ParafronGR Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Μιας και σήμερα είχα όλη τη μέρα δική μου και το ξεζούμισα με την τελευταία TP (.107) στο κανάλι που δίνει drivers κτλ, έχω να αναφέρω τα εξής : - Data toggle bug - Κάθε φορά που ανοίγω τα μηνύματα μου εμφανίζεται ένα μήνυμα περί διαπιστευτηρίων MSA και αν μπω σε αρκετά μηνύματα, το όνομα του αποστολέα ξαφνικά από κεφαλαία γίνεται με μικρά και με πετάει έξω. - Αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας με data και Edge. Με WiFi είναι το ίδιο ίσως και λίγο καλύτερα. - Σε διάφορα υπομενού αν μπω πολλές φορές με πετάει έξω (το ξαναείπα και σε άλλο post αυτό :O ). - Μετά την χθεσινή αναβάθμιση, μόλις τελείωσε, μου εμφάνισε ένα μήνυμα ότι θα πρέπει να γίνει επανεκκίνηση για να γίνουν κάποιες αλλαγές (χωρίς να έχω πειράξει τίποτα). Το έκανα, μετά από 2 ώρες εμφανίστηκε και σήμερα εμφανίστηκε και τις 3 (!!) φορές που έκανα αναγκαστικά soft reset λόγω του data toggle , συνολικά το κινητό επανεκκίνησε 5-6 φορές και χάλασε τη μισή μπαταρία. - Το Groove αδυνατεί να καταλάβει τα τραγούδια από τον Edge και πρέπει να τα μεταφέρω. - Εξακολουθεί ο Edge να μην συμπεριφέρεται σωστά στο YouTube και εκτός από ανανέωση, πολλές φορές το έκλεισα και ξαναμπήκα για να παίξει. - Κατά την εναλλαγή κάρτασ SIM για τα data, κολλάει για λίγα δεύτερα το κινητό. - Μετά από εκκίνηση, οι εφαρμογές θέλουν λίγη ώρα να φορτώσουν και δεν είναι προσβάσιμες (δεν έχω βάλει SD - όλες στην εσωτερική). Αν πατήσετε πάνω τους, θα εμφανιστεί το σχετικό μήνυμα ότι ενδεχομένως να υπάρχει ενημέρωση στο Store και για λίγα δευτερόλεπτα η οθόνη έναρξης θα εξαφανιστεί! Αυτά τα λίγα. :p Γενικά, πολλές επανεκκίνησεις & πολλά FCs που δεν περίμενα μετά από τόσους μήνες. Και μια παρατήρηση προς την MSFT: Ήλπιζα ότι με τα 10 θα έβαζες μυαλό, αλλά δεν. Τα κινητά ΔΕΝ είναι υπολογιστές! Αναβαθμίζω συσκευές Android είτε official, είτε custom από το 2012-13 και πάνω από 20 λεπτά δεν κάνει! Θυμάμαι που είχα κάνει στο OG αναβάθμιση από την 4.1.2 στην 4.4.4 και από την 4.4.4 στην 5.0.1 μέσα στο λεωφορείο και δεν είχα χάσει ούτε 10% για να την φλασάρω και εδώ περίμενα πόση ώρα με τα γρανάζια, μετά με τη βελτιστοποίηση, μετά με τις ενημερώσεις των εφαρμογών προκειμένου να έχω το τελικό αποτέλεσμα κι όχι κάποιο ανανενημέρωτο system app που θα μου προκαλούσε προβλήματα! Κάνεις που κάνεις τόσες ώρες, τουλάχιστον δώσε τις βασικές εφαρμογές ενημερωμένες, δεν είναι δύσκολο! Και τέλος, και εμένα μου χει λείψει το iOS και τα περίεργα του, αλλά καταντάει εκνευριστικό το restart σε κάθε αλλαγή περιοχής ή γλώσσας! Edited February 13, 2016 by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Μιας και σήμερα είχα όλη τη μέρα δική μου και το ξεζούμισα με την τελευταία TP (.107) στο κανάλι που δίνει drivers κτλ, έχω να αναφέρω τα εξής : - Data toggle bug - Κάθε φορά που ανοίγω τα μηνύματα μου εμφανίζεται ένα μήνυμα περί διαπιστευτηρίων MSA και αν μπω σε αρκετά μηνύματα, το όνομα του αποστολέα ξαφνικά από κεφαλαία γίνεται με μικρά και με πετάει έξω. - Αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας με data και Edge. Με WiFi είναι το ίδιο ίσως και λίγο καλύτερα. - Σε διάφορα υπομενού αν μπω πολλές φορές με πετάει έξω (το ξαναείπα και σε άλλο post αυτό :O ). - Μετά την χθεσινή αναβάθμιση, μόλις τελείωσε, μου εμφάνισε ένα μήνυμα ότι θα πρέπει να γίνει επανεκκίνηση για να γίνουν κάποιες αλλαγές (χωρίς να έχω πειράξει τίποτα). Το έκανα, μετά από 2 ώρες εμφανίστηκε και σήμερα εμφανίστηκε και τις 3 (!!) φορές που έκανα αναγκαστικά soft reset λόγω του data toggle , συνολικά το κινητό επανεκκίνησε 5-6 φορές και χάλασε τη μισή μπαταρία. - Το Groove αδυνατεί να καταλάβει τα τραγούδια από τον Edge και πρέπει να τα μεταφέρω. - Εξακολουθεί ο Edge να μην συμπεριφέρεται σωστά στο YouTube και εκτός από ανανέωση, πολλές φορές το έκλεισα και ξαναμπήκα για να παίξει. - Κατά την εναλλαγή κάρτασ SIM για τα data, κολλάει για λίγα δεύτερα το κινητό. - Μετά από εκκίνηση, οι εφαρμογές θέλουν λίγη ώρα να φορτώσουν και δεν είναι προσβάσιμες (δεν έχω βάλει SD - όλες στην εσωτερική). Αν πατήσετε πάνω τους, θα εμφανιστεί το σχετικό μήνυμα ότι ενδεχομένως να υπάρχει ενημέρωση στο Store και για λίγα δευτερόλεπτα η οθόνη έναρξης θα εξαφανιστεί! Αυτά τα λίγα. :p Γενικά, πολλές επανεκκίνησεις & πολλά FCs που δεν περίμενα μετά από τόσους μήνες. Και μια παρατήρηση προς την MSFT: Ήλπιζα ότι με τα 10 θα έβαζες μυαλό, αλλά δεν. Τα κινητά ΔΕΝ είναι υπολογιστές! Αναβαθμίζω συσκευές Android είτε official, είτε custom από το 2012-13 και πάνω από 20 λεπτά δεν κάνει! Θυμάμαι που είχα κάνει στο OG αναβάθμιση από την 4.1.2 στην 4.4.4 και από την 4.4.4 στην 5.0.1 μέσα στο λεωφορείο και δεν είχα χάσει ούτε 10% για να την φλασάρω και εδώ περίμενα πόση ώρα με τα γρανάζια, μετά με τη βελτιστοποίηση, μετά με τις ενημερώσεις των εφαρμογών προκειμένου να έχω το τελικό αποτέλεσμα κι όχι κάποιο ανανενημέρωτο system app που θα μου προκαλούσε προβλήματα! Κάνεις που κάνεις τόσες ώρες, τουλάχιστον δώσε τις βασικές εφαρμογές ενημερωμένες, δεν είναι δύσκολο! Και τέλος, και εμένα μου χει λείψει το iOS και τα περίεργα του, αλλά καταντάει εκνευριστικό το restart σε κάθε αλλαγή περιοχής ή γλώσσας! Κάτι δεν έστρωσε καλά, το μόνο σίγουρο. Δεν έχω κανένα θέμα στο lumia 930, από αυτά που περιγράφεις τουλάχιστον. Η κατανάλωση ήταν πάντα θέμα, και αν εξαιρέσεις το τραγικό περιστατικό που μου κατέβαζε όλο το βράδυ την ενημέρωση (ενδέχεται και από 3g) που μου έφαγε όλη την μπαταρία, νομίζω πως είναι λίγο χειρότερη από την 8.1, και αυτό μόνο στην αναμονή. Στα άλλα νομίζω ίδια κατανάλωση έχει. Το δικό μου θέμα είναι το εξής. Έχει να κάνει με τον edge. Πολλές φορές κολλάει και μου εξαφανίζει την μπάρα διεύθυνσης και αναζήτησης. Είτε μετά από αλλαγή ρυθμίσεων, είτε μετά από το tap για χειρισμό του ενός χεριού. Επίσης, με αυτό το τελευταίο κάτι παθαίνει, και μου πατάει πάντα την "πιο πάνω" επιλογή και όχι αυτή που πατάω εγώ. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Τελικά νομίζω ότι αν δεν ήθελαν να κανουν την ενοποίηση, τα επίσημα 10 θα τα είχαμε ήδη φθινόπωρο του '15! Τωρα αν θα λέγονταν 10 ή 9 ή 8.5 δεν ξέρω. Πάντως θα είχαμε ήδη το official update και δεν παιδευόμασταν/σασταν με τις preview εκδόσεις!!! Έτσι λέω... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Το swipe στα ελληνικά στον edge, το διόρθωσαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Το swipe στα ελληνικά στον edge, το διόρθωσαν; Δυστυχώς, είναι ένα πρόβλημα που δεν φαίνεται να τους απασχολεί για την ώρα. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Μιας και σήμερα είχα όλη τη μέρα δική μου και το ξεζούμισα με την τελευταία TP (.107) στο κανάλι που δίνει drivers κτλ, έχω να αναφέρω τα εξής : - Data toggle bug - Κάθε φορά που ανοίγω τα μηνύματα μου εμφανίζεται ένα μήνυμα περί διαπιστευτηρίων MSA και αν μπω σε αρκετά μηνύματα, το όνομα του αποστολέα ξαφνικά από κεφαλαία γίνεται με μικρά και με πετάει έξω. - Αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας με data και Edge. Με WiFi είναι το ίδιο ίσως και λίγο καλύτερα. - Σε διάφορα υπομενού αν μπω πολλές φορές με πετάει έξω (το ξαναείπα και σε άλλο post αυτό :O ). - Μετά την χθεσινή αναβάθμιση, μόλις τελείωσε, μου εμφάνισε ένα μήνυμα ότι θα πρέπει να γίνει επανεκκίνηση για να γίνουν κάποιες αλλαγές (χωρίς να έχω πειράξει τίποτα). Το έκανα, μετά από 2 ώρες εμφανίστηκε και σήμερα εμφανίστηκε και τις 3 (!!) φορές που έκανα αναγκαστικά soft reset λόγω του data toggle , συνολικά το κινητό επανεκκίνησε 5-6 φορές και χάλασε τη μισή μπαταρία. - Το Groove αδυνατεί να καταλάβει τα τραγούδια από τον Edge και πρέπει να τα μεταφέρω. - Εξακολουθεί ο Edge να μην συμπεριφέρεται σωστά στο YouTube και εκτός από ανανέωση, πολλές φορές το έκλεισα και ξαναμπήκα για να παίξει. - Κατά την εναλλαγή κάρτασ SIM για τα data, κολλάει για λίγα δεύτερα το κινητό. - Μετά από εκκίνηση, οι εφαρμογές θέλουν λίγη ώρα να φορτώσουν και δεν είναι προσβάσιμες (δεν έχω βάλει SD - όλες στην εσωτερική). Αν πατήσετε πάνω τους, θα εμφανιστεί το σχετικό μήνυμα ότι ενδεχομένως να υπάρχει ενημέρωση στο Store και για λίγα δευτερόλεπτα η οθόνη έναρξης θα εξαφανιστεί! Αυτά τα λίγα. :p Γενικά, πολλές επανεκκίνησεις & πολλά FCs που δεν περίμενα μετά από τόσους μήνες. Και μια παρατήρηση προς την MSFT: Ήλπιζα ότι με τα 10 θα έβαζες μυαλό, αλλά δεν. Τα κινητά ΔΕΝ είναι υπολογιστές! Αναβαθμίζω συσκευές Android είτε official, είτε custom από το 2012-13 και πάνω από 20 λεπτά δεν κάνει! Θυμάμαι που είχα κάνει στο OG αναβάθμιση από την 4.1.2 στην 4.4.4 και από την 4.4.4 στην 5.0.1 μέσα στο λεωφορείο και δεν είχα χάσει ούτε 10% για να την φλασάρω και εδώ περίμενα πόση ώρα με τα γρανάζια, μετά με τη βελτιστοποίηση, μετά με τις ενημερώσεις των εφαρμογών προκειμένου να έχω το τελικό αποτέλεσμα κι όχι κάποιο ανανενημέρωτο system app που θα μου προκαλούσε προβλήματα! Κάνεις που κάνεις τόσες ώρες, τουλάχιστον δώσε τις βασικές εφαρμογές ενημερωμένες, δεν είναι δύσκολο! Και τέλος, και εμένα μου χει λείψει το iOS και τα περίεργα του, αλλά καταντάει εκνευριστικό το restart σε κάθε αλλαγή περιοχής ή γλώσσας! Μάλλον πρέπει να ξαναπεράσεις την .107 γιατί κάτι δεν σου έκατσε καλά στην αναβάθμιση. Τα προβληματα που αναφέρεις δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Μιας και σήμερα είχα όλη τη μέρα δική μου και το ξεζούμισα με την τελευταία TP (.107) στο κανάλι που δίνει drivers κτλ, έχω να αναφέρω τα εξής : - Data toggle bug - Κάθε φορά που ανοίγω τα μηνύματα μου εμφανίζεται ένα μήνυμα περί διαπιστευτηρίων MSA και αν μπω σε αρκετά μηνύματα, το όνομα του αποστολέα ξαφνικά από κεφαλαία γίνεται με μικρά και με πετάει έξω. - Αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας με data και Edge. Με WiFi είναι το ίδιο ίσως και λίγο καλύτερα. Αυτά που αναφέρεις μόνο σε σένα υπάρχουν. Μάλλον πρέπει να κάνεις hard reset. Όσο για τα διαπιστευτήρια MSA μπες στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και κάνε έξοδο από τον λογαριασμό Skype. Για την μπαταρία έχεις δίκιο υπάρχει μεγάλη κατανάλωση με data σε σχέση με το WiFi. Εγώ τα πέρασα σε ένα 525, και μπορώ να πω ότι τρέχουν καλύτερα απ' ότι στο 735 που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Από χθες με την .107 και βλέπω τα εξής: - Μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας από τα 8.1 (ειδικά με data και Edge) - Το data toggle και τα δεδομένα δουλεύουν όποτε θέλουν. Πχ μπορεί να ανοίξω 2-3 φορές τα δεδομένα μέσω του toggle και από την 4η φορά να μην καταλαβαίνει καθόλου το πάτημα. Αλλά και από τις ρυθμίσεις αν τα ανοίξω, πάλι δεν θα ανοίξουν. Ομοίως, αν σταματήσει να δουλεύει το toggle με τα δεδομένα ανοικτά. Λύνεται μόνο με reboot/soft reset Αυτό το έχω παρατηρήσει σε όλα τα υπομενού, μπορεί να δουλέψουν κανονικά τις πρώτες φορές, αλλά άμα τα ανοιγοκλείνεις συνέχεια σε πετάνε έξω (κάτι που το είχα και στα 10 στο PC). Κατά τ'άλλα, είναι καλή έκδοση, λίγο το σκρολάρισμα του μενού όταν βγαίνεις/πας από full screen σε μισή, το Groove δεν καταλαβαίνει τα αρχεία μουσικής που κατεβαίνουν από τον Edge και θα πρέπει να τα μεταφέρω από τα Downloads στο Music και άλλα μικρά τέτοια. Θα πρέπει όμως, η MSFT για να μην θαφτεί το λειτουργικό της από την πρώτη μέρα στα official να δώσει όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τα app συστήματος μαζί με την κύρια ενημέρωση. Δεν γίνεται να περιμένεις 1,5 ώρα να κατεβάσει και να εγκαταστήσει τα 10 και χωρίς ενημέρωσεις να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις ούτε την αριθμομηχανή πχ. Αυτή τη βλακεία την έκανε και στα PC κι αν δεν ενημέρωνα τις εφαρμογές, δεν λειτουργούσαν σε αντίθεση με τα Windows 8 που ενώ υπάρχουν ενημέρωσεις για όλες τις metro apps της MSFT στο Store και χωρίς να έχω κάνει ούτε μία, δουλεύουν στην αρχική τους μορφή. Μπαταρία δε νομίζω να δούμε, όπως στα 8.1. Είναι λόγω επιπλέον features....... :lol: Τα data δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Μιας και σήμερα είχα όλη τη μέρα δική μου και το ξεζούμισα με την τελευταία TP (.107) στο κανάλι που δίνει drivers κτλ, έχω να αναφέρω τα εξής : - Data toggle bug - Κάθε φορά που ανοίγω τα μηνύματα μου εμφανίζεται ένα μήνυμα περί διαπιστευτηρίων MSA και αν μπω σε αρκετά μηνύματα, το όνομα του αποστολέα ξαφνικά από κεφαλαία γίνεται με μικρά και με πετάει έξω. - Αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας με data και Edge. Με WiFi είναι το ίδιο ίσως και λίγο καλύτερα. - Σε διάφορα υπομενού αν μπω πολλές φορές με πετάει έξω (το ξαναείπα και σε άλλο post αυτό :O ). - Μετά την χθεσινή αναβάθμιση, μόλις τελείωσε, μου εμφάνισε ένα μήνυμα ότι θα πρέπει να γίνει επανεκκίνηση για να γίνουν κάποιες αλλαγές (χωρίς να έχω πειράξει τίποτα). Το έκανα, μετά από 2 ώρες εμφανίστηκε και σήμερα εμφανίστηκε και τις 3 (!!) φορές που έκανα αναγκαστικά soft reset λόγω του data toggle , συνολικά το κινητό επανεκκίνησε 5-6 φορές και χάλασε τη μισή μπαταρία. - Το Groove αδυνατεί να καταλάβει τα τραγούδια από τον Edge και πρέπει να τα μεταφέρω. - Εξακολουθεί ο Edge να μην συμπεριφέρεται σωστά στο YouTube και εκτός από ανανέωση, πολλές φορές το έκλεισα και ξαναμπήκα για να παίξει. - Κατά την εναλλαγή κάρτασ SIM για τα data, κολλάει για λίγα δεύτερα το κινητό. - Μετά από εκκίνηση, οι εφαρμογές θέλουν λίγη ώρα να φορτώσουν και δεν είναι προσβάσιμες (δεν έχω βάλει SD - όλες στην εσωτερική). Αν πατήσετε πάνω τους, θα εμφανιστεί το σχετικό μήνυμα ότι ενδεχομένως να υπάρχει ενημέρωση στο Store και για λίγα δευτερόλεπτα η οθόνη έναρξης θα εξαφανιστεί! Αυτά τα λίγα. :p Γενικά, πολλές επανεκκίνησεις & πολλά FCs που δεν περίμενα μετά από τόσους μήνες. Και μια παρατήρηση προς την MSFT: Ήλπιζα ότι με τα 10 θα έβαζες μυαλό, αλλά δεν. Τα κινητά ΔΕΝ είναι υπολογιστές! Αναβαθμίζω συσκευές Android είτε official, είτε custom από το 2012-13 και πάνω από 20 λεπτά δεν κάνει! Θυμάμαι που είχα κάνει στο OG αναβάθμιση από την 4.1.2 στην 4.4.4 και από την 4.4.4 στην 5.0.1 μέσα στο λεωφορείο και δεν είχα χάσει ούτε 10% για να την φλασάρω και εδώ περίμενα πόση ώρα με τα γρανάζια, μετά με τη βελτιστοποίηση, μετά με τις ενημερώσεις των εφαρμογών προκειμένου να έχω το τελικό αποτέλεσμα κι όχι κάποιο ανανενημέρωτο system app που θα μου προκαλούσε προβλήματα! Κάνεις που κάνεις τόσες ώρες, τουλάχιστον δώσε τις βασικές εφαρμογές ενημερωμένες, δεν είναι δύσκολο! Και τέλος, και εμένα μου χει λείψει το iOS και τα περίεργα του, αλλά καταντάει εκνευριστικό το restart σε κάθε αλλαγή περιοχής ή γλώσσας! Αυξημένη κατανάλωση έχουμε λόγω καλύτερης έκδοσης WM, βρε! :lol: Με αυτά που διαβάζω για τα data, δε θέλω να δοκιμάσω να τα ανοίξω. :p Ευτυχώς που δε χρησιμοποιώ την εφαρμογή μουσικής της Microsoft, από τα 8.1. :lol: Καλά ο Edge δε βλέπω να λειτουργεί γενικότερα σωστά... Αυτό με τις εφαρμογές... Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό.. 2 φορές χτες. Μία για την .107, μία για το configuration update. Ένα άλλο θέμα που έχω είναι στον Edge, όταν πάω να κάνω παράθεση 2 posts και πάνω. Όταν πάω να βάλω με Enter μια κενή γραμμή ανάμεσά τους, μπαίνει, αλλά ο κέρσορας πάει κάτω από όλα τα posts. Αυτό γίνεται από την αρχή του Insider προγράμματος. Edit: Για να γράφουμε και τα καλά. Επιτέλους, μετά κι από το configuration update, οι εφαρμογές μεταφέρονται στην κάρτα sim. Edited February 13, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Stay Tuned!! (όπως λένε και τα παλικάρια της Q όταν ακούνε για εφαρμογή Windows Phone - άσχετο χαχαχ) χαχαχαχα :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια ανακοινωσαν καθολου την καινουρια build? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πολύ βιάζεσαι.Προχθές πήραμε ενημέρωση.Κάτσε να περάσει καμιά εβδομάδα πρώτα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πολύ βιάζεσαι.Προχθές πήραμε ενημέρωση.Κάτσε να περάσει καμιά εβδομάδα πρώτα. καθε βδομαδα περνανε καινουρια build? παλι καλα προσπαθουν ειμαι σιγουρος οτι θα εχουμε επιτυχια η microsoft δεν το βαζει κατω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Σχετικό είναι το κάθε πότε βγαίνει. Υπομονή και θα το δεις από εδώ το πότε θα είναι διαθέσιμη. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Σχετικό είναι το κάθε πότε βγαίνει. Υπομονή και θα το δεις από εδώ το πότε θα είναι διαθέσιμη. μπορω να κανω κι αλλιως? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Αν μου πεις πως γίνετε θα το δω και θα σου πω. Κατέβασε δυο φωτογραφίες και πατά το σήμα με τη καρδούλα.μετα πάνε ρυθμίσεις στις φωτογραφίες και εκει που λέει πλακίδιο διάλεξε την λέξη αγαπημένα.δες μετα στην αρχική οθόνη εναλλάσσονται;κάνε το ίδιο και με δυο φωτογραφίες που έχεις τραβήξει με το κινητό.αυτες θα εναλλάσσονται;εμενα εναλλάσσονται μονο οι φωτογραφίες που εχω τραβήξει και οχι αυτές που εχω αποθηκεύσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 ...στο 830, με το πιό πρόσφατο firmware update, του αγγλικού country variant, η .107 δουλεύει Φ-Α-ΝΤ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Α... ...καλύτερη σε όλα τα επίπεδα από την 8.1 up2... ...flashάρουμε την 8.1, εγκαθιστούμε την insider preview app ΑΜΕΣΩΣ, χωρίς να αφήσουμε να ενημερώσει καθόλου τις εφαρμογές, και ζητάμε update στο fast ring...μόλις τελειώσει, κάνουμε reset your phone, KAI ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ BACK UP...το ξεκινάμε φρέσκο... ...αστραπιαία λειτουργία, κανένα bug, διάρκεια μπαταρίας μεγαλύτερη από 8.1... ...αν δεν θέλετε να το κάνετε σωστά, καλύτερα μην το κάνετε καθόλου... ...μας κούρασε η γκρίνια σας... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Το swipe στα ελληνικά στον edge, το διόρθωσαν; Ας το αναφέρουμε μια όλοι μαζί στο feedback Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 ...στο 830, με το πιό πρόσφατο firmware update, του αγγλικού country variant, η .107 δουλεύει Φ-Α-ΝΤ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Α... ...καλύτερη σε όλα τα επίπεδα από την 8.1 up2... ...flashάρουμε την 8.1, εγκαθιστούμε την insider preview app ΑΜΕΣΩΣ, χωρίς να αφήσουμε να ενημερώσει καθόλου τις εφαρμογές, και ζητάμε update στο fast ring...μόλις τελειώσει, κάνουμε reset your phone, KAI ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ BACK UP...το ξεκινάμε φρέσκο... ...αστραπιαία λειτουργία, κανένα bug, διάρκεια μπαταρίας μεγαλύτερη από 8.1... ...αν δεν θέλετε να το κάνετε σωστά, καλύτερα μην το κάνετε καθόλου... ...μας κούρασε η γκρίνια σας... Αν δουλεύει τόσο καλά, ίσως και να αξίζει να το ξαναστήσω από την αρχή. Το ελληνικό λεξικό δουλεύει κανονικά; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ρε παιδιά η αναμονή κλήσης πως μπαίνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 μολις διαβασα απο εναν χρηστη στην σελιδα του φεισμπουκ microsoft lumia greece Χρηστές Lumia 535 της Αιγύπτου και Ιορδανίας αναφέρουν ότι η αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile ξεκίνησε γι αυτούς. δεν ξερω αν ισχυει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ας το αναφέρουμε μια όλοι μαζί στο feedback Το έχω κάνει ήδη. Περιμένω το 930 από service και τότε θα δω τι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 ... Το ελληνικό λεξικό δουλεύει κανονικά; ...τέλεια... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) ... στο 930, μετά την .107 μου ήρθε ένα update μεγαλούτσικο, το πέρασα. Νομίζω πως "έκατσε" μια χαρά. Για μπαταρία δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη με όλα αυτά που τραβάει το καημένο τελευταία και δεν είναι το κύριο τηλέφωνό μου. Edited February 13, 2016 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Κατέβασε δυο φωτογραφίες και πατά το σήμα με τη καρδούλα.μετα πάνε ρυθμίσεις στις φωτογραφίες και εκει που λέει πλακίδιο διάλεξε την λέξη αγαπημένα.δες μετα στην αρχική οθόνη εναλλάσσονται;κάνε το ίδιο και με δυο φωτογραφίες που έχεις τραβήξει με το κινητό.αυτες θα εναλλάσσονται;εμενα εναλλάσσονται μονο οι φωτογραφίες που εχω τραβήξει και οχι αυτές που εχω αποθηκεύσει Εκανα αυτό που λες αλλά και σ'εμένα δεν εναλλάσσονται αυτές που έχω κατεβάσει, έκανα και ένα soft reset αλλά τίποτα, τι να πω θα μας τρελάνει η μικρομαλακι.!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 ... στο 930, μετά την .107 μου ήρθε ένα update μεγαλούτσικο, το πέρασα. Νομίζω πως "έκατσε" μια χαρά. Για μπαταρία δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη με όλα αυτά που τραβάει το καημένο τελευταία και δεν είναι το κύριο τηλέφωνό μου. Είσαι σε fast ή σε slow ring? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Και μια καλή είδηση: πριν από 21 ώρες Vignesh Ravichandran @oggy1995 @GabeAul why lot of cumulative builds only in 10586? No new builds ahead? Gabriel Aul– @GabeAul @oggy1995 we're tuning 10586 to release to non-Insiders. Cumulative Updates are key improvements to allow smooth upgrades Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts