Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα για πρωτη φορα μετα απο 8 μηνες με το 640 εχασα κληση.

Διπλο χτυπημα παω στην οθονη κλειδωματος δεν υπαρχει καμια ειδοποιηση.

Προσπαθω να βγω απο την οθονη κλειδωματος και να παω στην αρχικη καμια ανταποκριση.

Κανω επανεκινηση (softreset?) ολα δουλευουν κανονικα και μου δινει και την κληση που ειχα μια ωρα πριν.

Ειμαι στην τελευταια εκδοση redstone οχι insider γιατι αφου πηγα στην τελευταια εκανα hardreset.

Δεν ξερω βλεπω οτι 15 μερες πριν τα δωσει επισημα εχει θεματα και ανησυχω

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαθέσιμη η 14393 aka RTM (σύμφωνα με φήμες) στο Fast Ring.
Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Με προβλήματα όπως το Bluetooth δεν νομίζω να είναι τελική εκτος αν αλλάζει ο αριθμός μετά το 3

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Διαθέσιμη η 14393 aka RTM (σύμφωνα με φήμες) στο Fast Ring.

τι ειναι RTM; υπαρχει παντως η ενημερωση και περιμενω να φορτιση το κινητο για να κατεβασω

Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

τι ειναι RTM; υπαρχει παντως η ενημερωση και περιμενω να φορτιση το κινητο για να κατεβασω

Release To Manufacturing. Στην ουσία ακούστηκε ότι θα είναι η επίσημη που θα δοθεί στις 2 Αυγούστου. Αλλά όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω δύσκολα να είναι η επίσημη γιατί υπάρχει κάποιο θέμα με το bluetooth.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Μόλις έβαλα fast ring, και κατεβάζει την 10.0.14393.0, χωρίς να γράφει ότι είναι technical preview. Μήπως να είναι τελικά η RTM; Γιατί σε όποιο ring θυμάμαι να επέλεγα όταν κατέβαζα ενημέρωση, είχε και σε περένθεση και το technical preview, εκτός από τον αριθμό της build που κατέβαζε.

Υ.Γ. Η Redstone τελικά είναι μόνο 572ΜΒ σε μέγεθος. Είχα την εντύπωση θα κατεβάζει GB.

Edited by katsiletra

με το bluetooth τι παίζει τελικά ;

Κάποιες συσκευές κολλάνε όταν κλείσεις το Bluetooth και κάτι τέτοια αλλα δεν μου έχει συμβεί αν και σε αυτές τις δυο εκδόσεις δεν το έχω δουλέψει παρά μόνο λίγο

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Κάποιες συσκευές κολλάνε όταν κλείσεις το Bluetooth και κάτι τέτοια αλλα δεν μου έχει συμβεί αν και σε αυτές τις δυο εκδόσεις δεν το έχω δουλέψει παρά μόνο λίγο

Lumia 950XL κολλάει σχεδόν πάντα όταν έχω συσκευή συνδεδεμένη και κλείσω το Bluetooth. Αν δεν έχω κάτι πάνω δεν κολλάει

Αναβάθμιση της εφαρμογής της κάμερας σήμερα ενσωματώθηκε στην εφαρμογή πανόραμα,και μπήκε και slow motion video, σε Lumia 930 αυτά.

Release To Manufacturing. Στην ουσία ακούστηκε ότι θα είναι η επίσημη που θα δοθεί στις 2 Αυγούστου. Αλλά όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω δύσκολα να είναι η επίσημη γιατί υπάρχει κάποιο θέμα με το bluetooth.

εκανα την εγκατασταση σε lumia930 και επειδη εχω ρολοι-bluethooth δεν ειδα καποιο προβλημα. συγχρονισμοσ και κλησεισ ολα οκ με το ρολοι. τελικα ναι οντως,οσο το εχεις ανοιχτο το bluethooth κανενα προβλημα.οταν ομως πας να το κλεισεις κολλαει και δεν ακουει καμια εντολη. το κολλημα που τρωει ειναι για καμια 15αρια δευτερολεπτα.

Edited by MAZ207
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Υπάρχει άποψη για το νέο Skype; Ξέρει κάποιος που υπάρχει το αρχειάκι να το κάνω sideload στο κινητό;
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Ρε παιδιά καλά γραφτήκαμε insider πώς θα ξεγραφτούμε αργότερα γιατί με την εφαρμογή insider δεν κάνει κάτι.

Ρε παιδιά καλά γραφτήκαμε insider πώς θα ξεγραφτούμε αργότερα γιατί με την εφαρμογή insider δεν κάνει κάτι.

Στην 14393 είσαι? Πας

Setings - update and security - Windows Insider Program

Επιλέγεις Stop Receiving Insider Builds, η συσκευή σου ζητάει να κάνει restart και πλέον είσαι εκτός προγράμματος. Στο ίδιο μενού μπορείς να επιλέξεις να ξαναμπείς στο πρόγραμμα.

Στην 14393 είσαι? Πας

Setings - update and security - Windows Insider Program

Επιλέγεις Stop Receiving Insider Builds, η συσκευή σου ζητάει να κάνει restart και πλέον είσαι εκτός προγράμματος. Στο ίδιο μενού μπορείς να επιλέξεις να ξαναμπείς στο πρόγραμμα.

Ναι τώρα το είδα. Οπότε την εφαρμογή windows insider την κάνω κατάργηση. Δεν χρειάζεται πλέον.

Είδα ότι έχει μόνο fast και slow, την release preview την ξεχνάμε;

Ναι τώρα το είδα. Οπότε την εφαρμογή windows insider την κάνω κατάργηση. Δεν χρειάζεται πλέον.

Είδα ότι έχει μόνο fast και slow, την release preview την ξεχνάμε;

Δεν μπορείς να είσαι στην Redstone σειρά και να πας σε Release Preview που είναι η Threshold.

Υποθέτω ότι μετά το Anniversary Update θα εμφανιστεί και στην Redstone το Release Preview Ring.

Μόλις με έπιασε μια κρίση και από release έβαλα το 950 σε fast...

Ούτε 2 εβδομάδες...

Το ίδιο είπα κι εγώ, ούτε 2 βδομάδες. Μια χαρά τρέχει νεράκι πάει η 14393. Μια δυο αναβαθμίσεις θα δώσουν αν δώσουν και θα είναι έτοιμο το anniversary update.

Πετάει το ...μένο!

Πέρασα και ότι ενημερώσεις μου εμφάνισε, αλλά ακόμα πουθενά το πανόραμα για την κάμερα.

εκανα την εγκατασταση σε lumia930 και επειδη εχω ρολοι-bluethooth δεν ειδα καποιο προβλημα. συγχρονισμοσ και κλησεισ ολα οκ με το ρολοι. τελικα ναι οντως,οσο το εχεις ανοιχτο το bluethooth κανενα προβλημα.οταν ομως πας να το κλεισεις κολλαει και δεν ακουει καμια εντολη. το κολλημα που τρωει ειναι για καμια 15αρια δευτερολεπτα.

Να ρωτήσω κάτι off topic λίγο; Επειδή με ενδιαφέρει το ρολόι bluetooth και επειδή μόνο για το Android-i OS έχω δει να υπάρχουν, μπορείς να μου γράψεις πιο έχεις και πηγή αγοράς;

Να ρωτήσω κάτι off topic λίγο; Επειδή με ενδιαφέρει το ρολόι bluetooth και επειδή μόνο για το Android-i OS έχω δει να υπάρχουν, μπορείς να μου γράψεις πιο έχεις και πηγή αγοράς;

Off topic: Πήρα αυτό :http://www.afasia.gr/smartwatch-u8-me-othoni-1-48-kai-bluetooth-3-0-p-23809.html, αλλα σε Windows phoneεχεις υποστήριξη μόνο κλήσεις. Έχει και αλλα καλύτερα αν ψάξεις μέσα στην σελίδα τους. Συγνώμη για το off topic.

Πέρασα σήμερα την .393 ενώ το κινητό (Lumia 735) φόρτιζε και έφτασε στο 100%. Το ξεμπρίζωσα μετά από την εγκατάσταση και μέσα σε 2 ώρες είχε χάσει περίπου 30% χωρίς χρήση! Έκανα ένα soft reset, το ξαναμπρίζωσα και μόλις φόρτισε το ξναέβγαλα.

Μέσα σε 3 ώρες έχει χάσει περίπου 7% με ελάχιστη χρήση, άρα πάμε καλά! Όχι τίποτε άλλο, αλλά η νέα έκδοση υπόσχεται μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στο 735 :lol:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Πετάει το ...μένο!

Πέρασα και ότι ενημερώσεις μου εμφάνισε, αλλά ακόμα πουθενά το πανόραμα για την κάμερα.

Αναβάθμιση της εφαρμογής κάμερα τσέκαρε,και πανόραμα στην αρχική δηλαδή εκεί που έχει 2 επιλογές φωτογραφία ή βίντεο τώρα έχει και πανόραμα.Επίσης στο βίντεο στην μπάρα εμφανίζεται και μια χελωνίτσα πλέον που είναι το slow video ή αφού έχεις τραβήξει το βίντεο μπορείς να πειράξεις την ταχύτητα.

Αναβάθμιση της εφαρμογής κάμερα τσέκαρε,και πανόραμα στην αρχική δηλαδή εκεί που έχει 2 επιλογές φωτογραφία ή βίντεο τώρα έχει και πανόραμα.Επίσης στο βίντεο στην μπάρα εμφανίζεται και μια χελωνίτσα πλέον που είναι το slow video ή αφού έχεις τραβήξει το βίντεο μπορείς να πειράξεις την ταχύτητα.

Τη χελώνα στο video, την έχω καιρό τώρα, από τη Release Preview.

Την 3η επιλογή στην εφαρμογή, το panorama, δεν εμφανίζεται. Στο store, είτε με αναζήτηση ενημερώσεων, είτε με camera των windows δεν μου βγάζει αναβάθμιση.

Η έκδοση που έχω, είναι: 2016.404.191.0

Θα κάνω ακόμα ένα soft reset, και βλέπουμε.