Jump to content

KillerElite

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KillerElite

  1. Φυσικά θα δώσω το παρών και σίγουρα θα είναι ένα ωραίο απογευματινό tech coffee:-)
  2. Mercedes-Benz SL400 μοντ. 2015 Συνδυάζει πολλά: πολυτέλεια + μοναδική εμπειρία οδήγησης + ταχύτητα.
  3. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα που μπορείς να πεις οκ, ας βάλω το Epsilon να δω την τάδε ενδιαφέρουσα εκπομπή, είναι γεμάτο το πρόγραμμα του καναλιού από περιττές κουτσομπολίστικες εκπομπές.
  4. Κοίτα αν θες και τα ακουστικά της OVEVO εδώ-> https://www.amazon.co.uk/OVEVO-SH03B-Capacitive-Waterproof-Shockproof/dp/B019RSL1W6/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1477733094&sr=8-18&keywords=OVEVO τα έχω έναν χρόνο και πέρα από την πραγματικά εξαιρετική τους απόδοση, με α μαξιλαράκια αυτά και στην βροχή τα φοράς και δεν έχουν θέμα για υγρασία.
  5. Πλέον πάω μονάχα στον Μασούτη, έχει πολύ ποιοτικά προϊόντα (Mr.Grand) και συχνά βγάζει καλές προσφορές, οπότε δεν το ψάχνω πολύ.
  6. Ακυρώθηκαν οι υποχρεώσεις του Σαββάτου και θα είμαι εκεί στην ώρα μου όπως πάντα :)
  7. Παρών και εγώ πάλι, nagata άργησες αυτήν την φορά να κάνεις συνάντηση, αλλά είμαι σίγουρος ότι μας έχεις ετοιμάσει πάλι ωραία πράγματα και θα περάσουμε καλά =)
  8. Καλημέρα παιδιά..!! Βρίσκομαι ειλικρινά σε ένα αδιέξοδο, ακούω προτάσεις για συνθέσεις desktop και πάω να καταλήξω κάπου αλλά τελικά μπερδεύομαι ακόμη περισσότερο. Δεν θα σας αναφέρω τις συνθέσεις που με πρότειναν φίλοι και γνωστοί για να μην σας επηρεάσω, απλώς θα σας ζητήσω να μου δώσετε κάποιες ολοκληρωμένες προτάσεις για συνθέσεις και θα σας πω ποιες είναι οι ανάγκες μου. Θέλω ένα σταθερό PC για χρήση γραφείου, είμαι πολιτικός μηχανικός και θέλω ένα μηχάνημα για να δουλεύω με αξιοπρέπεια σχεδιαστικά προγράμματα, όπως είναι το autocad και άλλα παρεμφερή. Οπότε θέλω ως στάνταρ έναν καλό επεξεργαστή σειράς i5 (4ης γενιάς και άνω), μνήμη RAM 16GB, έναν δίσκο SSD και ο σκληρός ας είναι στα 500GB. Για την πλήρη σύνθεση του κουτιού και μόνο (τα υπόλοιπα περιφεριακά όπως οθόνη, πληκτρολόγια, ποντίκι και ηχεία, υπάρχουν, μόνο πύργο θέλω) μπορώ να διαθέσω 800-840 ευρώ. Η αγορά θέλω να γίνει από το visionstudio.gr ή το eshop.gr περιμένω τις προτάσεις σας... :)
  9. Πως τα προλαβαίνει κάθε φορά όλα αυτός ο nagata απορώ, άψογος και πάλι ο διοργανωτής και ωραία τα δωράκια, μπράβο στην mls η ψηφιακή βοηθός MAIC δουλεύει πολύ καλά από ότι δοκίμασα εκείνη την ημέρα, μπορεί σε specs οι συσκευές να υστερούν, αλλά σε "καταλαβαίνουν" στα φωνητικά μηνύματα που τους δίνεις.
  10. Λέω να δώσω τα παραπάνω γιατί από το μαγαζί αυτό αγόρασα πριν κάτι μήνες και έμεινα υπερ-ευχαριστημένος. Μου είπαν έχω εγγύηση DOA εδώ κανονικά, δηλαδή μου εξήγησαν ότι εαν έχει κατασκευαστικό θέμα εξαρχής στις 10 πρώτες ημέρες τους το αναφέρω και μου αντικαθιστούν την συσκευή αμέσως. Άρα αφού μας κάνει και στην κάμερα, το πήρα :)
  11. Επειδή έχω κακή εμπειρία από Κινεζικά καταστήματα, λέω να το παραγγείλω από Ελλάδα, το βρήκα στα 220 ευρώ μαζί με εγγύηση ενός χρόνου, powerbank μικρό, δερμάτινη θήκη mofi, θήκη σιλικόνης, tempered glass, hands free και ζελατίνα προστασίας. Είναι καλή η προσφορά; Να το πάρω σε λευκό ή είναι εντυπωσιακό και σε κίτρινο; Για φωτογραφίες απλές τώρα στις διακοπές θα με αφήσει ικανοποιημένο;
  12. Πάντα είμαι η "εξαίρεση" καθώς έχω WP συσκευή αλλά πάντα δίνω το παρών, οπότε να με περιμένετε και εμένα :)
  13. To συγκεκριμένο update το έχω περάσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και μόνο προβλήματα μου δημιούργησε. Το σημαντικότερο όμως πέρα από τα διάφορα bugs είναι ότι είδα απίστευτα να πέφτει η απόδοση της μπαταρίας μου, εκεί που το φόρτιζα μια φορά την ημέρα, τώρα το φορτίζω τουλάχιστον δύο φορές. Έχω και μερικά θεματάκια με κάποια προγράμματα, σακατεύτηκε το κινητό μου :(
  14. Όλα υπέροχα, το μαγαζί αυτή την φορά μου άρεσε περισσότερο από τα υπόλοιπα, πολύ ζεστό περιβάλλον. πάλι δεν φάνηκα τυχερός και μου άρεσε πολύ το tablet της vodafone, ελπίζω την επόμενη να πάρω κ γω κάτι :D Συγχαρητήρια στον διοργανωτή του event (μπράβο Nagata, όλο ήταν όπως έπρεπε, έτρεχες σαν τον Βέγγο αλλά μια χαρά το αποτέλεσμα).
  15. Υποθέτω ότι οι κάτοχοι WP συσκευών θα ήμαστε ελάχιστοι πάλι, ε;;; Θα μπορείτε να μας μετρήσετε στο ένα δάκτυλο :(
  16. Για ακόμη μία φορά, υπήρξε φιλικό κλίμα και αμέτρητες συζητήσεις, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές γέλιου με πειράγματα μεταξύ μας :) Η επιλογή μαγαζιού ήταν κατά τη γνώμη μου ότι καλύτερο, βρισκόμασταν πραγματικά στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και η εξυπηρέτηση πάρα πολύ καλή. Ωραίο και το δωράκι της Vodafone, αν και στάθηκα άτυχος :( αγαπάμε τα myphone meeting και λησμονούμε το επόμενο!
  17. Πολύ ωραίο και "επίκαιρο" δώρο! Καλή μας επιτυχία :)
  18. εγώ βρήκα λύση με nokia bluetooth, μία φορά στο τόσο να υπάρχει θέμα ζεύξης.
  19. Κι όμως αντί να σκεφτούν το ενδεχόμενο μείωσης της τιμή του πετρελαίου το μόνο που έχουν να πουν είναι μην ανάβετε τζάκι, παγώστε δεν μας ενδιαφέρει. Όχι δεν είναι καθόλου έτσι, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και τείνει άμεσης λύσης.
  20. Με την σειρά μου να ευχηθώ χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινότητα του myphone που εδώ και χρόνια φροντίζει να μας ενημερώνει για τα πάντα! :)
×
×
  • Create New...