Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα μετά από πολύ καιρό έκανε restart το τηλέφωνο καθώς σέρφαρα στον edge. Υποτίθεται ότι το διορθώσανε αυτό στην .318

Μια στο τόσο δεν ειναι πρόβλημα! Κι εμένα το κάνει που ειμαι στα 8.1 ακόμα! ;)

Αν συνεχίσει να το κάνει πιο συχνά, τότε να ανησυχείς! ;)

Ελπίζω η επόμενη έκδοση να ειναι πολύ καλυτερη! Θέλω να τα περάσω κι εγώ με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα! ;)

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια στο τόσο δεν ειναι πρόβλημα! Κι εμένα το κάνει που ειμαι στα 8.1 ακόμα! ;)

δεν είναι πρόβλημα;

τι είναι προνόμιο;;:lol:

Xiaomi 12 Pro

δεν είναι πρόβλημα;

τι είναι προνόμιο;;:lol:

Θέλει να πει ότι αν είναι κάτι που γίνεται σπάνια δεν είναι τόσο αφύσικο. Και τα iphone το παθαίνουν κάποιες φορές και τα android. Αν σου το κάνει δηλαδή μια φορά το μήνα δεν τρέχει και τίποτα.

Δεν με απασχολεί τι κάνουν τα υπόλοιπα.

Εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ πάντως το xl,αλλά και να το κάνει,πρόβλημα θα το θεωρήσω.

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια εφαρμογή για win 10 που να σου επιτρέπει να αλλάζεις τον εμφανιζομενο αριθμο του κινητου σου οταν καλεις Κάτι αντίστοιχο με το "Fake ID Caller" που υπάρχει για Androiod?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα στην παρέα! Σχετικά με το ραδιόφωνο πότε θα αφαιρεί σε όσους έχουν την "επίσημη αναβάθμιση "; Βρέθηκε λύση για μετά ή απλά μένουνε χωρίς ραδιόφωνο;

TCL 40 NXTPAPER

Καλησπέρα στην παρέα! Σχετικά με το ραδιόφωνο πότε θα αφαιρεί σε όσους έχουν την "επίσημη αναβάθμιση "; Βρέθηκε λύση για μετά ή απλά μένουνε χωρίς ραδιόφωνο;

Αν δεν δοθεί κάποια ενδιάμεση αναβάθμιση μέχρι την "anniversary" το καλοκαίρι, θα παραμείνει μέχρι τοτέ.

Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι σταματει την ανάπτυξη της εφαρμογής , λίγο δύσκολο να αλλάξει κάτι.

Για οποίον θέλει να έχει ραδιόφωνο , θα πρέπει να κατεβάσει μια εφαρμογή που να χρησιμοποιεί τον πομπό της συσκευής - μόνο η εφαρμογή θα φυγει ,δεν θα κλειδώσει τελείως η λειτουργία.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Για να μην βγάζουν το chip του ραδιοφώνου ίσως να φέρουν καμιά νέα επίσημη εφαρμογή για το ραδιόφωνο! Λέω εγώ τώρα...

Για να μην βγάζουν το chip του ραδιοφώνου ίσως να φέρουν καμιά νέα επίσημη εφαρμογή για το ραδιόφωνο! Λέω εγώ τώρα...

Μπά...

εγκαταλείπουν την εφαρμογή,μιας υπάρχουν στο store αρκετές έχουν πεί.

Πέρα βρέχει δηλαδή.Εγκαταλείπεις την nativr εφαρμογή σου,γιατί έχει άλλες δυο-τρεις στο store.

Xiaomi 12 Pro

Με τοσα χαμηλα ποσοστα σε παγκοσμιο επειπεο (πλεον τα WP αναφερονται στην κατηγορα others) και με τους λογους πιιστους χρηστες, το να αφαιρεις κατι που ενα σεβαστο κομματι ανθρωπων χρησιμοποιει και που σοτ κατω κατω δεν θα σου στοιχιζε τιποτα να το αφησεις, ειναι απλα σαν να θες να κανεις χαρακιρι........υποτιθεται πρεπει να κρατας τον κοσμο σου και οχι να τον διωχνεις.

Με τοσα χαμηλα ποσοστα σε παγκοσμιο επειπεο (πλεον τα WP αναφερονται στην κατηγορα others) και με τους λογους πιιστους χρηστες, το να αφαιρεις κατι που ενα σεβαστο κομματι ανθρωπων χρησιμοποιει και που σοτ κατω κατω δεν θα σου στοιχιζε τιποτα να το αφησεις, ειναι απλα σαν να θες να κανεις χαρακιρι........υποτιθεται πρεπει να κρατας τον κοσμο σου και οχι να τον διωχνεις.

ναι πολύ το λένε ότι η Microsoft λειτουργεί πλέον σαν να μην τους νοιάζει τίποτα.προσωπικά ήμουν/είμαι ακόμα πολύ φαν windows αλλά τελευταία κουράστηκα με όλο αυτό και δεν θα πω ψέματα αλλά το σκέφτομαι για επιστροφή στα android μέχρι τέλος της χρονιάς. με κουράζει αρκετά αυτό με της εφαρμογές που το store είναι χαλια και άμα δεν πιάνει έστω 5% παγκόσμιός ούτε θα ασχοληθεί με το windows κανένα developer.

Λοιπόν στις επόμενες μέρες σκέφτομαι την αναβάθμιση στα 10.Έχω Lumia 640 και απ ότι βλέπω λειτουργεί καλά με την τελευταία επίσημη.

Τα βηματα που θα ακολουθήσω είναι τα εξής: Hard reset, αναβάθμιση σε 10,hard reset.

Αυτό που θέλω απλά είναι να μπορώ να χρησιμοποιήσω το here drive και στα 10 αν γίνεται σε περίπτωση που δεν με καλύπτουν οι χάρτες των 10 θα κάποιο λόγο.

Θα χρειαστεί να προσέξω κάτι;

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Λοιπόν στις επόμενες μέρες σκέφτομαι την αναβάθμιση στα 10.Έχω Lumia 640 και απ ότι βλέπω λειτουργεί καλά με την τελευταία επίσημη.

Τα βηματα που θα ακολουθήσω είναι τα εξής: Hard reset, αναβάθμιση σε 10,hard reset.

Αυτό που θέλω απλά είναι να μπορώ να χρησιμοποιήσω το here drive και στα 10 αν γίνεται σε περίπτωση που δεν με καλύπτουν οι χάρτες των 10 θα κάποιο λόγο.

Θα χρειαστεί να προσέξω κάτι;

Για το here drive απλά μετά το τελευταίο hard reset θα κάνεις επαναφορά από backup.

Sent from my Passport using Tapatalk

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Για το here drive απλά μετά το τελευταίο hard reset θα κάνεις επαναφορά από backup.

Το θέμα είναι ότι το hard reset στα 8 θέλω να το κάνω για να αλλάξω email επομένως το backup δεν νομίζω να μπορώ να το περάσω.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Έχω βαρεθεί και εγω λίγο αλλα μάλλον ειναι περισσότερο από αυτά που ακούμε, μάλλον σταματανε τα Lumia γιατί έρχεται άλλο ονομα για σειρά και τα windows mobile μάλλον δεν σταμάτησαν έχουμε πάρει πιο πολλά build από ποτε και κάθε update έχει κάτι καινούργιο

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Έχω βαρεθεί και εγω λίγο αλλα μάλλον ειναι περισσότερο από αυτά που ακούμε, μάλλον σταματανε τα Lumia γιατί έρχεται άλλο ονομα για σειρά και τα windows mobile μάλλον δεν σταμάτησαν έχουμε πάρει πιο πολλά build από ποτε και κάθε update έχει κάτι καινούργιο

Έχει ξεμπερδέψει από τα περιττά που φορτώθηκε από την Nokia, τα όποια προφανώς στην στρατηγική του Nadella είναι άχρηστα, και θα προχωρήσει με άλλη σειρά. Ίσως 2 συσκευές Lumia από 100 έως 400 ευρώ, και μετά Surface (μια συσκευή) από 400 και πάνω.

Στο θέμα μας, τα Windows 10 Mobile μόνο παρατημένα δεν είναι και κάθε μήνα παίρνουν update. Χώρια που υπάρχουν περισσότερες εφαρμογές από ποτέ, αναβαθμίσεις αν όχι ταυτόχρονα με Android και iOS, μερικές μέρες μετά και επιπλέον κάποια feature (όπως Cortana) που δίνουν άλλη αίσθηση στην συνεργασία με τον υπολογιστή.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Έχει ξεμπερδέψει από τα περιττά που φορτώθηκε από την Nokia, τα όποια προφανώς στην στρατηγική του Nadella είναι άχρηστα, και θα προχωρήσει με άλλη σειρά. Ίσως 2 συσκευές Lumia από 100 έως 400 ευρώ, και μετά Surface (μια συσκευή) από 400 και πάνω.

Στο θέμα μας, τα Windows 10 Mobile μόνο παρατημένα δεν είναι και κάθε μήνα παίρνουν update. Χώρια που υπάρχουν περισσότερες εφαρμογές από ποτέ, αναβαθμίσεις αν όχι ταυτόχρονα με Android και iOS, μερικές μέρες μετά και επιπλέον κάποια feature (όπως Cortana) που δίνουν άλλη αίσθηση στην συνεργασία με τον υπολογιστή.

Η κατάσταση που επικρατεί τώρα, συγκριτικά με τι ήταν πριν έναν χρόνο, είναι πραγματικά η μέρα με την νύχτα.

Συνεχείς αναβαθμίσεις και όλο και περισσότερες universal εφαρμογές. Μάλλον είχαν δίκιο όταν έλεγαν ότι τα desktop 10 θα παρασύρουν και το τμήμα κινητής.

Στα μείον παραμένει το ότι νέες εφαρμογές πιο ειδικές αργούν. Η εθνική έβγαλε το ηλεκτρονικό χαρτάκι προτεραιότητας σε ios και android ενώ η τραγική winbank την nfc πληρωμή σε android μόνο. Και λέω τραγική γιατί πάει και μου βγάζει εφαρμογή για να έχεις virtual κάρτα στο πιο επικίνδυνο για υποκλοπή λογισμικό και αφήνει εκτός το iOS και το wm 10. Και άντε εμείς είμαστε μικρό ποσοστό. Το iOS που είναι και για πιο επαγγελματίες και καλά γιατί το αποκλείουν;

Η κατάσταση που επικρατεί τώρα, συγκριτικά με τι ήταν πριν έναν χρόνο, είναι πραγματικά η μέρα με την νύχτα.

Συνεχείς αναβαθμίσεις και όλο και περισσότερες universal εφαρμογές. Μάλλον είχαν δίκιο όταν έλεγαν ότι τα desktop 10 θα παρασύρουν και το τμήμα κινητής.

Στα μείον παραμένει το ότι νέες εφαρμογές πιο ειδικές αργούν. Η εθνική έβγαλε το ηλεκτρονικό χαρτάκι προτεραιότητας σε ios και android ενώ η τραγική winbank την nfc πληρωμή σε android μόνο. Και λέω τραγική γιατί πάει και μου βγάζει εφαρμογή για να έχεις virtual κάρτα στο πιο επικίνδυνο για υποκλοπή λογισμικό και αφήνει εκτός το iOS και το wm 10. Και άντε εμείς είμαστε μικρό ποσοστό. Το iOS που είναι και για πιο επαγγελματίες και καλά γιατί το αποκλείουν;

ΑΝ και Off Topic, θεωρώ ότι έχει να κάνει με το Apple Pay. Δεν νομίζω πως αφήνει η Apple να γίνονται συναλλαγές, πέρα από το δικό της σύστημα.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

ΑΝ και Off Topic, θεωρώ ότι έχει να κάνει με το Apple Pay. Δεν νομίζω πως αφήνει η Apple να γίνονται συναλλαγές, πέρα από το δικό της σύστημα.

Κι αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της ms, η μεταφορά μιας εφαρμογής android αυτά windows είναι υπόθεση 10', γιατί δεν το έκανε η winbank ή οι υπόλοιποι; Μήπως τελικά δεν είναι τόσο απλό;

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κι αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της ms, η μεταφορά μιας εφαρμογής android αυτά windows είναι υπόθεση 10', γιατί δεν το έκανε η winbank ή οι υπόλοιποι; Μήπως τελικά δεν είναι τόσο απλό;

:lol: :lol: :lol:

Η μεταφορά της εφαρμογής ίσως να είναι απλή. Το τι permissions όμως χρειάζεται αυτή να έχει για να λειτουργήσει όμως είναι άλλο θέμα (ειδικά τραπεζών).

Μπορεί να μην έχουν ιδέα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Απ' την άλλη δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει απλή μεταφορά μια τραπεζική εφαρμογή. Μπορεί να υπάρχουν κενά ασφαλείας.

Η δυσκολια που εχουν αυτες οι εφαρμογες ειναι οτι πρεπει να τεσταριστουν εκτενώς για bugs επειδή παιζονται χρηματα. Σαν κωδικας δεν ειναι κατι συνθετο που θα φαει σε εναν εμπειρο προγραμματιστη πανω απο μια βδομαδα για να το φτιαξει. Πολυ πιο συνθετα apps οπως το dropbox και το deezer τα δουλευει ουσιαστικά ενα ατομο και εχουν και ενα σωρο εφε στο ui που πρεπει να φτιαξει.

@AgelosMo πολύ ενθαρρυντικά πράγματα μας λες με τις αναβαθμίσεις κλπ. αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι παίζει με τα W10M ίσως, γι αυτό ίσως και τα περισσότερα αρνητικά σχόλια για το λειτουργικό! Αλλά είναι και το firmware που μας λείπει και όχι τόσο οι εφαρμογές!