορει να φταιει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Να ρωτήσω κατι βρε παιδια που μου κάνει εντύπωση, την σμίκρυνση της οθόνης όταν κρατάμε πατημενο το μεσαίο πλήκτρο της έναρξης ποτε θα το φτιάξουν; Ναι μεν δουλεύει αλλα δεν σε αφήνει από ένα σημείο και μετα να κατέβεις κανοντας το άχρηστο. Μιλάμε για ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο από το καλοκαίρι. Εμενα θα με βόλευε αρκετά αλλα όσες φορες αυθόρμητα πήγα να το χρησιμοποιήσω με το ένα χέρι δεν με εξυπηρετούσε στο τελος. Μισοτελειωμένες δουλειές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Αυτό είναι για να φτάνεις το Hamburger button ή το notification center ή κάποιο άλλο λινκ στο πάνω μέρος της οθόνης και να επαναφέρεις μετά την οθόνη στο αρχικό. Δεν σχεδιάστηκε ποτέ για να δουλεύεις το τηλέφωνο στην μισή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Αυτό είναι για να φτάνεις το Hamburger button ή το notification center ή κάποιο άλλο λινκ στο πάνω μέρος της οθόνης και να επαναφέρεις μετά την οθόνη στο αρχικό. Δεν σχεδιάστηκε ποτέ για να δουλεύεις το τηλέφωνο στην μισή οθόνη. Μπορεις να μου δώσεις ένα link που να το λέει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Μπορεις να μου δώσεις ένα link που να το λέει αυτο; https://blogs.windows.com/windowsexperience/2015/06/16/announcing-windows-10-mobile-insider-preview-build-10136/#Sk6GBmsKgYRqr4aT.97 Press and hold the Start button and your screen will slide down so you can reach items at the top of your screen. To slide the screen back up, tap the black space at the top of the screen, or press and hold the Start button again. One-handed use will also naturally time out after several seconds and return to your regular view. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 γεια σας παιδια χρονια πολλα..εδω και καιρο εχω ενα προωβλημα με τα δεδομενα ενω παταω το εικονιδιο και λειτο υργει κανονικα δεν εχω σημα για mb,δηλαδη εκεινο το εικονιδιο πανω αριστερα το Η δεν εμφανιζεται!!εκανα σοφτ ρεσετ και ενοειται κοιταξα αν εχω διαθεσιμα mb..τι μπορει να φταιει?? Κρατα παρατεταμενα το κοθμπι για τα δεδομενα και μετα στο μενου ου σε βγαζει τραβα αριστερα την μπαρα της σιμ και μετα παλι δεξια.Εμενα ετσι φτιαχνει Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Να ρωτήσω κατι βρε παιδια που μου κάνει εντύπωση, την σμίκρυνση της οθόνης όταν κρατάμε πατημενο το μεσαίο πλήκτρο της έναρξης ποτε θα το φτιάξουν; Ναι μεν δουλεύει αλλα δεν σε αφήνει από ένα σημείο και μετα να κατέβεις κανοντας το άχρηστο. Μιλάμε για ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο από το καλοκαίρι. Εμενα θα με βόλευε αρκετά αλλα όσες φορες αυθόρμητα πήγα να το χρησιμοποιήσω με το ένα χέρι δεν με εξυπηρετούσε στο τελος. Μισοτελειωμένες δουλειές... Πάντως κατ' εμέ μόνο άχρηστο δεν το βρισκω το χαρακτηριστικό όπως λειτουργεί. Έχω "κανονικό" χέρι και με υπερκαλύπτει το σημείο στο οποίο κατεβαίνει. Φθάνω και με το παραπάνω σημεία που δε θα τα εφθανα με one hand use. Νομίζω ότι με αυτό το σκεπτικό σχεδιάστηκε η συγκεκριμένη λειτουργία. Για τα σημεία της οθονης που βρισκονται χαμηλοτερα και ειναι προσιτα στην πληρη οθονη νομιζω οτι θα ηταν αχρηστο.Και νομίζω ότι υπάρχει μόνο σε οθόνες από 5 ίντσες και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 (edited) https://blogs.windows.com/windowsexperience/2015/06/16/announcing-windows-10-mobile-insider-preview-build-10136/#Sk6GBmsKgYRqr4aT.97 Press and hold the Start button and your screen will slide down so you can reach items at the top of your screen. To slide the screen back up, tap the black space at the top of the screen, or press and hold the Start button again. One-handed use will also naturally time out after several seconds and return to your regular view. Δεν λέει ομως πουθενά ότι ειναι Μόνο για να φτάνεις εικονιδια που βρίσκονται στο επάνω μέρος και ότι από ένα τυχαίο σημείο και κάτω δεν θα σε αφήνει να πηγαίνεις. Έχεις δει πως λειτουργεί στα αλλα δυο λειτουργικά; Σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς Όλη την οθόνη με το ένα χέρι. Τυχαίνουν στιγμές που έχουμε ελεύθερο μόνο το ένα χέρι, θα πρέπει κάθε φορα να κραταω πατημενο το κουμπί έναρξης ξανά και ξανά ώστε να καταφέρω να δω όλο το περιεχόμενο που θελω. Μισοτελειωμένες δουλειές ξαναλέω. γεια σας παιδια χρονια πολλα..εδω και καιρο εχω ενα προωβλημα με τα δεδομενα ενω παταω το εικονιδιο και λειτο υργει κανονικα δεν εχω σημα για mb,δηλαδη εκεινο το εικονιδιο πανω αριστερα το Η δεν εμφανιζεται!!εκανα σοφτ ρεσετ και ενοειται κοιταξα αν εχω διαθεσιμα mb..τι μπορει να φταιει?? Αυτο ειναι ένα πρόβλημα που υπάρχει εδω και πολυ καιρό όπως είπες, δεν θυμάμαι ακριβώς από ποτε γιατί πλέον μου έγινε συνήθεια. Εμφανίζεται πιο έντονα όταν βγω από το σπιτι που ημουν συνδεδεμενος στο WiFi και Ενω ενεργοποιω τα δεδομενα τις περισσότερες φορες μουλαρώνει και δεν εχω δεδομένα, ο μόνος τρόπος να το λυσεις χωρις να κλεινεις τη συσκευη ειναι να κρατάς το σύμβολο των δεδομένων κρατημένο και μέσα από τις ρυθμίσεις να αλλάζεις ας πουμε από 3g, σε μόνο 3g ή σε 2g και μετα από λιγο ξαναβαλε 3g,εμενα μόνο ετσι φτιάχνει δεν εχω βρει κατι αλλο. Γιατί δεν αναφέρθηκε ποτε ένα τέτοιο σημαντικο θέμα που κρατα τοσους πολλούς μηνες; Ας πουμε ο ampalos95 την ειχε ετοιμη την λυση του προβληματος(και μπραβο του που βοηθησε φυσικα) αλλα χωρις ομως να την αναφερει ποτε, όπως και κανεις άλλος. Παλικάρια (γενικα αναφερομαι) με το να μην λέτε τα προβληματα που συναντατε το λειτουργικό θα παραμείνει στην μετριότητα, αν δεν σας ενδιαφέρει και σας αρκούν οι μετριοτητες δικαίωμα σας Αλλα μην αντιδράτε όταν κάποιος τα αναφέρει, γνώμη μου. Edited December 31, 2016 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 γεια σας παιδια χρονια πολλα..εδω και καιρο εχω ενα προωβλημα με τα δεδομενα ενω παταω το εικονιδιο και λειτο υργει κανονικα δεν εχω σημα για mb,δηλαδη εκεινο το εικονιδιο πανω αριστερα το Η δεν εμφανιζεται!!εκανα σοφτ ρεσετ και ενοειται κοιταξα αν εχω διαθεσιμα mb..τι μπορει να φταιει?? Αν όντως δε στρώνει με επανεκκίνηση, τότε σα να μου φαίνεται πως πρέπει να ρυθμίσεις το internet apn. Κρατάς πατημένο το εικονίδιο με τα δεδομένα, πας ρυθμίσεις sim και μετά internet apn. Δεν έχω ιδέα τι ρυθμίσεις πρέπει να μπουν, αλλά κάποτε επί εποχής 8.1 σε 640, είχα αυτό το θέμα, το είχα σκαλίσει και έφτιαξε. Μπορείς επίσης να πεταχτείς σε ένα κατάστημα του παρόχου σου. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις..εχετε δικιο επρεπε να το πω πριν καιρο που εγινε το προβλημα απλα δεν ειχα παντα mb και νομιζα εφταιγε αυτο το θεμα, μεχρι να καταλαβω οτι υπαρχει προβλημα..Εκανα την σιμ για τα δεδομενα (αριστερα δεξια)κοιταξα και γενικα ολες τισ ρυθμισεισ αλλα τιποτα και για κατι roaming που εχει στις ρυθμισεις data το ενεργοποιησα και απενεργοποιησα και αυτο (αν και δεν εχω ιδεα τι κανει αυτο)παλι τιποτα..ειμαι στην εκδοση 576 και μου φαινεται με τισ 2-3 τελευταιες αναβαθμισεις δημιουργηθικε το προβλημα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις..εχετε δικιο επρεπε να το πω πριν καιρο που εγινε το προβλημα απλα δεν ειχα παντα mb και νομιζα εφταιγε αυτο το θεμα, μεχρι να καταλαβω οτι υπαρχει προβλημα..Εκανα την σιμ για τα δεδομενα (αριστερα δεξια)κοιταξα και γενικα ολες τισ ρυθμισεισ αλλα τιποτα και για κατι roaming που εχει στις ρυθμισεις data το ενεργοποιησα και απενεργοποιησα και αυτο (αν και δεν εχω ιδεα τι κανει αυτο)παλι τιποτα..ειμαι στην εκδοση 576 και μου φαινεται με τισ 2-3 τελευταιες αναβαθμισεις δημιουργηθικε το προβλημα αυτο. Μην πειράζεις γενικότερα πραγματα που δεν ξερεις..κανε αυτο που σου έγραψα πιο πάνω. Ο μόνος τρόπος να το λυσεις χωρις να κλεινεις τη συσκευη ειναι να κρατάς το σύμβολο των δεδομένων κρατημένο και μπαίνεις στις ρυθμισεις, επειτα λιγο πιο κατω με εντονο χρωμα γραφει ρυθμισεις Sim 1, και μεσα σε αυτο υπαρχει καπου Η Μεγιστη ταχυτητα συνδεσης, εκει αλλαξε ας πουμε από 3g, σε μόνο 3g ή σε 2g , περιμενε καποια δευτερολεπτα και μετα από λιγο ξαναβαλε 3g,εμενα μόνο ετσι φτιάχνει δεν εχω βρει κατι αλλο. Δοκίμασε και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Μην πειράζεις γενικότερα πραγματα που δεν ξερεις..κανε αυτο που σου έγραψα πιο πάνω. Ο μόνος τρόπος να το λυσεις χωρις να κλεινεις τη συσκευη ειναι να κρατάς το σύμβολο των δεδομένων κρατημένο και μπαίνεις στις ρυθμισεις, επειτα λιγο πιο κατω με εντονο χρωμα γραφει ρυθμισεις Sim 1, και μεσα σε αυτο υπαρχει καπου Η Μεγιστη ταχυτητα συνδεσης, εκει αλλαξε ας πουμε από 3g, σε μόνο 3g ή σε 2g , περιμενε καποια δευτερολεπτα και μετα από λιγο ξαναβαλε 3g,εμενα μόνο ετσι φτιάχνει δεν εχω βρει κατι αλλο. Δοκίμασε και πες μας. εκανα ακριβως οτι μου πες και τιποτα δυστυχως!!!:( ειναι το δευτερο μεγαλο προβλημα μετα τα μεγαλα και καθετα γραμματα στον browser οπου αναγκαστικα να κατεβασω αλλο browser.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 (edited) Πφφφ....δεν μπορώ να σκεφτω κατι αλλο... Edited December 31, 2016 by panos9553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts