Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο 535 δεν υπάρχει επίσης. Υποψιάζομαι ότι είναι πάλι μόνο

για την x50 σειρά διαθέσιμα. Είχε πει άλλωστε πρόσφατα ότι f/w και builds στο WDRT

θα βγουν αρκετά αργότερα...

soulis13 said:
εγω που ειμαι στην redstone θα αναβαθμιστει η να γυρισω στο 218? και πως να γυρισω?

Εφόσον η συσκευή είναι αναβαθμισμένη στη redstone δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο νόημα να της δοθεί αναβάθμιση της προηγούμενης έκδοσης... Η επιστροφή σε παλαιότερη επίσημη γίνεται μέσω του Windows Device Recovery Tool.

Αφού επιστρέψεις στα 8.1 θα πρέπει να κατεβάσεις το Upgrade advisor και να αναβαθμιστείς στα W10M όπου θα μπορείς να πάρεις και την έκδοση που κυκλοφόρησε σήμερα χωρίς να είσαι Insider.

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

soulis13 said:
εγω που ειμαι στην redstone θα αναβαθμιστει η να γυρισω στο 218? και πως να γυρισω?

Πως πάει η συσκευή με τη redstone; Έχεις κάποια προβλήματα, ή σοβαρά κολλήματα/bugs; Κατέβασα και εγώ πριν από λίγο την ...218 και έχω τα windows 10 mobile μέσω insider. Είμαι στη release preview και περιμένω να βγει κάποια πιο σταθερή έκδοση για redstone για να πάω στην insider slow. Και εγώ δεν καταλαβαίνω το λόγο να γυρίσεις πίσω στην ...128, εκτός και έχεις σοβαρά προβλήματα με τη redstone, η οποία είναι πιο αναβαθμισμένη έκδοση σχετικά με την 10.0.10586.218 που έχω εγώ στο Lumia 640XL LTE.

venejo said:
To 635 ενημερώθηκε. Κατεβάζει το 550 τώρα μαζί με firmware αυτή τη φορά.

Τελευταίο firmware ήταν με την .29. Αν προλάβω θα βγάλω και το 535. :lol:

Σου πέρασε και firmware στο 550 γιατί εμένα μόνο την αναβάθμιση έκανε, firmware δεν πέρασε....... Σε πιο firmware είσαι τώρα εσύ;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

duc said:
Σου πέρασε και firmware στο 550 γιατί εμένα μόνο την αναβάθμιση έκανε, firmware δεν πέρασε....... Σε πιο firmware είσαι τώρα εσύ;

Ίσως να είναι θέμα region τηλ/νου (κατασκευής όχι τι έχω δηλώσει).

Anyway είμαι στο 01078.00037.16082.41022

venejo said:
Ίσως να είναι θέμα region τηλ/νου (κατασκευής όχι τι έχω δηλώσει).

Anyway είμαι στο 01078.00037.16082.41022

Οκ, σε αυτό είμαι κι εγώ τώρα άλλα το είχα κάνει πριν μια εβδομάδα περίπου. Μάλλον δεν είχες μπει στο νήμα του 550 για να ενημερωθείς. Θα δεις μεγάλες διάφορες πάντως στο κινητό μας.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημέρα.

Με preview έκδοση τα πήγαινα σχετικά καλά, μέχρι που έκανα μια αναβάθμιση ("fast") και δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα σε ορισμένες εφαρμογές που δεν έτρεχαν πλέον και διαρκή update σε εφαρμογές ξανά και ξανά.

Έκανα hard reset, έγιναν εγκαταστάσεις εφαρμογών από την αρχή αλλά με τη χρήση αντιγράφου ασφαλείας από OneDrive, όμως υπάρχει μεγάλη αστάθεια σε αρκετές λειτουργίες και καθώς και λειτουργίες που δεν θέλω (πχ υποχρεωτικά Cortana-Bing αντί google στο πλήκτρο αναζήτησης, κρέμασμα του Edge όταν πάω να κάνω αναζήτηση από τη γραμμή εργασιών, οι γλώσσες της Cortana βγάζουν error στο κατέβασμα κλπ κλπ κλπ).

Επίσης, το Upgrade Advisor μού βγάζει μετά το reset ότι έχω πλέον περασμένα τα Windows 10! (Lumia 735).

Τι κάνουμε τώρα; Με τα 8 τουλάχιστον έλεγα "λείπουν 5 πράγματα, όμως είναι σταθερότατο", αρκετά ικανοποιημένος ήμουν και με την preview έκδοση των 10. Ενώ η τελευταία έκδοση έχει γίνει μην πω τι... :rolleyes:

Να κάνω reset πάλι, να μη χρησιμοποιήσω το backup, κάτι άλλο; Δεν με πειράζει να φάω κάποιες ώρες να ξαναπεράσω τα πάντα (δηλαδή, με πειράζει, αλλά τι να γίνει...; ), αν είναι όμως να δουλεύουν σωστά.

Edited by _manos_

Παιδιά, μετά τον Σεπτέμβρη οι εκδόσεις της TP ήταν αρκετά σταθερές και μπορούσε ο καθένας να τις βάζει χωρίς προβλήματα. Τώρα έχουμε περάσει σε δοκιμαστικές εκδόσεις του επόμενου μεγάλου update που θα έρθει σε μερικούς μήνες, με αποτέλεσμα να έχουμε ξανά αρκετά ασταθείς εκδόσεις με πολλά bugs. Τα updates που δίνονται τώρα και αποτελούν preview της Redstone δεν προτείνονται για χρήση στο κύριο τηλέφωνό μας.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

_manos_ said:
Καλημέρα.

Με preview έκδοση τα πήγαινα σχετικά καλά, μέχρι που έκανα μια αναβάθμιση ("fast") και δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα σε ορισμένες εφαρμογές που δεν έτρεχαν πλέον και διαρκή update σε εφαρμογές ξανά και ξανά.

Έκανα hard reset, έγιναν εγκαταστάσεις εφαρμογών από την αρχή αλλά με τη χρήση αντιγράφου ασφαλείας από OneDrive, όμως υπάρχει μεγάλη αστάθεια σε αρκετές λειτουργίες και καθώς και λειτουργίες που δεν θέλω (πχ υποχρεωτικά Cortana-Bing αντί google στο πλήκτρο αναζήτησης, κρέμασμα του Edge όταν πάω να κάνω αναζήτηση από τη γραμμή εργασιών, οι γλώσσες της Cortana βγάζουν error στο κατέβασμα κλπ κλπ κλπ).

Επίσης, το Upgrade Advisor μού βγάζει μετά το reset ότι έχω πλέον περασμένα τα Windows 10! (Lumia 735).

Τι κάνουμε τώρα; Με τα 8 τουλάχιστον έλεγα "λείπουν 5 πράγματα, όμως είναι σταθερότατο", αρκετά ικανοποιημένος ήμουν και με την preview έκδοση των 10. Ενώ η τελευταία έκδοση έχει γίνει μην πω τι... :rolleyes:

Να κάνω reset πάλι, να μη χρησιμοποιήσω το backup, κάτι άλλο; Δεν με πειράζει να φάω κάποιες ώρες να ξαναπεράσω τα πάντα (δηλαδή, με πειράζει, αλλά τι να γίνει...; ), αν είναι όμως να δουλεύουν σωστά.

Βάλε την σταθερή 218. H 218 που βγήκε χθες , σε σχέση με την 164 έχει επιπλέον βελτιστοποιήσεις κώδικα και τα πάντα πάνε σφαίρα ακόμα και στις μικρές συσκευές τις πολύ χειρότερες από το 735. Οι preview του redstone αφορούν προϊόν που θα κυκλοφορήσει μετά από μήνες σε σταθερή μορφή και είναι για να τεστάρουν πράγματα με καινούργιο κώδικα, δεν κάνει για καθημερινή συσκευή.

Ωραία, πώς μπορώ να μείνω σε κάποια, ας πούμε, ασφαλή έκδοση των 10; Να κάνω πχ hard reset, να μη χρησιμοποιήσω καθόλου το Insider και να βάλω μόνο ό,τι λέει το Upgrade Advisor;

_manos_ said:
Καλημέρα.

Επίσης, το Upgrade Advisor μού βγάζει ότι έχω ήδη τα Windows 10! (Lumia 735).

Λογικά, εφόσον είσαι σε fast ring σου έχει κατεβάσει την επόμενη αναβάθμιση, τη Redstone. Υπάρχουν γενικά αρκετά προβλήματα ακόμη σε αυτή την έκδοση, σαν νέα που είναι. Και εγώ περιμένω με ανυπομονησία να βγει μία πιο σταθερή preview build της Redstone για να κατεβάσω. Η γνώμη μου, με hard reset δεν θα σου λυθούν ιδιαίτερα τα bugs αυτής της αναβάθμισης. Ή κάνεις υπομονή μέχρι να βγει μία πιο σταθερή έκδοση, ή γυρίζεις πίσω με Windows recovery tool και μετά περνάς την επίσημη πλέον έκδοση των Windows 10 mobile, είτε μέσω insider, release preview, ή μέσω Windows upgrade advisor.

_manos_ said:
Ωραία, πώς μπορώ να μείνω σε κάποια, ας πούμε, ασφαλή έκδοση των 10; Να κάνω πχ hard reset, να μη χρησιμοποιήσω καθόλου το Insider και να βάλω μόνο ό,τι λέει το Upgrade Advisor;

Έχω την εντύπωση ότι ο τρόπος είναι ότι πρέπει να φλασάρεις τα 8ρια πρώτα γιατί το upgrade advisor ακόμα και αν κάνεις ρεσετ δεν θα σου δείξει την σταθερή τώρα που είσαι σε επόμενη έκδοση. Ανέμενε να σου πει γνώμη και κάποιος που το έχει κάνει για 100% επιβεβαίωση.

_manos_ said:

Επιστρέφεις στα 8.1, και μετά με το upgrade advisor περνάς τα windows 10 mobile. Στην αρχή θα σου κάνει εγκατάσταση την .107, μετά την .156 (αν θυμάμαι καλά) και μετά θα πάρεις αυτή που βγήκε χτες, .218!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

AgelosMo said:
Επιστρέφεις στα 8.1, και μετά με το upgrade advisor περνάς τα windows 10 mobile. Στην αρχή θα σου κάνει εγκατάσταση την .107, μετά την .156 (αν θυμάμαι καλά) και μετά θα πάρεις αυτή που βγήκε χτες, .218!

Δεν παίζει δηλαδη να πάμε αμέσως 218;δηλαδη αν βγουν άλλες 5 αναβαθμίσεις και εγω αποφασίσω τότε να τις κανω θα πρέπει να κανω 7 αναβαθμίσεις;

giabritsos said:
Δεν παίζει δηλαδη να πάμε αμέσως 218;δηλαδη αν βγουν άλλες 5 αναβαθμίσεις και εγω αποφασίσω τότε να τις κανω θα πρέπει να κανω 7 αναβαθμίσεις;

Η επόμενη θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Redstone 1 οπότε θα μπει μια και καλή εκείνη. (όταν βγει...)

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

giabritsos said:

Λογικά όχι, θα κατεβάζει την base έκδοση και θα περνά μετά την τελευταία cumulative build.

giabritsos said:

Χμμ.. Δεν το ξέρω αυτό. Απλά ακολούθησα την λογική όπως και με την προηγούμενη αναβάθμιση. Από .107 στην .164! Πάντως κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να βάζεις μια 8.1 και μετά 10 και ξανα 8.1 και ξανα 10! Εκτός από ταλαιπωρία, μέχρι στιγμής, παίρνουμε μια αναβάθμιση το μήνα. Αν θεωρήσουμε ότι η .107 θα έβγαινε Ιανουάριο, πήραμε άλλες δύο (.164, .218) για Φεβρουάριο και Μάρτιο. Οπότε νομίζω πάει καλά από υποστήριξη.

Παιδιά, έχει κανένας πρόβλημα με το πληκτρολόγιο? Σβίστηκαν οι λέξεις που είχα προσθέσει και δεν μπορώ να τις ξαναβάλω. Το έχει εντοπίσει κανείς άλλος? Με swipe το έχω δοκιμάσει.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Πάντως με την χθεσινή αναβάθμιση το τηλ δουλεύει πιο γρήγορα σε όλες τις εφαρμογές και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αυξήθηκε η διάρκεια της μπαταρίας. Από το πρωί στις 0630 που το έβγαζα από φόρτιση μέχρι τώρα , βρισκόμουν στο 50% περίπου (με την χρήση που κάνω) και σήμερα, είμαι στο 70%. Θέλω να δω πως θες πάει μέχρι το βράδυ...

Λίγο offtopic αλλά δείτε ένα πολύ εντυπωσιακό concept για βελτιώσεις στα w10 που ολόκληρη Microsoft δεν έχει καν φανταστεί..

Μετά θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος να στήσουμε ένα poll να προσλάβει το τυπάκι η Microsoft!

cybton said:
Λίγο offtopic αλλά δείτε ένα πολύ εντυπωσιακό concept για βελτιώσεις στα w10 που ολόκληρη Microsoft δεν έχει καν φανταστεί..

Μετά θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος να στήσουμε ένα poll να προσλάβει το τυπάκι η Microsoft!

Καλύτερο από τα επίσημα!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

είμαι με την 14295.1000 και δεν βλέπω να έχει βγει κάποια νέα εκδοση, εσεις που λέτε ότι πήρατε αναβαθμιση με ποια είσαστε ;

εχω μπερδευτεί καπως