Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά είτε με android είτε με wp πάντα είχα προβλήματα με την, έκτος; σύνδεσης, αναζήτηση στους χάρτες, είτε αυτοί λέγονται Google maps, είτε here maps, είτε σκέτο χάρτες.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό με το μεγάφωνο είναι μεγάλη αστειότητα! Αν είναι δυνατόν,τώρα δεν βάζουμε τελείως μέσα τα ακουστικά ώστε να ακούμε από το ηχείο!

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. :lol:

Είναι περίεργο και είναι τροφή για σκέψη στο τι παίζει στην αγορά... Το να μην το βάλεις στις επόμενες συσκευές σου καθώς πλέον οι περισσότεροι το έχουν αφαιρέσει το καταλαβαίνω... Το να το βγάλεις από τις συσκευές που έχουν ήδη δέκτη ραδιοφώνου είναι πραγματικά "πρωτοτυπία"
Powerd by OnePlus 7 Pro

Για όσους έχετε πρόβλημα με το gps, περιηγηση κάνετε με σύνδεση στο ίντερνετ; Όταν πατάτε το κουμπί της τοποθεσίας, τι κάνει.

Το 640 έχω και πραγματικά, όταν έχω ανοιχτά δεδομένα, σε 2-3 δευτερόλεπτα με βρίσκει.

Σε έκτος σύνδεσης αναζήτησης πάντως αργεί περισσότερο , αλλα με βρίσκει.

Δοκίμασα και αυτό που λες. Πάλι δεν με έβρισκε και ας είχα τα δεδομένα ανοιχτά.

TCL 40 NXTPAPER

Δοκίμασα και αυτό που λες. Πάλι δεν με έβρισκε και ας είχα τα δεδομένα ανοιχτά.

Με το wifi σε βρίσκει;

- There is no place like 127.0.0.1 -

Είναι περίεργο και είναι τροφή για σκέψη στο τι παίζει στην αγορά... Το να μην το βάλεις στις επόμενες συσκευές σου καθώς πλέον οι περισσότεροι το έχουν αφαιρέσει το καταλαβαίνω... Το να το βγάλεις από τις συσκευές που έχουν ήδη δέκτη ραδιοφώνου είναι πραγματικά "πρωτοτυπία"

αγνωστα τα μονοπατια του Θεου και της Μicrosoft αλλά μόνο καλό δεν κάνει με τέτοιες κινήσεις.

Βγαζει το ραδιοφωνο

χαλαει το gps (να δουλευει όπως του ανταγωνισμου)

τι σκοπο εχει αγνωστο.

υπαρχει εφαρμογη FM στο μαγαζακι γωνια store

το GPS (οι δορυφοροι) πρεπει να εχουν ακριβεια μικροτερη των 20μ.. αλλοιως γιοκ

εαν απευθυνεται στην αμερικανικη αγορα το FM ειναι ηδη προς κατηργημενο. ακουνε ειτε δορυφορικα ειτε ιντερνετ ραδιο.

Το ιδιο και οι δορυφοροι...εκει εχουν μεγαλυτερη καλυψη/

σε μας θελουν να σπασουν τα νευρα

Πριν πάω να δοκιμάσω το Anniversary update, θέλω να δω κάτι.

Πριν είχα έκδοση του Wdrt 3.6.κάτι. Έκανε έλεγχο για ενημερώσεις, αλλά έβγαζε αποτυχία και δεν επέστρεφε στην αρχική του οθόνη.

Βρήκα την τελευταία (?) έκδοσή του, 3.9.20701 και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Βρίσκει και την τελευταία έκδοση λογισμικού, για το smartphone.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι.

Κάτω από το νέο λογισμικό και πριν το επιλέξω, η μοναδική επιλογή που υπάρχει είναι "επανεγκατάσταση λογισμικού".

Αυτή είναι η επιλογή, για την εγκατάσταση των 8.1, σωστά;

Huawei Nova 5T

Για το gps που προαναφέρθηκε, είπα να το δοκιμάσω στο 650, μέσα στο σπίτι, με κλειστό ίντερνετ και δεδομένα, μέσα σε 10 δευτερολεπτα βρήκε ακριβώς την θέση μου. Με το που το σνοιξα, όντως μου έδειξε ότι είμαι ποιο μακριά αλλα σχεδόν αμεσως μετα εντοπισε την σωστή θέση.

Για το gps που προαναφέρθηκε, είπα να το δοκιμάσω στο 650, μέσα στο σπίτι, με κλειστό ίντερνετ και δεδομένα, μέσα σε 10 δευτερολεπτα βρήκε ακριβώς την θέση μου. Με το που το σνοιξα, όντως μου έδειξε ότι είμαι ποιο μακριά αλλα σχεδόν αμεσως μετα εντοπισε την σωστή θέση.

Πατησες απανω στο κυκλακι της τοποθεσιας να δεις ποσο αποκληση ειχες από την πραγματικη σου θεση?

Πριν πάω να δοκιμάσω το Anniversary update, θέλω να δω κάτι.

Πριν είχα έκδοση του Wdrt 3.6.κάτι. Έκανε έλεγχο για ενημερώσεις, αλλά έβγαζε αποτυχία και δεν επέστρεφε στην αρχική του οθόνη.

Βρήκα την τελευταία (?) έκδοσή του, 3.9.20701 και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Βρίσκει και την τελευταία έκδοση λογισμικού, για το smartphone.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι.

Κάτω από το νέο λογισμικό και πριν το επιλέξω, η μοναδική επιλογή που υπάρχει είναι "επανεγκατάσταση λογισμικού".

Αυτή είναι η επιλογή, για την εγκατάσταση των 8.1, σωστά;

μέσω του WDRT γίνεται μόνο επιστροφή στο 8,1. δεν έχει ακόμα την δυνατότητα να κανείς hard-r με παραμονή στα win10

Πατησες απανω στο κυκλακι της τοποθεσιας να δεις ποσο αποκληση ειχες από την πραγματικη σου θεση?

Όταν μεταφέρθηκε στην σωστή θέση , μου έβγαλε εντός 7μ. Βέβαια η τέλεια ήταν ακριβώς πάνω στο σπιτι.

Όταν μεταφέρθηκε στην σωστή θέση , μου έβγαλε εντός 7μ. Βέβαια η τέλεια ήταν ακριβώς πάνω στο σπιτι.

Εισαι μια χαρα. Εγω με το 640 τωρα τελευταια εχω πρόβλημα.

μέσω του WDRT γίνεται μόνο επιστροφή στο 8,1. δεν έχει ακόμα την δυνατότητα να κανείς hard-r με παραμονή στα win10

Μου έδωσες έμμεσα την απάντηση που ήθελα. :) Φεύγω για δοκιμές.

Edit: Και μια παρατήρηση.

Δεν είχα κάνει το ενδιάμεσο .545 update. Είχα το μήνυμα ότι κάτι πήγε στραβά. Τώρα, με έλεγχο για updates, πήγε απευθείας στην Anniversary.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Μου έδωσες έμμεσα την απάντηση που ήθελα. :) Φεύγω για δοκιμές.

Edit: Και μια παρατήρηση.

Δεν είχα κάνει το ενδιάμεσο .545 update. Είχα το μήνυμα ότι κάτι πήγε στραβά. Τώρα, με έλεγχο για updates, πήγε απευθείας στην Anniversary.

βασικά δεν κατάλαβα τι συσκευή έχεις αν είναι παλιά από 8,1 η καινούρια με 10 από την αρχή.

αφού σου βγάζει την Redstone καντην και έτσι θα λύσεις και το πρόβλημα με την 545. και μετά κάνε hard reset για καλό στρώσιμο. εκτός αμα θες τα win 8,1 κάνε rollback.

Πεστα ρε φίλε μου

Κι όμως, η απορία σου αυτή, λύνεται πολύ εύκολα, από το πρώτο tab του Groove Music... Κοίταξε το screenshot..

βασικά δεν κατάλαβα τι συσκευή έχεις αν είναι παλιά από 8,1 η καινούρια με 10 από την αρχή.

αφού σου βγάζει την Redstone καντην και έτσι θα λύσεις και το πρόβλημα με την 545. και μετά κάνε hard reset για καλό στρώσιμο. εκτός αμα θες τα win 8,1 κάνε rollback.

Είναι, το 640.

Πρώτες εντυπώσεις.

Οπτικά, το ωραίο έγινε ακόμα πιο ωραίο. Οι ρυθμίσεις μου φαίνονται πιο ωραία δομημένες.

Πρέπει να έχει γίνει ξανά αλλαγή στη γραμματοσειρά.

Το πληκτρολόγιο, χωρίς καμία αλλαγή σε μέγεθος χαρακτήρων, έχει μικρύνει αρκετά. Καταγράφει πιο γρήγορα το swipe, αλλά είναι ακόμα λίγο "χαζό" το autocorrect. Αν γράψω μια λέξη με 2 ή παραπάνω γράμματα λάθος, δε θα τη διορθώσει κι αυτό το πρόβλημα ισχύει σχεδόν από το πρώτο λανσάρισμα των 10...

Ωραίο το πλήκτρο της κάμερας στη lockscreen, αλλά δεν είναι και ό,τι πιο γρήγορο.

Το facebook beta ανοίγει με την πρώτη, ακόμα κι αν είναι στην sd (δεν έχουμε όλοι συσκευές με 32gb εσωτερικό μνήμη).

Το Skype preview κι αυτό ωραίο (έπρεπε να περάσουν ~10 updates του skype κι άλλα 5-6 του os, για να δούμε την αλλαγή που αναφερόταν στην περιγραφή του store), αλλά πάλι "preview".

Η ταχύτητα του λειτουργικού είναι σχεδόν αυτή των 8.1.

Με 640ds, έχοντας κάνει hard reset πρόσφατα, αλλά χωρίς να θυμάμαι σε ποια έκδοση των 10, και χωρίς να έχω κάνει μετά το Anniversary, έχω αρκετή έως πολύ θερμότητα στο αριστερό κομμάτι της πλάτης του κινητού (εκεί που πιάνει το δεξί χέρι).

Αυτό με τα hard resets έχει καταντήσει κουραστικό...

Αν δε δουλέψει και το hard reset, γυρίζω σίγουρα σε pro-Anniversary edition.

P.S.: Πολλές εφαρμογές ραδιοφώνου θέλουν πρόσβαση στις Voip λειτουργίες του τηλεφώνου.. Security...

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Είναι, το 640.

Πρώτες εντυπώσεις.

Οπτικά, το ωραίο έγινε ακόμα πιο ωραίο. Οι ρυθμίσεις μου φαίνονται πιο ωραία δομημένες.

Πρέπει να έχει γίνει ξανά αλλαγή στη γραμματοσειρά.

Το πληκτρολόγιο, χωρίς καμία αλλαγή σε μέγεθος χαρακτήρων, έχει μικρύνει αρκετά. Καταγράφει πιο γρήγορα το swipe, αλλά είναι ακόμα λίγο "χαζό" το autocorrect. Αν γράψω μια λέξη με 2 ή παραπάνω γράμματα λάθος, δε θα τη διορθώσει κι αυτό το πρόβλημα ισχύει σχεδόν από το πρώτο λανσάρισμα των 10...

Ωραίο το πλήκτρο της κάμερας στη lockscreen, αλλά δεν είναι και ό,τι πιο γρήγορο.

Το facebook beta ανοίγει με την πρώτη, ακόμα κι αν είναι στην sd (δεν έχουμε όλοι συσκευές με 32gb εσωτερικό μνήμη).

Το Skype preview κι αυτό ωραίο (έπρεπε να περάσουν ~10 updates του skype κι άλλα 5-6 του os, για να δούμε την αλλαγή που αναφερόταν στην περιγραφή του store), αλλά πάλι "preview".

Η ταχύτητα του λειτουργικού είναι σχεδόν αυτή των 8.1.

Με 640ds, έχοντας κάνει hard reset πρόσφατα, αλλά χωρίς να θυμάμαι σε ποια έκδοση των 10, και χωρίς να έχω κάνει μετά το Anniversary, έχω αρκετή έως πολύ θερμότητα στο αριστερό κομμάτι της πλάτης του κινητού (εκεί που πιάνει το δεξί χέρι).

Αυτό με τα hard resets έχει καταντήσει κουραστικό...

Αν δε δουλέψει και το hard reset, γυρίζω σίγουρα σε pro-Anniversary edition.

P.S.: Πολλές εφαρμογές ραδιοφώνου θέλουν πρόσβαση στις Voip λειτουργίες του τηλεφώνου.. Security...

προσωπικά πιστεύω ότι είσαι μία χαρά έκτος απρόοπτου. και τώρα ότι αφορά το hard reset εφόσον έκανες μια φορα μετά το 8,1 τώρα μετά την anniversary δεν χρειάζεται ξανά.

προσωπικά πιστεύω ότι είσαι μία χαρά έκτος απρόοπτου. και τώρα ότι αφορά το hard reset εφόσον έκανες μια φορα μετά το 8,1 τώρα μετά την anniversary δεν χρειάζεται ξανά.

Εγώ θα χρειαστεί να κάνω γιατί δεν έκανα καθόλου HR με τα 10;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αν σου πούμε ναι, θα κανεις? Γιατί σου είπαμε να κανεις από τα 8 στα 10 αλλά μας έγραψες.. Οπότε τζάμπα ρωτάς.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Η αλήθεια είναι ότι ειναι βαρετό. Πέρα απ' αυτό ομως, δεν έχω κάποιο σημαντικό πρόβλημα πέραν της οθόνης που αναβοσβήνει που και που.

Ακόμα κι αυτό, με την Anniversary, απ' ότι μου είπε ένας συμφορουμήτης με ίδια συσκευή, διορθώνετε! ;)

συμφωνώ με τον montoya_42...όμως περα από την πλάκα περίμενε να σου έρθει και το anniversary με το καλό και μετά κάνε ένα hard reset και φορματ στην sd και μετά θα ησυχάσεις για μεγάλο διάστημα. έτσι και αλλιώς το RS-2 θα έρθει του χρόνου.....

συμφωνώ με τον montoya_42...όμως περα από την πλάκα περίμενε να σου έρθει και το anniversary με το καλό και μετά κάνε ένα hard reset και φορματ στην sd και μετά θα ησυχάσεις για μεγάλο διάστημα. έτσι και αλλιώς το RS-2 θα έρθει του χρόνου.....

SD δεν έχω βάλει ακόμα. Όλα είναι στο τηλέφωνο!

Αν και έχω μια 16αρα Kingston class10 45ms ειναι στη συσκευασία ακόμη!

Πάντως τόσες ενημερώσεις έχουν βγει και οι ρυθμίσεις της οθόνης ακόμα των 8.1 είναι :P

Sent from mTalk