Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορώ να το απενεργοποίησω αυτο;

Δεν έχω στα χέρια μου τη συσκευή μου, με τα W10M. Στείλε μου ένα pm (για να το θυμηθώ), να το ψάξω το βράδυ.

Huawei Nova 5T

Πάντως έχει βελτίωση στην μπαταρία, όταν δεν το χρησιμοποιήσω και βρίσκεται στην αναμονή. Τρώει λίγη, και όλα θα φανούν στο βραδινό τεστ. Πόσο θα πέσει το βράδυ όταν θα κοιμάμαι.
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Χθες το βράδυ εγκατέστησα την .63 και η μόνη αλλαγή που βλέπω είναι ότι πλέον μπορεί να κατεβάσει το ελληνικό πληκτρολόγιο. Ίσως έγινε και λίγο πιο γρήγορο το κινητό, όταν πληκτρολογώ τον κωδικό ή κατεβάζω το notification center.

Γιατι δεν μου κατεβαζει σε lumnia 640 την καινουργια αναβαθμιση .63;

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος εκτος απο την ενημερωση;

Το επίσημο changelog της έκδοσης 10586.63:

• General reliability, battery and performance improvements
  • Typing on Polish keyboard in Outlook Mail
  • Turn by turn directions over Bluetooth in car
  • Battery usage with Iris Reco
  • Reliability of quick actions settings page
  • MS Band use with Cortana

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Κάποιες εφαρμογές μετά την αναβάθμιση δείχνουν σαν να μην είναι εγκατεστημένες το swipe ακόμα δεν δουλεύει στον edge

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Κατέβασα και εγώ πριν από δύο περίπου ώρες την ...63. Όντως έχω την εντύπωση πως έγινε λίγο πιο γρήγορο στο άνοιγμα κάποιας εφαρμογής, ή στο double tap και άνοιγμα της οθόνης κλειδώματος. Όμως, σε μένα τουλάχιστον, παραμένει το πρόβλημα στις επαφές, το να εμφανίζει για κάποια δευτερόλεπτα μόλις τις ανοίγω, πρώτα αυτές που αρχίζουν από ξένα και μετά τις ελληνικές. Το έκανε για πρώτη φορά με την ...36, ενώ πριν δεν μου το παρουσίαζε. Δεν με ενοχλεί βέβαια ιδιαίτερα, απλώς το γράφω για να δω εάν το έχει και κάποιος άλλος το κολληματάκι αυτό. Να επισημάνω πως τις επαφές τις έχω στο outlook και μάλιστα ένα άλλο που είχα παρατηρήσει με την ...36, ήταν ότι εάν έκανα κάποια αλλαγή σε μία επαφή, ή εάν έκανα μαζικές διορθώσεις, αργούσε λίγο να κάνει την αλλαγή, όταν πατούσα αποθήκευση, σαν να προσπαθούσε να κάνει ταυτόχρονα και συγχρονισμό, κάτι που δεν το είχα πριν.

Κατέβασα και εγώ πριν από δύο περίπου ώρες την ...63. Όντως έχω την εντύπωση πως έγινε λίγο πιο γρήγορο στο άνοιγμα κάποιας εφαρμογής, ή στο double tap και άνοιγμα της οθόνης κλειδώματος. Όμως, σε μένα τουλάχιστον, παραμένει το πρόβλημα στις επαφές, το να εμφανίζει για κάποια δευτερόλεπτα μόλις τις ανοίγω, πρώτα αυτές που αρχίζουν από ξένα και μετά τις ελληνικές. Το έκανε για πρώτη φορά με την ...36, ενώ πριν δεν μου το παρουσίαζε. Δεν με ενοχλεί βέβαια ιδιαίτερα, απλώς το γράφω για να δω εάν το έχει και κάποιος άλλος το κολληματάκι αυτό. Να επισημάνω πως τις επαφές τις έχω στο outlook και μάλιστα ένα άλλο που είχα παρατηρήσει με την ...36, ήταν ότι εάν έκανα κάποια αλλαγή σε μία επαφή, ή εάν έκανα μαζικές διορθώσεις, αργούσε λίγο να κάνει την αλλαγή, όταν πατούσα αποθήκευση, σαν να προσπαθούσε να κάνει ταυτόχρονα και συγχρονισμό, κάτι που δεν το είχα πριν.

Ναι Τάσο αυτό με τις επαφές εξακολουθεί να το κάνει. Στιγμιαία εμφανίζει αυτές που αρχίζουν με λατινικούς χαρακτήρες.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πληροφοριακά και μόνο στο δικό μου 925 τα 10άρια τρέχουν μια χαρά. Και ήδη έχω πάρει την .63

Στιγμιαία ούτε δευτερόλεπτο εμφανίζει και σε μένα αυτές που αρχίζουν με λατινικούς χαρακτήρες.

@ b16b Γράφεις:

Κάποιες εφαρμογές μετά την αναβάθμιση δείχνουν σαν να μην είναι εγκατεστημένες το swipe ακόμα δεν δουλεύει στον edge

Αν εννοείς στη γραμμή διεύθυνσης όχι ούτε σε μένα. Στα google όμως δουλεύει όταν πάω να γράψω κάτι για να το ψάξω.

@ Alex_tz

Με το ελληνικό πληκτρολόγιο δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με την .29

Edited by stardrive

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Εμένα με την 36 αλλά και με την 63 έχω το ίδιο θέμα με το WiFi. Ενώ το κλείνω από την notification bar μετά από λίγο ξανά συνδέεται.... Το κάνει και σε εσάς? Έχω το Lumia 730.

Στο 635 της γυναίκας μου η 36 λειτουργεί μια χαρά (απλή χρήση..)..... Τώρα κατεβάζει την 63....είδωμεν....
((( M o I_ i \/ o S )))

Εμένα με την 36 αλλά και με την 63 έχω το ίδιο θέμα με το WiFi. Ενώ το κλείνω από την notification bar μετά από λίγο ξανά συνδέεται.... Το κάνει και σε εσάς? Έχω το Lumia 730.

Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις του wifi

Πήγαινε ρυθμίσεις->wifi->ανενεργό->επανενεργοποίηση wifi -> μη αυτόματα

και είσαι εντάξει.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις του wifi

Πήγαινε ρυθμίσεις->wifi->ανενεργό->επανενεργοποίηση wifi -> μη αυτόματα

και είσαι εντάξει.

Ευχαριστώ φίλε μου. Το έκανα!!!

να ρωτήσω κάτι,μήπως βάλανε δονήση στο πληκτρολόγιο όταν γράφεις μηνύματα;

Όχι, αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει... Νομίζω όμως ότι έχει βελτιωθεί το swipe...

Το επίσημο changelog της έκδοσης 10586.63:

• General reliability, battery and performance improvements
  • Typing on Polish keyboard in Outlook Mail
  • Turn by turn directions over Bluetooth in car
  • Battery usage with Iris Reco
  • Reliability of quick actions settings page
  • MS Band use with Cortana

[*]Turn by turn directions over Bluetooth in car

[*]MS Band use with Cortana

Αυτά τα δύο τα επιβεβαιώνω και εγώ, ειδικά η Cortana με το MS Band 2 πλέον λειτουργεί άψογα..!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Κάποιες εφαρμογές μετά την αναβάθμιση δείχνουν σαν να μην είναι εγκατεστημένες

Και σε μένα το έκανε αλλα επανήλθαν μετά απο λίγα λεπτά. Τα εικονίδια ήταν σκούρα και αν πήγαινα να ανοίξω το app μου έγραφε πως ίσως υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση της εφαρμογής στο Store.

http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

Όχι, αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει... Νομίζω όμως ότι έχει βελτιωθεί το swipe...

[*]Turn by turn directions over Bluetooth in car

[*]MS Band use with Cortana

Αυτά τα δύο τα επιβεβαιώνω και εγώ, ειδικά η Cortana με το MS Band 2 πλέον λειτουργεί άψογα..!

Γιατί δεν είχε οδηγίες μέσω Bluetooth? Εμένα μια χαρά δούλευαν οι χάρτες στο αυτοκίνητο με το Bluetooth.

Μπαταρία ακόμα καλύτερη. Μετά από 13 ώρες είναι στο 62%. Με παρόμοια χρήση μέχρι χθες που είχα την προηγούμενη έκδοση ήταν κοντά στο 45-50%

Υ.Γ. αν μπορείς στείλε μου ένα πμ να ρωτήσω για το band 2-3 πράγματα

Δεν έχω στα χέρια μου τη συσκευή μου, με τα W10M. Στείλε μου ένα pm (για να το θυμηθώ), να το ψάξω το βράδυ.

Τι ειναι το pm?

Ένα άλλο που παρατήρησα και μου ίσως θα το ξέρετε, είναι ότι στην εφαρμογή ''αλληλογραφία του Outlook'', μπορείς να ενσωματώσεις όσους λογαριασμούς έχεις και να δείχνει τα εισερχόμενα όλα μαζί. Αυτό θα πρέπει να έγινε από την ...36 γιατί το ανακάλυψα τυχαία στο laptop όταν άνοιξα την αντίστοιχη εφαρμογή. Χρησιμοποιούσα τον chrome για αλληλογραφία και δεν το είχα προσέξει. Όταν το ανακάλυψα, πήγα και στο 640XL, στις ρυθμίσεις και έκανα την αλλαγή, οπότε και στο smartphone μου δείχνει τα εισερχόμενα emails από outlook και gmail που έχω μαζί. Προσωπικά μου αρέσει και με βολεύει.

Ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω και που το είχα ρωτήσει και πάλι αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, είναι εάν απενεργοποιείται και η δόνηση από το πλαϊνό πλήκτρο έντασης. Στα 8.1 όταν ήθελα να κλείσω τον ήχο το βράδυ, τον έκλεινα από το πλήκτρο και μάλιστα όταν πατούσα τη μείωση πάλι μετά το κλείσιμο του ήχου, έκλεινε και η δόνηση. Τώρα με την technical preview δεν το κάνει, ή κάτι δεν έχω ανακαλύψει εγώ από τις ρυθμίσεις. Με ενδιαφέρει για το βράδυ γιατί μιας και δεν κλείνω καθόλου το wifi, ή τα δεδομένα, όταν έρχεται κάποιο μήνυμα ή email ακούγεται η δόνηση και το βράδυ είναι λίγο ενοχλητικό ( από τη σύζυγο κυρίως ;))

Edited by giachtas

Πως ενεργο/απεργοποιουμε τη δόνηση στο πληκτρολόγιο και στα κουμπιά από κάτω;

Ρυθμίσεις> Πρόσθετα> Αφή> Επιλέγεις την αντίστοιχη επιλογή, και στη συνέχεια το κινητό σου θα κάνει επανεκκίνηση.

Πως ενεργο/απεργοποιουμε τη δόνηση στο πληκτρολόγιο και στα κουμπιά από κάτω;

Στα κουμπιά κάτω, Ρυθμίσεις --> Έξτρας --> Αφή

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max