FREAK_OF_NATURE Δημ. November 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 sta goodys ths sofias bghkane ta xristougenniatika arkoudakiaaaaaaaaaaaaaaa(asxeto) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Naiiii! Afta ta melomakarona einai pirasmos!! Kai egw trelenomai gia ta xristougenna!! Alla meta kapaki exw eksetastikh kai prepei mesa sta xristougenna na diavazw.. Ai sixtir m' afth th sxolh!! :) :) :) Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (21 Νοέ. 2004 , 11:05) sta goodys ths sofias bghkane ta xristougenniatika arkoudakiaaaaaaaaaaaaaaa(asxeto) και εδώ τα βγάλανε αλλά είναι προίόντα-αρκουδάκια και όχι αρκουδάκια...κορνίζα, θήκη για cds κτλ :confused: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 edo einai pio piso....6-7 diaforetika arkoudakia exei...ta exo ola ektos apo ena Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksanthoula Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Μακαρι! Να μην παμε και για δουλεια, να αραξουμε μεσα στις γιορτες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Και να μη χιονίσει εμένα δεν με πειράζει, μου αρκεί που κάνει κρύο... Αλλωστε δεν έχω δει και ποτέ χιόνι στην Αθήνα τα Χριστούγεννα, πάντα χιονίζει μετά :p . Εγώ το μόνο που εύχομαι για τα φετινά Χριστούγεννα είναι να τα περάσω μαζί με τον αγαπημένο μου...... Αχ καλέ μου Αγ.Βασίλη ακου την ευχούλα μου..... :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 edo perimenoume ta xionakia... loipon paidakia siga siga de protinete kai tpt dorakia?gia manes.mpampades kai adelfous,adelfes,8eies,8eious exo brei...to nini moy mou emeine....rixtes kamia idea Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Αγιε μου Βασιλη ενα πραμα και μονο ζηταω...............φερε μου την Ριτα ( αν και η Λολλιτα δεν θα ηταν και ασχημα :p ) ΥΓ ισως ηρθε η ωρα να παω στην δουλεια, σε ενα λεπτο πρεπει να ειμαι Ασπροπυργο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (23 Νοέ. 2004 , 08:54) edo perimenoume ta xionakia... loipon paidakia siga siga de protinete kai tpt dorakia?gia manes.mpampades kai adelfous,adelfes,8eies,8eious exo brei...to nini moy mou emeine....rixtes kamia idea Θα σου πρότεινα να πάρει κάτι που θα μείνει, μην είναι χριστουγεννιάτικο και μετά τις γιορτές μπει στην ντουλάπα... Αν θες ρουχισμό, ένα κασκολάκι με ένα ταιριαστό μπουφανάκι μου φαίνεται ωραία ιδέα. Καλό θα ήταν πάντως να είναι κάτι πρωτότυπο. Καλά Χριστόυγεννα! :D Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksanthoula Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (17 Νοέ. 2004 , 23:09) Ελπίζω για όλους σας να είναι έτσι, για μένα είναι διαφορετικά. Δεν στολίζουμε δέντρο ούτε έχουμε δώρα. Όχι μόνο λόγω πένθους αλλά και λόγω οικονομικών δυσχεριών. Κάθε τέτοια εποχή βλέπω τον πατέρα μου στον ύπνο μου και τρομάζω. Το να περνάς μερικές μέρες των Χριστουγέννων στο νεκροταφείο δεν είναι ότι περιμένεις... Βέβαια φέτος προστέθηκαν και κάποια άσχημα προβλήματα υγείας που κάνουν τα Χmas σίγουρα πολύ δύσκολα... Τουλάχιστον έχω τον άντρα μου και δεν με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τα κάλαντα ούτε τα γλυκά..να έχω κάποιον να είναι δίπλα μου είναι το καλύτερο δώρο για φέτος... σορυ για το πεσιμιστικό ύφος αλλά φέτος με έχουν μουντζώσει απο την κορυφή έως τα νύχια :cry: ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 (24 Νοέ. 2004 , 08:26) Καλό θα ήταν πάντως να είναι κάτι πρωτότυπο. Καλά Χριστόυγεννα! :D Όλοι έτσι προτείνετε γενικά και αόριστα πρωτότυπο δώρο! :p Καλά Χριστούγεννα και σε σένα! :) Για πρωτότυπο δώρο προτείνω μια σοκολάτα με κόκκινο εξώφυλο, γράφουμε ένα σ' αγαπώ έξω και την ανοίγουμε και γράφουμε ένα ερωτικό ποίημα από τη μέσα πλευρά. Προσοχή η σοκολάτα να μην είναι υγείας! :p Προσοχή 2 να κάνετε και άλλο δώρο, παλιοτσιγκούνηδες πάτε να την βγάλετε με μια σοκολάτα! :whistle: :lol: Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksanthoula Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (23 Νοέ. 2004 , 08:54) edo perimenoume ta xionakia... loipon paidakia siga siga de protinete kai tpt dorakia?gia manes.mpampades kai adelfous,adelfes,8eies,8eious exo brei...to nini moy mou emeine....rixtes kamia idea ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ...ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΝΙ. ΙΔΕΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αμάν εδώ στη Κύπρο χειμώνιασε απότομα! Τη μια μέρα 25 την επομένη 11! δεν κάνω πλακα :P Χριστουγεννα σου ρχόμαστε! Η μάλλον μας έρχονται αλλα τέσπα :P Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 shmera arxise na xionizei..iouuuuuuuu gia dora 8elo apla idees...tou exo parei polla dorakia...to taksidi apokleiete ka8os exoume poly ligo xrono sth dia8esh mas.. epishs ekpiptoun kai diafora dorakia tou styl:arkoudakia,aromata,sokolates (nai,nai) kai eidh rouxismou.... upo8eto pos 8a prepei na eimai kai sosth oson afora ta dora pou aytos mou exei kanei.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (24 Νοέ. 2004 , 11:50) Για πρωτότυπο δώρο προτείνω μια σοκολάτα με κόκκινο εξώφυλο, γράφουμε ένα σ' αγαπώ έξω και την ανοίγουμε και γράφουμε ένα ερωτικό ποίημα από τη μέσα πλευρά. Νομίζω ότι η σοκολάτα με κόκκινο εξώφυλλο και το σ'αγαπώ απέξω δεν είναι πια και τόσο πρωτότυπο, ειδικά από τότε με την διαφήμιση της lacta. Με το που βγήκε η διαφήμιση, ξαφνικά είχαν όλοι την ίδια ιδέα, τι περίεργο... ;) Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 εγώ προτιμώ ένα αρκουδάκι με μια καρδούλα που να λέει σ'αγαπώ Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksanthoula Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (24 Νοέ. 2004 , 23:41) εγώ προτιμώ ένα αρκουδάκι με μια καρδούλα που να λέει σ'αγαπώ Eμένα θα μου έφτανε και το σ΄αγαπώ σκέτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 re paidia....psaxnoume gia uliko doraki....oloi mas sigoura 8a protimousame ena sagapo sketo...alla kai kati xeiropiasto den einai kako,.,,na to balei kato apo to elato,kai an xarei otan to anoiksei pou ton skefthkate!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 σωστή σε βρίσκω freak!!!!.... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αλλαξα γνωμη!Ειναι τελεια!Σημερα πηγα με τον πατερα μου και πηραμε λαμπακια και στολιδια (παλι φετος) και ζηλεψα ενα δεντρακι με οπτικες ινες (!!!) για το δωματιο μου...Ειναι πανακριβα τα ατιμα (1 μετρο περιπου ισως και ποιο ψηλο 70€ ) αλλα τα αξιζει!Ειναι τελειο!!!Θα ανεβασω και φωτο.Merry Chistmas φιλαρακιαααααα!!!I love u all :D EDIT:Μια μικρη αποψη απο το δεντρακι μου...Πανεμορφο κατ εμε http://briefcase.pathfinder.gr/download/gregorisvas/20722/351056/0/picture00001.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Xronia polla!!!!!!!!!!!!! :p :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 3 Δεκ. 2004 , 20:00) Αλλαξα γνωμη!Ειναι τελεια!Σημερα πηγα με τον πατερα μου και πηραμε λαμπακια και στολιδια (παλι φετος) και ζηλεψα ενα δεντρακι με οπτικες ινες (!!!) για το δωματιο μου...Ειναι πανακριβα τα ατιμα (1 μετρο περιπου ισως και ποιο ψηλο 70€ ) αλλα τα αξιζει!Ειναι τελειο!!!Θα ανεβασω και φωτο.Merry Chistmas φιλαρακιαααααα!!!I love u all :D EDIT:Μια μικρη αποψη απο το δεντρακι μου...Πανεμορφο κατ εμε http://briefcase.pathfinder.gr/download/gregorisvas/20722/351056/0/picture00001.jpg Πολύ όμορφο το δεντράκι φίλε μου..Πού θα βρώ και εγώ ένα? :happy: :whistle: Καλές γιορτές σε όλους , καλα χριστούγεννα!!! Ευτυχισμένο το νέο έτος ! Μήπως είναι λίγο νωρίς?? :blink: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Ελα ντε... :p Εγω σε μαγαζι με χριστουγεννιατικα το πηρα.Ενταξει..3/12 εχουμε..Κοντευουν!! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 3 Δεκ. 2004 , 20:58) Ελα ντε... :p Εγω σε μαγαζι με χριστουγεννιατικα το πηρα.Ενταξει..3/12 εχουμε..Κοντευουν!! :) :) :) Φιλε gregorisvas μπορεις να μου πεις ποσο περιπου κοστισε?Επισης υπαρχουν μικρα τετοια δεντρακια,δηλαδη να μπει πανω σε ενα τραπεζι?Μισο μετρο δηλαδη πανω κατω? Τhanx in advance! Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts