Jump to content

spazyjay1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spazyjay1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

spazyjay1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μπορω να κανω backup ολα τα αρχεια του kodi που εχω στο κινητο μου android και να τα κανω restore στο laptop που ειναι windows? Το δοκιμασα με την εφαρμογη BACKUP να κανω restore στο λαπτοπ και ενω βρηκε την θεση προορισμου του αρχειου κτλπ δεν εβλεπα να φορτωνει κατι,το αφησα 3-4 λεπτα περιπου.. Mηπως θελει απο android σε android συσκευη και απο windows σε windows??
  2. Eβαλα το ΕΟΝ αλλα και παλι δεν μπορω να τα συγκεντρωσω πχ στις ΤΗΛ.ΣΕΙΡΕΣ που το εχει ετοιμο στο αρχικο μενου και να βαλω μεσα τις σειρες που με ενδιαφερουν και να τις ψαχνω καθε φορα στο αντιστοιχο addon.Η να φτιαξω ενα δικο μου φακελο και να εχω μεσα ολα τα καναλια που με ενδιαφερουν απο διαφορα addon πχ.national geographic,history,motors tv,mad κλπ.
  3. Έχω το confluence και το re-touched αλλά το confluence χρησιμοποιω.Πρέπει να αλλάξω skin αν ναι ποιο?
  4. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης ,πως μπορω να φτιαξω στο κεντρικο μενου του kodi εκει που ειναι τα βιντεο,μουσικη κλπ να βαλω μια δικη μου κατηγορια πχ.LIVE και να εχω τα αγαπημενα μου καναλια sport,live tv και αλλα απο τα διαφορα addons που εχω περασμενα.Δεν ξερω αν εχει γραφτει σε αλλο post ,παντως οσα εχω διαβασει δεν βρηκα κατι...
  5. Καλησπερα θα ηθελα να παρω το πρωτο μου tv box android πιο πολυ για kodi και λοιπες εφαρμογες ,μιας και βαριεμαι να συνδεω ολη την ωρα το λαπτοπ στην tv. Ειμαι αναμεσα σε δυο στο Μ8SII και στο beelink gt1 και γενικα σε αυτην την κατηγορια χρηματων μεχρι 50e.Επισης να εχει και μετεπειτα υποστηρηξη σε αναβαθμισεις ,ROMS και λοιπα....Ευχαριστω..
×
×
  • Create New...