spazyjay1 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Γιατί να μην τα Βάλεις στα αγαπημένα στην 1η σελίδα με το αστέρι αριστερά? Έτσι τα έχω τώρα απλά στα αγαπημένα είναι όλα μαζί,ενώ αν μπορούσα να φτιαξω κατηγορίες δικές μου στην αρχική οθόνη θα με βόλευε καλυτερα.Μέχρι στιγμής το super favourites με βολεψε.Άντε να δούμε μηπως σε καμία καινούργια έκδοση του kodi το βάλουν σαν επιλογή να φτιαχνεις δικούς σου φακέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλημερα,εβαλα σε 2 συσκευες το alivegr.σε κανενα δεν μου δουλευει καν..ειχα ηδη το fusion αγκατεστημενο και το twilight..παιζει ρολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Σβήσε το repo του twilight και ξαναεγκατέστησέ το. Πριν λίγο καιρό άλλάξε όνομα και από twilight έγινε thgiliwt. Μάλλον έχεις το παλιό και δεν σου κάνει update το alivegr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Σβήσε το repo του twilight και ξαναεγκατέστησέ το. Πριν λίγο καιρό άλλάξε όνομα και από twilight έγινε thgiliwt. Μάλλον έχεις το παλιό και δεν σου κάνει update το alivegr. το ειχα κανει ηδη αυτο.ξεχασα να γραψω ειχα την εκδοση 17 και ισως φταει αυτο.κατεβασα στο λαπτοπ την 16.1 ,εβαλα απο την αρχη τα παντα και δουλεψε..στο player δοκιμη αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 O 17 είναι ακόμα σε beta έκδοση. Καλύτερα με τον 16.1 δούλεψε γιατί και ο 17 να βγει επίσημα πάλι θα έχει θεματάκια μέχρι να τον σταθεροποιήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 O 17 είναι ακόμα σε beta έκδοση. Καλύτερα με τον 16.1 δούλεψε γιατί και ο 17 να βγει επίσημα πάλι θα έχει θεματάκια μέχρι να τον σταθεροποιήσουν. το ξερω απλα μαρεσε το σκιν της 17 ,το οποιο δεν καταφερα να βρω για την 16.ειναι πολυ πιο βολικο εαν το θες για media player,ωστε να το δουλευουν και τα παιδια ανετα να βρισκουν τα κινουμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. September 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Για ταινίες και σειρές με υψηλή ανάλυση 1080p dts δοκιμάστε το HotDDL από Entertainment Repo ... Γενικά αυτό το repo έχει πολύ καλά addons .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Για ταινίες και σειρές με υψηλή ανάλυση 1080p dts δοκιμάστε το HotDDL από Entertainment Repo ... Γενικά αυτό το repo έχει πολύ καλά addons .. Υπότιτλους; Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. September 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Τρεις ταινίες δοκίμασα και στις τρεις βρήκε υπότιτλους κανονικά.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Αυτό που θες σίγουρα το κάνει το aeon nox, το έχω δοκιμάσει. Η νέα έκδοση του Κόντι θα έχει νέο σκιν οπότε αν θες περίμενε να βγει μήπως το κάνει και δεν χρειαστεί να αλλάξεις σκιν. Πάντα τα μαμίσια είναι καλύτερα από άποψη συμβατότητας. Το hellenic tv το ξεχνάς γιατί είναι ανενεργό και βάζεις το aliveGR που είναι ο διάδοχός του. Οδηγίες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=KP3IJlLDfHk Το sportrsdevil το βάζεις όπως το exodus. Πας install from zip->fusion->xbmc repos->english και βρίσκεις το unofficial sportdevil repository. Κάνεις εγκατάσταση και μετά πας install from repository->video addons->sportdevil εγκατάσταση και είσαι έτοιμος. Το 1channel το έχει ο addon installer. Έχει και το castaway που είναι ωραίο εναλλακτικό του sportdevil. Καταφερα και εβαλα το sportdevil αλλα επειδη δεν γνωριζω και πολλα αυτο που αναφερεις Το 1channel το έχει ο addon installer. Έχει και το castaway που είναι ωραίο εναλλακτικό του sportdevil. Πως την κανω αυτην την διαδικασια αν μπορεις να με κατατοπίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Πας install from zip->fusion->start here και επιλέγεις το plugin program addon installer.Όταν γίνει εγκατάσταση πάς αρχική οθόνη Kodi στο programs->programs addons και εκεί θα βρεις πια το addon installer. To τρέχεις, επιλέγεις browse by name και εκεί γράφεις το ονομα του addon που θες και στο βρίσκει και το εγκαθιστάς. Έτσι εγκαθιστάς 1channel και castaway. Και γενικά έχει πάρα πολλά addons, είναι κάτι σαν το play store του kodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου ηταν πολυ κατατοπιστικη και κατάφερα να φορτωσω αρκετα απο εκει τα οποια τα εψαχνα.Να σε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazyjay1 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Μπορω να κανω backup ολα τα αρχεια του kodi που εχω στο κινητο μου android και να τα κανω restore στο laptop που ειναι windows? Το δοκιμασα με την εφαρμογη BACKUP να κανω restore στο λαπτοπ και ενω βρηκε την θεση προορισμου του αρχειου κτλπ δεν εβλεπα να φορτωνει κατι,το αφησα 3-4 λεπτα περιπου.. Mηπως θελει απο android σε android συσκευη και απο windows σε windows?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 To backup addon δουλεύει και μεταξύ διαφορετικών λειτουργικών αλλά γενικά δεν είναι αξιόπιστο. Θεωρητικά δηλαδή μπορείς νακάνεις backup από όποια συσκευή θες σε όποια συσκευή θες αλλά στην πράξη όσες φορές το δοκίμασα ποτέ δεν δούλεψε όπως έπρεπε ακόμα και μεταξύ ίδιων συσκευών με ίδιο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 σχετικά νεός στο άθλημα... διαβάζοντας προηγούμενα posts βλέπω οτι πολλοί καταφέρνετε και βλέπετε ποδόσφαιρο σε hd, με ποια addons?.γιατι λίγο που εχω ασχοληθεί με sportdevil η εικόνα είναι ψιλοάθλια...γραμμή έχω vdsl 50αρα. σας ευχαριστώ! Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 σχετικά νεός στο άθλημα... διαβάζοντας προηγούμενα posts βλέπω οτι πολλοί καταφέρνετε και βλέπετε ποδόσφαιρο σε hd, με ποια addons?.γιατι λίγο που εχω ασχοληθεί με sportdevil η εικόνα είναι ψιλοάθλια...γραμμή έχω vdsl 50αρα. σας ευχαριστώ! Castaway, p2p (με plexus). Είτε livefootballol ή rojadirecta. Όλα αυτά σε raspberry pi3, όχι ότι παίζει ρόλο. Πάντως την Κυριακή από το μεσημέρι (Watford-Man U) μέχρι το βράδυ (espanyol-real) έπαιζε σερί, με ένα δύο restart στο stream. Εδώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Εδώ φίλε μου Σ ευχαριστώ πολυ ελπίζω να τα καταφερω;) Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Για ταινίες και σειρές με υψηλή ανάλυση 1080p dts δοκιμάστε το HotDDL από Entertainment Repo ... Γενικά αυτό το repo έχει πολύ καλά addons .. Οντως πολυ καλο, αλλα δύσχρηστο γιατι δεν εχει search. Εχει ολες τις ταινιες αχταρμά! Edited September 29, 2016 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Πρωταρης στο Kodi, ψαχνω να βρω το περιφημο lamda Repository....Εχω παει στα international repos αλλα δεν υπαρχει. Εχει αλλαξει ονομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Πρωταρης στο Kodi, ψαχνω να βρω το περιφημο lamda Repository....Εχω παει στα international repos αλλα δεν υπαρχει. Εχει αλλαξει ονομα; Μην το ψάχνεις τζάμπα ,το έχει παρατήσει ο lamda ,διάβασε στα ποιο πίσω post για εναλλακτικές λύσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Για discovery channel, animal planet, κτλ τι προτεινετε; Εχω δοκιμασει castaway, channel pear, live mix, uktvagain δεν ανοιγει τπτ!! Μονο σε ενα από castaway μου επαιξε για 10 δευτερα κ τελος! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Live Mix και UKTV Again σταμάτησαν να λειτουργούν, το είχε προανακοινώσει ο metalkettle. Δεν ξέρει τι θα κάνει με αυτά στο μέλλον. Ως τότε τα κανάλια αυτά λειτουργούν από ξεχωριστή εφαρμογή. Πας uktvnow.net και την κατεβάζεις. Εννοείται ότι τρέχει ανεξάρτητα από το Kodi. Τη δοκίμασα χτες και έπαιζε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Για discovery channel, animal planet, κτλ τι προτεινετε; Εχω δοκιμασει castaway, channel pear, live mix, uktvagain δεν ανοιγει τπτ!! Μονο σε ενα από castaway μου επαιξε για 10 δευτερα κ τελος! Έχω καιρό να δω, αλλά discovery κλπ έβλεπα από το live tv του sportsdevil. Αν θυμάμαι καλά έχει 2 επιλογές, ilive.to και world tv, εκεί τα είχε τα κανάλια που θες. Επίσης δες και το το cliq! θα το βρεις πχ από το add on installer στα VIDEO add ons αν έχεις βάλει fusion. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 @mariel19 Discovery, Animal planet, National geo , για την ώρα μου παίζουν απο cCloud TV- κατηγορία English. Το cCloud το βρίσκεις απο το addon installer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Live Mix και UKTV Again σταμάτησαν να λειτουργούν, το είχε προανακοινώσει ο metalkettle. Δεν ξέρει τι θα κάνει με αυτά στο μέλλον. Ως τότε τα κανάλια αυτά λειτουργούν από ξεχωριστή εφαρμογή. Πας uktvnow.net και την κατεβάζεις. Εννοείται ότι τρέχει ανεξάρτητα από το Kodi. Τη δοκίμασα χτες και έπαιζε μια χαρά. ωραια εφαρμογη.αγνοουσα την υπαρξη της!με χρησιμα καναλια στα sports λιγο που ειδα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts