sony76 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 να ρωτήσω κάτι,μήπως βάλανε δονήση στο πληκτρολόγιο όταν γράφεις μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Μπορώ να το απενεργοποίησω αυτο; Δεν έχω στα χέρια μου τη συσκευή μου, με τα W10M. Στείλε μου ένα pm (για να το θυμηθώ), να το ψάξω το βράδυ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Πάντως έχει βελτίωση στην μπαταρία, όταν δεν το χρησιμοποιήσω και βρίσκεται στην αναμονή. Τρώει λίγη, και όλα θα φανούν στο βραδινό τεστ. Πόσο θα πέσει το βράδυ όταν θα κοιμάμαι. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Χθες το βράδυ εγκατέστησα την .63 και η μόνη αλλαγή που βλέπω είναι ότι πλέον μπορεί να κατεβάσει το ελληνικό πληκτρολόγιο. Ίσως έγινε και λίγο πιο γρήγορο το κινητό, όταν πληκτρολογώ τον κωδικό ή κατεβάζω το notification center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Γιατι δεν μου κατεβαζει σε lumnia 640 την καινουργια αναβαθμιση .63; Υπαρχει καποιος αλλος τροπος εκτος απο την ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Το επίσημο changelog της έκδοσης 10586.63: General reliability, battery and performance improvements Typing on Polish keyboard in Outlook Mail Turn by turn directions over Bluetooth in car Battery usage with Iris Reco Reliability of quick actions settings page MS Band use with Cortana Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κάποιες εφαρμογές μετά την αναβάθμιση δείχνουν σαν να μην είναι εγκατεστημένες το swipe ακόμα δεν δουλεύει στον edge Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κατέβασα και εγώ πριν από δύο περίπου ώρες την ...63. Όντως έχω την εντύπωση πως έγινε λίγο πιο γρήγορο στο άνοιγμα κάποιας εφαρμογής, ή στο double tap και άνοιγμα της οθόνης κλειδώματος. Όμως, σε μένα τουλάχιστον, παραμένει το πρόβλημα στις επαφές, το να εμφανίζει για κάποια δευτερόλεπτα μόλις τις ανοίγω, πρώτα αυτές που αρχίζουν από ξένα και μετά τις ελληνικές. Το έκανε για πρώτη φορά με την ...36, ενώ πριν δεν μου το παρουσίαζε. Δεν με ενοχλεί βέβαια ιδιαίτερα, απλώς το γράφω για να δω εάν το έχει και κάποιος άλλος το κολληματάκι αυτό. Να επισημάνω πως τις επαφές τις έχω στο outlook και μάλιστα ένα άλλο που είχα παρατηρήσει με την ...36, ήταν ότι εάν έκανα κάποια αλλαγή σε μία επαφή, ή εάν έκανα μαζικές διορθώσεις, αργούσε λίγο να κάνει την αλλαγή, όταν πατούσα αποθήκευση, σαν να προσπαθούσε να κάνει ταυτόχρονα και συγχρονισμό, κάτι που δεν το είχα πριν. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κατέβασα και εγώ πριν από δύο περίπου ώρες την ...63. Όντως έχω την εντύπωση πως έγινε λίγο πιο γρήγορο στο άνοιγμα κάποιας εφαρμογής, ή στο double tap και άνοιγμα της οθόνης κλειδώματος. Όμως, σε μένα τουλάχιστον, παραμένει το πρόβλημα στις επαφές, το να εμφανίζει για κάποια δευτερόλεπτα μόλις τις ανοίγω, πρώτα αυτές που αρχίζουν από ξένα και μετά τις ελληνικές. Το έκανε για πρώτη φορά με την ...36, ενώ πριν δεν μου το παρουσίαζε. Δεν με ενοχλεί βέβαια ιδιαίτερα, απλώς το γράφω για να δω εάν το έχει και κάποιος άλλος το κολληματάκι αυτό. Να επισημάνω πως τις επαφές τις έχω στο outlook και μάλιστα ένα άλλο που είχα παρατηρήσει με την ...36, ήταν ότι εάν έκανα κάποια αλλαγή σε μία επαφή, ή εάν έκανα μαζικές διορθώσεις, αργούσε λίγο να κάνει την αλλαγή, όταν πατούσα αποθήκευση, σαν να προσπαθούσε να κάνει ταυτόχρονα και συγχρονισμό, κάτι που δεν το είχα πριν. Ναι Τάσο αυτό με τις επαφές εξακολουθεί να το κάνει. Στιγμιαία εμφανίζει αυτές που αρχίζουν με λατινικούς χαρακτήρες. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Πληροφοριακά και μόνο στο δικό μου 925 τα 10άρια τρέχουν μια χαρά. Και ήδη έχω πάρει την .63 Στιγμιαία ούτε δευτερόλεπτο εμφανίζει και σε μένα αυτές που αρχίζουν με λατινικούς χαρακτήρες. @ b16b Γράφεις: Κάποιες εφαρμογές μετά την αναβάθμιση δείχνουν σαν να μην είναι εγκατεστημένες το swipe ακόμα δεν δουλεύει στον edge Αν εννοείς στη γραμμή διεύθυνσης όχι ούτε σε μένα. Στα google όμως δουλεύει όταν πάω να γράψω κάτι για να το ψάξω. @ Alex_tz Με το ελληνικό πληκτρολόγιο δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με την .29 Edited January 9, 2016 by stardrive Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Εμένα με την 36 αλλά και με την 63 έχω το ίδιο θέμα με το WiFi. Ενώ το κλείνω από την notification bar μετά από λίγο ξανά συνδέεται.... Το κάνει και σε εσάς? Έχω το Lumia 730. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
molivos Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Στο 635 της γυναίκας μου η 36 λειτουργεί μια χαρά (απλή χρήση..)..... Τώρα κατεβάζει την 63....είδωμεν.... Παράθεση ((( M o I_ i \/ o S ))) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Εμένα με την 36 αλλά και με την 63 έχω το ίδιο θέμα με το WiFi. Ενώ το κλείνω από την notification bar μετά από λίγο ξανά συνδέεται.... Το κάνει και σε εσάς? Έχω το Lumia 730. Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις του wifi Πήγαινε ρυθμίσεις->wifi->ανενεργό->επανενεργοποίηση wifi -> μη αυτόματα και είσαι εντάξει. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις του wifi Πήγαινε ρυθμίσεις->wifi->ανενεργό->επανενεργοποίηση wifi -> μη αυτόματα και είσαι εντάξει. Ευχαριστώ φίλε μου. Το έκανα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 να ρωτήσω κάτι,μήπως βάλανε δονήση στο πληκτρολόγιο όταν γράφεις μηνύματα; Όχι, αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει... Νομίζω όμως ότι έχει βελτιωθεί το swipe... Το επίσημο changelog της έκδοσης 10586.63: General reliability, battery and performance improvements Typing on Polish keyboard in Outlook Mail Turn by turn directions over Bluetooth in car Battery usage with Iris Reco Reliability of quick actions settings page MS Band use with Cortana [*]Turn by turn directions over Bluetooth in car [*]MS Band use with Cortana Αυτά τα δύο τα επιβεβαιώνω και εγώ, ειδικά η Cortana με το MS Band 2 πλέον λειτουργεί άψογα..! Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κάποιες εφαρμογές μετά την αναβάθμιση δείχνουν σαν να μην είναι εγκατεστημένες Και σε μένα το έκανε αλλα επανήλθαν μετά απο λίγα λεπτά. Τα εικονίδια ήταν σκούρα και αν πήγαινα να ανοίξω το app μου έγραφε πως ίσως υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση της εφαρμογής στο Store. Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Όχι, αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει... Νομίζω όμως ότι έχει βελτιωθεί το swipe... [*]Turn by turn directions over Bluetooth in car [*]MS Band use with Cortana Αυτά τα δύο τα επιβεβαιώνω και εγώ, ειδικά η Cortana με το MS Band 2 πλέον λειτουργεί άψογα..! Γιατί δεν είχε οδηγίες μέσω Bluetooth? Εμένα μια χαρά δούλευαν οι χάρτες στο αυτοκίνητο με το Bluetooth. Μπαταρία ακόμα καλύτερη. Μετά από 13 ώρες είναι στο 62%. Με παρόμοια χρήση μέχρι χθες που είχα την προηγούμενη έκδοση ήταν κοντά στο 45-50% Υ.Γ. αν μπορείς στείλε μου ένα πμ να ρωτήσω για το band 2-3 πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Δεν έχω στα χέρια μου τη συσκευή μου, με τα W10M. Στείλε μου ένα pm (για να το θυμηθώ), να το ψάξω το βράδυ. Τι ειναι το pm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Τι ειναι το pm? Προσωπικό μήνυμα. Personal Message. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Προσωπικό μήνυμα. Personal Message. Κατάλαβα .δες το τωρα αν μπορείς και πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Κατάλαβα .δες το τωρα αν μπορείς και πες μου Όχι εγώ. Στο χρήστη mr_47 που σου απάντησε. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Ένα άλλο που παρατήρησα και μου ίσως θα το ξέρετε, είναι ότι στην εφαρμογή ''αλληλογραφία του Outlook'', μπορείς να ενσωματώσεις όσους λογαριασμούς έχεις και να δείχνει τα εισερχόμενα όλα μαζί. Αυτό θα πρέπει να έγινε από την ...36 γιατί το ανακάλυψα τυχαία στο laptop όταν άνοιξα την αντίστοιχη εφαρμογή. Χρησιμοποιούσα τον chrome για αλληλογραφία και δεν το είχα προσέξει. Όταν το ανακάλυψα, πήγα και στο 640XL, στις ρυθμίσεις και έκανα την αλλαγή, οπότε και στο smartphone μου δείχνει τα εισερχόμενα emails από outlook και gmail που έχω μαζί. Προσωπικά μου αρέσει και με βολεύει. Ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω και που το είχα ρωτήσει και πάλι αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, είναι εάν απενεργοποιείται και η δόνηση από το πλαϊνό πλήκτρο έντασης. Στα 8.1 όταν ήθελα να κλείσω τον ήχο το βράδυ, τον έκλεινα από το πλήκτρο και μάλιστα όταν πατούσα τη μείωση πάλι μετά το κλείσιμο του ήχου, έκλεινε και η δόνηση. Τώρα με την technical preview δεν το κάνει, ή κάτι δεν έχω ανακαλύψει εγώ από τις ρυθμίσεις. Με ενδιαφέρει για το βράδυ γιατί μιας και δεν κλείνω καθόλου το wifi, ή τα δεδομένα, όταν έρχεται κάποιο μήνυμα ή email ακούγεται η δόνηση και το βράδυ είναι λίγο ενοχλητικό ( από τη σύζυγο κυρίως ;)) Edited January 10, 2016 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πως ενεργο/απεργοποιουμε τη δόνηση στο πληκτρολόγιο και στα κουμπιά από κάτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πως ενεργο/απεργοποιουμε τη δόνηση στο πληκτρολόγιο και στα κουμπιά από κάτω; Ρυθμίσεις> Πρόσθετα> Αφή> Επιλέγεις την αντίστοιχη επιλογή, και στη συνέχεια το κινητό σου θα κάνει επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Πως ενεργο/απεργοποιουμε τη δόνηση στο πληκτρολόγιο και στα κουμπιά από κάτω; Στα κουμπιά κάτω, Ρυθμίσεις --> Έξτρας --> Αφή Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts