Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνήθως τις φορμάρουμε στην συσκευή εκτός κι αν είναι κάτω από 64GB και θέλουμε οπωσδήποτε exfat για να αποθηκεύουμε μεγάλα αρχεία (> 4GB) οπότε το κάνουμε στον υπολογιστή.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Έχει κάποιος περάσει την .71 σε L930;

Πως είναι η εμπειρία;

Γενικά παίζουν προβλήματα;

3>4

Κατέβασα χθες την ...71 και όπως έγραψα, δεν έβλεπε η συσκευή την SD. Έκανα hard reset, αλλά και πάλι το Lumia δεν αναγνώριζε την κάρτα (32GB), την οποία και έχω στη συσκευή από την πρώτη ημέρα που την αγόρασα. Έβγαλα την κάρτα και δοκίμασα να την συνδέσω σε υπολογιστή, αλλά ούτε και εκεί την έβλεπε. Έβαλα στον υπολογιστή μία άλλη 16GB που έχω, όπως και μία τρίτη 4GB και τις βλέπει κανονικά. Έβαλα την 16GB στο Lumia 640XL LTE και την βλέπει κανονικά. Να υποθέσω πως τα «έπαιξε» η πρώτη 32GB; Το μόνο που δεν έχω κάνει, είναι να συνδέσω την 32GB σε ένα tablet android που έχω, για να τσεκάρω για τελευταία φορά εάν την δει.

Κατέβασα χθες την ...71 και όπως έγραψα, δεν έβλεπε η συσκευή την SD. Έκανα hard reset, αλλά και πάλι το Lumia δεν αναγνώριζε την κάρτα (32GB), την οποία και έχω στη συσκευή από την πρώτη ημέρα που την αγόρασα. Έβγαλα την κάρτα και δοκίμασα να την συνδέσω σε υπολογιστή, αλλά ούτε και εκεί την έβλεπε. Έβαλα στον υπολογιστή μία άλλη 16GB που έχω, όπως και μία τρίτη 4GB και τις βλέπει κανονικά. Έβαλα την 16GB στο Lumia 640XL LTE και την βλέπει κανονικά. Να υποθέσω πως τα «έπαιξε» η πρώτη 32GB; Το μόνο που δεν έχω κάνει, είναι να συνδέσω την 32GB σε ένα tablet android που έχω, για να τσεκάρω για τελευταία φορά εάν την δει.

καταλαβαίνεις πως είναι μάλλον θέμα κάρτας. οι περισσότερες έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής, οπότε αν και off topic μπορεί να καταφέρεις να την αντικαταστήσεις.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

καταλαβαίνεις πως είναι μάλλον θέμα κάρτας. οι περισσότερες έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής, οπότε αν και off topic μπορεί να καταφέρεις να την αντικαταστήσεις.

μάλλον δεν είναι τόσο off topic γιατί ακριβώς αυτό έπαθε γνωστός μου με μια 16 gb (άχρηστη είναι τώρα) όταν έκανε φορμάρισμα στο lumia 730 με win10 preview. πριν ήταν μια χαρά με το 8,1.

Παιδιά με τις SD κάτι παίζει τελικά.

Και εγώ κατέστρεψα μια αλλά και άλλοι εδώ μέσα έχουν θέμα κυρίως με τις HC. Κάτι τρέχει με τα 10 σε αυτό το θέμα.

3>4

γινετε λίγο συγκεκριμένοι με το τι εννοείται χαλάσαν οι κάρτες σας.Σε pc τις βλέπει;

Xiaomi 12 Pro

Παιδια το τελευταιο build ειναι stable? Αξιζει να το περασω ση κυρια συσκευη μου; Εχω το 535.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδια το τελευταιο build ειναι stable? Αξιζει να το περασω ση κυρια συσκευη μου; Εχω το 535.

Δουλευει πολυ καλα στο δικο μου 535 αλλα υποψην εστησα την συσκευη απο την αρχη χωρις να μεταφερω τιποτε απο ρυθμισεις και εφαρμογες που ειχα στα 8.

γινετε λίγο συγκεκριμένοι με το τι εννοείται χαλάσαν οι κάρτες σας.Σε pc τις βλέπει;

Σε μένα τουλάχιστον, όπως έγραψα και πιο πάνω, την είχα στο Lumia 640XL LTE από τότε που το αγόρασα, εδώ και εφτά περίπου μήνες. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε όταν έβαλα τα Windows 10 mobile. Δεν είχα κάνει κάποιο hard reset μέχρι χθες. Δεν ξέρω και δε νομίζω ότι τα 10 μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην SD. Όμως εάν θυμάστε, στην ...29 αν δεν κάνω λάθος, υπήρχε κάποιο bug και δεν έβλεπε καθόλου την SD. Η συσκευή λειτουργούσε κανονικά, όμως έβλεπε ενιαία μνήμη την εσωτερική μαζί με την SD. Χθες που κατέβασα την ...71, μόλις ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση, μου έβγαλε μήνυμα πως υπάρχει πρόβλημα με την SD και εάν ήθελα να την ελέγξει, ή κάπως έτσι μου έγραψε και πως εάν ήθελα να πατήσω όχι για να κάνω back up πρώτα. Πάτησα όχι και από τότε δεν έβλεπε την SD. Ούτε ο υπολογιστής την έβλεπε, αλλά ούτε και ένα άλλο tablet android όταν την έβαλα. Η κάρτα είναι 32GB Kingston class 10. Την είχα πάρει από eshop, όπως είχα πάρει και στο παρελθόν άλλες σε android συσκευές, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ή έτυχε στη συγκεκριμένη κάρτα να χαλάσει, ή υπάρχει κάποιο θέμα με τα Windows 10 στις SD.

το καταλαβαίνετε φαντάζομαι πως αν είχαν θέμα τα 10άρια με τις sd θα τις κλαίγαμε όλοι τώρα έτσι;

μπορεί να είναι όντως bug της 71,μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός.

Xiaomi 12 Pro

Δουλευει πολυ καλα στο δικο μου 535 αλλα υποψην εστησα την συσκευη απο την αρχη χωρις να μεταφερω τιποτε απο ρυθμισεις και εφαρμογες που ειχα στα 8.

Εγω δεν θα τη στησω απο την αρχη,θα βαλω backup.Θα υπαρξει θεμα;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εγω δεν θα τη στησω απο την αρχη,θα βαλω backup.Θα υπαρξει θεμα;

Μπορεί ναι μπορει και οχι. Είχα παρατηρήσει καποια μικροπροβλήματα στο δικό μου πχ ενα δυο εικονίδια εφαρμογών να μην φαίνονται ή ποτε ποτε να κρασάρει η κάμερα τα οποία δεν τα συνάντησα ξανά σε καθαρή εγκατάσταση μετα απο hard reset. Αυτή την στιγμή η σταθερότητα πο εχει το τηλεφωνο ειναι ιδια με αυτη που ειχε στο 8.1.

Εγώ με την .71 και κάνοντας reset από τις ρυθμίσεις κα όχι με τα buttons ( το βρισκω πιο σωστό μιας και ο άλλος τρόπος είναι πιο πολύ για έκτακτες περιπτώσεις που δεν αποκρίνεται το κινητό...) και έχοντας την κάρτα μέσα στην συσκευή δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα... Αν και δεν είχα μέσα apps για να πω την αλήθεια, απλός μετά αναγκαστικά την έκανα format (μέσω κινητού) γιατί δεν διάβαζε το groove music όλα τα τραγούδια που είχα στην κάρτα (αφήστε, μεγάλο πρόβλημα αυτό, μετά από κάθε reset μου βγαίνει η πίστη για να διαβάσει όλα τα τραγούδια η κάρτα - 6.7GB τραγούδια - ) Edited by bep1995

εβαλα την .71.καθαρη εγκατασταση.θελησα πρωτη φορα να βαλω ηχο κλησης δικο μου τραγουδι οποτε εκοψα ενα και στο πεταξα στον φακελο ηχοι κλησεων της συσκευης.απο τις ρυθμισεις ομως που παω να το επιλεξω δεν το βλεπει....τι γινεται?δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στα 10αρια?

εβαλα την .71.καθαρη εγκατασταση.θελησα πρωτη φορα να βαλω ηχο κλησης δικο μου τραγουδι οποτε εκοψα ενα και στο πεταξα στον φακελο ηχοι κλησεων της συσκευης.απο τις ρυθμισεις ομως που παω να το επιλεξω δεν το βλεπει....τι γινεται?δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στα 10αρια?

Έχεις κατεβάσει από το store στο κινητό το ringtone maker της microsoft? Με αυτό κάνω τα ringtones από τα τραγούδια και τα βλέπει κανονικά.

είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά το ελισα κάπως έτσι,στο φάκελο της συσκευής με τους ήχους (όχι SD) έφτιαξα ένα φάκελο και το ονόμασα ringtones. εκεί έβαλα όλα τα κομμάτια που έχω για ήχους κλήση και τα βλέπει κανονικά. αν θες δοκίμασε.

Για να δει τα αρχεία που βάζεις στον φάκελο Ringtones πρέπει να τα μεταφέρεις εκεί από ένα pc συνδέοντας το με καλώδιο usb.

Με μεταφορά αρχείων μέσα από την συσκευή δεν τα βλέπει...

Παιδια χρειάζομαι βοιθεια.πηγα να βάλω τα 10αρια και μου έχει βγάλει μια λυπημένη φαταούλα και δεν κανειντιποτα.προσπαθω να το συνδέσω με το recovery tool και δεν το βρίσκει.τι να κάνω?