niotheros Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδια χρειάζομαι βοιθεια.πηγα να βάλω τα 10αρια και μου έχει βγάλει μια λυπημένη φαταούλα και δεν κανειντιποτα.προσπαθω να το συνδέσω με το recovery tool και δεν το βρίσκει.τι να κάνω? Ποιά συσκευή έχεις; Δοκίμασε να κάνεις hard reset με την εξής διαδικασία: Απενεργοποιούμε τη συσκευή μας και βεβαιωνόμαστε ότι δεν είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής σε αυτή. Κρατάμε πατημένο το πλήκτρο Μείωσης Έντασης (Volume Down) και συνδέουμε τον φορτιστή στη συσκευή. Συνεχίζουμε να κρατάμε πατημένο το πλήκτρο Μείωσης Έντασης (Volume Down) μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής ένα μεγάλο θαυμαστικό. Αφήνουμε το πλήκτρο Μείωσης Έντασης (Volume Down) και πατάμε τα πλήκτρα ρύθμισης της έντασης και το πλήκτρο ενεργοποίησης με την εξής σειρά: i) πλήκτρο Αύξησης Έντασης ( Volume up) ii) πλήκτρο Μείωσης Έντασης (Volume Down) iii) πλήκτρο Ενεργοποίησης-Απενεργοποίησης (Power Button) iv) πλήκτρο Μείωσης Έντασης (Volume Down) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Lumia 535, φορεμενη η 71, ο ηχος πολυμεσων αν και ειναι στο τερμα(σταθμη 30), μολις σβησει η οθονη και την ξανανοιξω την βλεπω να χει γυρισει στη μεση. Επιβεβαιώνει κανείς αλλος; Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Πάλι το ίδιο.εκανα αυτό που μου είπες αλλα το ξαναβγαλε.το 640lte dual wxo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Lumia 535, φορεμενη η 71, ο ηχος πολυμεσων αν και ειναι στο τερμα(σταθμη 30), μολις σβησει η οθονη και την ξανανοιξω την βλεπω να χει γυρισει στη μεση. Επιβεβαιώνει κανείς αλλος; Εβαλα ενα τραγουδι απο το 15 στο 20 , εκλεισα την οθονη την ξανανοιξα και πατωντας το play στο τραγουδι να ξαναρχισει ηταν παλι στο 20. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάλι το ίδιο.εκανα αυτό που μου είπες αλλα το ξαναβγαλε.το 640lte dual wxo Δοκιμασε με το windows recovery tool παλι. https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987 Αν δεν το βλεπει κανε επανεκινηση του υπολογιστη ή δοκιμασε και σε αλλη usb θυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Περασα με slow insider την 10586.29 στο 535 μου.Ολα καλα απλα στη μουσικη μου διπλοπερασε τα τραγουδια και οταν αλλαζω τραγουδια πεταγεται ενα στιγμαιο μπλε φοντο.Περασα backup κανονικα.Πειτε πως κανουμε soft reset,γιατι πιστευω οτι θα λυθει χωρις να κανω factory reset.Τα 10αρια ειναι απιστευτα και αξιζε η αλλαγη. Edited February 4, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Περασα με slow insider την 10586.29 στο 535 μου.Ολα καλα απλα στη μουσικη μου διπλοπερασε τα τραγουδια και οταν αλλαζω τραγουδια πεταγεται ενα στιγμαιο μπλε φοντο.Περασα backup κανονικα.Πειτε πως κανουμε soft reset,γιατι πιστευω οτι θα λυθει χωρις να κανω factory reset.Τα 10αρια ειναι απιστευτα και αξιζε η αλλαγη. Power button kai volium down μαζί για καμια 10 δεύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Περασα με slow insider την 10586.29 στο 535 μου.Ολα καλα απλα στη μουσικη μου διπλοπερασε τα τραγουδια και οταν αλλαζω τραγουδια πεταγεται ενα στιγμαιο μπλε φοντο.Περασα backup κανονικα.Πειτε πως κανουμε soft reset,γιατι πιστευω οτι θα λυθει χωρις να κανω factory reset. Κανονικα ηταν power button + volume down αλλα το εχουν κανει πλεον shortcut για την εφαρμογη feedback αυτο οποτε πιο ευκολο ειναι να το κλεισεις και να βγαλεις για μερικα δευτερολεπτα την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Τελικά ο μόνος τρόπος να έχω ήχο στην ειδοποίηση εισερχόμενων email είναι να τικάρω και το "Εμφάνιση πανό ειδοποιήσεων" στην Αλληλογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Κανονικα ηταν power button + volume down αλλα το εχουν κανει πλεον shortcut για την εφαρμογη feedback αυτο οποτε πιο ευκολο ειναι να το κλεισεις και να βγαλεις για μερικα δευτερολεπτα την μπαταρια. Το εκανα αλλα και παλι.Δεν ειναι πολυ σοβαρο bug αλλα σπαστικο και ενοχλητικο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Αυτο δεν ισχυει; How to Reset your Windows 10 Mobile Phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 παιδιά μια βοήθεια, πήγα να περάσω τα 10 στο 925 και κατέληξα με νεκρό τηλέφωνο, στην αρχή αναβε έφτανε στο νοκια και πάλι τα ίδια και μόλις το σύνεδεσα στο recovery tool να το επαναφέρω μέχρι να κατέβει η ρομ είχε νεκρώσει τελείως και πλέον δεν κάνει τίποτα. καμιά ιδέα; Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 παιδιά μια βοήθεια, πήγα να περάσω τα 10 στο 925 και κατέληξα με νεκρό τηλέφωνο, στην αρχή αναβε έφτανε στο νοκια και πάλι τα ίδια και μόλις το σύνεδεσα στο recovery tool να το επαναφέρω μέχρι να κατέβει η ρομ είχε νεκρώσει τελείως και πλέον δεν κάνει τίποτα. καμιά ιδέα; Μήπως δεν είχες μπαταρία; Αν το βάλεις στη φόρτιση ανοίγει; Αν όχι, άσε το στη φόρτιση για 30-40 λεπτά και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 είχα στο 50% όταν ξεκίνησα αλλά και εγώ εκεί προσανατολίζομαι ότι έγινε η ζημιά. Γιατί και η μπαταρία μου πλέον πέφτει πολύ γρήγορα. θα το αφήσω όλο το βράδυ και θα δοκιμάσω πάλι το πρωί Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) είχα στο 50% όταν ξεκίνησα αλλά και εγώ εκεί προσανατολίζομαι ότι έγινε η ζημιά. Γιατί και η μπαταρία μου πλέον πέφτει πολύ γρήγορα. θα το αφήσω όλο το βράδυ και θα δοκιμάσω πάλι το πρωί Την είχα πατήσει και εγώ έτσι στις πρώτες build της TP. Δεν ήταν πάνω από 50% η μπαταρία, δεν έκατσε καλά και η αναβάθμιση και μπήκε σε reboot loop η συσκευή με αποτέλεσμα να την ξεπατώσει πολύ γρήγορα την μπαταρία και μετά να μην ανοίγει! Edit: Μιας και δεν αναφέρθηκε ακόμα... Η 10586.71 έκδοση της TP είναι πλέον διαθέσιμη και στο slow ring. Edited February 5, 2016 by niotheros Προσθήκη μηνύματος Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Την είχα πατήσει και εγώ έτσι στις πρώτες build της TP. Δεν ήταν πάνω από 50% η μπαταρία, δεν έκατσε καλά και η αναβάθμιση και μπήκε σε reboot loop η συσκευή με αποτέλεσμα να την ξεπατώσει πολύ γρήγορα την μπαταρία και μετά να μην ανοίγει! Edit: Μιας και δεν αναφέρθηκε ακόμα... Η 10586.71 έκδοση της TP είναι πλέον διαθέσιμη και στο slow ring. το άφησα όλο το βράδυ να φορτίζει αλλά και πάλι τίποτα, δοκιμάζω τώρα το πρωί και είτε power-volume down πατάω είτε power μόνο του δεν ανάβει για να το συνδέσω στο recovery. Τι κάνω τώρα; Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 το άφησα όλο το βράδυ να φορτίζει αλλά και πάλι τίποτα, δοκιμάζω τώρα το πρωί και είτε power-volume down πατάω είτε power μόνο του δεν ανάβει για να το συνδέσω στο recovery. Τι κάνω τώρα; να φανταστώ, επέμεινες αρκετά στο πάτημα συνεχόμενα του power button; Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) να φανταστώ, επέμεινες αρκετά στο πάτημα συνεχόμενα του power button; και στο πάτημα του power και του συνδυασμού power+volume down αλλά τίποτα. Και δεν το βρίσκει και το recovery. και τώρα κόλλησε και το recovery στο η συσκευή σας δεν βρέθηκε - αναμονή για σύνδεση Edited February 6, 2016 by psail Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 και στο πάτημα του power και του συνδυασμού power+volume down αλλά τίποτα. Και δεν το βρίσκει και το recovery. και τώρα κόλλησε και το recovery στο η συσκευή σας δεν βρέθηκε - αναμονή για σύνδεση ο φορτιστής είναι σίγουρα λειτουργικός. προσπάθησε και με άλλον αν έχεις και δοκίμασε να το ανοίξεις ενώ είναι στην πρίζα. πέρα από αυτά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να δουλέψει. ίσως γνωρίζει κάποιο άλλο μέλος. αν έχεις twitter, κάνε ένα tweet στον Gabe Aul. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 και στο πάτημα του power και του συνδυασμού power+volume down αλλά τίποτα. Και δεν το βρίσκει και το recovery. και τώρα κόλλησε και το recovery στο η συσκευή σας δεν βρέθηκε - αναμονή για σύνδεση Άλλαξε τη θυρα Usb , το τηλέφωνο θ ανοίξει μόνο του όταν συνδεθεί με τον υπολογιστή, δεν πρόκειται ν ανοίξει με συνδυασμό πλήκτρων. Ίσως χρειαστεί να περάσει και κάποιον driver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 πράγματι άλλαξα θύρα και άρχισε να αναβοσβήνει το windows πλήκτρο χωρίς όμως να κάνει κάτι άλλο όταν το σύνδεσα με recovery. Και τώρα δεν αναβοσβήνει καθόλου. Βέβαια δεν ξέρω αν η αλλαγή έγινε από την αλλαγή θύρας ή επειδή το παλεύω με συνδυασμούς πλήκτρων. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παντως διαβασα στo wc οτι απο την επομενη εβδομαδα θα εχουμε καινουργια build την .104 αν και τονιζουν οτι ειναι απο ανεπιβεβαιωτες πηγες και θα εχουν μονο διορθωσεις και τιποτα αλλο.... Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 πράγματι άλλαξα θύρα και άρχισε να αναβοσβήνει το windows πλήκτρο χωρίς όμως να κάνει κάτι άλλο όταν το σύνδεσα με recovery. Και τώρα δεν αναβοσβήνει καθόλου. Βέβαια δεν ξέρω αν η αλλαγή έγινε από την αλλαγή θύρας ή επειδή το παλεύω με συνδυασμούς πλήκτρων. 1. Χρησιμοποιησε τον φορτιστη της μαμας του η απο αλλο Νοκια και μονο απο πριζα. (οχι usb απο pc) 2. Αφησε το στην πριζα τουλαχιστον 3 ωρες χωρις να το πειραξεις. 3. Αν δεν ανοιξει μονο του τοτε προσπαθησε αυτον τον συνδιασμο πληκτρων 4. Αν συνεχισει και δεν ανοιγει και ειναι σε εγγυηση πηγαινε το στην Νοκια γιατι μαλλον εχεις κολημενη πλακετα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Φορτιζω το 535 μου απο δυο φορτιστες 1800 και 2000mah, χθες μου βγαλε μήνυμα αργη φορτιση κ απ τους δυο. Με επανεκκινηση δεν μου ξαναβγαλε το μηνυμα, οπως και λυθηκε το θεμα με την ενταση πολυμεσων που χω ποσταρει πιο πανω. Win10 technical preview 71. Τρώει σκαλωματάκια λοιπον αν το τηλ δεν επανεκκινηθει 2-3 μερες. Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παντως διαβασα στo wc οτι απο την επομενη εβδομαδα θα εχουμε καινουργια build την .104 αν και τονιζουν οτι ειναι απο ανεπιβεβαιωτες πηγες και θα εχουν μονο διορθωσεις και τιποτα αλλο.... Μια χαρά.Αν φύγουν τα bug πιστεύω είναι έτοιμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtosios Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παιδια στο 535 θελω να βαλω απο insider τα 10...να κανω πρωτα hard reset και μετα να καταιβασω το insider η γινετε κατευθιαν χωρις reset?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts