Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι έχει τις ίδιες πηγές + το βελτιώνει με νέες ..συνεχίζει την δουλειά του lamda

για τα άλλα δύο http://www.galatis.tv/grecotm/addons/

Ναι, το παλικάρι ο twilight με το alivegr έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει καλή δουλειά. Thanks για τα links...

Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ναι, το παλικάρι ο twilight με το alivegr έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει καλή δουλειά. Thanks για τα links...

Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

Ο ίδιος έχει φτιάξει και τα άλλα δυο

Εγώ έχω καταλάβει ότι μόνο με Ethernet και ταχύτητα 800+ kb/s γίνεται δουλειά για p2p streaming ότιδηποτε παρακάτω μόνο κλασικό live streaming και αυτό να είναι σε χαμηλή ανάλυση. Σε ταινίες σειρές και 300kb/s WiFi νομίζω είναι αρκετά

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Εγώ με 8αρα γραμμή, έβλεπα σήμερα inter-juve 720p και κατέβαζα και στο κινητό ένα αρχείο, με ταχύτητα γύρω στα 300 kBps, χωρίς να έχω κολλήματα στην οθόνη. Τα κολλήματα έχουν να κάνουν με το πόσο καλό είναι το κάθε stream source. Είναι πολλά που κολλάνε όλη την ώρα, με όλα κλειστά.

Που ακριβώς; εννοώ addon κλπ

Sent from 1+3

Castaway, p2p (με plexus). Είτε livefootballol ή rojadirecta. Όλα αυτά σε raspberry pi3, όχι ότι παίζει ρόλο. Πάντως την Κυριακή από το μεσημέρι (Watford-Man U) μέχρι το βράδυ (espanyol-real) έπαιζε σερί, με ένα δύο restart στο stream.

Παιδιά, παιζει κατι με το exodus?

Πηγα να το ανοιξω τωρα, δεν φορτωνε... Κ μετα μου εξαφανισε και το εικονάκι απο τη μπαρα!

Ξερουμε κατι;

Update :

Το εκανα uninstall kai ξανα install απο την αρχή κ τωρα παίζει οκ!

Sorry για το false alarm!

Edited by mariel19

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εγώ με 8αρα γραμμή, έβλεπα σήμερα inter-juve 720p και κατέβαζα και στο κινητό ένα αρχείο, με ταχύτητα γύρω στα 300 kBps, χωρίς να έχω κολλήματα στην οθόνη. Τα κολλήματα έχουν να κάνουν με το πόσο καλό είναι το κάθε stream source. Είναι πολλά που κολλάνε όλη την ώρα, με όλα κλειστά.

Εμένα η dsl κλειδώνει στα 10 mb. Όσο χρησιμοποιούσα wifi, ace και sop δεν έπαιζαν σχεδόν καθόλου (πάντως κάτι παίζει με τους τοίχους μου, νομίζω ότι κόβουν το σήμα και στην κινητή, όχι μόνο στο wifi!). Μόλις συνδέθηκα με ethernet (και μάλιστα με powerline που φέρνει τη γραμμή από τον πάνω όροφο), βλέπω μια χαρά. Έχω καταλήξει ότι για να δεις p2p σε 1080p χρειάζεσαι 800 kB/s και πάνω, αλλά για τα περισσότερα 720p αρκούν 200-300 kB/s.

Εμένα η dsl κλειδώνει στα 10 mb. Όσο χρησιμοποιούσα wifi, ace και sop δεν έπαιζαν σχεδόν καθόλου (πάντως κάτι παίζει με τους τοίχους μου, νομίζω ότι κόβουν το σήμα και στην κινητή, όχι μόνο στο wifi!). Μόλις συνδέθηκα με ethernet (και μάλιστα με powerline που φέρνει τη γραμμή από τον πάνω όροφο), βλέπω μια χαρά. Έχω καταλήξει ότι για να δεις p2p σε 1080p χρειάζεσαι 800 kB/s και πάνω, αλλά για τα περισσότερα 720p αρκούν 200-300 kB/s.

Καλά εννοείται ότι μιλάω πάντα μέσω ethernet. Κοίτα, 1080p δεν έχω βρει ακόμα να πω την αλήθεια. Στα 720 όμως είμαι κομπλέ. Επίσης όταν δεν παίζει το pi3, βάζω acestream από Windows και παίζει νερό.

Καλά εννοείται ότι μιλάω πάντα μέσω ethernet. Κοίτα, 1080p δεν έχω βρει ακόμα να πω την αλήθεια. Στα 720 όμως είμαι κομπλέ. Επίσης όταν δεν παίζει το pi3, βάζω acestream από Windows και παίζει νερό.

Σε 1080 έχω πετύχει παιχνίδια CL με ρώσικη περιγραφή (και συνήθως Link που ανοίγει με sopcast)

Καλημέρα .Παρακαλώ τη βοήθεια σας. Κάνω εγκατάσταση τι kodi συμφωνα με τις οδηγίες του forum βημα βήμα αλλά δε βρίσκω το lambda για να κάνω το εγκαταστησω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει pls;

Παιδια τη βοηθεια σας παρακαλω.Περι IPTV ο λογος.Εχω το kodi 16.1 και εβαλα για IPTV το ccloud tv .Bρηκα τα καναλια που με ενδιαφερουν και εχουν ροη και τα τοποθετησα στα αγαπημενα του ccloud.Θελω ομως να τα βλεπω μεσα απο την live tv λειτουργια του kodi .Eνεργοποιησα σαν πελατη PVR το IPTV simple client αλλα οταν ανοιγω live tv μου εμφανιζει μονο τα ελληνικα καναλια που βρισκει ειτε απο alivegr ειτε απο hellenic tv (υποθετω οτι τα παιρνει απο ενα απο αυτα τα προσθετά-παρεπιπτοντως δεν εχει ροη κανενα καναλι ) :( αλλα δεν φαινεται να σαρωνει το ccloud. Κανω κατι λαθος ή δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;Δοκιμασα σημερα και το renegade tv αλλα ουτε που καταλαβα τι κανει,ασε που φαινεται να μην λειτουργει καν. Γενικα,μπορω να εχω live tv με ξενα καναλια που εγω επιλεγω και αν ναι με ποιον τροπο; Ποια ειναι τα προσθετα που πρεπει να περασω εκτος απο ccloud ;

Αν καποιος φιλος θελει να βοηθησει ας απαντησει ή ας με παραπεμψει σε καποιο χρηστικο λινκ. Ευχαριστω

Καλημέρα .Παρακαλώ τη βοήθεια σας. Κάνω εγκατάσταση τι kodi συμφωνα με τις οδηγίες του forum βημα βήμα αλλά δε βρίσκω το lambda για να κάνω το εγκαταστησω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει pls;
Το lambda repo είναι ανενεργό. τα addons που είχε βρίσκονται αλλού πλέον με άλλο όνομα. Πες ποια σε ενδιαφέρουν να σου πω που θα τα βρεις. Αν δεις τα προηγούμενα μηνύματα (σε αυτή τη σελίδα και την προηγούμενη) γίνεται αναφορά σε μερικά από αυτά.

Παιδια τη βοηθεια σας παρακαλω.Περι IPTV ο λογος.Εχω το kodi 16.1 και εβαλα για IPTV το ccloud tv .Bρηκα τα καναλια που με ενδιαφερουν και εχουν ροη και τα τοποθετησα στα αγαπημενα του ccloud.Θελω ομως να τα βλεπω μεσα απο την live tv λειτουργια του kodi .Eνεργοποιησα σαν πελατη PVR το IPTV simple client αλλα οταν ανοιγω live tv μου εμφανιζει μονο τα ελληνικα καναλια που βρισκει ειτε απο alivegr ειτε απο hellenic tv (υποθετω οτι τα παιρνει απο ενα απο αυτα τα προσθετά-παρεπιπτοντως δεν εχει ροη κανενα καναλι ) :( αλλα δεν φαινεται να σαρωνει το ccloud. Κανω κατι λαθος ή δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;Δοκιμασα σημερα και το renegade tv αλλα ουτε που καταλαβα τι κανει,ασε που φαινεται να μην λειτουργει καν. Γενικα,μπορω να εχω live tv με ξενα καναλια που εγω επιλεγω και αν ναι με ποιον τροπο; Ποια ειναι τα προσθετα που πρεπει να περασω εκτος απο ccloud ;

Αν καποιος φιλος θελει να βοηθησει ας απαντησει ή ας με παραπεμψει σε καποιο χρηστικο λινκ. Ευχαριστω

Το Live tv για να δουλέψει πρέπει να του ορίσεις λίστα m3u με τα links. Η λίστα μπορεί να είναι αποθηκευμένη τοπικά ή online οπότε εκεί βάζεις το link της. Πρώτη φορά ακούω να φορτώνει στο live tv κανάλια από τα addons. Μήπως έχεις περάσει κάποιο build που έχει ήδη κάποια online λίστα φορτωμένη?

Το lambda repo είναι ανενεργό. τα addons που είχε βρίσκονται αλλού πλέον με άλλο όνομα. Πες ποια σε ενδιαφέρουν να σου πω που θα τα βρεις. Αν δεις τα προηγούμενα μηνύματα (σε αυτή τη σελίδα και την προηγούμενη) γίνεται αναφορά σε μερικά από αυτά.

Το Live tv για να δουλέψει πρέπει να του ορίσεις λίστα m3u με τα links. Η λίστα μπορεί να είναι αποθηκευμένη τοπικά ή online οπότε εκεί βάζεις το link της. Πρώτη φορά ακούω να φορτώνει στο live tv κανάλια από τα addons. Μήπως έχεις περάσει κάποιο build που έχει ήδη κάποια online λίστα φορτωμένη?

Εχεις δικιο. Ψαχνοντας το σημερα λιγο περισσοτερο κατεληξα στην αναγκαιοτητα της λιστας για να δουλεψει live tv. Μονο που οποια λιστα βρηκα γκουγκλαροντας ειναι ανενεργη.Υπαρχει καποια προσφατη που να δουλευει;

Εχεις δικιο. Ψαχνοντας το σημερα λιγο περισσοτερο κατεληξα στην αναγκαιοτητα της λιστας για να δουλεψει live tv. Μονο που οποια λιστα βρηκα γκουγκλαροντας ειναι ανενεργη.Υπαρχει καποια προσφατη που να δουλευει;

φτιαξε δικές σου λίστες

http://iptv-xbmc.blogspot.gr/

http://linuxsat-support.com/forumdisplay.php/591-IPTV-Channel-Lists-rtmp-m3u-Playlist

Edited by alex222800

Τα links στις λίστες αυτές έχουν σύντομη διάρκεια ζωής, συνήθως μερικές μέρες. Μιλάμε για τα "καλά" κανάλια που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και τα κυνηγάνε, αλλιώς μπορεί τα link να δουλεύουν και μήνες. Αυτό τώρα θέλει ψάξιμο να βρεις site που ανεβαίνουν συνεχώς φρέσκες λίστες.

Υπάρχουν και στο fb ομάδες που ποστάρουν λίστες, πχ. εδώ:

https://www.facebook.com/2iptv/

Δες και αυτά:

http://www.tvonlinestreams.com/

http://iptv.filmover.com/

http://www.iptvm3u.com/

https://www.google.gr/search?q=iptv+m3u+list&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=sKfjV4aSDcvb8AeXqpjwBw#q=iptv+m3u+list&tbs=qdr:d

Έβαλα και εγώ το ipv simple client στο pvr στο TV αλλά δεν μου εμφάνισε το live TV στην αρχική οθόνη.

Έκανα ακριβώς ότι λέει στην πρώτη σελίδα. Έβαλα και δική μου λίστα με κανάλια.

Όλα αυτά σε kodi 16.1

Πρεπει να κάνω κάτι άλλο;

Στάλθηκε από κινητό.

Έβαλα και εγώ το ipv simple client στο pvr στο TV αλλά δεν μου εμφάνισε το live TV στην αρχική οθόνη.

Όλα αυτά σε kodi 16.1

Στάλθηκε από κινητό.

Εάν έχες σωστά δομημένη λίστα και έχεις ενεργοποίηση το live tv και το ipv simple client θα σου εμφανιστεί

Ναι. Σας ευχαριστώ παιδιά. Τώρα είναι εντάξει.

Κάποιο κόλλημα θα είχε τραβήξει το kodi. Επανέλαβα τα βήματα δυο-τρεις φορές και εμφανιστηκε τελικά.

Όλα αυτά σε kodi 16.1

Στάλθηκε από κινητό.

Καλημερα φιλε μου. Θα σου ηταν ευκολο να μου στειλεις τη δικη σου λιστα με καναλια να την δοκιμασω; Ευχαριστω

Καλημερα φιλε μου. Θα σου ηταν ευκολο να μου στειλεις τη δικη σου λιστα με καναλια να την δοκιμασω; Ευχαριστω

Φτιάξε τις δικές σου λίστες από τα ποιο πάνω site ...πριν από πολύ καιρό είχα φτιάξει ένα video για το πως φτιάχνουμε λίστες .Ρίξε μια ματιά

https://www.dropbox.com/s/rqhoi08u3747g41/%CE%A0%CF%8E%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%20%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20m3u%20%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1%20.mp4?dl=0