Jump to content

Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά - Χρόνια πολλά

FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

sta goodys ths sofias bghkane ta xristougenniatika arkoudakiaaaaaaaaaaaaaaa(asxeto)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Naiiii! Afta ta melomakarona einai pirasmos!!

Kai egw trelenomai gia ta xristougenna!!

Alla meta kapaki exw eksetastikh kai prepei mesa sta xristougenna na diavazw.. Ai sixtir m' afth th sxolh!!

:) :) :)

Nokia n800 user! :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (21 Νοέ. 2004 , 11:05)

sta goodys ths sofias bghkane ta xristougenniatika arkoudakiaaaaaaaaaaaaaaa(asxeto)

και εδώ τα βγάλανε

αλλά είναι προίόντα-αρκουδάκια και όχι αρκουδάκια...κορνίζα, θήκη για cds κτλ :confused:

:X

edo einai pio piso....6-7 diaforetika arkoudakia exei...ta exo ola ektos apo ena

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ;

Και να μη χιονίσει εμένα δεν με πειράζει, μου αρκεί που κάνει κρύο...

Αλλωστε δεν έχω δει και ποτέ χιόνι στην Αθήνα τα Χριστούγεννα, πάντα χιονίζει μετά :p .

Εγώ το μόνο που εύχομαι για τα φετινά Χριστούγεννα είναι να τα περάσω μαζί με τον αγαπημένο μου...... Αχ καλέ μου Αγ.Βασίλη ακου την ευχούλα μου..... :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg

edo perimenoume ta xionakia...

loipon paidakia siga siga de protinete kai tpt dorakia?gia manes.mpampades kai adelfous,adelfes,8eies,8eious exo brei...to nini moy mou emeine....rixtes kamia idea

Αγιε μου Βασιλη ενα πραμα και μονο ζηταω...............φερε μου την Ριτα ( αν και η Λολλιτα δεν θα ηταν και ασχημα :p )

ΥΓ ισως ηρθε η ωρα να παω στην δουλεια, σε ενα λεπτο πρεπει να ειμαι Ασπροπυργο

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (23 Νοέ. 2004 , 08:54)

loipon paidakia siga siga de protinete kai tpt dorakia?gia manes.mpampades kai adelfous,adelfes,8eies,8eious exo brei...to nini moy mou emeine....rixtes kamia idea

Θα σου πρότεινα να πάρει κάτι που θα μείνει, μην είναι χριστουγεννιάτικο και μετά τις γιορτές μπει στην ντουλάπα... Αν θες ρουχισμό, ένα κασκολάκι με ένα ταιριαστό μπουφανάκι μου φαίνεται ωραία ιδέα. Καλό θα ήταν πάντως να είναι κάτι πρωτότυπο. Καλά Χριστόυγεννα! :D

...And yet I know the worst is still to come...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (17 Νοέ. 2004 , 23:09)

Ελπίζω για όλους σας να είναι έτσι, για μένα είναι διαφορετικά.

Δεν στολίζουμε δέντρο ούτε έχουμε δώρα. Όχι μόνο λόγω πένθους αλλά και λόγω οικονομικών δυσχεριών. Κάθε τέτοια εποχή βλέπω τον πατέρα μου στον ύπνο μου και τρομάζω. Το να περνάς μερικές μέρες των Χριστουγέννων στο νεκροταφείο δεν είναι ότι περιμένεις...

Βέβαια φέτος προστέθηκαν και κάποια άσχημα προβλήματα υγείας που κάνουν τα Χmas σίγουρα πολύ δύσκολα...

Τουλάχιστον έχω τον άντρα μου και δεν με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τα κάλαντα ούτε τα γλυκά..να έχω κάποιον να είναι δίπλα μου είναι το καλύτερο δώρο για φέτος...

σορυ για το πεσιμιστικό ύφος αλλά φέτος με έχουν μουντζώσει απο την κορυφή έως τα νύχια :cry:

ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 (24 Νοέ. 2004 , 08:26)

Καλό θα ήταν πάντως να είναι κάτι πρωτότυπο. Καλά Χριστόυγεννα! :D

Όλοι έτσι προτείνετε γενικά και αόριστα πρωτότυπο δώρο! :p Καλά Χριστούγεννα και σε σένα! :)

Για πρωτότυπο δώρο προτείνω μια σοκολάτα με κόκκινο εξώφυλο, γράφουμε ένα σ' αγαπώ έξω και την ανοίγουμε και γράφουμε ένα ερωτικό ποίημα από τη μέσα πλευρά.

Προσοχή η σοκολάτα να μην είναι υγείας! :p

Προσοχή 2 να κάνετε και άλλο δώρο, παλιοτσιγκούνηδες πάτε να την βγάλετε με μια σοκολάτα! :whistle: :lol:

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (23 Νοέ. 2004 , 08:54)

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ...ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΝΙ. ΙΔΕΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ;

Αμάν εδώ στη Κύπρο χειμώνιασε απότομα! Τη μια μέρα 25 την επομένη 11! δεν κάνω πλακα :P

Χριστουγεννα σου ρχόμαστε! Η μάλλον μας έρχονται αλλα τέσπα :P

It's what you do to me..

shmera arxise na xionizei..iouuuuuuuu

gia dora 8elo apla idees...tou exo parei polla dorakia...to taksidi apokleiete ka8os exoume poly ligo xrono sth dia8esh mas..

epishs ekpiptoun kai diafora dorakia tou styl:arkoudakia,aromata,sokolates (nai,nai) kai eidh rouxismou....

upo8eto pos 8a prepei na eimai kai sosth oson afora ta dora pou aytos mou exei kanei..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (24 Νοέ. 2004 , 11:50)

Για πρωτότυπο δώρο προτείνω μια σοκολάτα με κόκκινο εξώφυλο, γράφουμε ένα σ' αγαπώ έξω και την ανοίγουμε και γράφουμε ένα ερωτικό ποίημα από τη μέσα πλευρά.

Νομίζω ότι η σοκολάτα με κόκκινο εξώφυλλο και το σ'αγαπώ απέξω δεν είναι πια και τόσο πρωτότυπο, ειδικά από τότε με την διαφήμιση της lacta. Με το που βγήκε η διαφήμιση, ξαφνικά είχαν όλοι την ίδια ιδέα, τι περίεργο... ;)

...And yet I know the worst is still to come...

εγώ προτιμώ ένα αρκουδάκι με μια καρδούλα που να λέει σ'αγαπώ

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (24 Νοέ. 2004 , 23:41)

εγώ προτιμώ ένα αρκουδάκι με μια καρδούλα που να λέει σ'αγαπώ

Eμένα θα μου έφτανε και το σ΄αγαπώ σκέτο...

re paidia....psaxnoume gia uliko doraki....oloi mas sigoura 8a protimousame ena sagapo sketo...alla kai kati xeiropiasto den einai kako,.,,na to balei kato apo to elato,kai an xarei otan to anoiksei pou ton skefthkate!!!

Αλλαξα γνωμη!Ειναι τελεια!Σημερα πηγα με τον πατερα μου και πηραμε λαμπακια και στολιδια (παλι φετος) και ζηλεψα ενα δεντρακι με οπτικες ινες (!!!) για το δωματιο μου...Ειναι πανακριβα τα ατιμα (1 μετρο περιπου ισως και ποιο ψηλο 70€ ) αλλα τα αξιζει!Ειναι τελειο!!!Θα ανεβασω και φωτο.Merry Chistmas φιλαρακιαααααα!!!I love u all :D

EDIT:Μια μικρη αποψη απο το δεντρακι μου...Πανεμορφο κατ εμε

http://briefcase.pathfinder.gr/download/gregorisvas/20722/351056/0/picture00001.jpg

Xronia polla!!!!!!!!!!!!! :p :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 3 Δεκ. 2004 , 20:00)

Αλλαξα γνωμη!Ειναι τελεια!Σημερα πηγα με τον πατερα μου και πηραμε λαμπακια και στολιδια (παλι φετος) και ζηλεψα ενα δεντρακι με οπτικες ινες (!!!) για το δωματιο μου...Ειναι πανακριβα τα ατιμα (1 μετρο περιπου ισως και ποιο ψηλο 70€ ) αλλα τα αξιζει!Ειναι τελειο!!!Θα ανεβασω και φωτο.Merry Chistmas φιλαρακιαααααα!!!I love u all :D

EDIT:Μια μικρη αποψη απο το δεντρακι μου...Πανεμορφο κατ εμε

http://briefcase.pathfinder.gr/download/gregorisvas/20722/351056/0/picture00001.jpg

Πολύ όμορφο το δεντράκι φίλε μου..Πού θα βρώ και εγώ ένα? :happy: :whistle:

Καλές γιορτές σε όλους , καλα χριστούγεννα!!! Ευτυχισμένο το νέο έτος !

Μήπως είναι λίγο νωρίς?? :blink: :p

Ελα ντε... :p Εγω σε μαγαζι με χριστουγεννιατικα το πηρα.Ενταξει..3/12 εχουμε..Κοντευουν!! :) :) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 3 Δεκ. 2004 , 20:58)

Ελα ντε... :p Εγω σε μαγαζι με χριστουγεννιατικα το πηρα.Ενταξει..3/12 εχουμε..Κοντευουν!! :) :) :)

Φιλε gregorisvas μπορεις να μου πεις ποσο περιπου κοστισε?Επισης υπαρχουν μικρα τετοια δεντρακια,δηλαδη να μπει πανω σε ενα τραπεζι?Μισο μετρο δηλαδη πανω κατω?

Τhanx in advance!