Cavaradossi Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Αυτο έστειλa φέτοσ για καλή χρόνια και ευχάριστηθηκανε Ολοι που ειδανε κάτι διαφορετικό. " Όσες ευχές απλοχειρα οι αλλοι θα σας πουνε εγώ ευχή σας ευχομαι αληθινές να βγουνε!τίνος λαού αλφάβητο τι λέξεις να ταίριαξω για να χωρέσουν οι ευχές που θέλω να σού γράψω. Όσα λουλούδια ανθίζουν κάθε χρονο τόσες ευχές σας ευχομαι για τον καινούργιο χρονο!.τώρα που άλλαξε η χρόνια και ευχές ο κόσμος διδει ευχομαι κάθε όνειρο αληθινό να γίνει!. "εσείς τι στείλατε ; καλή χρόνια να έχουμε με υγεία προπάντων όλα τa υπόλοιπa θα τa βρουμε !. ευχαριστηθηκαν ολοι με δαυτο; ενα απλο μηνυμα κονσερβα ειναι τιποτα παραπανω και προσωπικα δεν τα διαβαζω καν τα σβηνω επιτοπου Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Σημερα ειναι "Μαυρη Παρασκευη" η οποια στο Αμερικα παραδοσιακα σηματοδοτει την εναρξη της προ-εορταστικης περιοδου,οποτε ας ξεθαψουμε αυτο το thread για ακομα μια χρονια:)Ο καιρος ειναι αρκετα χειμωνιατικος και ταιριαζει στο εορταστικο πνευμα.Τα περισσοτερα εμπορικα καταστηματα,εμπορικα κεντρα και σουπερ μαρκετ εχουν ηδη αποκτησει γιορτινο στολισμο και εχω ηδη δει και μερικα σπιτια που εχουν στολιστει.Το δικο μου λεω να το στολισω αυριο ή μεθαυριο.Ελπιζω φετος να δουμε επιτελους ενα κανονικο δεντρο ή εστω καραβι στο κεντρο της Αθηνας και οχι παλι την κακογουστη σκαλωσια του Καμινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Πάντως είναι ωραία που βλέπεις στολισμένα τα καταστήματα και μερικές πλατείες από διάφορες περιοχές της πόλης. Νιώθω ότι αυτός ο μήνας θα μας προσφέρει την δυνατότητα να αφεθούμε για λίγο από τα καθημερινά προβλήματα και να αλλάξουμε ψυχολογία! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Πάντως είναι ωραία που βλέπεις στολισμένα τα καταστήματα και μερικές πλατείες από διάφορες περιοχές της πόλης. Νιώθω ότι αυτός ο μήνας θα μας προσφέρει την δυνατότητα να αφεθούμε για λίγο από τα καθημερινά προβλήματα και να αλλάξουμε ψυχολογία! Συμφωνώ απόλυτα. +1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Τις βαριεμαι τις γιορτες. Παρα πολυ. Υπερκαταναλωση στα παντα. Ολοι το παιζουν καλοι τις γιορτινες μερες και μολις τελιωσουν βγαζουν τον πραγματικο τους εαυτο. True story. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Τις βαριεμαι τις γιορτες. Παρα πολυ. Υπερκαταναλωση στα παντα. Ολοι το παιζουν καλοι τις γιορτινες μερες και μολις τελιωσουν βγαζουν τον πραγματικο τους εαυτο. True story. Καλά, δυστυχώς τα Χριστούγεννα είναι εδώ και χρόνια καθαρά εμπορευματικοποιημένη γιορτή. Παραμυθάκια, δωράκια, πολύ φαγητό και κανείς να μην αναφέρεται στην κανονική έννοια της όπως το λέει η ίδια η λέξη. Χριστού-γέννα. Για τα παιδιά πάντως είναι η καλύτερη τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Απέκτησε και το site την εορταστική του εμφάνιση :D Καλές γιορτές παιδιά! ps:Πολύ θα μου άρεσε να πέφτει και χιόνι στο site όπως είχε γίνει πριν κάτι χρόνια αν θυμάστε! edit: Άρχισε να πέδφτει και το χίονι στο σάιτ. Αυτά είναι :D Edited December 7, 2013 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Επιτελους,ξαναβλεπουμε χιονι που πεφτει:)Ειχαμε να το δουμε απο το 2010. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Χρόνια πολλά παιδιά σε όλους...περαστε όσο πιο καλα μπορείτε.Καλα Χριστούγεννα αν και έχουμε ακομα μέρες...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Την περασμενη Τριτη στολιστηκε γιορτινα και η πλατεια Συνταγματος.Φετος αντι για δεντρο αποφασισαν να ακουλουθησουν το παραδοσιακο ελληνικο εθιμο και να στολισουν καραβι.Δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλο,αλλα ειναι καλυτερο απο την περσινη κακογουστη σκαλωσια.Επισεις εχουν στολιστει με λαμπιονια και ολα τα γυρω φυσικα δεντρα. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=547579 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Προσωπικά κι εμένα μου αρέσει περισσότερο στολισμένο καράβι παρά δέντρο, όχι μόνο για λόγους παράδοσης κλπ, αλλά κυρίως επειδή για πολλά χρόνια το συνήθισα ζώντας στη Θεσσαλονίκη, στην οποία το στολισμένο χριστουγεννιάτικο καράβι δε συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Και τα δικά μου χρόνια πολλά στην παρέα. Πάνω απ' όλα υγεία κι ατελείωτη αγάπη, όλα τ' άλλα είναι δευτερεύοντα και αργά ή γρήγορα έρχονται. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 καλες γιορτες σε σας και τις οικογενειες σας παιδια. υγεια και πανω απ ολα ανθρωπιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Και στον Πειραια ενα πειρατικο εβαλαν ετοιμο να "μπουμπουνισει" την πλατεια Κοραη! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Προσωπικά κι εμένα μου αρέσει περισσότερο στολισμένο καράβι παρά δέντρο, όχι μόνο για λόγους παράδοσης κλπ, αλλά κυρίως επειδή για πολλά χρόνια το συνήθισα ζώντας στη Θεσσαλονίκη, στην οποία το στολισμένο χριστουγεννιάτικο καράβι δε συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Και τα δικά μου χρόνια πολλά στην παρέα. Πάνω απ' όλα υγεία κι ατελείωτη αγάπη, όλα τ' άλλα είναι δευτερεύοντα και αργά ή γρήγορα έρχονται. :) μαλλον έχεις χρονια να πας στην Αριστοτελους γιατι τα τελευταια χρονια δεν στολίζουν τίποτα. Πριν 3 χρονια ειχαμε το πλωτο δεντρο που βουλιαξε(:lol:), περσυ και φετος ΤΙΠΟΤΑ.Μονο ενα καρουζελ και κατι σπιτακια... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 μαλλον έχεις χρονια να πας στην Αριστοτελους γιατι τα τελευταια χρονια δεν στολίζουν τίποτα. Πριν 3 χρονια ειχαμε το πλωτο δεντρο που βουλιαξε(:lol:), περσυ και φετος ΤΙΠΟΤΑ.Μονο ενα καρουζελ και κατι σπιτακια... Είναι γεγονός ότι δε με έφερε ο δρόμος απ' τη Θεσσαλονίκη την εποχή των Χριστουγέννων εδώ και 2-3 χρόνια τουλάχιστο. Δεν το ήξερα ότι δεν ξαναέστησαν το καράβι. Τόσο χάλια λοιπόν... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Σχεδόν φτάσαμε στα Χριστούγεννα...χρόνια πολλά σε όλους λοιπόν με υγεία και να περάσετε καλά!!!Merry Christmas :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Τρέξτε να προλάβετε για τα δώρα παιδιά να δώσετε χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα :) Καλές γιορτές! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Σας είπαν τα κάλαντα σήμερα τα παιδάκια;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Σας είπαν τα κάλαντα σήμερα τα παιδάκια;; Μας τα 'παν, μας τα 'παν! Και μου φάνηκε περίεργο το ότι τις προηγούμενες δύο χρονιές, δεν είχε χτυπήσει το κουδούνι πάνω από 2-3 φορές. Σήμερα χτύπησε τουλάχιστον 7 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Με τοσο υπνο που εριξα, μονο 2 3 φορες ακουσα το κουδουνι. Καθε χρονια παντως παρατηρω μειωση στα καλαντα. Που εκεινες οι χρονιες που περιμεναν να τελειωσουν οι προηγουμενοι για να τα πουν οι επομενοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillerElite Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Ημέρες που σε κάνουν να νιώθεις και εσύ παιδί, ειδικά σήμερα το πρωί που άκουσα τα κάλαντα από τα πιτσιρίκια. Καλές γιορτές σε όλους και βγείτε λίγο έξω, είναι ωραία όλα τώρα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Σας είπαν τα κάλαντα σήμερα τα παιδάκια;; 8 παρα 10 χτυπησε το 1ο!!!!απο τι ωρα ξεκινησε να ξερα!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Εγώ για πρώτη φορά μετα απο πολλά χρόνια επανηλθα στην ενεργό δραση. Ευτυχώς είχα φυλάξει το τριγωνακι. Ξεχύθηκα στους δρόμους... Παλι καλά που μικροδειχνω...με κάνεις άνετα για 27 ας πούμε. Μια χαρά, σαν να μην πέρασε μια μερα. Μαζεψα κάνα δεκαρικο. Βέβαια τσακωθηκα με ορισμένα πιτσιρικια που με κοροιδευαν, εν τέλει όμως όλα καλά. Εβαζα τα παιδιά να χτυπάνε το κουδούνι γιατί σε εμένα δεν άνοιγαν. Είμαι και λίγο αξύριστος... Νομιζω αυτό έφταιγε. Τώρα, οταν έμπαινα στις πολυκατοικίες περιμενα πίσω απο τα παιδακια κρυμμένος στις σκάλες και όταν άνοιγε η πόρτα των σπιτιών...τσουπ πεταγομουν απο το background. Άντε τώρα δεν κρατιέμαι για τα πρωτοχρονιατικα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Σας είπαν τα κάλαντα σήμερα τα παιδάκια;; Παρολο που μενω σε ισογειο διαμερισμα,που εχει εισοδο διαφορετικη απο την κεντρικη της πολυκατοικιας και ειναι λιγο δυσκολο να την βρεις,ηρθαν 2 παρεες και μου τα ειπαν,ενω περσι δεν τα ειχα ακουσει απο κανεναν. Εγώ για πρώτη φορά μετα απο πολλά χρόνια επανηλθα στην ενεργό δραση. Ευτυχώς είχα φυλάξει το τριγωνακι. Ξεχύθηκα στους δρόμους... Παλι καλά που μικροδειχνω...με κάνεις άνετα για 27 ας πούμε. Μια χαρά, σαν να μην πέρασε μια μερα. Μαζεψα κάνα δεκαρικο. Βέβαια τσακωθηκα με ορισμένα πιτσιρικια που με κοροιδευαν, εν τέλει όμως όλα καλά. Εβαζα τα παιδιά να χτυπάνε το κουδούνι γιατί σε εμένα δεν άνοιγαν. Είμαι και λίγο αξύριστος... Νομιζω αυτό έφταιγε. Τώρα, οταν έμπαινα στις πολυκατοικίες περιμενα πίσω απο τα παιδακια κρυμμένος στις σκάλες και όταν άνοιγε η πόρτα των σπιτιών...τσουπ πεταγομουν απο το background. Άντε τώρα δεν κρατιέμαι για τα πρωτοχρονιατικα. Σοβαρα,πηγες για καλαντα ολοκληρος μαντραχαλος?:p Ποσο εισαι αν επιτρεπεται?Οταν εμφανιζοσουν ξαφνικα πισω απο τα παιδακια επαιρνες τουλαχιστον κανενα ψιλο ή τα μαζευαν ολα τα πιτσιρικια?Να φανταστω οτι πηγες μονο για τον χαβαλε,αφου δινουν ψιχουλα σε οποιους ειναι πανω απο 15 χρονων.Θυμαμαι οτι τις τελευταιες χρονιες που πηγα (με παρεα 4 ατομων) οταν ημουν Α'- Β' Λυκειου επαιρνα πολυ λιγοτερα απ'οσα επαιρνα στα χρονια του δημοτικου-γυμνασιου(με παρεα 6-7 ατομων).Και μιλαω για το δικο μου μεριδιο,οχι ποσα μαζευαμε συνολο. Edited December 24, 2013 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Πριν ένα μισάωρο τελείωσα. Ξεκίνησα πρώτος και έφτασα μέχρι τις 5:30. Θα πω τα πρωτοχρονιάτικα και των Φώτων (έχει και άλλα μετά από τα Φώτα; Αν ναι, θα τα πω και εκείνα) και τέλος. Του χρόνου θα είναι ντροπή... 31 χρονών θα είμαι, εντάξει... δεν μπορείς να τα πεις. Edited December 24, 2013 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts