Jump to content

maggie_25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maggie_25

  1. 10 χλμ να παω και 10 να γυρίσω :D ... αλλά με την κίνηση στην εθνική Α-Λ θέλω 30-45 λεπτα να πάω και 30 να γυρίσω :mad: :knife:
  2. Πραγματικά πολυ συγκινητικό ...
  3. Υπολολίζουν τον μέσο όρο ηλικίας που το κορίτσια αδιαθετούν για πρώτη φορά. Με συγχωρείται για την εκφραση :O . Θεωρούν οτι αυτή η ηλικία είναι η ιδανικότερη. Αυτό δεν αποκλείει τις υπόλοιπες μικρές ηλικίες. Επίσης τα ταμεία επρεπε να βάλουν μια ηλικία - πλαφόν γιατι αν το διαθέτανε δωρεαν δεν θα υπήρχαν εσοδα για αυτους που θα το φερουν στην Ελλάδα ;)
  4. Το εμβόλιο αυτό αφορά μονο νεαρές κοπέλες μέχρι 23 ετών που δεν εχουν επαφές. Δυστηχώς για τις υπόλοιπες γυναίκες αυτή τη στιγμή η μονη λύση ειναι η πρόληψη κανοντας το ετήσιο τέστ ΠΑΠ ώστε αν εμφανιστεί να το προλάβουν στο αρχικό του στάδιο. Κατά τη γνώμη μου επειδή αυτό το θέμα αγγίζει ενα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού και πολλές γυναίκες δεν ξέρουν τη σοβαρότητα αυτού του ιού αλλά και ποσο ευκολο ειναι να το εχεις και να μην εχει εκδηλωθεί (ακόμα τουλάχιστον) καλό θα ήταν τα μεσα μαζικής ενημέρωσης να ενημέρωναν και για την προλυπτική παρακολούθηση αυτών που λογω ηλικίας ή ενεργής σεξουαλικής ζωής δεν μπορούν να κανουν το εμβόλιο. Τώρα όσον αφορά το τι θα καλύπτουν οι ασφάλειες επιτρέψτε μου να γελάσω (με πίκρα). Οι φαρμακοβιομηχανίες κάνανε τρελη διαφήμιση του ιου τον τελευταίο χρόνο για να βγάλουν όσα γίνεται περισσότερα. Πρίν 2 χρόνια δεν ήξερα καν για τον HPV και τώρα ξέρω τα πάντα. Γιατί άραγε?
  5. Λυπαμαι που θα απογοητεύσω κι εγω του οπαδους των greeklish αλλα προτιμω τα ελληνικα. Εκτως οτι με κουραζουν και μου παιρνει περισσοτερη ωρα για να βγαλω νοημα οπως ειπαν και αλλοι παραπανω, οταν βλεπω ενα κειμενο πανω απο 2 σειρες με greeklish δεν μπαινω καν στον κοπο να ασχοληθω. Κατεβαινω πιο κατω και συνεχιζω στο επομενο ποστ. Οσοι εχουν τη δυνατοτητα να το γραφουν ελληνικα και δεν το κανουν πιστευω οτι βαριουνται. Αλλωστε τα ορθογραφικα φαινονται και στα greeklish.
  6. Αν και ειμαι πολύ ασπρη και θα ήθελα να εχω ενα πιο σταρένιο χρώμα δεν νομίζω ότι θα το κάνω. Προτιμώ στην παραλία κάτω απο το δεντράκι μου, με τον χυμούλη μου και το βιβλίο μου από το πρωί μεχρι το βραδυ κι ας μαυρίσω στο τέλος του καλοκαιριού.
  7. Εγω πάλι νομίζω ότι η κόρη του Αγγελου ειναι η Μαίρη (κόρη του Ιάκωβου) και γι'αυτό ο Ιάκωβος θέλει να την στείλει ξανά στο Παρίσι, στη μητέρα της... Μη βαρέσετε... Υποθέσεις κάνω...
  8. Kι εγω έτσι νομίζω Atha... Eίδες το ξέσπασμα της Δώρας? Εχει χάσει την μπάλα και τα ρίχνει στη Ρεγγίνα. Μου τη δίνει που αυτές τις ανησυχίες της δεν της δίχνει στον Στράτο και εκει το παίζει ευτυχισμένη γυναικούλα, χαρούμενη νοικοκυρά...
  9. Oυφ επιτέλους βρήκα το θέμα.... Ανησύχησα μήπως διαγράφηκε :p και τώρα εγω με ποιόν θα σχολιάζω... Παιδιά εχασα το χθεσινό :cry: κι εχω μείνει λίγο πίσω... Μήπως η κόρη του Αγγελου ειναι η κορη του Ιακωβου (Μαίρη)?
  10. Eγω δεν θα σχολιάσω αν ειναι ωραια η Βερα ή οχι... Στο κάτω κατω εχω πει τις αποψεις μου σε προηγουμενο post.... Εχθες ειδα λίγο γιατι ειχα τρεχάματα αλλά νομίζω ότι είδα απο τις καλύτερες σκηνές... Ο Στρατος στην πορτα να κοιταει την Ρεγγίνα και εκείνη να του λέει "κι εγω Σ'αγαπώ"... Γιατι ρε γμτ δεν της το λέει??? Αφου κοβει φλέβες.... Είδα και την Δωρα που προβάρει τα ρουχα για το γαμο... Ερώτηση: Γιατί εβαψε το μαλλί? Προσπαθεί να φτάσει στα χρώματα της Ρεγγίνας για να μην την αφήσει ο Στράτος?
  11. Ε μα έλεος πια! Επρεπε να τους το πει η δημοσκόπηση??? Τόσο καιρο που τους το λέω και χτυπιέμαι μπροστά από την τηλεόραση δεν με ακούνε??
  12. Eίδα εχθές το διαφημιστικό και επαθα την πλάκα μου...:wacko: Φιλιούνται ο Στράτος με τη Ρεγγίνα ή εμένα τα μάτια μου κάνουν πουλάκια??? Μήπως το φαντάζεται κάποιος απο τους δύο?
  13. Απ'ότι βλέπω δεν ειμαι μόνο εγώ που βλέπω τη "Βέρα" :) Για εσας που την αποκαλείτε τηλεσκουπίδι, πολυ απλά μην την βλέπετε, υπάρχουν κι αλλα κανάλια. Την παρακολουθώ από το πρώτο επεισόδιο και ακόμα με κρατάει σε αγωνία. Αυτό το λέω επειδή συνήθως βαριέμαι ευκολα και συχαινομαι τα σήριαλ-ταινίες που ειναι προβλέψιμα και ξέρω τι θα γίνει. Να πω τώρα και τη γνώμη για το τι θα γίνει στο τέλος? Ο Στράτος και η Ρεγγίνα ειμαι σίγουρη ότι θα ειναι μαζί και θα μεγαλώσουν μαζί την κόρη τους.
  14. Mόνο εμείς στο γραφείο πάμε με jean και πουλοβεράκια και δεν μας λένε τιποτα... Ευτυχώς που ερχονται και τα Χριστούγεννα και ντυνόμαστε πιο καλά και φαινόμαστε για σοβαρή εταιρία :p :p
  15. Πιστεψε με angelina ειναι πολυ λιγες οι γυναίκες που εχουν αυτη την τύχη... Όλες εχουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι, απλα ή δεν το αναφέρουμε ή μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό.... Αλλες εχουν μεγάλα προβλήματα όπως εσύ και η peny και αλλες εχουν μικρά... Φιλικά
  16. Διάγνωση: Δεν ξέρω πώς αισθάνεσαι γι αυτό αλλά ήσουνα γυναίκα στην προηγούμενη γήινη ενσάρκωσή σου. Είχες γεννηθεί κάπου στη Δυτική Αυστραλία (West Australia) γύρω στο 975. Το επάγγελμά σου ήταν κοσμηματοπώλης, ωρολογοποιός. Ένα σύντομο ψυχολογικό προφίλ της προηγούμενης ζωής σου: Άτομο, περίεργο, ερευνητικό, αδιάκριτο, χρησιμοποιούσε υβριστική γλώσσα, του άρεσε να παίρνει πολύ βαριά τα πράγματα και να ψάχνει σε βιβλία. Ταλέντο για το δράμα, φυσικός γεννημένος ηθοποιός. Το μάθημα, που έφερες από την προηγούμενη ζωή σου στην τωρινή: Υπάρχει μια αόρατη επικοινωνία ανάμεσα στον υλικό και στον πνευματικό κόσμο. Το μάθημά σου -- να ψάξεις, να βρεις και να χρησιμοποιήσεις αυτή τη γέφυρα. Τώρα θυμάσαι; Nα σου πω την αληθεια δεν θυμάμαι και πολλά... το μέρος σίγουρα μου ειναι αγνωστο... Στο ψυχολογικό προφίλ μπορώ να πω οτι επεσε σε πολλά μέσα ....
  17. Eγώ αυτό το βρίσκω πιο καλό απο το κέρασμα.. Όσο για το κέρασμα στο πρώτο ραντεβού, δεν ξέρω γιατι, αλλά απο μια συζήτηση που ειχα εχθες το απογευμα, οι περισσοτεροι αντρες και γυναίκες το εχουν σαν δεδομένο. Τελικά το έχουμε περάσει ο ένας στον άλλο και είμαι τελικα λίγοι και από τα δύο φύλα που δεν κολλάμε σ'αυτο...
  18. :wacko: :wacko: :wacko: Εχω κατι χρόνια να πάω στο Θησείο.... Εγω στο Χαιδάρι που βγαίνω 3,5 τον πληρωνω.... Εστω ας δώσεις 4,5 αν και σου λεω οτι δεν βρισκω το λόγο να το κάνεις... Ετσι θα δεις και αν αξίζει τον κόπο....αλλωστε στο 2005 ζούμε
  19. Πολυ ρομαντικό θα της πεις και θα της δείχνεις και την ακρόπολη ;) .... άσε που αν δεν αξίζει τον κόπο, το πολύ πολύ να εχεις χασει 2 ωρες απο την ζωη σου και 3,5 ευρω για τον καφέ που υποθέτω οτι θα την κεράσεις (που κατα τη γνωμη μου δεν χρειαζεται να το κάνεις)
  20. Αυτο ειλικρινά δεν το ειχα ακούσει :( . Δεν ξέρω αν ειναι πολλές ή λιγες αλλά σίγουρα υπάρχουνε. Αυτον που λυπαμαι ειναι αυτους κακομοιρους που σιγουρα θα παιρνανε και λουλουδια για να τους πετάνε και την αλλη μέρα θα περιμενανε ενα τηλέφωνο. Πω πω ειναι πολύ σκληρο αυτο... :( κοροϊδία... Ντροπή τους... ελπίζω να μην σας τύχει ποτε κάτι τέτοιο... :luck:
  21. Ανωτερη σίγουρα... Εσυ ως μικρότερη θα πάς εστω και τυπικά και θα της ευχηθείς. Θα πάρει κάτι συμβολικό για να μην πάς με αδεια χερια (θα βρει ευκαιρία να σου την πει αν δεν το κάνεις), θα κάτσεις λίγο και θα φύγεις σαν κυρία. Τώρα αν αρχίσει να σου λέει τίποτα ή πετάει καρφιά και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο, θα πεις οτι λογω της ημέρας δεν θέλεις να δώσεις συνέχεια και πολύ ευγενικά και όμορφα θα φυγεις. Εσυ θα είσαι απο πάνω. Ειναι δοκιμασμένο, ξέρω τι σου λέω... ;)
  22. Κι εγω πιστεύω οτι κάτι πρέπει να της πάρεις αλλά όχι κάτι το οποίο θα μπορεί άνετα να σχολιάσει κακοπροαίρετα για παράδειγμα ενα ρουχο που μπορει να μην της αρέσει. Προσπάθησε να πάρεις κάτι που να είσαι σίγουρη ότι θα το θέλει, σκέψου το καλά ;) .
  23. Σε αυτή τη συζήτηση συμμετείχαμε εώς τώρα 4 κορίτσια. Αυτό που λές με προσβάλει εμένα προσωπικά γιατι δεν με γνωρίζεις. Εδω είμαστε για να γράφουμε τη γνωμη μας και αυτα που πιστευουμε. Αν ειναι να αρχισουμε να αμφισβητούμε αυτα που γράφει ο καθένας τότε θα γεμίσουμε το forum με καβγάδες και off topic. Δεν εχω λόγω να γραψω βλακείες γιατι δεν εχω και κανένα όφελος φιλε ethnicnation οποτε σε παρακαλώ μην αμφισβητείς αυτά που γράφω. Συγνωμη προς του moderators για το υφος μου και για το off-topic. Αν κρυθει ακατάλληλο ας διαγραφεί.
  24. :lol: :lol: :rotfl: καλό... θα το λέω :lol: :lol:
  25. Αγαπητε Βaator λυπάμαι για τη γνωμη που εχεις σχηματίσει για το 90% των γυναικων και ειμαι σιγουρη οτι απο κάπου εχει προκύψει... Θα σε παρακαλούσα όμως να μη μας βάζεις ολες στο ίδιο καζάνι και ευτυχως δεν είμαστε μόνο το 10% αυτές που ξέρουμε τι μας γίνετε και τι θέλουμε... Αν θέλεις να δώσεις κάποιο ποσοστό καλύτερα να ξεχωρίσεις τις γυναίκες που ερωτεύονται την τσέπη και το αυτοκινητο σας (γενικα σαν αντρες μιλάω και όχι προσωπικά) και δυστυχώς ειναι παρα πολλες και σε αυτές που σας ερωτευονται και βγαίνουν μαζι σας για το χαρακτήρα σας. Δεν θέλω να ερθω σε αντιπαραθεση με τις δικές σας απόψεις... απλά δεν ειμαι καμμια κοπελίτσα όπως ανεφερες και μου φάνηκε κάπως ειρωνικό το ότι όλες οι σωστες στο myphone μαζευτήκαμε... Όσο για το παράδειγμα που ανέφερες με τη φιλη σου... λυπάμαι για τη συμπεριφορά της ως γυναίκα... γιατι είμαστε συνομίλικες αλλά εγω εχω μάθει να είμαι ανεξαρτητη και να μην εχω αναγκη τον καφε, το ποτο ή μπουζουκια που θα μου πληρωσει ο καθενας και ετσι ειμαι εδω και πολλά χρόνια οχι τωρα που μεγαλωσα... Φιλικά πάντα....
×
×
  • Create New...