Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους

Πέρασα προχθές τα 10 σε lumia 535 μέσω insider και χθές βράδυ παρατήρησα ότι

α. Την εφαρμογή one drive την εμφανίζει δυο φορές . Προσπαθώ να σβήσω αυτή που δεν αποκρίνεται αλλά δεν γίνεται και μόλις πάω στην έναρξη τα tiles για κάποιο λόγο δεν εμφανίζονται για δυο-τρία δεύτερα .

β. Τα skype το έχει ως βιντεοκλήση skype και μόλις την ανοίγω δεν δουλεύει η κάμερα και για να επανέλθει πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το τηλέφωνο . Τι πρέπει να κάνω ? ( Δεν έκανα soft/hard reset

Ετχαριστώ προκαταβολικά

Μαλλον θα χρειαστει hard reset γιατι αυτα τα θεματα συνηθως τα κανει οταν δεν περνα καλα η αναβαθμιση αλλα δεν χανεις τιποτε να κανεις ενα σοφτ ρεσετ μπας και διορθωσει. Κουμπι power μαζι με volume down για μερικα δευτερολεπτα μεχρι να κανει επανεκινηση το τηλεφωνο ή κλεινεις το τηλεφωνο και αφαιρεις μπαταρια.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

107: Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να συγχρονίσω το yahoo και το mail (IMAP) της δουλειάς μου, όμως δεν μου τα εμφανίζει στο tile του outlook, όπως πχ μου εμφανίζει το google και ένα exchange account. Αναγκαστικά έχω καρφιτσώσει δεύτερη φορά το outlook και τα δουλεύω manualy από εκεί.

Επίσης έχω υψηλή κατανάλωση, με το ζόρι βγάζω μία ημέρα σε 640 XL, που ποτέ δεν με απασχολούσε η μπαταρία του μέχρι τώρα.

Από την άλλη μου αρέσουν πάρα πολύ για να ξαναγυρίσω στα 8....

"Windows 10 Mobile build 10586.107 rolling out to Production ring." Για τα 950/550.

Από Neowin.

Όσοι περιμένουν ότι κάποια έκδοση X που θα κυκλοφορήσει ως Official θα είναι και η τελική ή χωρίς κανένα πρόβλημα (ή έστω με ελάχιστα προβλήματα) θα απογοητευθούν. Μια από αυτές που χρησιμοποιούμε εμείς οι Insiders θα είναι, "βαφτισμένη" ως Official (δεν είναι η σωστή λέξη - διορθώστε με), που θα εξακολουθεί να βελτιώνεται ακολουθώντας το μοντέλο των Windows 10.

Πάλι δεν θα παίζουν π.χ. τα ringtones από την κάρτα SD, πάλι δεν θα μπορεί να αλλάξει το χρώμα του Outlook mail σε μαύρο, πάλι θα εμφανίζονται διπλές και τριπλές επαφές, η κάμερα θα έχει θολούρες, η ένταση θα αλλάζει από μόνη της κλπ. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να λύνονται κάποια από τα θεματάκια που έχουμε τώρα, ίσως εμφανιστούν κάποια άλλα που θα λυθούν στη συνέχεια κ.ο.κ.

Πλέον ούτε ο Gabe δεν ανεβάζει στο Twitter του τα updates για τα W10 mobile (όπως αυτό για τα 950/950XL και την .107). Έφυγε ο αρχικός ενθουσιασμός, δεν έχουν ιδέα πότε θα κυκλοφορήσει κάποια έκδοση ως official (αν γίνει ποτέ αυτό) και έχουν χάσει όλα τα deadlines. Αν γινόταν αυτό στην εταιρεία που δουλεύω θα είχε πάρει πόδι όλη η ομάδα... :X

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Όσοι περιμένουν ότι κάποια έκδοση X που θα κυκλοφορήσει ως Official θα είναι και η τελική ή χωρίς κανένα πρόβλημα (ή έστω με ελάχιστα προβλήματα) θα απογοητευθούν. Μια από αυτές που χρησιμοποιούμε εμείς οι Insiders θα είναι, "βαφτισμένη" ως Official (δεν είναι η σωστή λέξη - διορθώστε με), που θα εξακολουθεί να βελτιώνεται ακολουθώντας το μοντέλο των Windows 10.

Πάλι δεν θα παίζουν π.χ. τα ringtones από την κάρτα SD, πάλι δεν θα μπορεί να αλλάξει το χρώμα του Outlook mail σε μαύρο, πάλι θα εμφανίζονται διπλές και τριπλές επαφές, η κάμερα θα έχει θολούρες, η ένταση θα αλλάζει από μόνη της κλπ. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να λύνονται κάποια από τα θεματάκια που έχουμε τώρα, ίσως εμφανιστούν κάποια άλλα που θα λυθούν στη συνέχεια κ.ο.κ.

Πλέον ούτε ο Gabe δεν ανεβάζει στο Twitter του τα updates για τα W10 mobile (όπως αυτό για τα 950/950XL και την .107). Έφυγε ο αρχικός ενθουσιασμός, δεν έχουν ιδέα πότε θα κυκλοφορήσει κάποια έκδοση ως official (αν γίνει ποτέ αυτό) και έχουν χάσει όλα τα deadlines. Αν γινόταν αυτό στην εταιρεία που δουλεύω θα είχε πάρει πόδι όλη η ομάδα... :X

Νομίζω ότι είσαι υπερβολικά απαισιόδοξος. Ο Gabe είναι ο άνθρωπος του Insider Preview. Η .107 κυκλοφόρησε μόνο για τα 950/XL και 550 αλλά non-insider. Και μετά από ερώτηση κάποιου το επιβεβαίωσε απλά. O Gabe ποτέ δεν ανακοίνωνε κάτι για την επίσημη.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Όσο αφορά την αναβάθμιση των 950/550 είναι official και γεγονός.

Όσο αφορά την ανακοίνωση της Microsoft Μεξικού για το ότι θα αρχίσει σταδιακά η αναβάθμιση μένει για να το δούμε.

Αν ισχύει δεν βλέπω να βγάζουν άλλη build καθώς χρόνος για testing δε μένει.

Άλλωστε έχουν αρχίσει και αναφέρουν redstone builds.

Τώρα αν θα είναι η 107 ή η 108 π.χ μικρό το κακό. Και το να βγει με τόσο εμφανή προβλήματα (επιλογής ηχων) που αναφέρετε δε παίζει. Προβλήματα προφανώς και θα έχει ή θα βγουν στη πορεία γιατί μη μου πείτε πως έχετε παράδειγμα αψεγάδιαστου OS.

Από κει και πέρα επειδή έχω παρακολουθήσει πολλά finalization desktop λειτουργικών, ναι, στις RC φτιάχνουν πολλές λεπτομέρειες που αναρωτιόμασταν γιατί δεν τις έφτιαχναν σε προηγούμενες beta. Ούτως ή άλλως προφανώς και δεν τη συμφέρει να βγάλει κάτι με τέτοια χαζά προβλήματα, θα γίνει περίγελος.

Όσο αφορά την αναβάθμιση των 950/550 είναι official και γεγονός.

Όσο αφορά την ανακοίνωση της Microsoft Μεξικού για το ότι θα αρχίσει σταδιακά η αναβάθμιση μένει για να το δούμε.

Αν ισχύει δεν βλέπω να βγάζουν άλλη build καθώς χρόνος για testing δε μένει.

Άλλωστε έχουν αρχίσει και αναφέρουν redstone builds.

Τώρα αν θα είναι η 107 ή η 108 π.χ μικρό το κακό. Και το να βγει με τόσο εμφανή προβλήματα (επιλογής ηχων) που αναφέρετε δε παίζει. Προβλήματα προφανώς και θα έχει ή θα βγουν στη πορεία γιατί μη μου πείτε πως έχετε παράδειγμα αψεγάδιαστου OS.

Από κει και πέρα επειδή έχω παρακολουθήσει πολλά finalization desktop λειτουργικών, ναι, στις RC φτιάχνουν πολλές λεπτομέρειες που αναρωτιόμασταν γιατί δεν τις έφτιαχναν σε προηγούμενες beta. Ούτως ή άλλως προφανώς και δεν τη συμφέρει να βγάλει κάτι με τέτοια χαζά προβλήματα, θα γίνει περίγελος.

Τα χαζά προβλήματα που αναφέρεις και αναφέρθηκαν προηγουμένως απλά δεν υπάρχουν. Είναι καθαρά θέμα στησίματος. Εγώ με clean install δεν έχω κανένα θέμα εκτός αυτού με τα ringtones που υπήρχε και στα 8.1 αλλά στην ουσία δεν υπάρχει γιατί με το ringtone maker το λύνεις κατευθείαν.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

τα TEXT files τα έχω ανάγκη στην δουλειά μου και τα χρησιμοποιώ σχεδόν όλη μέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα ανοίγει το windows 10 με το word όπως στο 8,1. τα third party εφαρμογές δεν με βολεύουν καθόλου. σαν windows έχεις ολόκληρο office και δεν δουλεύει ούτε αυτό σωστά!

Τα χαζά προβλήματα που αναφέρεις και αναφέρθηκαν προηγουμένως απλά δεν υπάρχουν. Είναι καθαρά θέμα στησίματος. Εγώ με clean install δεν έχω κανένα θέμα εκτός αυτού με τα ringtones που υπήρχε και στα 8.1 αλλά στην ουσία δεν υπάρχει γιατί με το ringtone maker το λύνεις κατευθείαν.

Αυτό εννοείται απλά ανέφερα το συγκεκριμένο λόγου χάρην.

Όσο για το δικό σου θέμα που το έχουμε όλοι δε ξέρω κατά πόσο είναι bug ή ιδιομορφια του OS. Γιατί υπάρχει σε πολλές εκδόσεις των 8.0/8.1 mobile.

Χαζό βέβαια όπως και να 'χει.

παιδια αν καποιος θελει να παει παλι στα 8,1 απο τα 10 insider τι κανει??

Κατεβάζει το recovery tool για Windows και κάνει roll back πίσω στα 8.1. Ψάξε στην αναζήτηση να βρεις link για να το κατεβάσεις καθώς και οδηγίες.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

μετά από εγκατάσταση σε 925 των W10 δεν λειτουργεί ο ήχος της ειδοποίησης στα mail! θέλει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση ή απλά έχει πρόβλημα η εγκατάσταση;

μετά από εγκατάσταση σε 925 των W10 δεν λειτουργεί ο ήχος της ειδοποίησης στα mail! θέλει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση ή απλά έχει πρόβλημα η εγκατάσταση;

Κάνε το παρακάτω και θα'σαι κομπλέ!

Μπες στην εφαρμογή του email, πήγαινε settings/notifications και ενεργοποίησε πάνω πάνω αυτό που λέει Group notifications by account in the action center. Εμένα έτσι δούλεψε.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Διαθέσιμη η 14267 στο fast ring στα 500 950/XL 650 & Xiaomi Mi4. Βλέπω πολλά θετικά, πολλές διορθώσεις που περιμέναμε καιρό με μόνο known issue του build αυτού να είναι η μη λειτουργία του Voicemail. Προσωπικά μόλις βγει και για τις υπόλοιπες συσκευές, την εγκαθιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έχουν διορθωθεί:

• Το θέμα με τον egde που όταν πληκτρολογείς σχηματικά (σέρνοντας το χέρι από γράμμα σε γράμμα) αγνοούσε κάθε δεύτερη λέξη και χρειαζόταν να την ξαναγράψεις.
  • Η αδυναμία κρυψίματος της μπάρας εξερεύνησης σε πλήθος εφαρμογών.
  • Το bug της camera appa που όταν αποθήκευες νέα βίντεο στην sd, τα περισσότερα είχαν πρόβλημα ή ακόμα και χανόταν.
  • Γενικά προβλήματα που οδηγούσαν σε crashάρισμα εφαρμογών αλλά και σε επανεκκίνηση του τηλεφώνου.
  • Έχει ενημερωθεί-βελτιωθεί ο κώδικας για τα live tiles.

το δοκίμασα αλλά τζίφος...καμιά άλλη ιδέα;

Κλικάρεις τις επιλογές Show a notification banner και play a sound στα Notifications . Είναι bug της εφαρμογής και αν έχεις κλικαρισμένο μόνο το play a sound δεν παίζει ήχο.

Διαθέσιμη η 14267 στο fast ring στα 500 950/XL 650 & Xiaomi Mi4. Βλέπω πολλά θετικά, πολλές διορθώσεις που περιμέναμε καιρό με μόνο known issue του build αυτού να είναι η μη λειτουργία του Voicemail. Προσωπικά μόλις βγει και για τις υπόλοιπες συσκευές, την εγκαθιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έχουν διορθωθεί:

• Το θέμα με τον egde που όταν πληκτρολογείς σχηματικά (σέρνοντας το χέρι από γράμμα σε γράμμα) αγνοούσε κάθε δεύτερη λέξη και χρειαζόταν να την ξαναγράψεις.
  • Η αδυναμία κρυψίματος της μπάρας εξερεύνησης σε πλήθος εφαρμογών.
  • Το bug της camera appa που όταν αποθήκευες νέα βίντεο στην sd, τα περισσότερα είχαν πρόβλημα ή ακόμα και χανόταν.
  • Γενικά προβλήματα που οδηγούσαν σε crashάρισμα εφαρμογών αλλά και σε επανεκκίνηση του τηλεφώνου.
  • Έχει ενημερωθεί-βελτιωθεί ο κώδικας για τα live tiles.

Το Facebook ίδιο έμεινε;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τι εννοείς; Ενημερώθηκε το λειτουργικό, όχι οι εφαρμογές.

Απο τον Edge, όχι της εφαρμογής! Το βγάζει ακριβώς όπως στον IE ή είναι καλύτερο! Λέω μήπως έχει κάποιες διαφορές!

Απο τον Edge, όχι της εφαρμογής! Το βγάζει ακριβώς όπως στον IE ή είναι καλύτερο! Λέω μήπως έχει κάποιες διαφορές!

Ούτε οι ιστοσελίδες έχουν να κάνουν με το λειτουργικό, η σελίδα του Facebook θα είναι όπως πριν.

Έχει βελτιωθεί η χρήση του m.facebook μέσω Edge και πλέον καταλαβαίνει όλα τα πατήματα σωστά. Πχ αν πας πάνω δεξιά στις 3 τελείες του facebook που ανοίγει όλες τις επιλογές, πατώντας στο όνομά σου, μπαίνει κατευθείαν στο προφίλ και δεν μαρκάρει το "πατήστε εδώ για να δείτε το προφίλ" όπως κάνει στον Internet Explorer των 8.1

Επίσης, καταλαβαίνει και το πάτημα της αλλαγής εξωφύλλου και πλέον είναι δυνατή η αλλαγή μέσω του browser σε αντίθεση με τον IE που δεν καταλαβαίνει το πάτημα.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Έχει βελτιωθεί η χρήση του m.facebook μέσω Edge και πλέον καταλαβαίνει όλα τα πατήματα σωστά. Πχ αν πας πάνω δεξιά στις 3 τελείες του facebook που ανοίγει όλες τις επιλογές, πατώντας στο όνομά σου, μπαίνει κατευθείαν στο προφίλ και δεν μαρκάρει το "πατήστε εδώ για να δείτε το προφίλ" όπως κάνει στον Internet Explorer των 8.1

Επίσης, καταλαβαίνει και το πάτημα της αλλαγής εξωφύλλου και πλέον είναι δυνατή η αλλαγή μέσω του browser σε αντίθεση με τον IE που δεν καταλαβαίνει το πάτημα.

Άρα έχει διαφορές!!!! ;)

Άρα έχει διαφορές!!!! ;)

Προφανώς και έχει διαφορές σε σχέση με τα 8.1. Αντίθετα, σε σχέση με την 10586 έχει γενικότερα καλύτερη εμπειρία χρήσης ο Edge. Όχι μόνο στο m.facebook.

...μετά από το παραμύθι με τα official wp 10, που τα περιμένουμε από το σεπτέμβρη του '15, τώρα τρώμε πόρτα και στις insider εκδόσεις...

...είναι ξεκάθαρη η πρόθεσή τους να μας κάνουν στη μπάντα σιγά-σιγά, γιά να πάρουμε τα καινούρια τηλέφωνα...

...από μένα θα πάρουν τα @@@ μου...!

...αυτό στο χωριό μου το λένε π___ιά κυρία μικρομαλακή...

...το σκεφτόμουνα, αλλά τώρα το αποφάσισα...

...την κάνω γιά αντρόιντ & xiaomi 5...

...θα χάσουν και τους τελευταίους..

...όλα τα ΝΟΚΙΑ Lumia είναι πολύ πιό ποιοτικά τηλέφωνα από τα καινούρια, και επίσης πολύ πιό ωραία...

...δεν πρόκειται να πάρω τα σκουπίδια που μας πασσάρουν !

Edited by jazzu4ia
Hate Me Now Bite Me Later