gko1 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 προσπαθω να εγκαταστησω alivegr σε kodi 17.0 στο appletv4 και στο 10% βγαζει μηνυμα λαθους αποτυχια εγκαταστασης εξαρτησης. προσπαθησα να clear cache και παλι τιποτα. καμια ιδεα? Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Μόλις μου έβγαλε μυνημα για αναβαθμιση του Diamond στην έκδοση 2.7 στο μποξακι. Το εχει κανει κανενας? Το έβαλα μόλις τώρα στο κινητό, φαίνεται εξαιρετική δουλειά. Περισσότερα το βράδυ στο σπίτι που θα το περάσω στο mini m8s II. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Καλημερα. Θελω να ρωτησω βαζοντας το diamond στο kodi μου οσες εφαρμογές (πηγες) εχω εγκαταστησει θα παραμεινουν ή θα τις χασω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Θα τα χάσεις. Τα builds μπαίνουν σε καθαρές εγκατάστασεις. Πρώτα κάνεις fresh start και μετά περνάς build (ισχύει για όλα, όχι μόνο το diamond). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) Θα τα χάσεις. Τα builds μπαίνουν σε καθαρές εγκατάστασεις. Πρώτα κάνεις fresh start και μετά περνάς build (ισχύει για όλα, όχι μόνο το diamond). Δεν θα τα χάσεις..όταν βάλεις την πηγή http://repo.greekodi.com , θα σε ''ρωτήσει'' το GKN Wizard, τί θες να κρατήσεις. Τσέκαρε αυτά που θές, και θα είσαι οκ. Χάρη στον GKN Wizard (νεό 1.0.4), έχεις αυτή την δυνατότητα πλέον, και όχι μόνο... ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα. Θελω να ρωτησω βαζοντας το diamond στο kodi μου οσες εφαρμογές (πηγες) εχω εγκαταστησει θα παραμεινουν ή θα τις χασω ; Δεν θα τα χάσεις..όταν βάλεις την πηγή http://repo.greekodi.com , θα σε ''ρωτήσει'' το GKN Wizard, τί θες να κρατήσεις. Τσέκαρε αυτά που θές, και θα είσαι οκ. Χάρη στον GKN Wizard (νεό 1.0.4), έχεις αυτή την δυνατότητα πλέον, και όχι μόνο... Edited March 21, 2017 by Panagiwths8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ουπς, σόρρυ, δεν είχα υπόψη ότι υπάρχει πλέον τέτοια δυνατότητα! Πολύ θετικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Δεν θα τα χάσεις..όταν βάλεις την πηγή http://repo.greekodi.com , θα σε ''ρωτήσει'' το GKN Wizard, τί θες να κρατήσεις. Τσέκαρε αυτά που θές, και θα είσαι οκ. Χάρη στον GKN Wizard (νεό 1.0.4), έχεις αυτή την δυνατότητα πλέον, και όχι μόνο... Λοιπον εκανα μια καθαρη εγκατασταση πριν απο λιγο. Αυτο που παρατήρησα με λιγη ωρα που ασχοληθηκα, ειναι ότι γενικα σερνεται, αργουν να φορτώσουν οι πηγες των ταινιων, οι εφαρμογες, και το μενου ειναι λιγο περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Σε Raspberry Pi Model 3 που τρέχει LibreELEC με Kodi 16.1, εγκατέστησα το Indigo. Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και κατά την επαννεκίνηση,μένει πλέον μόνο στο λογότυπό του http://picpaste.com/pics/ID-HuEZyEvK.1490102020.jpg Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiou2 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 καλησπερα παιδια.μολις ξεκινησα να ασχολουμαι με το kodi.ακολουθησα καποιους οδηγους και καταφερα να το εγκαταστησω στο κινητο μου και στο 1 μου laptop.το προβλημα ξεκιναει εδω στο αλλο μου λαπτοπ εχω βαλει kodi 17 ολλα εχουν γινει σωστα.φενεται οτι ξεκιναει η ταινια εχω ηχο αλλα δε βλεπω εικονα.ξερετε αν μπορω να κανω καποια ρυθμιση (η εικονα μου δεν ειναι μαυρη φενεται να αλλαζει ο φωτισμος κατα την αναπαραγωγη) βοηθεια οποιος γνωριζει .ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 καλησπερα παιδια.μολις ξεκινησα να ασχολουμαι με το kodi.ακολουθησα καποιους οδηγους και καταφερα να το εγκαταστησω στο κινητο μου και στο 1 μου laptop.το προβλημα ξεκιναει εδω στο αλλο μου λαπτοπ εχω βαλει kodi 17 ολλα εχουν γινει σωστα.φενεται οτι ξεκιναει η ταινια εχω ηχο αλλα δε βλεπω εικονα.ξερετε αν μπορω να κανω καποια ρυθμιση (η εικονα μου δεν ειναι μαυρη φενεται να αλλαζει ο φωτισμος κατα την αναπαραγωγη) βοηθεια οποιος γνωριζει .ευχαριστω https://youtu.be/g1TBuNf85J0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiou2 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Η 17.1 έκδοση και από cyta και από forthnet δεν εγκαθιστά το exodus. Απο το κινητό με tethering το εγκατέστησε... Κάτι παίζει ! Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Η 17.1 έκδοση και από cyta και από forthnet δεν εγκαθιστά το exodus. Απο το κινητό με tethering το εγκατέστησε... Κάτι παίζει ! Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Κάποιο πρόβλημα από τη μεριά σου είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Κάποιο πρόβλημα από τη μεριά σου είναι. Σε 3 συσκευές το δοκίμασα σε 3 εταιρίες σε 3 διαφορετικά ρούτερ οπότε κάτι παίζει. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Σε 3 συσκευές το δοκίμασα σε 3 εταιρίες σε 3 διαφορετικά ρούτερ οπότε κάτι παίζει. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Κι εγώ σε forthnet δοκίμασα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Δεν θα τα χάσεις..όταν βάλεις την πηγή http://repo.greekodi.com , θα σε ''ρωτήσει'' το GKN Wizard, τί θες να κρατήσεις. Τσέκαρε αυτά που θές, και θα είσαι οκ. Χάρη στον GKN Wizard (νεό 1.0.4), έχεις αυτή την δυνατότητα πλέον, και όχι μόνο... ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν θα τα χάσεις..όταν βάλεις την πηγή http://repo.greekodi.com , θα σε ''ρωτήσει'' το GKN Wizard, τί θες να κρατήσεις. Τσέκαρε αυτά που θές, και θα είσαι οκ. Χάρη στον GKN Wizard (νεό 1.0.4), έχεις αυτή την δυνατότητα πλέον, και όχι μόνο... πολυ χρησιμο αυτο!!στην ερωτηση fresh install η standard install,τι παταμε για να μην χαθουνε αυτα που εχουμε ηδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 πολυ χρησιμο αυτο!!στην ερωτηση fresh install η standard install,τι παταμε για να μην χαθουνε αυτα που εχουμε ηδη; standard install Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 ωραια,ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Σε 3 συσκευές το δοκίμασα σε 3 εταιρίες σε 3 διαφορετικά ρούτερ οπότε κάτι παίζει. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Και γω σε Forthnet,ποτε δεν ειχα οποιοδηποτε θεμα Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 στο genesis οι υποτιτλοι οταν εβαζες μια ταινια εβγαιναν αυτοματα κατω. τωρα δεν ξερω γιατι;θελει καποια ρυθμιση εξτρα η καποιο επιπλεον προσθετο; Βάλε το πρόσθετο autosubs και όταν ανοίγεις ταινία θα πετάγονται αυτόματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Ξερει κανεις να μου πει το εξης: Βαζω ενα σκληρο δισκο στο kodi που ειναι πανω σε raspberry και διαβαζει απο εκει τις ταινιες μου....μεσα ομως στις ταινιες οι οποιες η καθε μια εχει το φακελο της με την ταινια,υποτιτλο και την φωτο.... Θελω να εμφανιζει τις ταινιες με φωτογραφιες thumbnails αντι να γραφει μονο τι ειναι! Το ειχα αυτο στο WDTV μου και θελω να το εχω ετσι και εδω! Ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 (edited) Ξερει κανεις να μου πει το εξης: Βαζω ενα σκληρο δισκο στο kodi που ειναι πανω σε raspberry και διαβαζει απο εκει τις ταινιες μου....μεσα ομως στις ταινιες οι οποιες η καθε μια εχει το φακελο της με την ταινια,υποτιτλο και την φωτο.... Θελω να εμφανιζει τις ταινιες με φωτογραφιες thumbnails αντι να γραφει μονο τι ειναι! Το ειχα αυτο στο WDTV μου και θελω να το εχω ετσι και εδω! Ευχαριστω!:) Νομίζω η φωτογραφία πρέπει να ονομάζεται folder.jpg Edited March 22, 2017 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Tι απέγινε το subz.tv addon? Δεν υπάρχει πια στο repo του twilight. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Μόλις το άνοιξα και μου εμφανισε επάνω (τέρμα) δεξια στην οθόνη της τηλεόρασης ένα κίτρινο κεραυνό που αναβοσβηνει, τι είναι αυτό; Πρώτα φορά μου το έβγαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Tι απέγινε το subz.tv addon? Δεν υπάρχει πια στο repo του twilight. Δε χρειάζεται πλέον μιας και το subtitles.gr συμπεριλαμβάνει στην database του και το subz.tv ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις το άνοιξα και μου εμφανισε επάνω (τέρμα) δεξια στην οθόνη της τηλεόρασης ένα κίτρινο κεραυνό που αναβοσβηνει, τι είναι αυτό; Πρώτα φορά μου το έβγαλε Μήπως είσαι σε raspberry??? είναι από την συσκευή σου μήνυμα οτι δεν έχει αρκετούς πόρους ενέργειας. Πρέπει να χρησιμοποιείς τον επίσημο μετασχηματιστή ή κάποιον άλλο με τα ίδια volt που έχει και ο επίσημος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts