AfterForever Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 και σε μένα το ίδιο. Lumia 640xl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Η ρύθμιση για να στέλνουμε μηνύματα με 160 χαρακτήρες που είναι; Την ψάχνω και δε τη βρίσκω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Settings -> Extra -> Network+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Και σε εμενα τα ιδια. Ειναι γνωστο θεμα. Καποια στιγμη θα φυγει μονο του. Κατι αλλο που βρηκα προχτες ειναι οτι με την Lumia Camera δεν μπορω να τραβηξω βιντεο. Παταω το εικονιδιο του βιντεο, ξεκιναει υποτιθεται να γραφει αλλα τελικα τοχρονομετρο παραμενει στο μηδεν και δεν γρφει τιποτα και επιπλεον δεν μπορω να το σταματησω. Πρεπει να πατησω το βελακι πισω για να βγω απο την καμερα. Σημερα εβαλα default την καμερα των windows που τελικα ειναι σαν την Lumia camera. Το εχεις κανεις αλλος το προβλημα αυτο;; Εγώ δεν μπορώ να βάλω Lumia camera. Είναι σβησμένη απο το κινητό μου. Και αν την κατεβάσω μου λέει ότι έχει καταργηθεί και θα ήταν καλό να δοκιμάσω την camera των Windows. Το notification στη lock screen μου λέει συνέχεια ότι έχω ένα μαιλ αδιάβαστο από το outlook και δε σβήνει με τίποτα, το έχει κανένας άλλος; Εμένα πάντως δεν έχει τίποτα τέτοιο. Και με το που μπαίνω στην εφαρμογή και βλέπω τα mail (ή και σε άλλα tile με ειδοποίηση) κατευθείαν σβήνονται. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Εγώ δεν μπορώ να βάλω Lumia camera. Είναι σβησμένη απο το κινητό μου. Και αν την κατεβάσω μου λέει ότι έχει καταργηθεί και θα ήταν καλό να δοκιμάσω την camera των Windows. Εμένα πάντως δεν έχει τίποτα τέτοιο. Και με το που μπαίνω στην εφαρμογή και βλέπω τα mail (ή και σε άλλα tile με ειδοποίηση) κατευθείαν σβήνονται. Η Microsoft camera ειναι πλέον καλύτερη από τη luma camera. Τραβάει και βίντεο σε πιο μεγάλη ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Η Microsoft camera ειναι πλέον καλύτερη από τη luma camera. Τραβάει και βίντεο σε πιο μεγάλη ανάλυση. Πώς γίνεται αυτό? Δεν εξαρτάται η μέγιστη ανάλυση από το hardware της συσκευής? :confused: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Πώς γίνεται αυτό? Δεν εξαρτάται η μέγιστη ανάλυση από το hardware της συσκευής? :confused: Με τη Microsoft camera μπορώ να έχω βίντεο στα 3840 ενώ με τη Lumia στα 2160. Επίσης η Microsoft camera εχει επιλογή για jpeg στα 16mp χωρίς να σου βγάζει και διπλή στα 5 όπως η Lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 MixRadio Κάτι που θα χαροποιήσει αρκετούς. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Δεν βάζω 10 στο 930 αν δεν βεβαιωθώ πως παίζει το MixRadio Είναι ή καλύτερη εφαρμογή όλων των εποχών και σε όλες τις πλατφόρμες ever. Μακάρι να την είχα στο λύκειο, με τόσα κιλά βινύλιο και χρατσα χρουτσα. Up the irons λέμε Edited November 5, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Δεν βάζω 10 στο 930 αν δεν βεβαιωθώ πως παίζει το MixRadio :lol: :lol: Παίζει αλλά με το γνώστο κόλπο. Βγάζει sim, κλείνεις location το ανοίγεις χωρίς τοποθεσία και λειτουργεί κανονικά μετά. Απλά θα βγάλουν και universal εφαρμογή, επίσημη. Πιστεύω να παίζει χωρίς κόλπα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Με τη Microsoft camera μπορώ να έχω βίντεο στα 3840 ενώ με τη Lumia στα 2160. Επίσης η Microsoft camera εχει επιλογή για jpeg στα 16mp χωρίς να σου βγάζει και διπλή στα 5 όπως η Lumia. Η Lumia σου λέει μόνο το ύψος της εικόνας 2160p, που είναι το ΙΔΙΟ με το 3840χ2160p που λέει στη MS Camera!!! :rolleyes: Ίδια είναι ή max ανάλυση και των δύο!!! Edited November 5, 2015 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 :lol: :lol: Παίζει αλλά με το γνώστο κόλπο. Βγάζει sim, κλείνεις location το ανοίγεις χωρίς τοποθεσία και λειτουργεί κανονικά μετά. Απλά θα βγάλουν και universal εφαρμογή, επίσημη. Πιστεύω να παίζει χωρίς κόλπα. Έτσι το έχω στο 930 και το είχα κάνει και στο 635 με wp10, πριν το δώσω στον γιο μου. Έκανα και edit παραπάνω :lol: και πάλι :lol: Με την ευκαιρία, αν και άσχετο, τρομερό το τι μπορείτε να κάνετε με τον γονικό έλεγχο σε ένα WP!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Η Lumia σου λέει μόνο το πλάτος της εικόνας 2160p, που είναι το ΙΔΙΟ με το 3840χ2160p που λέει στη MS Camera!!! :rolleyes: Ίδια είναι ή max ανάλυση και των δύο!!! Επειδή το τσέκαρα μόλις, η lumia camera που έχει αυτή τη στιγμή το store σου δίνει μόνο 1080p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Όσον άφορα την10586 μόλις Κυκλοφόρησε για τα PC Οπότε προσεχώς και για τα Κινητα... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Όσον άφορα την10586 μόλις Κυκλοφόρησε για τα PC Οπότε προσεχώς και για τα Κινητα... Υπάρχουν αναφορές, από "εσωτερικούς" δοκιμαστές από την Κίνα, ότι η συγκεκριμένη έκδοση προκάλεσε Reboot loop σε κάποιους μετά από hard reset. Για να δούμε μήπως και το καθυστερήσει κι άλλο η MS για να διορθώσει αυτό το bug. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλά που δε κάνουμε hard reset δηλαδή.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Και με την καινούρια έκδοση υπάρχει boot loop, μετά από hard reset;..... Nice.... :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Επειδή το τσέκαρα μόλις, η lumia camera που έχει αυτή τη στιγμή το store σου δίνει μόνο 1080p. 1) Δεν είπες αυτό στο προηγούμενο post σου... 2) Είσαι με Denim και τι έκδοση έχει η Lumia Camera? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 1) Δεν είπες αυτό στο προηγούμενο post σου... 2) Είσαι με Denim και τι έκδοση έχει η Lumia Camera? και μενα με τα 10άρια στο 640 μέχρι 1080p πάει Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ειχα ρωτήσει και στο παρελθον. Στο L920 που είχα βαλει τα 10 είχα διαφορα θεματακια. Τα σημαντικά για μενα: 1) Στην εφαρμογή που μετράει τα MB δεν μπορούσα να βάλω την επιλογή κάθε 1 του μηνός συγκεκριμένα ΜΒ (ή GB). 2) Δεν μπορουσα να βάλω δικο μου ήχο κλήσης Υπήρχαν και άλλα θεματα αλλα για την χρήση την δικιά μου αυτά είχα. Μπορεί καποιος να μου πει αν τώρα αυτά ακομα υπάρχουν ή είναι ΟΚ; Ευχαριστώ Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ειχα ρωτήσει και στο παρελθον. Στο L920 που είχα βαλει τα 10 είχα διαφορα θεματακια. Τα σημαντικά για μενα: 1) Στην εφαρμογή που μετράει τα MB δεν μπορούσα να βάλω την επιλογή κάθε 1 του μηνός συγκεκριμένα ΜΒ (ή GB). 2) Δεν μπορουσα να βάλω δικο μου ήχο κλήσης Υπήρχαν και άλλα θεματα αλλα για την χρήση την δικιά μου αυτά είχα. Μπορεί καποιος να μου πει αν τώρα αυτά ακομα υπάρχουν ή είναι ΟΚ; Ευχαριστώ Πλέον στην 10581(την έχει μόνο το fast ring) στο L640 XL δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Αυτή την εβδομάδα περιμένουμε και νέο build Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Θεωρώ ότι οι τελευταίες bulids είναι πλέον κατάλληλες και για κύριο τηλέφωνο... Συγκεκριμένα η 10581 που δοκίμασα στο Lumia 1020 είναι εξαιρετική στο θέμα σταθερότητας ενώ δεν έχω δει κάποιο σοβαρό bug που να μην ξεπερνιέται... Λογικό βέβαια αν σκεφτεί κανείς το ότι πλησιάζουμε στην τελική έκδοση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 1) Δεν είπες αυτό στο προηγούμενο post σου... 2) Είσαι με Denim και τι έκδοση έχει η Lumia Camera? Προφανώς για να το γράφω σε αυτό το thread δε θα ειμαι με denim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pel Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Έχω Lumia 830 ,wp10 581, η κάμερα υποστηρίζει 10m στις ρυθμίσεις με πάει έως 8m , κάποια εξήγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) 16:9... ;) Προφανώς για να το γράφω σε αυτό το thread δε θα ειμαι με denim... Όντως sorry δεν το εξέφρασα σωστά. Πριν βάλεις 10αρια ήσουν με Denim? Γιατί μια φορά που έκανα update σε 10αρια απο Cyan καταλάθος, είχα κι εγώ θέματα... Ωραίο το slow motion της Windows Camera. Αν είχε και τα φίλτρα για το Rich Racording που έχει η Lumia Beta, θα ήταν η απόλυτη εφαρμογή! Edited November 6, 2015 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts