Jump to content

electricalgian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    134
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About electricalgian

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

electricalgian's Achievements

  1. Καλημερα. Στο μαμα λογισμικο στις αρχες παιδευομουν αλλα δεν γινοταν τιποτα. Εγραψα στο forum μου απαντησε ο gatos814 το εκανα οπως μου εγραψε και ειχα ηχο με μια διαδικασια.Εαν πας πισω στο 784 στις αρχες θα το διαβασεις.Κανω ακριβως τα ιδια και δεν μου βγαζει το dowload το βελακι γιαυτο αναφερα για την slimbox.
  2. Διαβαζω αλλα δεν μου λεει κατι για με βοηθηση
  3. Παιδιά καλησπέρα. Τελικά το TV box έπαιξε κατεβάζοντας την https://mega.nz/file/gwskwIiD#ojau6eF7aJH4Ab6S-FbJ09mHmsjmaZk7vPHQxyomKtU Φόρτωσε κανονικά το Kodi χωρίς πρόβλημα,αλλά δεν μου παίζει το Disney plus με ήχο και απορώ γιατί ενώ το είχα κάνει πριν σβήσω το TV box.Εαν γνωρίζει κάποιος κάτι για να με βοηθήσει πάνω στον ήχο. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο η καινούργια slimbox που κατέβασα. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας.
  4. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Θα ασχοληθώ κατά το βραδάκι. Οσο για το καλώδιο τελικά είναι usb σε usb;
  5. Καλημέρα. Όταν λες να περάσω το λογισμικό από την αρχή και να στήσω το μποξακι χωρίς λάθη τι εννοείς; Εγώ το έκανα από την αρχή το έκανα reset πατώντας το από κάτω και τα φόρτωσα από την αρχή. Δεν γνωρίζω εάν έκανα κάπου λαθος. Γι'αυτό ζητάω και την βοήθεια σας. Δεν έχω και τις καλύτερες γνώσεις αλλά το παλεύω. Γι'αυτό και σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. Καλημέρα. Μήπως μπορείς να γράψεις την διαδικασία που έκανες για να περάσεις την slimbox; Ούτος η άλλος το χειριστήριο που δουλεύω είναι ένα απλό mouse
  6. Όσο για το Disney plus ότι μου έγραψες το έκανα και πέτυχε. Σε ευχαριστώ. Γιατί εάν το ήξερα δεν θα έκανα reset στο TV box και τώρα παγιδεύονται.
  7. Δυστυχώς πάλι τα ίδια.Οπως και να το δοκίμασα μου βγάζει αυτό το σφάλμα είτε φορκ είτε kodi.και μου βγάζει ακριβώς στα δύο το ίδιο μήνυμα.
  8. Το έκανα πρώτα αυτό και μετά κατέβασα το Kodi 19.4. Όταν όμως πάω να το ανοίξω με ρωτάω να το αφήσω για φωτό και αρχεία και μετά πάει να ανοίξει και γράφει η εφαρμογή Kodi σταμάτησε να λειτουργεί και με υποχρεώνει να κάνω εργοστασιακό reset γιατί όσες φορές και να επιχείρησα να το ανοίξω μου βγάζει συνεχώς το ίδιο μήνυμα. Θα ήθελα να βγάλω το skin το lighthouse και να φορτώσω κάποιο άλλο όπως το nova laucher αλλά δεν γνωρίζω πως μπορώ.
  9. Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια. Έχω το beeling gt1 amlogin s912 2/16. Μου δούλευε τέλεια. Κατέβασα την εφαρμογή για Disney+ δεν είχα ήχο. Το έκανα ένα γενικό reset και μετά από αυτό όταν πάω να κατεβάσω το Kodi 19.4 matrix μου βγάζει σφάλμα . Πολύ παλιά μου παρουσίαζε πρόβλημα η επιφάνεια αυτήν που έβαλα και κατέβασα μια άλλη αλλά δεν θυμάμαι πλέον πια. Το συγκεκριμένο TV box δούλευε άψογα την εφαρμογή Kodi 19.4 αλλά από την στιγμή που το έκανα reset επανήλθε στην αρχική οθόνη. Μήπως καμμία βοήθεια;
  10. Καλημερα Χρονια πολλα σε ολους. Να ρωτησω εαν υπαρχει για kodi 19 ...7 addon sportdevil. Εχω την 18.2 ,leia και θελω να την αλλαξω σε 19
×
×
  • Create New...