evris2013 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Με πια συσκευή; Εγω με 950 ειμαι βούτυρο παντως. Και σίγουρα περιμένουμε και το anniversary update σε λίγες μέρες.. Με Lumia 830! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Εμένα δεν ήρθε κατι τέτοιο προς το παρόν! Δεν ξέρω για τις προηγούμενες εκδόσεις, εγώ μπήκα με την .494 στα 10 δήθεν για καλύτερα, και ειναι χειρότερα απο τα 8.1 σε αρκετά σημεία. Πάει πιο αργά! :( Αυτό αποκλείεται και στο υπογράφω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Δεν ξέρω για τις προηγούμενες εκδόσεις, εγώ μπήκα με την .494 στα 10 δήθεν για καλύτερα, και ειναι χειρότερα απο τα 8.1 σε αρκετά σημεία. Πάει πιο αργά! :( Δεν διάβασες όταν περνάμε τα 10ρια κάνουμε ένα hard reset μετά και καθαρή εγκατάσταση χωρίς επαναφορά του back up για να ρολαρει μετά καλά; Τόσους μήνες μάλλιασε η γλώσσα του Χρυσόστομου. :-) Edited July 21, 2016 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μετά την καταραμενη αναβάθμιση μου τρώει τηνν μπαταρία σε λιγότερο απο 12 ωρες και χωρις να χρησιμοποιώ ΤΙΠΟΤΑ αλλο εκτός απο κλησεις 3 email και stand by messenger FB Χρειάστηκα να αγοράσω powerbank για να βγάζω τη μέρα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Εμένα δεν ήρθε κατι τέτοιο προς το παρόν! Δεν ξέρω για τις προηγούμενες εκδόσεις, εγώ μπήκα με την .494 στα 10 δήθεν για καλύτερα, και ειναι χειρότερα απο τα 8.1 σε αρκετά σημεία. Πάει πιο αργά! :( Και σου έλεγα να μείνεις στα 8.1 αλλα δεν με άκουσες.....χαχαχα :lol: :lol: :lol: Κάνε ένα hard reset και στήσε τη συσκευή από την αρχή και τα ξαναλέμε. Ότι σου είπαν και οι άλλοι δηλαδή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 παλιοτερο ειχα και εγω καποια προβληματα. εκανα hard reset το εστησα απο την αρχη το κινητο χωρις backup και το κινητο πεταει. η μπαταρι σε λουμια930 μιαμιση μερα ανετα με χρηση λιγο απο ολα. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 παλιοτερο ειχα και εγω καποια προβληματα. εκανα hard reset το εστησα απο την αρχη το κινητο χωρις backup και το κινητο πεταει. η μπαταρι σε λουμια930 μιαμιση μερα ανετα με χρηση λιγο απο ολα. Ποιά είναι η διαδικασία του hard reset και τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος νωρίτερα. Έχω περάσει Win 10 και το μόνο μου πρόβλημα είναι και μένα η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Οι κάτοχοι 950(XL), βάλτε από τώρα την τελευταία fast/slow...θα πάθετε shock! Βέβαια, θα το πάθετε έτσι κι αλλιώς σε 12 ημέρες με την anniversary. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Στο συγκεκριμένο θέμα γίνονται συζητήσεις μόνο για τις κανονικές εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Στο συγκεκριμένο θέμα γίνονται συζητήσεις μόνο για τις κανονικές εκδόσεις. Kαλησπέρα, υπάρχει κάποιο θέμα για το επερχόμενο anniversary edition; Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Στο συγκεκριμένο θέμα γίνονται συζητήσεις μόνο για τις κανονικές εκδόσεις. Σε 12 ημερες θα είναι κανονική.....:) ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαλησπέρα, υπάρχει κάποιο θέμα για το επερχόμενο anniversary edition; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6817434# Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Κάτι ίσως βλακωδέστατο αλλά επειδή δεν το ξέρω θα το ρωτήσω, μην γελάσετε. Εμείς που έχουμε κινητά με wp 8.1 θα μπορούμε να τα αναβαθμίσουμε σε wp 10 και μετά τις 29/7 ή ισχύει ότι και στα windows για Η/Υ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Κάτι ίσως βλακωδέστατο αλλά επειδή δεν το ξέρω θα το ρωτήσω, μην γελάσετε. Εμείς που έχουμε κινητά με wp 8.1 θα μπορούμε να τα αναβαθμίσουμε σε wp 10 και μετά τις 29/7 ή ισχύει ότι και στα windows για Η/Υ; Ναι βεβαίως, θα μπορείς να αναβαθμίσεις το κινητό σου όποτε θες, και μετά τις 29/7, δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός στα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Το πρόβλημα το έχω σε 640 LTE αλλά λογικά όλα τα Win10 θα έχουν τον ίδιο τρόπο ρύθμισης. Συνδέω ένα Bluetooth DACOM το οποίο δουλεύει άψογα αλλά μου περνάει όλους τους ήχους στο Bluetooth, και τους ήχους των ειδοποιήσεων και το ringtone, για να τα ακούσω πρέπει να το έχω το ακουστικό στο αφτί. Στη σύνδεση του Bluetooth λέει Σύνδεση: Φωνητική κλήση, Μουσική. Πως το ρυθμίζω για να δουλεύει μόνο ως ακουστικό κατά τη κλήση και να ακούω τους ήχους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Το πρόβλημα το έχω σε 640 LTE αλλά λογικά όλα τα Win10 θα έχουν τον ίδιο τρόπο ρύθμισης. Συνδέω ένα Bluetooth DACOM το οποίο δουλεύει άψογα αλλά μου περνάει όλους τους ήχους στο Bluetooth, και τους ήχους των ειδοποιήσεων και το ringtone, για να τα ακούσω πρέπει να το έχω το ακουστικό στο αφτί. Στη σύνδεση του Bluetooth λέει Σύνδεση: Φωνητική κλήση, Μουσική. Πως το ρυθμίζω για να δουλεύει μόνο ως ακουστικό κατά τη κλήση και να ακούω τους ήχους; Περίμενε τη Redstone. Με αυτη θα έχεις audio routing.Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ όσο ήμουν στη threshold. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ένα Lenovo Bluetooth που είχα συνδέσει προχθές δούλευε κανονικά, το ίδιο το DACOM το σύνδεσα και το δούλεψα εχθές επίσης χωρίς πρόβλημα. Τελείωσε η μπαταρία του, το φόρτισα, το σύνδεσα πάλι σήμερα το πρωί και δουλεύει πλέον με πρόβλημα. Δεν είναι και πολύ λογικό αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ένα Lenovo Bluetooth που είχα συνδέσει προχθές δούλευε κανονικά, το ίδιο το DACOM το σύνδεσα και το δούλεψα εχθές επίσης χωρίς πρόβλημα. Τελείωσε η μπαταρία του, το φόρτισα, το σύνδεσα πάλι σήμερα το πρωί και δουλεύει πλέον με πρόβλημα. Δεν είναι και πολύ λογικό αυτό... Δηλαδή σε κάλεσαν κι άκουσες ringtone από το ηχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Εχθές και προχθές κάθε τι που ερχόταν, είτε κλήση είτε ειδοποίηση από εφαρμογή (messenger, viber κ.λπ.) χτύπαγε κανονικά στο ηχείο του κινητού. Σήμερα οι ειδοποιήσεις των εφαρμογών δε χτυπάνε παρά μόνο η δόνηση. Μόλις πριν δύο λεπτά με κάλεσαν στο τηλέφωνο και ο ήχος ακούστηκε κανονικά από το ηχείο του κινητού......... WTF... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 (edited) Εχθές και προχθές κάθε τι που ερχόταν, είτε κλήση είτε ειδοποίηση από εφαρμογή (messenger, viber κ.λπ.) χτύπαγε κανονικά στο ηχείο του κινητού. Σήμερα οι ειδοποιήσεις των εφαρμογών δε χτυπάνε παρά μόνο η δόνηση. Μόλις πριν δύο λεπτά με κάλεσαν στο τηλέφωνο και ο ήχος ακούστηκε κανονικά από το ηχείο του κινητού......... WTF... Ανδρέα εγώ έχω ένα Plantronics m165 και δεν άκουσα ΠΟΤΕ ήχο κλήσης από το ηχείο :(. Γι αυτό πήρα κι ένα Νοκια BJ806 για να κάνω τη δουλειά μου. Τι να πω... ΑΒΥΣΣΟΣ... Πάντως η 14393 και το anniversary update λύνουν μια και καλή το προβλημα. :) Edited July 23, 2016 by dhatzik74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Εμένα πάντως το DACOM K69 που έχω δείχνει, τουλάχιστον στο θέμα των ήχων κλήσης, να δουλεύει κανονικά και να ακούγονται από το ηχείο του κινητού, τις ειδοποιήσεις δε τις ακούω, προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ανδρέα εγώ έχω ένα Plantronics m165 και δεν άκουσα ΠΟΤΕ ήχο κλήσης από το ηχείο :(. Γι αυτό πήρα κι ένα Νοκια BJ806 για να κάνω τη δουλειά μου. Τι να πω... ΑΒΥΣΣΟΣ... Πάντως η 14393 και το anniversary update λύνουν μια και καλή το προβλημα. :) τα Plantronics με τα windows, γενικά δε τα πάνε και πολύ καλά. θεωρώ τα Plantronics πολύ καλά, όμως έχω δοκιμάσει τρία διαφορετικά μοντέλα και το πιο καλά συμβατό θα έλεγα είναι είναι το M55 το οποίο ακόμη κι αυτό, στο lumia 730 που έχω τώρα μου κατεβάζει την ένταση του ήχου στο κινητό στο 50%, μικρό το πρόβλημα βέβαια γιατί απλά κάθε φορά που το συνδέω ανεβάζω την ένταση. με το Plantronics m165, είχα τα περισσότερα προβλήματα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 (edited) τα Plantronics με τα windows, γενικά δε τα πάνε και πολύ καλά. θεωρώ τα Plantronics πολύ καλά, όμως έχω δοκιμάσει τρία διαφορετικά μοντέλα και το πιο καλά συμβατό θα έλεγα είναι είναι το M55 το οποίο ακόμη κι αυτό, στο lumia 730 που έχω τώρα μου κατεβάζει την ένταση του ήχου στο κινητό στο 50%, μικρό το πρόβλημα βέβαια γιατί απλά κάθε φορά που το συνδέω ανεβάζω την ένταση. με το Plantronics m165, είχα τα περισσότερα προβλήματα. Το πέτυχα το τζακποτ δλδ :) :) :) Σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες πάντως! Κι εγώ τα Plantronics τα θεωρω πολύ καλά. ΥΓ. Και καμμιά πρόταση για πολύ καλά συμβατο Bluetooth ευχαρίστως θα δεχόμουν... Edited July 23, 2016 by dhatzik74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ναι βεβαίως, θα μπορείς να αναβαθμίσεις το κινητό σου όποτε θες, και μετά τις 29/7, δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός στα κινητά. Ευχαριστώ για τα ευχάριστα νέα. :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Σήμερα έγινε η μετάβαση σε 10. Έκτος ότι μου χάλασε η κάρτα sd στην αναβάθμιση αντιμετωπίζω άλλα 2 θέματα. Έχω μόνιμα την ένδειξη ότι έχω αδιάβαστο mail και στην οθόνη κλειδώματος και στην επιφάνεια και επίσης δεν μπορώ να ορίσω τι να κάνει η συσκευή όταν φτάνουν τα δεδομένα στα όριο. Με πετάει έξω. Καμία ιδέα; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 έχω το lumia 730, μεταφέρω τραγούδια από τον υπολογιστή στο κινητό, όμως όταν πάω να τα ακούσω μου βγάζει μήνυμα σφάλματος και δεν παίζει. τι φταίει; τραγούδια που έχω από παλιά στο τηλέφωνο παίζουν κανονικά. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts