Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω γράψει στο feedback hub βάλτε ψήφο στο πρόβλημα Arabic έχω γράψει ότι βγάζει αντί για ελληνικά και αγγλικά το κειμενο μου ειναι στα αγγλικα

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το έχω γράψει στο feedback hub βάλτε ψήφο στο πρόβλημα Arabic έχω γράψει ότι βγάζει αντί για ελληνικά και αγγλικά το κειμενο μου ειναι στα αγγλικα

Το ίδιο να γίνει και για το ραδιόφωνο, να προσθέσω κι εγώ! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το ίδιο να γίνει και για το ραδιόφωνο, να προσθέσω κι εγώ! ;)

Δύσκολα να αλλάξει κάτι από τη στιγμή που το είπαν ότι επίσημα ότι εγκαταλείπουν την ανάπτυξη της .

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Διαβαζω διαφορα και δεν εχω καταλαβει τι παραπανω κανει ενα κινητο με adroid απ οτι ενα κινητο με windows 10.(στην ιδια τιμη)

Αν καποιος μπορει να το εξηγησει με παραδειγματα ευχαριστως να τον ακουσω.

Εχω το 640 και το μονο που μου λειπει ειναι μια εφαρμογη του opap.

Διαβαζω διαφορα και δεν εχω καταλαβει τι παραπανω κανει ενα κινητο με adroid απ οτι ενα κινητο με windows 10.(στην ιδια τιμη)

Όχι επειδή την έχω φτιάξει εγω (developer), αλλά υπάρχουν αρκετες:

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/opap/9nblgggzn4v1

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Δεν είναι τόσο τι μπορεί να κάνει παραπάνω, είναι ο τρόπος που κάνει, αυτά τα όμοια με το Android.

Παράδειγμα, η εφαρμογή του facebook. Στο 640 μου, με official .318, αλλά και την προηγούμενη έκδοση, μου κάνει sync επαφές και ημερολόγιο, κάθε φορά που θα ανοίξω το app. Αργεί αρκετά, σε σχέση με την επίσημη του Android. Πάντα, στο news feed, θα μπερδεύει παλιά με νέα posts. Και το τελευταίο ισχύει με όλες τις εκδόσεις των wp/wm (έχω από τα 7).

Κάτι άλλο που πάλι δεν έχουμε δει καθόλου σε IE και τώρα σε Edge, είναι το να μη μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος της γραμματοσειράς. Μόνο στο reading mode. Αυτό υπάρχει στο Android και σε πολλούς browsers.

Όλα τα υπόλοιπα "θέματα" προκύπτουν από τη φύση του λειτουργικού (wm κλειστό, android ανοιχτό λέμε τώρα...), αλλά και από την υιοθέτηση του καθενός, από το καταναλωτικό κοινό.

Οι εφαρμογές έρχονται πιο αργά στα wm, αν έρθουν, από το android, παίρνουν (αν πάρουν) updates πολύ πιο αργά και αποσύρονται από τα wm πολύ εύκολα.

Huawei Nova 5T

Όχι επειδή την έχω φτιάξει εγω (developer), αλλά υπάρχουν αρκετες:

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/opap/9nblgggzn4v1

Δεν εννοω αυτη την εφαρμογη. Λεω για την αλλη που σκαναρει τα δελτια και σου λεει αν κερδισες.

καταρχήν συμφωνώ με τα λεγόμενα του @mr_47 και θα πω ότι η βλακεια με το sync στης επαφές στο Facebook μας τρώει άδικά και τα data. από εκεί και πέρα δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κλήση μέσω messanger και γενικά είμαστε αρκετά πίσω στης εφαρμογές. αλλά γενικά τα κενά φαίνονται ανάλογα με ότι ψάχνεις και δεν βρίσκεις. π.χ. ήθελα μια εφαρμογή στυλ track-id για μουσική ε....στα windows έχει μια και δεν κάνει τίποτα και δεν κατάφερα να βρω άλλη. ούτε εφαρμογή για την Vodafone έχω ούτε για τράπεζες που λέγαν και άλλοι. γενικά είναι κάπως προσωπικό(ότι ζητάει ο καθένας) στο το θέμα με της εφαρμογές στο σύνολο είναι πολύ φτωχό σε σχέση με του android.

Δεν είναι τόσο τι μπορεί να κάνει παραπάνω, είναι ο τρόπος που κάνει, αυτά τα όμοια με το Android.

Παράδειγμα, η εφαρμογή του facebook. Στο 640 μου, με official .318, αλλά και την προηγούμενη έκδοση, μου κάνει sync επαφές και ημερολόγιο, κάθε φορά που θα ανοίξω το app. Αργεί αρκετά, σε σχέση με την επίσημη του Android. Πάντα, στο news feed, θα μπερδεύει παλιά με νέα posts. Και το τελευταίο ισχύει με όλες τις εκδόσεις των wp/wm (έχω από τα 7).

Κάτι άλλο που πάλι δεν έχουμε δει καθόλου σε IE και τώρα σε Edge, είναι το να μη μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος της γραμματοσειράς. Μόνο στο reading mode. Αυτό υπάρχει στο Android και σε πολλούς browsers.

Όλα τα υπόλοιπα "θέματα" προκύπτουν από τη φύση του λειτουργικού (wm κλειστό, android ανοιχτό λέμε τώρα...), αλλά και από την υιοθέτηση του καθενός, από το καταναλωτικό κοινό.

Οι εφαρμογές έρχονται πιο αργά στα wm, αν έρθουν, από το android, παίρνουν (αν πάρουν) updates πολύ πιο αργά και αποσύρονται από τα wm πολύ εύκολα.

Φιλε μου δεν ασχολουμαστε ολοι με το facebook στο κινητο. Το τηλεφωνο εγω προσωπικα το βλεπω σαν εργαλειο δουλειας και εκει ειναι πολυ καλο.

Με το μεγεθος της γραμματοσειρας δεν υπαρχει προβλημα.

Το λειτουργικο ειναι κλειστο. Συμφωνω. Οποιος θελει παιγχνιδια να παει στο android να παλευει με την ram και το rom και δεν ξερω εγω τι αλλο.

Στις εφαρμογες υπαρχει προβλημα λειπουν μερικες αλλα μη φτασουμε και στο αλλο ακρο με την σαβουρα του adroid.

Edited by st1313

Φιλε μου δεν ασχολουμαστε ολοι με το facebook στο κινητο. Το τηλεφωνο εγω προσωπικα το βλεπω σαν εργαλειο δουλειας και εκει ειναι πολυ καλο.

Ούτε κι εγώ. Έγραψα γιατί πρέπει να είναι το δημοφιλέστερο app, ανεξαρτήτως OS.

Πιστεύεις ότι όλοι χρησιμοποιούν τα smartphones τους σαν εργαλεία δουλειάς; Facebook, Instagram, Youtube, Viber, Whatsapp. Αυτά καλούνται να κάνουν, τουλάχιστον με τον ίδιο τρόπο με τα άλλα OSs, αν όχι καλύτερα. Με αυτά ασχολείται η γενικότερη πλειοψηφία του καταναλωτικού κοινού.

Huawei Nova 5T

Έχω γράψει ότι εδώ και τρεις μέρες χρησιμοποιώ και ένα HTC A9. Δοκιμάζω Android ύστερα από 4 χρόνια. Έγραψα και παραπάνω στο κομμάτι το επαγγελματικό ποια τα προτερήματα των w10m σε σχέση με το Android. Σε όλα όμως τα υπόλοιπα υπάρχει σαφές προβάδισμα του Android.

Το Α9 είναι σαφώς υποδεέστερο σε επεξεργαστή και ram σε σχέση με το 950 μου. Όμως όλες οι εφαρμογές της msft ανοίγουν ταχυτερα, αρκετά μαλιστα. Και όχι μόνο ανοίγουν ταχύτερα αλλά και η πλοήγηση μέσα στην εφαρμογή είναι ταχύτερη. Τα ίδια και ο browser που είτε χρησιμοποιήσω τον chrome (ελαφρά ταχύτερος από τον edge) είτε τον Mozilla (πιο εμφανής η διαφορα) πάλι ο edge είναι πιο αργός. Και έχω βάλει και την τελευταία technical preview με καθαρή εγκατάσταση......που υποτίθεται ότι ο edge στην rs1 είναι βελτιωμένος σε έφεση με την commercial........

Στο κομμάτι των εφαρμογών υπάρχει κενό, αναλογα πάντα και με τις ανγκες του καθένα. Εγώ προσωπικά δεν έχω απαιτήσεις τρελές. Αλλά μου αρέσει που μπορώ να έχω το one TV guide και mobile και την καλή εφαρμογή της alphabank και επίσης όλες τις εφαρμογές της msft με τόση καλή ποιότητα κιλησης και γενικότερης υλοποίησης. Μακάρι να γίνουν έτσι και στα 10αριά....

Δεν έχω αποφασίσει

Παιδιά δεν είναι σκοπός του θέματος το VS που κάνετε εδώ. Όπως και να το κάνουμε υπάρχουν άλλα θέματα που μπορείτε να απευθυνθείτε στο forum Τεχνολογικοί διαξιφισμοί

Παρακαλώ να μην συνεχιστούν ανάλογα μηνύματα.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Πάντος ότι το έχουν παρατημένο στη μοίρα του σαν λειτουργικό, το καταλαβαίνεις από τα βασικά.

Official Facebook δεν υπάρχει.

Messenger με τις μισές δυνατότητες.

Δεν υπάρχουν ανάλογα με τις χώρες οι εφαρμογές. Πχ για την Ελλάδα δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ εφαρμογή για τράπεζα.

Δεν υπάρχει εφαρμογή για τα δορυφορικά πακέτα.

Δεν υπάρχει ούτε μια εφαρμογή για τα ελληνικά erp-crm προγράμματα.

Δεν υπάρχει εφαρμογή για το NBA, MLB, NHL κλπ. αμερικάνικα πρωταθλήματα

για το NFL που πέρσι ήταν official partner (Surface γαρ), κάντε τον κόπο και μπείτε στο official web site (http://www.nfl.com), από το κινητό με windows 10, και πατήστε να κατεβάσετε την εφαρμογή. Θα σας οδηγήσει στην αντίστοιχη του android!!!

Μιλάμε ότι απλά υπάρχει για να λένε ότι έχουν και από αυτό, και προφανώς δεν ασχολούνται.

Και προφανώς δεν είναι ότι δεν υπάρχει η τεχνογνωσία, απλά έχουν εστιάσει αλλού (Azure) και καλά κάνουν , αφού βλέπουν ότι τους πάει καλά.

(Κάτοχος winphone από το LG με win7.5, μετά L920 και τώρα L950)

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Γιατί έψαξες για εφαρμογές και δεν βρήκες για τράπεζες; Μόνο η Πειραιώς δεν έχει app. Και αν μπεις από τον Edge είναι ακριβώς η ίδια εμπειρία χρήσης όπως το app στις άλλες πλατφόρμες.

Διάβασε και ένα ωραίο άρθρο: http://windowscentral.com/untold-app-gap-story-part-ii-app-gap-what-app-gap

Είναι στα Αγγλικά για όποιον τον ενδιαφέρει

Edited by katsiletra

Tα fecebook και messenger υπάρχουν ήδη official με όλες τις δυνατότητες στα desktop και σύντομα έρχονται και στα mobile.

Το NFL έχει 7 επίσημες εφαρμογές για desktop και mobile, και άλλη μία έχει η Microsoft. To MLB επίσης έχει εφαρμογή για μετάδοση των αγώνων. Το ΝΒΑ την έχει αποσύρει εδώ και 2 χρόνια, ενώ το NHL δεν έχει βγάλει.

Για τις ελληνικές δορυφορικές πλατφόρμες και τις ελληνικές τράπεζες, σίγουρα είναι μείον η έλλειψή τους, αλλά προσωπικά δεν θα κρίνω ποτέ ένα λειτουργικό από την συμπεριφορά των τεχνολογικά αναλφάβητων ελληνικών εταιρειών.

Τέλος, λες σε ένα σημείο ότι "προφανώς δεν είναι ότι δεν υπάρχει η τεχνογνωσία, απλά έχουν εστιάσει αλλού " και νομίζω ότι είσαι εντελώς εκτός θέματος, διότι η τεχνογνωσία δεν έχει να κάνει με την καμία με την ανάπτυξη εφαρμογών. Δεν ξέρω αν έχω παρανοήσει αυτό που γράφεις ή αν αυτό εννοείς, αλλά τις εφαρμογές δεν τις γράφει η κάθε Microsoft. Το Android δεν έχει εφαρμογές επειδή η Google έκατσε και έγραψε εφαρμογή για την Εurobank.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Η alpha bank εχει καλή εφαρμογή ασχέτως αν πάντα ενχρήματες συναλλαγές κάνω μόνο από το desktop ή laptop που είναι πολύ πιο εύχρηστες οι εφαρμογές σε σχέση με το τι μπορεί να χωρέσει σε μια οθονούλα. Υποθέτω σε "απόλυτη ανάγκη" θα έκανα από το app του wp αλλά δεν είμαι τόσο γενναίος να κάνω από την άλλη mobile πλατφόρμα ακόμα και σε απόλυτη ανάγκη.

Γιατί έψαξες για εφαρμογές και δεν βρήκες για τράπεζες; Μόνο η Πειραιώς δεν έχει app. Και αν μπεις από τον Edge είναι ακριβώς η ίδια εμπειρία χρήσης όπως το app στις άλλες πλατφόρμες.

Διάβασε και ένα ωραίο άρθρο: http://windowscentral.com/untold-app-gap-story-part-ii-app-gap-what-app-gap

Είναι στα Αγγλικά για όποιον τον ενδιαφέρει

ούτε η πειραιώς έχει ούτε η εθνική έχει ούτε η eurobank έχει εκτος αν αυτές που έχει τις λες εφαρμογές!!!

Πάντος ότι το έχουν παρατημένο στη μοίρα του σαν λειτουργικό, το καταλαβαίνεις από τα βασικά.

Official Facebook δεν υπάρχει.

Messenger με τις μισές δυνατότητες.

Δεν υπάρχουν ανάλογα με τις χώρες οι εφαρμογές. Πχ για την Ελλάδα δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ εφαρμογή για τράπεζα.

Δεν υπάρχει εφαρμογή για τα δορυφορικά πακέτα.

Δεν υπάρχει ούτε μια εφαρμογή για τα ελληνικά erp-crm προγράμματα.

Δεν υπάρχει εφαρμογή για το NBA, MLB, NHL κλπ. αμερικάνικα πρωταθλήματα

για το NFL που πέρσι ήταν official partner (Surface γαρ), κάντε τον κόπο και μπείτε στο official web site (www.nfl.com), από το κινητό με windows 10, και πατήστε να κατεβάσετε την εφαρμογή. Θα σας οδηγήσει στην αντίστοιχη του android!!!

Μιλάμε ότι απλά υπάρχει για να λένε ότι έχουν και από αυτό, και προφανώς δεν ασχολούνται.

Και προφανώς δεν είναι ότι δεν υπάρχει η τεχνογνωσία, απλά έχουν εστιάσει αλλού (Azure) και καλά κάνουν , αφού βλέπουν ότι τους πάει καλά.

(Κάτοχος winphone από το LG με win7.5, μετά L920 και τώρα L950)

Πολύ σωστά τα λες και εγώ με lumia 950xl είμαι και ακριβώς τα ίδια βλέπω

όλοι το έχουν παρατήσει το λειτουργικό, και να είναι το πολύ καμια 20 που φτιάχνουν εφαρμογές και το παλεύουν ακόμα και βγάζουν update αλλα για ποσο ακόμα.Με το επίσημο το instagram που ήρθε μετά από τόσα χρονια και κολλάει και δεν μπορείς να ανεβάσεις video,ακόμα το 6tag χρησιμοποιώ αν έχουν και τα ίδια χαλια το facebook και το messenger άστα να πάνε

Ποτε μου δεν πείρα android και ios μια ζωή με nokia ήμουν και μετά με microsoft αλλα από σεπτέμβρη πάω σε android

Edited by andreas443

spacer.png

Ποτε μου δεν πείρα android και ios μια ζωή με nokia ήμουν και μετά με microsoft αλλα από σεπτέμβρη πάω σε android

Δεν θα προλάβεις... Όλα θα έχουν στρώσει ως τον Σεπτέμβριο! ;) :)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Tα fecebook και messenger υπάρχουν ήδη official με όλες τις δυνατότητες στα desktop και σύντομα έρχονται και στα mobile.

Μα δεν μιλάω για desktop αλλά για mobile. Οπότε Θα ...

Το NFL έχει 7 επίσημες εφαρμογές για desktop και mobile, και άλλη μία έχει η Microsoft. To MLB επίσης έχει εφαρμογή για μετάδοση των αγώνων. Το ΝΒΑ την έχει αποσύρει εδώ και 2 χρόνια, ενώ το NHL δεν έχει βγάλει.

Μπήκες στο site του NFL από τον edge και είδες; Είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα; Αν τα έκανα εγώ το μονο σίγουρο είναι θα με είχαν σουτάρει από την δουλειά μου

Για τις ελληνικές δορυφορικές πλατφόρμες και τις ελληνικές τράπεζες, σίγουρα είναι μείον η έλλειψή τους, αλλά προσωπικά δεν θα κρίνω ποτέ ένα λειτουργικό από την συμπεριφορά των τεχνολογικά αναλφάβητων ελληνικών εταιρειών.

Μα εγώ εδώ στην Ελλάδα ζω, άρα τα δικά μου θέλω. Το τι κάνει ή δεν κάνει στην χώρα του καζαμπούμπου δεν με απασχολεί (προσωπικά)

Τέλος, λες σε ένα σημείο ότι "προφανώς δεν είναι ότι δεν υπάρχει η τεχνογνωσία, απλά έχουν εστιάσει αλλού " και νομίζω ότι είσαι εντελώς εκτός θέματος, διότι η τεχνογνωσία δεν έχει να κάνει με την καμία με την ανάπτυξη εφαρμογών. Δεν ξέρω αν έχω παρανοήσει αυτό που γράφεις ή αν αυτό εννοείς, αλλά τις εφαρμογές δεν τις γράφει η κάθε Microsoft. Το Android δεν έχει εφαρμογές επειδή η Google έκατσε και έγραψε εφαρμογή για την Εurobank.

Η ms θα μπορούσε να ωθήσει τις εταιρείες να φτιάξουν εφαρμογές. Πως; μα ΟΛΟΙ τους windows desktop έχουν. Οι εμπορικές συμφωνίες μπορούν να φτάσουν σε πολλά επίπεδα. Από το μια έκπτωση, μέχρι τσαμπα υποστήριξη, απλά για να σε έχω στο πορτφολιο.

εκτός αυτού θα μπορούσαν και να τις έφτιαχναν αυτοί ΑΝ τους ζητούσαν .

Τωρα αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με την πολιτική της Ms και ικανοποιημένος από τις εφαρμογές και την λειτουργικότητα των winphone-mobile πάω πάσο

Edited by Alex_tz

Έχει δοκιμάσει κανείς nfc tags με τα windows 10?

Θα ήθελα να μάθω αν γίνονται κατευθείαν οι ενέργειες με το nfc ώστε να μην χρειάζεται να πατάς επιβεβαίωση κάθε φορά από το κινητό όπως ήταν στα 8,1.

Επίσης αν δίνεται η επιλογή για αποθήκευση πολλαπλών επιλογών για ταυτόχρονη ενεργοποίηση διαφόρων ενεργειών.

ούτε η πειραιώς έχει ούτε η εθνική έχει ούτε η eurobank έχει εκτος αν αυτές που έχει τις λες εφαρμογές!!!

Γιατί τι είναι; Τσίχλες; Ε μη το παρατραβάτε. Στην Πειραιώς τι σε χαλάει να μπαίνεις από τον Edge; Στις άλλες πλατφόρμες τι διαφορά έχει; Μια εφαρμογή είναι με το mobile site της Πειραιώς. Οι άλλες Τράπεζες μια χαρά είναι. Τι θες να κάνεις εμβάσματα έξω; Μπες καλύτερα από το PC.

Πάρε Android, και θα γυρίσεις τρέχοντας στα Win10M. Δοκιμάζω το G4 εδώ και μια εβδομάδα, και μου λείπουν πάρα πολλές ευκολίες από τα Windows τις οποίες δυστυχώς τις θεωρούμε δεδομένες. Για το κάθε τι ανοίγω εφαρμογή (ακόμα και για να απαντήσω σε post στο Fb) κάτι που σημαίνει ότι η εφαρμογή μένει ανοιχτή που οδηγεί σε τρομερή κατανάλωση μπαταρίας. Άσε που ο Browser είναι εξαιρετικά πιο αργός από τον Edge (να μην αναφερθώ στον Chrome).

Λειτουργώ το κινητό με Greenify και το έχω Root για να μπορώ να απαλλαγώ από το Bloatware και να κρατάει λίγο η μπαταρία (έχοντας χάσει εγγύηση προφανώς, έτσι το πήρα. Φαντάσου να μην ήταν έτσι δηλαδή). Μεταξύ των μενού πάει γρήγορα, οι εφαρμογές είναι γραμμένες καλά και τρέχουν γρήγορα, αλλά η μπαταρία μου κρατάει 10 ώρες επειδή "για όλα υπάρχει μια εφαρμογή". Καλές οι εφαρμογές, αλλά αν θες να χάσεις σημαντικά πράγματα, όπως η ευκολία στα email, το ημερολόγιο, ο συγχρονισμός των επαφών, η μπαταρία κλπ, ναι οκ αξίζει να πάρεις για να έχεις 10 εφαρμογές παραπάνω. Πάντως δεν έχω βρεί εφαρμογή αντάξια του Outlook και του Calendar και δεν έχω όρεξη να κάθομαι να ψάχνω το store για να βρώ ποια θα έχει ένα υποτιπώδες "swype για ανάγνωση". Σημαντικά "μικρά" ΄πραγματάκια που είναι πολύ πιο βασικά από το να έχω την τελευταία έκδοση εφαρμογής.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μα δεν μιλάω για desktop αλλά για mobile. Οπότε Θα ...

Σκοπός του μηνύματός μου ήταν να ενημερώσω σε περίπτωση όπου δεν γνώριζες, διότι φαίνεται ότι οι εφαρμογές αυτές σε ενδιαφέρουν πολύ. Το ίδιο και με τις εφαρμογές του NFL. Δεν είχα καμία διάθεση να σε διαψεύσω για να στην πω.

Η ms θα μπορούσε να ωθήσει τις εταιρείες να φτιάξουν εφαρμογές.

Συμφωνώ 1000% μαζί σου ότι η MS πρέπει να δώσει κίνητρα και να "επιβάλλει" στις εταιρίες να βγάλουν εφαρμογές, απλά αυτό δεν έχει να κάνει με την τεχνογνωσία της αλλά με το marketing της.

εκτός αυτού θα μπορούσαν και να τις έφτιαχναν αυτοί ΑΝ τους ζητούσαν

Όταν η MS έβγαλε εφαρμογή για το YouTube, η Google της την μπλόκαρε την επόμενη ημέρα ενώ η ίδια ακόμα δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα, συνεπώς σωστό ακούγεται αυτό που λες, αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Τωρα αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με την πολιτική της Ms και ικανοποιημένος από τις εφαρμογές και την λειτουργικότητα των winphone-mobile πάω πάσο

Θα το ξαναπώ, απλά ενημέρωση έκανα και δεν είχα διάθεση να σε διαψεύσω για να δείξω πόσο ****** είναι η Microsoft.

Edited by impreza_sti
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Ειλικρινά, τα πιστεύετε αυτά που γράφετε μερικοί;

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ναι! Αφήστε και κανέναν να έχει άλλες ανάγκες. Δεν έχουμε όλοι όρεξη να ανοιγοκλείνουμε εφαρμογές για να βλέπουμε λεπτομέρειες και να απαντάμε σε μηνύματα, ούτε να πρέπει να τις βάζουμε σε καθεστώς επιτήρησης για να κλείνουν και να μην ανοίγουν μόνες τους. Υπάρχουν προσωπικές ανάγκες, γούστα και διαφορετικές απόψεις. Σε 2 μέρες έφυγε για πούλημα το G4, γιατί σε σύγκριση με το 930 και τις ανάγκες μου δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω. Απλό είναι. Ότι δεν μου αρέσει το πουλάω. Δεν μπαίνω στο thread του G4 να το κράζω..! :D

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9