Rookie1 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 εμένα σήμερα επανήλθαν όλες οι φωτογραφίες απο τις επαφές μου και δεν ήταν λίγες (1680) Επανήλθαν και στην εφαρμογή People του λαπτοπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 εμένα σήμερα επανήλθαν όλες οι φωτογραφίες απο τις επαφές μου και δεν ήταν λίγες (1680) Επανήλθαν και στην εφαρμογή People του λαπτοπ. Πολύ ενθαρρυντικό... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Πολύ ενθαρρυντικό... ;) Σήμερα τις έχασα και εγώ... Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 (edited) Σήμερα τις έχασα και εγώ... Ε θα ερθουν μονες τους παλι οπως στους υπολοιπους. Σε μένα δεν χάθηκαν ακόμη! ;) Facebook και Facebook beta έγιναν τελείως άχρηστες. Η πρώτη μέχρι να δεις λιγο τι σε έστειλαν σε πετάει έξω. Η δεύτερη τώρα μόλις δεν σε βάζει καν μέσα! :( 4 συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες! :( :( Τώρα από τον Edge μόνο.... Edited October 2, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Facebook και Facebook beta έγιναν τελείως άχρηστες. Η πρώτη μέχρι να δεις λιγο τι σε έστειλαν σε πετάει έξω. Η δεύτερη τώρα μόλις δεν σε βάζει καν μέσα! :( 4 συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες! :( :( Τώρα από τον Edge μόνο.... Εγώ έβαλα αυτό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Εγώ πάντως δεν έχω θέμα με το fb Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Εγώ πάντως δεν έχω θέμα με το fb me too:rolleyes: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Εγώ έβαλα αυτό . Το έχω κι εγώ. Δεν έχει ειδοποιήσεις όμως! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καπως την συμμαζεύει την κατασταση το facebook και για τις αδυναμες συσκευες. Δεν εχω σοβαρα θεματα πλεον στην μικρη συσκευη και φτιαξαν και κατι κολλήματα που ειχε το upload video του instagram. Στο 930 δεν ειχα θεμα ετσι και αλλιως και πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Καπως την συμμαζεύει την κατασταση το facebook και για τις αδυναμες συσκευες. Δεν εχω σοβαρα θεματα πλεον στην μικρη συσκευη και φτιαξαν και κατι κολλήματα που ειχε το upload video του instagram. Στο 930 δεν ειχα θεμα ετσι και αλλιως και πριν. Το Facebook beta πρέπει να το διορθωσαν. Δεν με πέταξε όσο ήμουν μέσα. Να δω μέχρι πότε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Γενικά έχουν αρχίσει και στρώνουν ορισμένα πράγματα και το λειτουργικό γίνεται "βιώσιμο". Έτσι το 950 που έχει πέσει στα 260€ το dual, μοιάζει ευκαιρία από τις λίγες! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Πάντως με τις επαφές έχει γίνει λίγο ψιλομπάχαλο με τις αναβαθμίσεις που κάνουν. Σε μερικές επαφές που είχα τηλέφωνο σπιτιού και κινητό μου τις έχει κάνει δύο. Επίσης είναι μπάχαλο διότι οι παλιές msn επαφές στο κινητό εμφανίζονται ως skype preview και στον browser ως messenger. Επίσης, ενώ στο κινητό και στον υπολογιστή μπορείς να προσθέσεις ακομα δύο gmail λογαριασμούς και να τραβάει τις επαφές από εκεί, στον browser αυτό δεν γίνεται, ενώ από την άλλη στον browser υπάρχουν links με το twitter και το linkedin και όχι με το facebook, στα κινητά με το facebook και όχι με το twitter και στον υπολογιστή με κανένα από τα τρία. Τα προβλήματα αυτά είναι χρόνια τώρα και θα πρέπει σε κάποια στιγμή να τα λύσουν, διότι δεν γίνεται να υπάρχουν διαφορετικές επαφές αναλόγως που βρίσκεσαι. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadis Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Η μπαταρία πάντως με την τελευταία αναβάθμηση στο δικό μου (640 ds) "φεύγει νεράκι". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Η μπαταρία πάντως με την τελευταία αναβάθμηση στο δικό μου (640 ds) "φεύγει νεράκι". Το ίδιο και σε μένα,βέβαια τα έχω όλα ανοιχτά. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Η μπαταρία πάντως με την τελευταία αναβάθμηση στο δικό μου (640 ds) "φεύγει νεράκι". Σε μένα κρατάει αρκετά καλά. Είμαι σε φαστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Επί της ουσίας σου λέει ότι όσο τα smartphones λειτουργούν ως ενδιάμεσοι εφαρμογών και όσο οι χρήστες τους θέλουν τις νέες εφαρμογές που βγαίνουν εμείς δεν θα μπούμε στην αγορά, βάζοντας τέλος στις προσδοκίες ενός surface phone όπως λέει και το άρθρο. Μετα και την τοποθέτηση του ceo της lenovo φοβάμαι πως ο Γαλλος δεν μιλούσε στον αέρα και πάμε προς το τέλος...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Μετα και την τοποθέτηση του ceo της lenovo φοβάμαι πως ο Γαλλος δεν μιλούσε στον αέρα και πάμε προς το τέλος...... Δε θα μας στείλεις εσύ στη κατάθλιψη μοντογια! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Μην ασχολείστε με της πολιτικές των εταιρειών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Μην ασχολείστε με της πολιτικές των εταιρειών. Δεν είναι "μια" εταιρεία. Είναι από αυτές που είχαν ανακοινώσει συσκευή wm10...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Πιστευω οτι εχουν και αλλους λογους που περικοπτουν καποια projects http://seekingalpha.com/article/3980028-lenovo-trouble-come Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 ασχετα που πολλοί διαφωνούσαν και διαφωνούν και τώρα εγώ το είχα πει μήνες τώρα ότι δεν τσουλάει και έρχεται το τέλος του Windows mobile.δυστυχώς για μας που το θέλαμε δεν κατάφερε να γίνει ποτέ ελκυστικό για τους dev και αυτό προκάλεσε και την μεγάλη αποχώρηση προς android/ios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Πιστευω οτι εχουν και αλλους λογους που περικοπτουν καποια projects http://seekingalpha.com/article/3980028-lenovo-trouble-come Το λινκ έχει πρόβλημα με τη φόρτωση... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Καταλαβαίνω τον θυμό όσων αντιμετωπίζουν σπαστικά προβλήματα, όμως από τη στιγμή που έβαλα SLOW Ring, όλα πάνε όλο και καλύτερα ως ουσιαστικά άψογα. Δεν αποχωρίζομαι τα tiles, έχω πλοήγηση, βασικές εφαρμογές που απλώς δουλεύουν (κι ας λείπουν κάτι συννεφάκια και σαχλαμαρίτσες στο messenger πχ), ορισμένα παιχνιδάκια, τηλέφωνο με επαφές ΟΚ, μηνύματα, αξιόπιστος browser, καλή τιμή συσκευής, καλές φωτογραφίες (εκτός από ημίφως). Και τελευταία έκδοση λειτουργικού, 1,5 χρόνο αφού αγόρασα το κινητό (735). Δεν έχω παράπονο. Αν τώρα η MS το παρατήσει, είναι κάτι που θα το δούμε προσεχώς. Οι εφαρμογές πάντως ανανεώνονται ακόμα και δεν είμαι 15 χρονών να ψάχνω την καλύτερη εφαρμογή ανάμεσα σε δεκάδες ή εκατοντάδες για να κάνω sepia μια φωτογραφία. Απλώς, δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Το λινκ έχει πρόβλημα με τη φόρτωση... :( Βασικα λεει οτι τα πραγματα δεν πανε καθόλου καλα για την lenovo, εχασαν μεριδια αγορας σε πολλες κατηγοριες προϊοντων και ειχαν ζημιογόνο έτος. Και εγω στην θεση τους θα εκοβα αρκετά από τα projects που δεν ειναι σε τελικό στάδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Βασικα λεει οτι τα πραγματα δεν πανε καθόλου καλα για την lenovo, εχασαν μεριδια αγορας σε πολλες κατηγοριες προϊοντων και ειχαν ζημιογόνο έτος. Και εγω στην θεση τους θα εκοβα αρκετά από τα projects που δεν ειναι σε τελικό στάδιο. Θα μπορούσε να ακυρώσει την συσκευή αθόρυβα. Δεν θα το καταλάβαινε και κανένας. 0,7% είμαστε και μάλιστα με το βλέμμα αλλου (Surface phone αν και όταν). Και η σιωπή της ms είναι ύποπτη. Τέλος, νομίζω πως έχει κάποιο event μέσα στον Οκτώβριο. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε θα μας στείλεις εσύ στη κατάθλιψη μοντογια! Αν επέλθει το μοιραίο (φόβοι υπάρχουν αλλα διαφωνώ με την σιγουριά που αναφέρονται κάποιοι), πες μου που θα πας (συσκευή) για να σε ακολουθήσω....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts